Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άσε ρε΄μεγάλε...εσύ έβρισες την μάνα του Αρίωνα και δεν σου κάνανε τίποτα!Με είπες "Μαλακάκο",σε είπα "Μαλακάκο",μόνο εγώ έφαγα warned!Άλλού το δούλεμα...
γλύφει ο

Συνημμένα

• kourkouti-marmelada-gaurou.jpg
    kourkouti-marmelada-gaurou.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 27

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε συ σταυρο....ριξε μου ενα γουορν ρε συ...ειπα μαλακακο τον γατο...πιστευω οτι αφου το εφαγε αυτος...πρεπει να το φαω κι εγω για τον ιδιο λογο...
Οσο για τη μανα του αριωνα δεν εγραψα βρισια...ηταν σχολιο...οπως του αριωνα..που εκανε την κλασικη μαλακια του ν'αναφερει τον πατερα μου...διαφωνεις ? ποτε δεν μιλησα για κανενος συγγενεις...πριν μιλησει αυτος(οποιοςδηποτε) για τους δικους μου!!!!Οταν κανετε πρωτοι μαλακιες..να τις παραδεχεστε κιολας...
Τα εχω ξαναπει στον αριωνα....εκει αυτος...το βιολι του...που νομιζει οτι ειναι το πουλι του...κ το παιζει συνεχεια...
Ξέρεις μια φαγούρα που έχω για τα warned και moderated!Οι  :jerking: δεν μου αρέσουν!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειπα οτι ειμαι του κατηχητικου ρε φιλε...ουτε κ μιλαω κοσμια...αλλα μηπως εχετε κι εσεις καποια ευθυνη ????
σιγουρα εχεις παρατηρησει οτι ποτε δεν εχω γραψει οπαδικα σε καποιο αλλο θρεντ πλην του οσφπ...δεν με απασχολει...
αν δεν γραφατε μαλακιες απλα για να προκαλεσετε δεν θα απαντουσα...
επισης...ποτε δεν εκρυψα οτι ειμαι ο μακλειν...μονο που με τον ελβις7 εγραφα με τον κουμπαρο μου...ασε που δεν γραφω παραλληλα με ολους τους λογαριασμους...αφου διεγραψα τον 1ο...εφτιαξα τον Θεο για να μιλαω με καποια παιδια με πμ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τα παντελόνια είναι για τους άντρες.......

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε την κουμπάρα βγήκε και συκιά...

Επισκέπτης
Ξέρεις μια φαγούρα που έχω για τα warned και moderated!Οι  :jerking: δεν μου αρέσουν!
μονο που τις ξεκινατε(τις μαλακιες) φιλαρακι μου....ο αριων μιλησε για τον πατερα μου...(ξανα)...
οσο για τα υπολοιπα...δεν εχω προβλημα...τα παραδεχομαι οτι σας τα ειπα κ θα σας τα ξαναπω...
τουρκους κ βουλγαρους σας θεωρω...πως θα γινει δηλαδη ?? κωνσταντινουπολη δεν υπαρχει κ ουτε θα υπαρξει...
οσο για τους αλλους...μονοι τους το παραδεχονται....οτι ειναι μακεδονομαχοι...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τα παντελόνια είναι για τους άντρες.......
οποτε δεν τα φορας ?

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ρε κάτι αντράκια με στρας που κυκλοφορούν εδώ μέσα...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μονο που τις ξεκινατε(τις μαλακιες) φιλαρακι μου....ο αριων μιλησε για τον πατερα μου...(ξανα)...
οσο για τα υπολοιπα...δεν εχω προβλημα...τα παραδεχομαι οτι σας τα ειπα κ θα σας τα ξαναπω...
τουρκους κ βουλγαρους σας θεωρω...πως θα γινει δηλαδη ?? κωνσταντινουπολη δεν υπαρχει κ ουτε θα υπαρξει...
οσο για τους αλλους...μονοι τους το παραδεχονται....οτι ειναι μακεδονομαχοι...
οποτε δεν τα φορας ?
βλέπω το αβαταρ σου με το σωβρακέ στριγκάκι............

Επισκέπτης
βλέπω το αβαταρ σου με το σωβρακέ στριγκάκι............
δε βλεπεις καλα ρε μπαρμπα....εκει ειναι το προβλημα...

εγω λεω να κοιτας καλυτερα πανω στο δερμα...στο μερος της καρδιας...

το συμβολο που σας γαμησε καποτε....ξερεις..τοτε που πεφταν κεφαλια...
κ κουραδες σαν κι εσενα κλαναν μεντες...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αμα πω για τη μανουλα σου παλι...θα μου λενε οτι στα χωνω...κ δεν μου κανουν τιποτα...σωστα ?
τσιμπάς? ε΄δες να απευθυνθώ σε εσένα? καλάαααααααααααααααα εσυ είσαι περίπτωση μεγάλη τελικά, δεν ήξερα ότι είσαι η κουμπάρα του Μπιθικώτση του συχωρεμένου..

Επισκέπτης
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ρε κάτι αντράκια με στρας που κυκλοφορούν εδώ μέσα...
ωραια που ειναι τα παντελονια με τα στραςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....πως γουσταρω να τα φοραω...

κι εσενα ομως σου παει το φουστανακι.....κι εκεινα τα στρασακια στη ζωνη πανε γαντι...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πράκτορα πλέζουρ το κάνω καλά?
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Επισκέπτης
τσιμπάς? ε΄δες να απευθυνθώ σε εσένα? καλάαααααααααααααααα εσυ είσαι περίπτωση μεγάλη τελικά, δεν ήξερα ότι είσαι η κουμπάρα του Μπιθικώτση του συχωρεμένου..
αφου για μενα κ τους δικους μου γραφεις ΠΑΛΙ βρε τρελο αγορι...τι θες ? να σε αφησω με ερωτηματικα ???

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εισαστε ολοι εδω μου φαινεται........για το  :bigdick:

Επισκέπτης
εισαστε ολοι εδω μου φαινεται........για το  :bigdick:
εσυ πηγαινε να την πεσεις σε καμια πατσαβουρα μεσα απ'το σαιτ...κ να διαμαρτυρηθεις γιατι της τα χωνουμε...
κ μετα ελα να πεις για τους πουτσους μας...αντε γεια ρε πελατακο κι εσυ...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δε βλεπεις καλα ρε μπαρμπα....εκει ειναι το προβλημα...

εγω λεω να κοιτας καλυτερα πανω στο δερμα...στο μερος της καρδιας...

το συμβολο που σας γαμησε καποτε....ξερεις..τοτε που πεφταν κεφαλια...
κ κουραδες σαν κι εσενα κλαναν μεντες...
ρουφα το αυγό σου 
images

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
θεέ,κλείσε μου ένα τραπέζι κοντά στην πίστα!!!...για απόψε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom