alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τον στόκο αν δεν κάνω λάθος τον αντικατέστησαν με σιλικόνη...Εκτός από ακροδέξιος είσαι και στόκος.
λες να τα έχει σιλικονάτα το παλουκάρι?
τον στόκο αν δεν κάνω λάθος τον αντικατέστησαν με σιλικόνη...Εκτός από ακροδέξιος είσαι και στόκος.
Άλλος είναι ο μάγκας εδώ μέσα που ντεμέκ κλείνει ραντεβού για να πλακωθεί.Ρε φιλος ??? Ατσα κ μαγκια ο πιτσιρικος.......
τπτ απ αυτά απλά το ξέχασα. Ακροδέξιο σε είπα 1) για το άβατάρ σου 2) γιατί σε λένε και οι άλλοι κάτι θα ξέρουν.για το ακροδεξιος...πιπα ??? γαργαρα ??? τι ???
που το ξερεις ρε φιλαρακι οτι ειμαι ακροδεξιος ? μαζι ψηφησαμε ?
σε γραφω στα παπαρια μου κ εσενα κ την αποψη σου...
για το ακροδεξιος...πιπα ??? γαργαρα ??? τι ???
Άλλος είναι ο μάγκας εδώ μέσα που ντεμέκ κλείνει ραντεβού για να πλακωθεί.τπτ απ αυτά απλά το ξέχασα. Ακροδέξιο σε είπα 1) για το άβατάρ σου 2) γιατί σε λένε και οι άλλοι κάτι θα ξέρουν.
Όταν αποφασίσεις αν σε νοιάζει ή όχι τελικά η αποψή μου ενημέρωσέ με.
Καληνύχτα αλλοπρόσαλλε chuck
έλα μωρέ με την σβάστικα και ο Απόλλων Αθηνών πριν την κατοχή την σβάστικα είχε σήμα αλλά με ανάποδες της αγκύλες μην του δημιουργείται κόμπλεξ του παιδιού.Ρε παιδιά, μήπως ο Θεός (πρώην Μακ Λέϊν) είναι κι αυτός κλώνος του περσόνα (aliasa ΟΧΙΑ);
Τέτοια φτυστή "μαγκιά" δεν σας κάνει εντύπωση;
Μόνο που αυτός δεν τα έφτιαξε με ...τον εαυτό του.
Υ.Γ. Άκου λέει γιατί τον λένε ακροδεξιό, με τη σβάστικα στο άβαταρ!
Κοίτα μεγάλε,δεν το εκρυψα ποτε...οτι ειμαι ο μακλειν....μην το βαζεις σε παρενθεση...ολοι ξερουν ποιος ειναι ο γαμιας σου...(μετα τον ντικι κ τον περσονα)!
οσο για μαγκια...καποτε τα ειχαμε βρει...αλλα παρατηρησα οτι τελευταια ξεθαρεψες...ξετσουτσουνησες που λεγαν οι παλιοι...
ισχυουν οι προτασεις κ για σενα...
θα σου βρω την ταινια ανεβασμενη κ θα βαλω τα λινκς...να την κατεβασεις...κ αν την δεις κ καταλαβεις οτι ειμαι ακροδεξιος...τοτε θα σε κερναω για την υπολοιπη ζωη σου οπου κ να πηγαινεις...αλλα αν λες μαλακιες εσυ κ ο αλλος ο παπαριδης που μιλαει για τον πατερα μου επειδη του γαμαει την μ@^@...τοτε θα παραδεχτεις οτι ελεγες πιπες....συμφωνεις ??
American History X...
κ μετα τα λεμε για ακροδεξιους κ μαλακιες που φαντασιωνεστε καραγκιοζηδες κ τιποτενιοι...
κλασικοι ελληνες μαλακες....ειστε....ησασταν κ θα μεινετε...κλασικοι μαλακες αριστεροι...που παντα κρινουν απ'αυτο που βλεπουν κι οχι απ'αυτο που ειναι....σκατομυαλοι...καθομαι κ απολογουμαι...αλλα σας κανω τη χαρη για να φανει το ποσο μαλακες ειστε...
Κοίτα μεγάλε,
όσο μιλάς σαν άνθρωπος και όχι σαν κωλόπαιδο, θα σου μιλάω σαν άνθρωπος. Το έχω κάνει.
Όσο αρχίζεις τις απειλές (και το έχεις κάνει κατά κόρο σήμερα) θα αντιμετωπίζεσαι ανάλογα.
Όσο πέρδεσαι και μας απειλείς οτι "θα τα κάνεις όλα πουτάνα", είσαι για κλωτσιές.
Επί της ουσίας τώρα:
Μιλάς για μια ταινία.
Για ποια ταινία μιλάς λοιπόν;
Είμαι υποχρεωμένος να την ξέρω;
Η να μυρίσω τα νύχια μου;
Πάντως δεν είναι και το εξυπνότερο να μας μοστράρεις τον αγκυλωτό σταυρό στη μούρη, ακόμα και για "καλλιτεχνικούς λόγους".
Και απο που κι ως που μιλάς τόσο θερμά για ντίκυ και -κυρίως για- περσόνα;
Είσαι κι εσύ οπαδός του ανθρώπου που έφτιαξε γυναικείο νικ μόνο και μόνο για να νομίζουμε οτι έχει γκόμενα;
Δηλαδή ...τα έφτιαξε με τον εαυτό του.
Αν εσένα αυτό δεν σου φαίνεται μαγκιά κλανιά και κώλο φινιστρίνι, τι να πω.
Αν είναι η ταινία που έδινε την περασμένη βδομάδα το ΘΕΜΑ η το ΒΗΜΑ (δεν θυμάμαι καλά), την έχω. Αλλά δεν την έχω δει ακόμα.
Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω οτι η σβάστικα δεν είναι και το καλύτερο άβαταρ σε ένα σάιτ σαν κι αυτό.
Και πού'σαι: εγώ, όπως λες, είμαι κολλημένος αριστερός.
Δεν μας λες και τα δικά σου φρονήματα, έτσι για να παίζουμε επί ίσοις όροις;
Ευχαριστώ
Καλά ρε βλαχαδερά, το παίζετε και αριστεροί, δεν έχετε ακουστά τα Μαθήματα Αμερικάνικής Ιστορίας (εξ ου και το άβαραρ του θεού ) ;
Μια ταινία κατεξοχήν αντιρατσιστική- αντιναζιστική που δεν μένει όμως στις συνήθεις πολιτικά ορθές κορώνες περί ακροδεξιάς...
Και αποκαλείτε ναζι αυτόν που έχει βάλει τέτοιο άβαταρ...
Χωρίς καν να το ψάξετε λιιιιιγο περισσότερο...
Όχι ότι περίμενα τίποτα καλύτερο.
Την εχω δει την ταινια πολλες φορες κ πολυ παλιοτερα...δεν ασχολουμαι μ'εφημεριδες κ τις ταινιες τους..οποτε δεν μπορω να πω αν ειναι αυτη...
Ρε φιλαρακι..δεν καταλαβαινεις πως υπαρχει διαφορα απ'το να πιστευεις κατι...μεχρι του να ισχυει η πιστη σου σε αυτο...
Ας πουμε...εγω πιστευω στο Θεο κ τον Χριστο κ στην υπαρξη τους...αρα εσυ πιστευεις οτι οντως υπαρχουν αυτοι οι 2 επειδη τους πιστευω εγω ? ΟΧΙ...και δεν θα επρεπε...ο καθενας πιστευει οτι θελει..αυτο δε σημαινει οτι ισχυει... ;) ;) ;) ;) ΣΩΣΤΑ ???????
Γνωμη μου ειναι οτι εισαι αριστερος...κολλημενος ή οχι δεν θα σε καταταξω κ δεν εχει σημασια...αφου θεωρω οτι ολοι ειστε τα ιδια σκατα...αριστεροι κ δεξιοι...ο καθεις με τα ελλαττωματα του...
Τα φρονηματα μου ειναι κρυφα οπως κ η ψηφος μου....εσυ ηθελες να τα φανερωσεις...εγω δεν γουσταρω...παντως για να σε βοηθησω....οπως εχω πει κ παλιοτερα...
Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ,Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Κ Ο ΘΕΟΣ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....
Ευχαριστω κ εγω για την κατανοηση... ;) ;) ;)
Καλά ρε βλαχαδερά, το παίζετε και αριστεροί, δεν έχετε ακουστά τα Μαθήματα Αμερικάνικής Ιστορίας (εξ ου και το άβαραρ του θεού ) ;
Μια ταινία κατεξοχήν αντιρατσιστική- αντιναζιστική που δεν μένει όμως στις συνήθεις πολιτικά ορθές κορώνες περί ακροδεξιάς...
Αν δεν επέμενες να το παίζεις κωλόπαιδο και παρτάκιας, θα ήσουνα πολύ καλύτερος.
Γνώμη μου.
Μυαλό πάντως έχεις και είναι κρίμα να το χαραμίζεις.
Να αποδεχεσαι τον πλησιον σου με τα ελαττωματα του φιλε μου...;)
Να περνας καλα κ να μην μπαινεις σε κοντρες με τους αλλους...απλα για να κοντραρεσαι...να το κανεις μονο οταν εχει ουσια...
ενταξει...λεμε κ καμια μαλακια να κλεισουμε ομορφα,πολιτισμενα κ χαρουμενα...Δεν θα έλεγα οτι είσαι και το πιο πειστικό παράδειγμα αυτού που προτείνεις (ούτε εγώ βέβαια), αλλά έχεις δίκιο.
Καλό βράδυ.
πεστα αγορι μου! Κραταω βεβαια καποιες επιφυλαξεις ως προς το λογο που εβαλε ο θεος το αβαταρ. Αλλα εχεις απολυτο δικιο για την ταινια (ταινιαρα)Καλά ρε βλαχαδερά, το παίζετε και αριστεροί, δεν έχετε ακουστά τα Μαθήματα Αμερικάνικής Ιστορίας (εξ ου και το άβαραρ του θεού ) ;