Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γεμίσαμε ειδήμωνες επιστήμονες και γλωσσολόγους εδώ μέσα.... λοιπόν να ρωτήσω κάτι όταν λέτε τους μίλησα ρώσσικα και δέν καταλάβαιναν γιατί ήταν βουλγάρες έχετε ακούσει την έννοια γλωσσική συσχέτιση? να σας πληροφορήσω λοιπόν αγαπητοί μου ΨΕΥΤΕΣ ότι οι βούλγαροι μπορούν άνετα να καταλάβουν και να μιλήσουν ρώσσικα  μίασ και υπάρχει γλωσσική συσχέτιση σε ένα ποσοστό 60 τοισ εκατό.... οι γλώσσες προσομοιάζουν... όπως και οι Σκανδιναβοί μπορεί να έχουν διαφορετικές γλωσσες αλλά καταλαβαίνουν και πσιλομιλάνε ο ένας την γλώσσα του άλλου (με εξέρεση τα Φιλανδικά που είναι λατινογενείσ γλώσσα και ΟΧΙ ρουνινική )  Το ίδιο συμβαίνει και με τους ρουμάνους και τουσ μολδαβούς απο τισ χώρεσ του πρώην μπλόκ....οι γλώσσες τουσ είναι λατινογενείς και όχι Σλάβικες.... οπότε δεν μπορούν να καταλάβουν τους άλλους... όμως οι Βούλγαροι και οι ρώσσοι έχουνε μιά ομμοιότητα στην γλώσσα πάνω απο 60 τοις εκατό οπότε ότι περιγράφεται πιο πάνω είναι ΨΕΜΜΑ ... από εδώ και έπειτα όποιοσ κάνει μούφα ποστ θα τον κράζω ανοιχτά μπασ και συμμορφοθείτε...γιατί βαρέθηκα την ασχετοσύνη σας και τα ΨΕΜΜΑΤΑ.
τα Ρωσσικα με τα Βουλγαρικα μοιαζουνε παρα πολυ περισσοτερο απο 60% θα ελεγα.οσο για τα Φυνλανδικα δεν ειναι Λατηνικη γλωσσα ανηκουν στην Φινοουγγρικη γλωσσικη ομαδα.η κοντινοτερη τους γλωσσα ειναι τα Εστονικα (καταλαβαινουν ο ενας τον αλλον)και τα Μορντοβικα στη Συβηρια.τα Ουγγαρεζικα και τα Τουρκικα ειναι μεν στην ιδια γλωσσικη ομαδα αλλα δεν καταλαβαινουνε ο ενας τον αλλων.

Επισκέπτης
ξέχασα που έβαλες τον κλώνο σου και μου μιξοκλαιγόταν που σου την έφτιαξα...
ποιον κλωνο μου ρε ??? τον μαλακα τον κουμπαρο μου λες ? που ειναι χεστης ?
ρε χαζουλη...εδω τα δυο μας μιλαμε...τοτε που χεζεσαι...εσυ κ ολες οι πουτανες του σαιτ...

ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠ"ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ....

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΟ...ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ....

ΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΟΥΝΑΚΙΑ....

αααα...κ επειδη εισαι πονηριδης...πες μας κατι που δεν ξερουν ολοι....
κ κατι που δεν εχω παραδεχτει...μην μας λες αυτα που εχω διαδωσει εγω στη φορα...
ετσι αγαπη μου ??? ειδα που εχω γραψει κ τι...πες μας τιποτα καινουριο....

μονο ενα πραγμα σε παρακαλω...μην ασχολεισαι με αλλους απ'την μερια μου...εκτος απο μενα....
εμενα γαμησε με,βρισε με...κανε οτι γουσταρεις....αν θες απο κοντα...αν θες απο εδω...απ'οπουδηποτε...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν περασες ομως να σε κερασουμε....

ετσιιιιιιιιιιιιιιιι..........κλασε μεντες...κι ασε με στη σιεστα κατω απ'το φεγγαρι...
ασε με ν'απολαυσω την ζεστη καημενεεεεεεε.........
τι να περάσω να απολαύσω την υποκουλτούρα που πουλάτε?
αλλά πρόσεχε θα σου κάνω την χάρη αλλά από αυτό που θα πάθεις θα σε κάνω σούργελο εδώ μέσα και θα γελάνε όλοι με την πάρτι σου...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποιον κλωνο μου ρε ??? τον μαλακα τον κουμπαρο μου λες ? που ειναι χεστης ?
ρε χαζουλη...εδω τα δυο μας μιλαμε...τοτε που χεζεσαι...εσυ κ ολες οι πουτανες του σαιτ...

ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠ"ΤΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ....

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΟ...ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ....

ΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΟΥΝΑΚΙΑ....
πρόσεχε μην γλιστρήσεις και σου  βραχούν τα μπούτια καημένε...

Επισκέπτης
τι να περάσω να απολαύσω την υποκουλτούρα που πουλάτε?
αλλά πρόσεχε θα σου κάνω την χάρη αλλά από αυτό που θα πάθεις θα σε κάνω σούργελο εδώ μέσα και θα γελάνε όλοι με την πάρτι σου...
ρε συ...δεν εισαι καλο παιδι....μη με τρομαζεις....αχχχχ....να...να...τωρα εβρεξα τα μπουτακια μου....πωπω...τι θα κανω τωρα ???? γαμωτο....
ποια χαρη ρε ? εσυ εχεις προβλημα μαζι μου....εγω ουτε καν ασχολουμαι....κανε οτι γουσταρεις...
και τι να κανεις ??? θεωριες εισαι....κανε κατι πραξη κ γω θα σου βγαλω το καπελο....

κ κατι που δεν εχω παραδεχτει...μην μας λες αυτα που εχω διαδωσει εγω στη φορα...

μονο ενα πραγμα σε παρακαλω...μην ασχολεισαι με αλλους απ'την μερια μου...εκτος απο μενα....
εμενα γαμησε με,βρισε με...κανε οτι γουσταρεις....αν θες απο κοντα...αν θες απο εδω...απ'οπουδηποτε...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ...δεν εισαι καλο παιδι....μη με τρομαζεις....αχχχχ....να...να...τωρα εβρεξα τα μπουτακια μου....πωπω...τι θα κανω τωρα ???? γαμωτο....
ποια χαρη ρε ? εσυ εχεις προβλημα μαζι μου....εγω ουτε καν ασχολουμαι....κανε οτι γουσταρεις...
και τι να κανεις ??? θεωριες εισαι....κανε κατι πραξη κ γω θα σου βγαλω το καπελο....

τα αποβράσματα της κενωνίας δεν τα αγγίζω απλά πρόσεχε μην πάθεις ότι ο πατέρας του ομοιδεάτη σου .....

Επισκέπτης
τα αποβράσματα της κενωνίας δεν τα αγγίζω απλά πρόσεχε μην πάθεις ότι ο πατέρας του ομοιδεάτη σου .....

θα μιλησεις ποτε ξεκαθαρα ή φοβασαι ???
ποιος πατερας ? ποιου ομοιδεατη μου κ επι ποιου θεματος ? (με πιανεις αδιαβαστο)....

(εισαι το μεγαλυτερο αρχιδι που εχω πετυχει στο νετ,αν εννοεις αποβρασμα τον πατερα μου κ σε προκαλω να βρεθουμε τωρα οπου γουσταρεις...εγω,εσυ κ ο πατερας μου...αν παλι δεν το εννοεις ετσι κ το ελαβα λαθος ζητω συγγνωμη κ πες μου να το σβησω!)

Επισκέπτης
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ ???? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ???? TI EΠΑΘΑΝ ????

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ....

μονο ο αριων...ή μηπως κ ο αλητης...ή μηπως κ το τσουλι στη βαθης ή μηπως...ή μηπως...ή μηπως...
ξερουν να μας απαντησουν....

αντε καλο βραδυ....ή καλο ξημερωμα....(σε καλοπιανω...γιατι αρχισα να τρεμω)...:P

Επισκέπτης
Εκτός από ακροδέξιος είσαι και στόκος.
που το ξερεις ρε φιλαρακι οτι ειμαι ακροδεξιος ? μαζι ψηφησαμε ?
οσο για το στοκος...το αφηνω στην κριση σου...την οποια ομως γραφω στα παπαρια μου...
ετσι κ αλλιως το να με χαρακτηριζεις χωρις να με ξερεις...δειχνεις το ποσο μαλακας τελευταιος εισαι...ετσι ? (εδω απαντας ναι...)!!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οσο για το στοκος...το αφηνω στην κριση σου...την οποια ομως γραφω στα παπαρια μου...
ετσι κ αλλιως το να με χαρακτηριζεις χωρις να με ξερεις...δειχνεις το ποσο μαλακας τελευταιος εισαι...ετσι ? (εδω απαντας ναι...)!!!!
ρε σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι ότι τζάμπα μάγκες είστε εδώ..
για να κάνουμε την πλάκα μας είστε...

Επισκέπτης
ρε σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι ότι τζάμπα μάγκες είστε εδώ..
για να κάνουμε την πλάκα μας είστε...
ρε φιλε...δεν σου ειπα να βρεθουμε ? επανειλημενα μαλιστα...κοτα εσυ....οποτε βουλωσε το ρε πουστη μου επιτελους....εσυ κ ο φεθρυ ειστε για τον πουτσο....οταν βγαζετε τις πουτσες απ'το στομα αρχιζετε κ μιλατε...κ παλι ειναι σα να κλανετε.....

παρε τα παπαρια μου κ παιξε....δεν συζηταω αλλο...λεγε οτι μαλακια θες...

[size=22pt]
αααα.....κ τωρα που το θυμηθηκα....

ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.....ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ....ΚΑΛΕΣΕ Κ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ...ΚΑΛΕΣΕ Κ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ....

ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩ ΦΡΕΣΚΟΞΥΡΙΣΜΕΝΑ.....[/size]

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φίλος με την κρίση μου σε είπα στόκο όχι με την κρίση του γείτονα.Αν ακόμη δεν κατάλαβες το γιατί ε τι να σου πω. Και άμα τα γράφες όλα στα παπάρια σου όπως λες τότε δε θα απαντούσες.

Ναι

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε...δεν σου ειπα να βρεθουμε ? επανειλημενα μαλιστα...κοτα εσυ....οποτε βουλωσε το ρε πουστη μου επιτελους....εσυ κ ο φεθρυ ειστε για τον πουτσο....οταν βγαζετε τις πουτσες απ'το στομα αρχιζετε κ μιλατε...κ παλι ειναι σα να κλανετε.....

παρε τα παπαρια μου κ παιξε....δεν συζηταω αλλο...λεγε οτι μαλακια θες...

αααα.....κ τωρα που το θυμηθηκα....

[size=22pt]ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.....ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ....ΚΑΛΕΣΕ Κ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ...ΚΑΛΕΣΕ Κ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ....

ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩ ΦΡΕΣΚΟΞΥΡΙΣΜΕΝΑ.....[/size]
έχεις από αυτά που έχουν οι άντρες? τους έκανες και dna να δεις σε ποιον έμοιασαν?

Επισκέπτης
Ρε φίλος με την κρίση μου σε είπα στόκο όχι με την κρίση του γείτονα.Αν ακόμη δεν κατάλαβες το γιατί ε τι να σου πω. Και άμα τα γράφες όλα στα παπάρια σου όπως λες τότε δε θα απαντούσες.

Ναι
Ρε φιλος ??? Ατσα κ μαγκια ο πιτσιρικος.......
Δεν καταλαβα γιατι με λες στοκο...αλλωστε απλα εκρινες δεν εξηγησες...δεν με νοιαζει το γιατι με ειπες...κ ετσι εξηγειται το οτι σε γραφω στα παπαρια μου κ εσενα κ την αποψη σου...

για το ακροδεξιος...πιπα ??? γαργαρα ??? τι ???

η 2η απαντηση σου τα εξηγει ολα...το ναι λεω βρε χαζουλι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom