doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το οργανωνω αλλα θελω και συμμετοχηθα το αναλαβεις εσυ?
προς το παρον εχω 8 ατομα,οσοι πιστοι προσελθετε
το οργανωνω αλλα θελω και συμμετοχηθα το αναλαβεις εσυ?
Ε λα να γινουμε παρεα ΜUTED
Πω πωωω Τι μεγαλο εργαλειο. Η Αλικη-χανια στο εδωσε?
δεν έβρισε ο Θεός επιστημονικούς όρους χρησιμοποιούσε κατά την ομιλία του σε παραπέμπω στον πρύτανη Σαλιαρέλη.....Μπράβο stavrako...βγάλε μας τυφλούς!Ο Θεός έβρισε χειρότερα από όλους και δεν τον "ακούμπησες"!Να τα χαίρεστε τα κολλητιλίκια σας!Μόνοι σας το γαμάτε το site!
ποια κολλητηλικια ρε φιλε ? πλακα μας κανεις ?Μπράβο stavrako...βγάλε μας τυφλούς!Ο Θεός έβρισε χειρότερα από όλους και δεν τον "ακούμπησες"!Να τα χαίρεστε τα κολλητιλίκια σας!Μόνοι σας το γαμάτε το site!
ο μπουλακος τον εβαλε γιατι εισαι χαμουρα & τον διαβαλεις συνεχως δοκιμε ανθυποπρακτορα..Μπράβο stavrako...βγάλε μας τυφλούς!Ο Θεός έβρισε χειρότερα από όλους και δεν τον "ακούμπησες"!Να τα χαίρεστε τα κολλητιλίκια σας!Μόνοι σας το γαμάτε το site!
και εσύ Θεέ, ελβις7, μακ λέιν μια ζωή γράφεις με αυτά που έμαθες στο κατηχητικό...ποια κολλητηλικια ρε φιλε ? πλακα μας κανεις ?
για ποια βρισιδια λες ??
επειδη σας ανεβοκατεβαζω βουλγαρους κ τουρκους ? αυτα δεν ειναι βρισιες ειναι εθνικοτητες...
επισης,τα πουτανακια κ το κλαμα ειναι γενικος οπαδισμος....
τελος,ο αριωνας ή αλητης ή τσουλι στη βαθης αναφερεται μια ζωη στον πατερα μου....λες κ τον ενοχλει...αλλα ειπαμε τι φταιει...
αυτα απο μενα....
ετσι...αφου ειμαι επιστημονας...τι να κανουμε ????δεν έβρισε ο Θεός επιστημονικούς όρους χρησιμοποιούσε κατά την ομιλία του σε παραπέμπω στον πρύτανη Σαλιαρέλη.....
Άσε ρε΄μεγάλε...εσύ έβρισες την μάνα του Αρίωνα και δεν σου κάνανε τίποτα!Με είπες "Μαλακάκο",σε είπα "Μαλακάκο",μόνο εγώ έφαγα warned!Άλλού το δούλεμα...ποια κολλητηλικια ρε φιλε ? πλακα μας κανεις ?
για ποια βρισιδια λες ??
επειδη σας ανεβοκατεβαζω βουλγαρους κ τουρκους ? αυτα δεν ειναι βρισιες ειναι εθνικοτητες...
επισης,τα πουτανακια κ το κλαμα ειναι γενικος οπαδισμος....
τελος,ο αριωνας ή αλητης ή τσουλι στη βαθης αναφερεται μια ζωη στον πατερα μου....λες κ τον ενοχλει...αλλα ειπαμε τι φταιει...
αυτα απο μενα....
Σιγά μην κλάψω...ο θείος να είναι καλά!ο μπουλακος τον εβαλε γιατι εισαι χαμουρα & τον διαβαλεις συνεχως δοκιμε ανθυποπρακτορα..
Υ.Γ κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
δεν ειπα οτι ειμαι του κατηχητικου ρε φιλε...ουτε κ μιλαω κοσμια...αλλα μηπως εχετε κι εσεις καποια ευθυνη ????και εσύ Θεέ, ελβις7, μακ λέιν μια ζωή γράφεις με αυτά που έμαθες στο κατηχητικό...
Ρε συ σταυρο....ριξε μου ενα γουορν ρε συ...ειπα μαλακακο τον γατο...πιστευω οτι αφου το εφαγε αυτος...πρεπει να το φαω κι εγω για τον ιδιο λογο...Άσε ρε΄μεγάλε...εσύ έβρισες την μάνα του Αρίωνα και δεν σου κάνανε τίποτα!Με είπες "Μαλακάκο",σε είπα "Μαλακάκο",μόνο εγώ έφαγα warned!Άλλού το δούλεμα...