Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.balkantimes.com/cocoon/setimes/images/flags/Bulgaria_l.jpg[/img[/URL]]

αντε πιες λιγο χορτο...μπας κ δεις τον μπαοκ σαν την πορτο.....αντε ρε θυμα...
[/quote]  στο αβατάρ σου από πίσω σου βλέπω τους διακορευτες σου πέρασες καλά στρακι...

Επισκέπτης
και ελβις και μακλειν και κορνχόλιο και αδελφή69
λαθος κανεις....ελβις7 κ μακλειν ειναι δικα μας...τιποτα αλλο...κορνχολιο κ αδελφη69 ουτε που τα ξερω....
ααα ο κορνχολιο δεν σε οδηγησε σε μπαν ? χαχαχαχα πελατακο....σου δωσα κ την ΙΡ μου βρε...παρε φορα....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν μας λέει και πόσες μάπες έχει φάει από τα βαζελάκια μετά το Παιανία στορυ... έκανε ένα μήνα να βγει έξω....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
τα ξαναειπα...μη διαβαζεις οτι γουσταρεις...οταν αναφερεται ο πατερας μου θα μιλαω για τις μαναδες αυτων που τον αναφερουν...
για τουρκια κ βουλγαρια γιατι να μη μιλησω ? τα συμπαθω πολυ αυτα τα κρατη...
Κάνε ότι θες...δεν έχω να πω κάτι άλλο... :rolleyes:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τωρα θα μου πει κάποιος καλα ρε μαλάκα είσαι ο εξυπνάκιας που μας την λες το παίζεις ανώτερος και βγάζεις την ουρά σου απέξω? 
δικαίως, αλλά αφού μου ήρθε στο μυαλό θα κάνω και το σχόλιο. στην τελική στον πούτσο μου σας ξέρω και απο χτες?
αν μπει μια κάμπια απο το cosmolitanforum σε αυτό το thread (όπως κάνουμε και εμείς και μετά τις δουλευουμε), και δει το πως βριζόμαστε, για φανταστείτε λίγο με τα μάτια τους, ρε μάγκες δεν είμαστε για πολλές σφαλιάρες?

Επισκέπτης
  στο αβατάρ σου από πίσω σου βλέπω τους διακορευτες σου πέρασες καλά στρακι...
στρακι ??? μπα....αλλος ειναι το στρακι....ξερεις...τα στρακια μεσω νετ κανουν μπαμ αμεσως...
οι αντρες τηρουν αυτα που λενε...δεν μιλανε κ ειναι σα να κλανουν....
ακομα σε περιμενουμε στα μαγαζια...ακομη σε περιμενουμε για καφε...ακομη να μας κλασεις τα παπαρια μεσω νετ λες κι εισαι ο λαμπρακης...πελατακος εισαι κ κακομοιρης....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
λαθος κανεις....ελβις7 κ μακλειν ειναι δικα μας...τιποτα αλλο...κορνχολιο κ αδελφη69 ουτε που τα ξερω....
ααα ο κορνχολιο δεν σε οδηγησε σε μπαν ? χαχαχαχα πελατακο....σου δωσα κ την ΙΡ μου βρε...παρε φορα....
την κυριακή πρώτα θα σε  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:και μετά το επιδόρπιο...

Επισκέπτης
Κάνε ότι θες...δεν έχω να πω κάτι άλλο... :rolleyes:
οταν γραφω για τους "φιλους" σου...τους αιωνιους πελατες δεν εχεις να πεις τιποτα αλλο ????
κατα τα αλλα μας το παιζεις κ αμεροληπτος...ασε δεν θα παρουμε....
μονο τα δικα μου βλεπεις...κλπ....

κριμα γιατι σε συμπαθουσα κ νομιζα οτι εισαι ενδιαμεσος...αλλα εθιξα το γατακι σου κ πειραχτηκες ? ή μηπως υποστηριζεις τον μπαρμπαθωμα ?

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν μας λέει και πόσες μάπες έχει φάει από τα βαζελάκια μετά το Παιανία στορυ... έκανε ένα μήνα να βγει έξω....

εσενα στο εχω ξαναπει τραβα στα τραβελια με το παπαδοπουλο που ειναι και ο φυσικος σου και κρυφος σου ποθος
κομμουνιστη της σαγιοναρας :jerking:

Επισκέπτης
την κυριακή πρώτα θα σε  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:και μετά το επιδόρπιο...
οπως τοσες κ τοσες φορες....που απλα μου εκλασες τα φρυδια...ακομη μια φορα θα φας τη φασολαδα σου κ θα εμφανιστεις...σαν την κυρια παρακατω...ετοιμασου...

milo031.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οταν γραφω για τους "φιλους" σου...τους αιωνιους πελατες δεν εχεις να πεις τιποτα αλλο ????
κατα τα αλλα μας το παιζεις κ αμεροληπτος...ασε δεν θα παρουμε....
μονο τα δικα μου βλεπεις...κλπ....

κριμα γιατι σε συμπαθουσα κ νομιζα οτι εισαι ενδιαμεσος...αλλα εθιξα το γατακι σου κ πειραχτηκες ? ή μηπως υποστηριζεις τον μπαρμπαθωμα ?
Τι να θίξεις ρε καραγκιοζάκι?Στην ουσία προσβάλεις αυτούς που σε καλύπτουν!Εσύ ούτως ή άλλως είσαι καμμένος!Τέλος από εμένα ότι παπαριά και να πεις!Και πολύ αξία σου έδωσα...
:piss: :piss: :piss:

Επισκέπτης
οταν λες δικα μας τι εννοεις?δικο σου η αλλος ειναι ο ελβις?
παντα εγραφα με τον κουμπαρο μου παρεα....
εγω ειχα τον μακλειν...κ εκεινος εφτιαξε λιγο αργοτερα τον ελβις7...εγω εγραφα για στριπ κι εκεινος για οσφπ...
οταν ειδα τις πουτανες στο θρεντ του θρυλου ανελαβα δραση...με εκαναν μιουτ καμια 10αρια φορες...(ο κιτρινος μοντ-δικαια)...
μετα διεγραψα το λογαριασμο...μετα εγραφα μαζι με τον κουμπαρο μου,οταν με αφηνε...με τον ελβις7...κ τωρα εχω τον Θεο...κ σας φτιαχνω τη νυχτα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι να θίξεις ρε καραγκιοζάκι?Στην ουσία προσβάλεις αυτούς που σε καλύπτουν!Εσύ ούτως ή άλλως είσαι καμμένος!Τέλος από εμένα ότι παπαριά και να πεις!Και πολύ αξία σου έδωσα...
:piss: :piss: :piss:
ποτίζει μερικά ληγούρια με μπόμπες και μετά έρχεται εδώ και το παίζει μάγκας για να ξεχάσει το ξύλο που έφαγε από τα βαζέλια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom