Επισκέπτης
ειδατε που καποια βλαχαδερα,εχουν δει τη ταινια?
και καποια σκουληκια περα απο βλαχαδερα...ειδατε που καποια βλαχαδερα,εχουν δει τη ταινια?
Εγώ πάντως ρε παιδιά απορώ γιατί πέφτει τόσο φαγωμάρα γενικώς μέσα στα topic....
Δεν λέω κι εγώ έχω κάποιες διαφωνίες με μερικούς αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γίνονται πουτάνα τα topic??!!!!
Τελικά από αυτά που καταλαβαίνω σταύρε το trolling στο νετ είναι ο βασιλιάς των σπορ.....Δε μπορείς να το καταλάβεις, και απορείς, γιατί εσύ είσαι αυτός που κάνει τα topic πουτάνα, όπως λες.
Σου βγαίνει απο μέσα σου, το έχεις έμφυτο, οπότε γι αυτό δε μπορείς να το αντιληφθείς.
Μπορεί να αντιληφθεί το ψάρι ότι η θάλασσα είναι αλμυρή? Όχι. Αυτό εννοώ.
Οπότε μη σου κάνει εντύπωση που τα post σου σβήνονται απο τα διάφορα thread. Σβήνονται ακριβώς για να μη γίνει το thread μπάχαλο.
Εδώ μπορείς να παίζεις ελεύθερα. Γι' αυτό ανοίχτηκε.
Στα άλλα πρόσεχε, αν είσαι εκτός θέματος τσάμπα θα τα γράφεις.
Τελικά από αυτά που καταλαβαίνω σταύρε το trolling στο νετ είναι ο βασιλιάς των σπορ.....
χώσε θα σε βοηθήσω και γω....μετά απο αυτό το μπανάρισμα μπορώ...να βρίσω ελεύθερα 'η θα την πατήσω?.....με τρώει ο......μ'υτος μου να μπινελικωθώ άγρια με τον ταρατσόπουστα.....να ορμήξω?.....
Οταν λες όλους μες την σειρά ή ανάκατα.[move]ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ!!
[/move]
Οταν λες όλους μες την σειρά ή ανάκατα.
Πες μας να ξέρουμε.
Οταν λες όλους μες την σειρά ή ανάκατα.
Πες μας να ξέρουμε.
καλα τα λεει ο pantremenos. Ελπίζω να μην το πηγαινεις αλφαβητικα γιατι το t αργει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν φτανουν οι σταλες,θελει bukkakeηδη φτιαχνω λιστα αλφαβητικα.. πρωτα ο υπουργος που ειναι βισμα και μετα εχουμε αριωνα, ααποστολο, ασχετο,αλφονσο,ακαε79....μπλα μπλα μπλα μπλα...φεθρινο θα κρατησω μερικες σταλες και για σενα μην ανησυχεις!!!
θα το αναλαβεις εσυ?δεν φτανουν οι σταλες,θελει bukkake
δεν φτανουν οι σταλες,θελει bukkake
www.freesmileys.org] [/url]θα το αναλαβεις εσυ?
οχ ήρθε ο επιστάτης μας.www.freesmileys.org] [/url]
Στα χωράφια σας ζάπες...που θέλετε και bukkake...