alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γλύφει οΆσε ρε΄μεγάλε...εσύ έβρισες την μάνα του Αρίωνα και δεν σου κάνανε τίποτα!Με είπες "Μαλακάκο",σε είπα "Μαλακάκο",μόνο εγώ έφαγα warned!Άλλού το δούλεμα...
γλύφει οΆσε ρε΄μεγάλε...εσύ έβρισες την μάνα του Αρίωνα και δεν σου κάνανε τίποτα!Με είπες "Μαλακάκο",σε είπα "Μαλακάκο",μόνο εγώ έφαγα warned!Άλλού το δούλεμα...
ξεχασες τοτε που στα εχωνα με τον μακλειν σε πμ...κ πηγαινες κ εκλαιγες...ετσι ???γλύφει ο
Ξέρεις μια φαγούρα που έχω για τα warned και moderated!Οι δεν μου αρέσουν!Ρε συ σταυρο....ριξε μου ενα γουορν ρε συ...ειπα μαλακακο τον γατο...πιστευω οτι αφου το εφαγε αυτος...πρεπει να το φαω κι εγω για τον ιδιο λογο...
Οσο για τη μανα του αριωνα δεν εγραψα βρισια...ηταν σχολιο...οπως του αριωνα..που εκανε την κλασικη μαλακια του ν'αναφερει τον πατερα μου...διαφωνεις ? ποτε δεν μιλησα για κανενος συγγενεις...πριν μιλησει αυτος(οποιοςδηποτε) για τους δικους μου!!!!Οταν κανετε πρωτοι μαλακιες..να τις παραδεχεστε κιολας...
Τα εχω ξαναπει στον αριωνα....εκει αυτος...το βιολι του...που νομιζει οτι ειναι το πουλι του...κ το παιζει συνεχεια...
τα παντελόνια είναι για τους άντρες.......δεν ειπα οτι ειμαι του κατηχητικου ρε φιλε...ουτε κ μιλαω κοσμια...αλλα μηπως εχετε κι εσεις καποια ευθυνη ????
σιγουρα εχεις παρατηρησει οτι ποτε δεν εχω γραψει οπαδικα σε καποιο αλλο θρεντ πλην του οσφπ...δεν με απασχολει...
αν δεν γραφατε μαλακιες απλα για να προκαλεσετε δεν θα απαντουσα...
επισης...ποτε δεν εκρυψα οτι ειμαι ο μακλειν...μονο που με τον ελβις7 εγραφα με τον κουμπαρο μου...ασε που δεν γραφω παραλληλα με ολους τους λογαριασμους...αφου διεγραψα τον 1ο...εφτιαξα τον Θεο για να μιλαω με καποια παιδια με πμ...
μονο που τις ξεκινατε(τις μαλακιες) φιλαρακι μου....ο αριων μιλησε για τον πατερα μου...(ξανα)...Ξέρεις μια φαγούρα που έχω για τα warned και moderated!Οι δεν μου αρέσουν!
οποτε δεν τα φορας ?τα παντελόνια είναι για τους άντρες.......
αμα πω για τη μανουλα σου παλι...θα μου λενε οτι στα χωνω...κ δεν μου κανουν τιποτα...σωστα ?ρε την κουμπάρα βγήκε και συκιά...
βλέπω το αβαταρ σου με το σωβρακέ στριγκάκι............μονο που τις ξεκινατε(τις μαλακιες) φιλαρακι μου....ο αριων μιλησε για τον πατερα μου...(ξανα)...
οσο για τα υπολοιπα...δεν εχω προβλημα...τα παραδεχομαι οτι σας τα ειπα κ θα σας τα ξαναπω...
τουρκους κ βουλγαρους σας θεωρω...πως θα γινει δηλαδη ?? κωνσταντινουπολη δεν υπαρχει κ ουτε θα υπαρξει...
οσο για τους αλλους...μονοι τους το παραδεχονται....οτι ειναι μακεδονομαχοι...
οποτε δεν τα φορας ?
δε βλεπεις καλα ρε μπαρμπα....εκει ειναι το προβλημα...βλέπω το αβαταρ σου με το σωβρακέ στριγκάκι............
τσιμπάς? ε΄δες να απευθυνθώ σε εσένα? καλάαααααααααααααααα εσυ είσαι περίπτωση μεγάλη τελικά, δεν ήξερα ότι είσαι η κουμπάρα του Μπιθικώτση του συχωρεμένου..αμα πω για τη μανουλα σου παλι...θα μου λενε οτι στα χωνω...κ δεν μου κανουν τιποτα...σωστα ?
ωραια που ειναι τα παντελονια με τα στραςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....πως γουσταρω να τα φοραω...ρε κάτι αντράκια με στρας που κυκλοφορούν εδώ μέσα...
αφου για μενα κ τους δικους μου γραφεις ΠΑΛΙ βρε τρελο αγορι...τι θες ? να σε αφησω με ερωτηματικα ???τσιμπάς? ε΄δες να απευθυνθώ σε εσένα? καλάαααααααααααααααα εσυ είσαι περίπτωση μεγάλη τελικά, δεν ήξερα ότι είσαι η κουμπάρα του Μπιθικώτση του συχωρεμένου..
Πράκτορα πλέζουρ το κάνω καλά?
εσυ πηγαινε να την πεσεις σε καμια πατσαβουρα μεσα απ'το σαιτ...κ να διαμαρτυρηθεις γιατι της τα χωνουμε...εισαστε ολοι εδω μου φαινεται........για το
ρουφα το αυγό σουδε βλεπεις καλα ρε μπαρμπα....εκει ειναι το προβλημα...
εγω λεω να κοιτας καλυτερα πανω στο δερμα...στο μερος της καρδιας...
το συμβολο που σας γαμησε καποτε....ξερεις..τοτε που πεφταν κεφαλια...
κ κουραδες σαν κι εσενα κλαναν μεντες...