Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Σκατά, καρασκατά, καφταρτάρ, μουρκακακακακκα γαμώ το κερατό μου αει στο διάολο.

Ουφ, ξελάφρωσα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπράβο stavrako...βγάλε μας τυφλούς!Ο Θεός έβρισε χειρότερα από όλους και δεν τον "ακούμπησες"!Να τα χαίρεστε τα κολλητιλίκια σας!Μόνοι σας το γαμάτε το site!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβο stavrako...βγάλε μας τυφλούς!Ο Θεός έβρισε χειρότερα από όλους και δεν τον "ακούμπησες"!Να τα χαίρεστε τα κολλητιλίκια σας!Μόνοι σας το γαμάτε το site!
δεν έβρισε ο Θεός επιστημονικούς όρους χρησιμοποιούσε κατά την ομιλία του σε παραπέμπω στον πρύτανη Σαλιαρέλη.....

Επισκέπτης
ποια κολλητηλικια ρε φιλε ? πλακα μας κανεις ?

για ποια βρισιδια λες ??

επειδη σας ανεβοκατεβαζω βουλγαρους κ τουρκους ? αυτα δεν ειναι βρισιες ειναι εθνικοτητες...
επισης,τα πουτανακια κ το κλαμα ειναι γενικος οπαδισμος....
τελος,ο αριωνας ή αλητης ή τσουλι στη βαθης αναφερεται μια ζωη στον πατερα μου....λες κ τον ενοχλει...αλλα ειπαμε τι φταιει...

αυτα απο μενα....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλώς ήρθες Μπουλάκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαζί μας πάλι ο Μπούλ.......

Επισκέπτης
ο μπουλακος τον εβαλε γιατι εισαι χαμουρα & τον διαβαλεις συνεχως δοκιμε ανθυποπρακτορα..

Υ.Γ κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

για ποια βρισιδια λες ??

επειδη σας ανεβοκατεβαζω βουλγαρους κ τουρκους ? αυτα δεν ειναι βρισιες ειναι εθνικοτητες...
τελος,ο αριωνας ή αλητης ή τσουλι στη βαθης αναφερεται μια ζωη στον πατερα μου....λες κ τον ενοχλει...αλλα ειπαμε τι φταιει...

αυτα απο μενα....
και εσύ Θεέ, ελβις7, μακ λέιν μια ζωή γράφεις με αυτά που έμαθες στο κατηχητικό...

Επισκέπτης
δεν έβρισε ο Θεός επιστημονικούς όρους χρησιμοποιούσε κατά την ομιλία του σε παραπέμπω στον πρύτανη Σαλιαρέλη.....
ετσι...αφου ειμαι επιστημονας...τι να κανουμε ????

*εσυ ποτε θα σταματησεις να αναφερεσαι στον πατερα μου ? τοσο μεγαλο κομπλεξ εχεις ?
σου ειπα οτι δεν εχω προβλημα ν'αναφερεσαι σ'εμενα οπως γουσταρεις...οτι θελεις πες μου...μονο μην αναφερεσαι σε προσωπα που δεν μπορουν να σου απαντησουν....το ξερεις οτι δεν προσβληθηκα που με ειπες πορτιερη...αφου δεν ειμαι κ στα παπαρια μου οτι κ να μου πεις...γιατι συνεχιζεις τη μαλακια με τον πατερα μου ? στο εχω πει 100αδες φορες...εσυ εκει...συνεχισε αφου γουσταρεις..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

για ποια βρισιδια λες ??

αυτα απο μενα....
Άσε ρε΄μεγάλε...εσύ έβρισες την μάνα του Αρίωνα και δεν σου κάνανε τίποτα!Με είπες "Μαλακάκο",σε είπα "Μαλακάκο",μόνο εγώ έφαγα warned!Άλλού το δούλεμα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ο μπουλακος τον εβαλε γιατι εισαι χαμουρα & τον διαβαλεις συνεχως δοκιμε ανθυποπρακτορα..

Υ.Γ κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγά μην κλάψω...ο θείος να είναι καλά!  :2funny:
Απλά δεν μπορεί κάποια παιδάκια να μας παιρνάνε για βλάκες!

Επισκέπτης
και εσύ Θεέ, ελβις7, μακ λέιν μια ζωή γράφεις με αυτά που έμαθες στο κατηχητικό...
δεν ειπα οτι ειμαι του κατηχητικου ρε φιλε...ουτε κ μιλαω κοσμια...αλλα μηπως εχετε κι εσεις καποια ευθυνη ????
σιγουρα εχεις παρατηρησει οτι ποτε δεν εχω γραψει οπαδικα σε καποιο αλλο θρεντ πλην του οσφπ...δεν με απασχολει...
αν δεν γραφατε μαλακιες απλα για να προκαλεσετε δεν θα απαντουσα...
επισης...ποτε δεν εκρυψα οτι ειμαι ο μακλειν...μονο που με τον ελβις7 εγραφα με τον κουμπαρο μου...ασε που δεν γραφω παραλληλα με ολους τους λογαριασμους...αφου διεγραψα τον 1ο...εφτιαξα τον Θεο για να μιλαω με καποια παιδια με πμ...

Επισκέπτης
Άσε ρε΄μεγάλε...εσύ έβρισες την μάνα του Αρίωνα και δεν σου κάνανε τίποτα!Με είπες "Μαλακάκο",σε είπα "Μαλακάκο",μόνο εγώ έφαγα warned!Άλλού το δούλεμα...
Ρε συ σταυρο....ριξε μου ενα γουορν ρε συ...ειπα μαλακακο τον γατο...πιστευω οτι αφου το εφαγε αυτος...πρεπει να το φαω κι εγω για τον ιδιο λογο...
Οσο για τη μανα του αριωνα δεν εγραψα βρισια...ηταν σχολιο...οπως του αριωνα..που εκανε την κλασικη μαλακια του ν'αναφερει τον πατερα μου...διαφωνεις ? ποτε δεν μιλησα για κανενος συγγενεις...πριν μιλησει αυτος(οποιοςδηποτε) για τους δικους μου!!!!Οταν κανετε πρωτοι μαλακιες..να τις παραδεχεστε κιολας...
Τα εχω ξαναπει στον αριωνα....εκει αυτος...το βιολι του...που νομιζει οτι ειναι το πουλι του...κ το παιζει συνεχεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom