Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φιλος ??? Ατσα κ μαγκια ο πιτσιρικος.......
Άλλος είναι ο μάγκας εδώ μέσα που ντεμέκ κλείνει ραντεβού για να πλακωθεί.
για το ακροδεξιος...πιπα ??? γαργαρα ??? τι ???
τπτ απ αυτά απλά το ξέχασα. Ακροδέξιο σε είπα 1) για το άβατάρ σου 2) γιατί σε λένε και οι άλλοι κάτι θα ξέρουν.

που το ξερεις ρε φιλαρακι οτι ειμαι ακροδεξιος ? μαζι ψηφησαμε ?
σε γραφω στα παπαρια μου κ εσενα κ την αποψη σου...
για το ακροδεξιος...πιπα ??? γαργαρα ??? τι ???

Όταν αποφασίσεις αν σε νοιάζει ή όχι τελικά η αποψή μου ενημέρωσέ με.
Καληνύχτα αλλοπρόσαλλε chuck

Επισκέπτης
Άλλος είναι ο μάγκας εδώ μέσα που ντεμέκ κλείνει ραντεβού για να πλακωθεί.τπτ απ αυτά απλά το ξέχασα. Ακροδέξιο σε είπα 1) για το άβατάρ σου 2) γιατί σε λένε και οι άλλοι κάτι θα ξέρουν.

Όταν αποφασίσεις αν σε νοιάζει ή όχι τελικά η αποψή μου ενημέρωσέ με.
Καληνύχτα αλλοπρόσαλλε chuck

1.μονο που εγω δεν κλεινω ραντεβου στα καλα καθουμενα....κ χωρις να με προκαλουν...ειμαι τρελος αλλα οχι κι ετσι...παντως κοτα δεν ειμαι...

2.οταν μαθεις απο που ειναι το αβαταρ...τα λεμε....οσο για τους αλλους...απλα πρεπει να μαθεις να εχεις δικη σου αποψη....μαλλον εισαι μικρουλης γενικα...οχι μονο ηλικιακα...

καληνυχτα....και να γαμας που κ που...γιατι βλεπω ξηρασια....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, μήπως ο Θεός (πρώην Μακ Λέϊν) είναι κι αυτός κλώνος του περσόνα (aliasa ΟΧΙΑ);
Τέτοια φτυστή "μαγκιά" δεν σας κάνει εντύπωση;
Μόνο που αυτός δεν τα έφτιαξε με ...τον εαυτό του.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Άκου λέει γιατί τον λένε ακροδεξιό, με τη σβάστικα στο άβαταρ!       

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, μήπως ο Θεός (πρώην Μακ Λέϊν) είναι κι αυτός κλώνος του περσόνα (aliasa ΟΧΙΑ);
Τέτοια φτυστή "μαγκιά" δεν σας κάνει εντύπωση;
Μόνο που αυτός δεν τα έφτιαξε με ...τον εαυτό του.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Άκου λέει γιατί τον λένε ακροδεξιό, με τη σβάστικα στο άβαταρ!       
έλα μωρέ με την σβάστικα και ο Απόλλων Αθηνών πριν την κατοχή την σβάστικα είχε σήμα αλλά με ανάποδες της αγκύλες μην του δημιουργείται κόμπλεξ του παιδιού. 

Επισκέπτης

pass:mechodownload

American History X...

κ μετα τα λεμε για ακροδεξιους κ μαλακιες που φαντασιωνεστε καραγκιοζηδες κ τιποτενιοι...

κλασικοι ελληνες μαλακες....ειστε....ησασταν κ θα μεινετε...κλασικοι μαλακες αριστεροι...που παντα κρινουν απ'αυτο που βλεπουν κι οχι απ'αυτο που ειναι....σκατομυαλοι...καθομαι κ απολογουμαι...αλλα σας κανω τη χαρη για να φανει το ποσο μαλακες ειστε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν το εκρυψα ποτε...οτι ειμαι ο μακλειν....μην το βαζεις σε παρενθεση...ολοι ξερουν ποιος ειναι ο γαμιας σου...(μετα τον ντικι κ τον περσονα)!

οσο για μαγκια...καποτε τα ειχαμε βρει...αλλα παρατηρησα οτι τελευταια ξεθαρεψες...ξετσουτσουνησες που λεγαν οι παλιοι...
ισχυουν οι προτασεις κ για σενα...

θα σου βρω την ταινια ανεβασμενη κ θα βαλω τα λινκς...να την κατεβασεις...κ αν την δεις κ καταλαβεις οτι ειμαι ακροδεξιος...τοτε θα σε κερναω για την υπολοιπη ζωη σου οπου κ να πηγαινεις...αλλα αν λες μαλακιες εσυ κ ο αλλος ο παπαριδης που μιλαει για τον πατερα μου επειδη του γαμαει την μ@^@...τοτε θα παραδεχτεις οτι ελεγες πιπες....συμφωνεις ??
Κοίτα μεγάλε,
όσο μιλάς σαν άνθρωπος και όχι σαν κωλόπαιδο, θα σου μιλάω σαν άνθρωπος. Το έχω κάνει.
Όσο αρχίζεις τις απειλές (και το έχεις κάνει κατά κόρο σήμερα) θα αντιμετωπίζεσαι ανάλογα.
Όσο πέρδεσαι και μας απειλείς οτι "θα τα κάνεις όλα πουτάνα", είσαι για κλωτσιές.

Επί της ουσίας τώρα:
Μιλάς για μια ταινία.
Για ποια ταινία μιλάς λοιπόν;
Είμαι υποχρεωμένος να την ξέρω;
Η να μυρίσω τα νύχια μου;
Πάντως δεν είναι και το εξυπνότερο να μας μοστράρεις τον αγκυλωτό σταυρό στη μούρη, ακόμα και για "καλλιτεχνικούς λόγους".
Και απο που κι ως που μιλάς τόσο θερμά για ντίκυ και -κυρίως για- περσόνα;
Είσαι κι εσύ οπαδός του ανθρώπου που έφτιαξε γυναικείο νικ μόνο και μόνο για να νομίζουμε οτι έχει γκόμενα;
(Δηλαδή ...τα έφτιαξε με τον εαυτό του.)
Σκέψου πόσες Ολυμπιάδες έχει να γαμήσει, σαν να λέμε.
Αν εσένα αυτό δεν σου φαίνεται μαγκιά κλανιά και κώλο φινιστρίνι, τι να πω.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
American History X...

κ μετα τα λεμε για ακροδεξιους κ μαλακιες που φαντασιωνεστε καραγκιοζηδες κ τιποτενιοι...

κλασικοι ελληνες μαλακες....ειστε....ησασταν κ θα μεινετε...κλασικοι μαλακες αριστεροι...που παντα κρινουν απ'αυτο που βλεπουν κι οχι απ'αυτο που ειναι....σκατομυαλοι...καθομαι κ απολογουμαι...αλλα σας κανω τη χαρη για να φανει το ποσο μαλακες ειστε...

Αν είναι η ταινία που έδινε την περασμένη βδομάδα το ΘΕΜΑ η το ΒΗΜΑ (δεν θυμάμαι καλά), την έχω. Αλλά δεν την έχω δει ακόμα.
Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω οτι η σβάστικα δεν είναι και το καλύτερο άβαταρ σε ένα σάιτ σαν κι αυτό.

Και πού'σαι: εγώ, όπως λες, είμαι κολλημένος αριστερός.
Δεν μας λες και τα δικά σου φρονήματα, έτσι για να παίζουμε επί ίσοις όροις;
Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Κοίτα μεγάλε,
όσο μιλάς σαν άνθρωπος και όχι σαν κωλόπαιδο, θα σου μιλάω σαν άνθρωπος. Το έχω κάνει.
Όσο αρχίζεις τις απειλές (και το έχεις κάνει κατά κόρο σήμερα) θα αντιμετωπίζεσαι ανάλογα.
Όσο πέρδεσαι και μας απειλείς οτι "θα τα κάνεις όλα πουτάνα", είσαι για κλωτσιές.

Επί της ουσίας τώρα:
Μιλάς για μια ταινία.
Για ποια ταινία μιλάς λοιπόν;
Είμαι υποχρεωμένος να την ξέρω;
Η να μυρίσω τα νύχια μου;
Πάντως δεν είναι και το εξυπνότερο να μας μοστράρεις τον αγκυλωτό σταυρό στη μούρη, ακόμα και για "καλλιτεχνικούς λόγους".
Και απο που κι ως που μιλάς τόσο θερμά για ντίκυ και -κυρίως για- περσόνα;
Είσαι κι εσύ οπαδός του ανθρώπου που έφτιαξε γυναικείο νικ μόνο και μόνο για να νομίζουμε οτι έχει γκόμενα;
Δηλαδή ...τα έφτιαξε με τον εαυτό του.
Αν εσένα αυτό δεν σου φαίνεται μαγκιά κλανιά και κώλο φινιστρίνι, τι να πω.

ξεκινα να διαβαζεις 1-2 σελιδες πιο πισω κ θα καταλαβεις γιατι κ πως...εξυπνος φαινεσαι...θα καταλαβεις γιατι μιλαω κ συμπεριφερομαι ετσι...

οσο για τις απειλες...οταν εχω να κανω με παραλιες κ κουτοπονηρους που νομιζουν οτι κατι κανουν ενω απλα μου γρατζουνανε τα παπαρια με τα δικα μου νυχια...δλδ απλα κουνανε το χερι μου...τοτε ναι...προκαλω για συναντησεις...γιατι εκει θα ξεκαθαριστουν μια κ καλη ολα...ξερεις,ειμαι της αποψης πως οταν ενα προβλημα δεν λυνεται με καλους τροπους μπορεις να το λυσεις εξαφανιζοντας το...υπαρχουν διαφοροι τροποι να γινει αυτο...αλλα μονο απο κοντα...

οσο γι'αυτο που ειπα οτι θα τα κανω ολα πουτανα...ειναι μια εκφραση...ειναι αυτο που κανει ο αλητης ή αριων ή τσουλι ή ή ή....ΠΑΝΤΑ..αλλα ποτε δεν λες κατι...

Επι της ουσιας απαντησα...
Επι της ουσιας...μαθε να μην κρινεις αν δεν ξερεις κατι σιγουρα...οπως τοτε που νομιζες οτι ειμαι τυφλωμενος γαβρος...αλλα οταν μιλουσες λογικα τα ειπαμε μια χαρα....
Επι της ουσιας...να μην μυρισεις τα νυχια σου...να μαθεις να μην βιαζεσαι...να εισαι χαλαρος κ να απολαμβανεις καθε στιγμη...
Επι της ουσιας...ειμαι πολυ εξυπνος για να παιζω οπως θελω το παιχνιδι...βαζω κανονες πανω στους κανονες κ παιζω οπως θελω...οχι οπως θελουν....
Επι της ουσιας...στα παπαρια μου κ για τον περσονα κ τον ντικι...αλλωστε δεν τους ξερω κ δεν με ξερουν...μονο με τον περσονα εχω μιλησει λιγο περισσοτερο κ αυτο γιατι καποτε ζητησα βοηθεια/ενημερωση για ενα πουτανακι/στριπερ...τιποτα παραπανω...
Οσο για μαγκιες,κλανιες κ κωλους θα σε προτρεψω να μην επαναλαμβανεις του μπαρμπα τις μαλακιες....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλά ρε βλαχαδερά, το παίζετε και αριστεροί, δεν έχετε ακουστά τα Μαθήματα Αμερικάνικής Ιστορίας (εξ ου και το άβαραρ του θεού ) ;
Μια ταινία κατεξοχήν αντιρατσιστική- αντιναζιστική που δεν μένει όμως στις συνήθεις πολιτικά ορθές κορώνες περί ακροδεξιάς...
Και αποκαλείτε ναζι αυτόν που έχει βάλει τέτοιο άβαταρ...
Χωρίς καν να το ψάξετε λιιιιιγο περισσότερο...
Όχι ότι περίμενα τίποτα καλύτερο.

Επισκέπτης
Αν είναι η ταινία που έδινε την περασμένη βδομάδα το ΘΕΜΑ η το ΒΗΜΑ (δεν θυμάμαι καλά), την έχω. Αλλά δεν την έχω δει ακόμα.
Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω οτι η σβάστικα δεν είναι και το καλύτερο άβαταρ σε ένα σάιτ σαν κι αυτό.

Και πού'σαι: εγώ, όπως λες, είμαι κολλημένος αριστερός.
Δεν μας λες και τα δικά σου φρονήματα, έτσι για να παίζουμε επί ίσοις όροις;
Ευχαριστώ

Την εχω δει την ταινια πολλες φορες κ πολυ παλιοτερα...δεν ασχολουμαι μ'εφημεριδες κ τις ταινιες τους..οποτε δεν μπορω να πω αν ειναι αυτη...
Ρε φιλαρακι..δεν καταλαβαινεις πως υπαρχει διαφορα απ'το να πιστευεις κατι...μεχρι του να ισχυει η πιστη σου σε αυτο...
Ας πουμε...εγω πιστευω στο Θεο κ τον Χριστο κ στην υπαρξη τους...αρα εσυ πιστευεις οτι οντως υπαρχουν αυτοι οι 2 επειδη τους πιστευω εγω ? ΟΧΙ...και δεν θα επρεπε...ο καθενας πιστευει οτι θελει..αυτο δε σημαινει οτι ισχυει... ;) ;) ;) ;) ΣΩΣΤΑ ???????

Γνωμη μου ειναι οτι εισαι αριστερος...κολλημενος ή οχι δεν θα σε καταταξω κ δεν εχει σημασια...αφου θεωρω οτι ολοι ειστε τα ιδια σκατα...αριστεροι κ δεξιοι...ο καθεις με τα ελαττωματα του...
Τα φρονηματα μου ειναι κρυφα οπως κ η ψηφος μου....εσυ ηθελες να τα φανερωσεις...εγω δεν γουσταρω...παντως για να σε βοηθησω....οπως εχω πει κ παλιοτερα...
Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ,Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Κ Ο ΘΕΟΣ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....

Ευχαριστω κ εγω για την κατανοηση... ;) ;) ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλά ρε βλαχαδερά, το παίζετε και αριστεροί, δεν έχετε ακουστά τα Μαθήματα Αμερικάνικής Ιστορίας (εξ ου και το άβαραρ του θεού ) ;
Μια ταινία κατεξοχήν αντιρατσιστική- αντιναζιστική που δεν μένει όμως στις συνήθεις πολιτικά ορθές κορώνες περί ακροδεξιάς...

ΟΧΙ, δεν την  έχω δει.
Είμαι βλαχαδερό γι΄αυτό;
Και επιμένω οτι είναι ατυχής έμπνευση του Μακ Λέϊν.
Αν ήταν κανένα άλφα σε κύκλο η σφυροδρέπανο, θα είχες τραβήξει υστερικά τις κοτσίδες σου τώρα, η κάνω λάθος;
Και μιας και δεν είσαι απο επαρχία και το παίζεις και σινεφίλ, θα σου κάνω μια απλή ερώτηση. Πόσες ταινίες έχει γυρίσει ο Όρσον Γουέλς;
Εκτός αν βλέπεις ταινίες μόνο φετινές, οπότε πάω πάσο. Αλλά είσαι εσύ το βλαχαδερό τότε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την εχω δει την ταινια πολλες φορες κ πολυ παλιοτερα...δεν ασχολουμαι μ'εφημεριδες κ τις ταινιες τους..οποτε δεν μπορω να πω αν ειναι αυτη...
Ρε φιλαρακι..δεν καταλαβαινεις πως υπαρχει διαφορα απ'το να πιστευεις κατι...μεχρι του να ισχυει η πιστη σου σε αυτο...
Ας πουμε...εγω πιστευω στο Θεο κ τον Χριστο κ στην υπαρξη τους...αρα εσυ πιστευεις οτι οντως υπαρχουν αυτοι οι 2 επειδη τους πιστευω εγω ? ΟΧΙ...και δεν θα επρεπε...ο καθενας πιστευει οτι θελει..αυτο δε σημαινει οτι ισχυει... ;) ;) ;) ;) ΣΩΣΤΑ ???????

Γνωμη μου ειναι οτι εισαι αριστερος...κολλημενος ή οχι δεν θα σε καταταξω κ δεν εχει σημασια...αφου θεωρω οτι ολοι ειστε τα ιδια σκατα...αριστεροι κ δεξιοι...ο καθεις με τα ελλαττωματα του...
Τα φρονηματα μου ειναι κρυφα οπως κ η ψηφος μου....εσυ ηθελες να τα φανερωσεις...εγω δεν γουσταρω...παντως για να σε βοηθησω....οπως εχω πει κ παλιοτερα...
Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ,Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Κ Ο ΘΕΟΣ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....

Ευχαριστω κ εγω για την κατανοηση... ;) ;) ;)

Αν δεν επέμενες να το παίζεις κωλόπαιδο και παρτάκιας, θα ήσουνα πολύ καλύτερος.
Γνώμη μου.
Μυαλό πάντως έχεις και είναι κρίμα να το χαραμίζεις.

Επισκέπτης

φιλαρακι...το nickname mclein = Θεός....φερνει ασχημες θυμησες...
μην το ψαχνεις...στην ελλαδα τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα βλεπεις εδω μεσα...

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ....

Επισκέπτης
Αν δεν επέμενες να το παίζεις κωλόπαιδο και παρτάκιας, θα ήσουνα πολύ καλύτερος.
Γνώμη μου.
Μυαλό πάντως έχεις και είναι κρίμα να το χαραμίζεις.

Να αποδεχεσαι τον πλησιον σου με τα ελαττωματα του φιλε μου...;)
Να περνας καλα κ να μην μπαινεις σε κοντρες με τους αλλους...απλα για να κοντραρεσαι...να το κανεις μονο οταν εχει ουσια...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Να αποδεχεσαι τον πλησιον σου με τα ελαττωματα του φιλε μου...;)
Να περνας καλα κ να μην μπαινεις σε κοντρες με τους αλλους...απλα για να κοντραρεσαι...να το κανεις μονο οταν εχει ουσια...

Δεν θα έλεγα οτι είσαι και το πιο πειστικό παράδειγμα αυτού που προτείνεις (ούτε εγώ βέβαια), αλλά έχεις δίκιο.
Καλό βράδυ.    :)

Επισκέπτης
Δεν θα έλεγα οτι είσαι και το πιο πειστικό παράδειγμα αυτού που προτείνεις (ούτε εγώ βέβαια), αλλά έχεις δίκιο.
Καλό βράδυ.    :)
ενταξει...λεμε κ καμια μαλακια να κλεισουμε ομορφα,πολιτισμενα κ χαρουμενα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

***παντως σε κοντρα χωρις λογο μπορω να μπω μονο για τον ολυμπιακο...για κανενα αλλο ζητημα... :-*

Adraktos

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως ρε παιδιά απορώ γιατί πέφτει τόσο φαγωμάρα γενικώς μέσα στα topic....
Δεν λέω κι εγώ έχω κάποιες διαφωνίες με μερικούς αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γίνονται πουτάνα τα topic??!!!!

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
πεστα αγορι μου! Κραταω βεβαια καποιες επιφυλαξεις ως προς το λογο που εβαλε ο θεος το αβαταρ. Αλλα εχεις απολυτο δικιο για την ταινια (ταινιαρα)

Επισκέπτης
τα μαθηματα αμερικανικης ιστοριας ειναι μια ταινια με πρωταγωνιστη τον εντουαρντ νορτον,που παιζει εναν ακροδεξιο,ο οποιος εξαιτιας ενος φονου που διαπρατει(το αβαταρ του θεου ειναι απο τη σκηνη που συλλαμβανεται εξω απο το σπιτι του),καταδικαζεται σε φυλακιση!στη φυλακη οργανωνεται στην ομαδα των ακροδεξιων φυλακισμενων,αλλα σιγα σιγα αρχιζει να κατανοει οτι οι ομοιδεατες του υπολειπονται σε ιδεολογια και πιστευω!ταυτοχρονα γινεται φιλος με εγχρωμο συγκρατουμενο του και ερχεται σε συγκρουση μεσα του γιατι αρχιζει να αμφισβητει αυτα που ο ναζισμος διδεξε!τα υπολοιπα στην προβολη των 21.00  :grin:!
αυτη ειναι η υποθεση της ταινιας,οποιος θελει να τη δει!
καλη σας μερα και  ηρεμια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom