Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ειδατε που καποια βλαχαδερα,εχουν δει τη ταινια?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εγώ πάντως ρε παιδιά απορώ γιατί πέφτει τόσο φαγωμάρα γενικώς μέσα στα topic....
Δεν λέω κι εγώ έχω κάποιες διαφωνίες με μερικούς αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γίνονται πουτάνα τα topic??!!!!

Δε μπορείς να το καταλάβεις, και απορείς, γιατί εσύ είσαι αυτός που κάνει τα topic πουτάνα, όπως λες.
Σου βγαίνει απο μέσα σου, το έχεις έμφυτο, οπότε γι αυτό δε μπορείς να το αντιληφθείς.

Μπορεί να αντιληφθεί το ψάρι ότι η θάλασσα είναι αλμυρή? Όχι. Αυτό εννοώ.

Οπότε μη σου κάνει εντύπωση που τα post σου σβήνονται απο τα διάφορα thread. Σβήνονται ακριβώς για να μη γίνει το thread μπάχαλο.

Εδώ μπορείς να παίζεις ελεύθερα. Γι' αυτό ανοίχτηκε.
Στα άλλα πρόσεχε, αν είσαι εκτός θέματος τσάμπα θα τα γράφεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δε μπορείς να το καταλάβεις, και απορείς, γιατί εσύ είσαι αυτός που κάνει τα topic πουτάνα, όπως λες.
Σου βγαίνει απο μέσα σου, το έχεις έμφυτο, οπότε γι αυτό δε μπορείς να το αντιληφθείς.

Μπορεί να αντιληφθεί το ψάρι ότι η θάλασσα είναι αλμυρή? Όχι. Αυτό εννοώ.

Οπότε μη σου κάνει εντύπωση που τα post σου σβήνονται απο τα διάφορα thread. Σβήνονται ακριβώς για να μη γίνει το thread μπάχαλο.

Εδώ μπορείς να παίζεις ελεύθερα. Γι' αυτό ανοίχτηκε.
Στα άλλα πρόσεχε, αν είσαι εκτός θέματος τσάμπα θα τα γράφεις.
Τελικά από αυτά που καταλαβαίνω σταύρε το trolling στο νετ είναι ο βασιλιάς των σπορ.....

Adraktos

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε βλάκα Στάυρο μιλάς ρε μαλάκα έχεις μούτρα και μιλάς???
Όλοι οι Moderator μαλάκες είστε,εκτός απο λίγες εξαιρέσεις,τις απειλές σου βάλτες εκεί που ξέρεις και μην το παίζεις και πολύ μάγκας επειδή τα αστεράκια έυκολα φέυγουν..
Μάθετε οι ανάπηροι οι moderator να κάνετε σωστά τη δουλειά σας κι υστερα έλα να μου το παίξεις έξυπνος...
Κι αν θυμάσαι καλά κωλόγιδο εσύ την άρχισες την όλη ιστορία....΄
Τι έγιναν τα παραδείγματα με τα McDonald και το μαλλί της γριάς???
warnmute.gif
 γεια[/URL] σου..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μετά απο αυτό το μπανάρισμα μπορώ...να βρίσω ελεύθερα 'η θα την πατήσω?.....με τρώει ο......μ'υτος μου να μπινελικωθώ άγρια με τον ταρατσόπουστα.....να ορμήξω?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μετά απο αυτό το μπανάρισμα μπορώ...να βρίσω ελεύθερα 'η θα την πατήσω?.....με τρώει ο......μ'υτος μου να μπινελικωθώ άγρια με τον ταρατσόπουστα.....να ορμήξω?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χώσε θα σε βοηθήσω και γω....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΤΑΡΑΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................ :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:.......αχχχχχχχχχχ τ'αχωσα και ξεθύμανα........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
[move]ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ!!
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
:boff: :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:
[/move]

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
  καλα τα λεει ο pantremenos. Ελπίζω να μην το πηγαινεις αλφαβητικα γιατι το t αργει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηδη φτιαχνω λιστα αλφαβητικα.. πρωτα ο υπουργος που ειναι βισμα και μετα εχουμε αριωνα, ααποστολο, ασχετο,αλφονσο,ακαε79....μπλα μπλα μπλα μπλα...φεθρινο θα κρατησω μερικες σταλες και για σενα μην ανησυχεις!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Θα μου κλασετε τα παπαρια ......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ηδη φτιαχνω λιστα αλφαβητικα.. πρωτα ο υπουργος που ειναι βισμα και μετα εχουμε αριωνα, ααποστολο, ασχετο,αλφονσο,ακαε79....μπλα μπλα μπλα μπλα...φεθρινο θα κρατησω μερικες σταλες και για σενα μην ανησυχεις!!!
δεν φτανουν οι σταλες,θελει bukkake

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom