Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φασιστα,
Δεν εχει σημασια αν η σβαστικα ειναι αρχαιοελληνικη. Εχει σημασια τι καταλαβαινει ο κοσμος οταν τη βλεπει. Ξερεις καλα τι θες να περασεις, μη λες για αρχαιους ελληνες, πες οτι εισαι νεο ναζι και μη ντρεπεσαι
υπερασπισου τη θεση σου σαν αντρας
ετσι κ αλλιως εσεις οι χρυσαυγιτες ειστε πολυ αντρες
είπαμε η αρχαιοελληνική σβάστικα είχε ανάποδα της αγκύλες ακόμα και σε αυτό το ζήτημα λουλούδες είναι τα παλικαράκια.

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι ακριβως συμβολιζουν Πλατων?

ο αγκυλωτός σταυρός: ισοσκελής σταυρός με τους τέσσερις βραχίονες λυγισμένους ή προεκταμένους σε ορθή γωνία και κατά την ίδια φορά περιστροφής. Συνήθως, η λέξη σβάστικα αναφέρεται στον δεξιόστροφο αγκυλωτό σταυρό (卐), ενώ ο αριστερόστροφος (卍) λέγεται σωβάστικα. Τον 20ό αιώνα η σβάστικα χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο της ναζιστικής Γερμανίας με αποτέλεσμα τόσο η λέξη όσο και το σύμβολο να φορτιστούν με τις αρνητικές σημασίες του φασισμού, του αντισημιτισμού κ.α.

εμενα παντως μου  αρεσει περισσοτερο ο μεανδρος ;)

Συνημμένα

• meandros.jpg
    meandros.jpg
    2 KB · Εμφανίσεις: 26

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

ο αγκυλωτός σταυρός: ισοσκελής σταυρός με τους τέσσερις βραχίονες λυγισμένους ή προεκταμένους σε ορθή γωνία και κατά την ίδια φορά περιστροφής. Συνήθως, η λέξη σβάστικα αναφέρεται στον δεξιόστροφο αγκυλωτό σταυρό (卐), ενώ ο αριστερόστροφος (卍) λέγεται σωβάστικα. Τον 20ό αιώνα η σβάστικα χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο της ναζιστικής Γερμανίας με αποτέλεσμα τόσο η λέξη όσο και το σύμβολο να φορτιστούν με τις αρνητικές σημασίες του φασισμού, του αντισημιτισμού κ.α.

εμενα παντως που αρεσει περισσοτερο ο μεανδρος ;)

Δεν σου είπε κανείς να τους περιγράψεις, βλάκα.
Να μας πεις ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ σε ρωτήσαμε, που πρέπει -κατά τη δική σου φράση- να μάθουν οι νεοέλληνες.
Κωλώνεις μήπως να μας απαντήσεις;
Όσο για το μαίανδρο, τον είδαμε και στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, με τα κοντοκουρεμένα παιδάκια και τα ρόπαλα χωμένα στα κωλαράκια τους.

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
βλακας εισαι εσυ  κουνιστο στρακι !!! οι νεοελληνες δε πρεπει να το μαθουν γιατι το λεω εγω ,αλλα πολυ απλα γιατι ειναι μερος της ιστοριας που εσυ και οι ομοιοι σου θελετε να μην μαθευτει!!!

ελπιζω να μην αργησει να ερθει η μερα που ολους εσας θα τους αξαφανισουμε αργα και βασανιστικα.....

ΓΡΕΚΙΛΟΙ.....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
βλακας εισαι εσυ  κουνιστο στρακι !!! οι νεοελληνες δε πρεπει να το μαθουν γιατι το λεω εγω ,αλλα πολυ απλα γιατι ειναι μερος της ιστοριας που εσυ και οι ομοιοι σου θελετε να μην μαθευτει!!!

ελπιζω να μην αργησει να ερθει η μερα που ολους εσας θα τους αξαφανισουμε αργα και βασανιστικα.....

ΓΡΕΚΙΛΟΙ.....

Έχετε φάει ραβδί κάτι ανισόροπα σαν και εσάς από μερικούς σαν και εμάς.......δεν είμαι κουμμούνι (να μην παρεξηγηθώ)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ΓΡΕΚΙΛΟΙ.....
ρε ούτε ταξί δεν γεμίζετε για τα πανηγύρια είστε...

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλά, εσύ κάνε μας τώρα τη σύνδεση του πνεύματος του Τσόμσκυ με αυτό του Τάκη Τσουκαλά και κάνε μας και τη χάρη βραδιάτικα.

Ουδεμία σχέση και συμπάθεια δεν έχω με τον χώρο που εκπροσωπεί ο "Θεός", αν και το παραπάνω υπερ-κομπλεξικό σου σχόλιο θα μπορούσε άνετα να με κάνει ομοιδεάτη του μόνο και μόνο για να μπορώ να σε βρίσω, ποταπό παπάκι!

Βέβαια ως πάπιος δικαιολογείσαι να μην καταλαβαίνεις πολλά καθώς -ανάμεσα σε άλλα- ο (κανονικός) Θεός σου έδωσε μικρό εγκέφαλο, ο οποίος επιπλέον δεν αερίζεται και πολύ καλά αν κρίνω από την φωτογραφία στο αβατάρ σου.

Επέτρεψε μου σε συνεργασία με τον Ανώτατο Σοβιέτ να μπορώ να κάνω χαβαλέ στα αθλητικά threads και να πετάω και κάποιο τσιτάτο το οποίο  θεωρώ εύστοχο σε άλλο thread.
Μπορεί να το χωνέψει αυτό το μικρό σου μυαλουδάκι ή για να απαντήσεις και σε αυτό πρέπει πρώτα να συμβουλευτέις το πνεύμα του Ενβέρ Χότζα???

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αυτο τι σημα ειναι?
anti-fa.gif

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

ΓΡΕΚΙΛΟΙ.....

Μ' αρέσεις τελικά, γιατί είσαι άντρας και απαντάς ευθέως σε ότι σε ρωτάνε.
Όπως π.χ. στην ερώτηση "Τι ιδέες συμβολίζει ο αγκύλωτός σταυρός";

Υ.Γ. Τόσο εύκολα κάνεις δήλωση μετανοίας και χαρακτηρίζεις "αρνητικές" τις έννοιες του αντισημιτισμού και του φασισμού;
Δεν φοβάσαι μη σε πούνε μπουχέσα οι ομοϊδεάτες σου;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ουδεμία σχέση και συμπάθεια δεν έχω με τον χώρο που εκπροσωπεί ο "Θεός", αν και το παραπάνω υπερ-κομπλεξικό σου σχόλιο θα μπορούσε άνετα να με κάνει ομοιδεάτη του μόνο και μόνο για να μπορώ να σε βρίσω, ποταπό παπάκι!

Βέβαια ως πάπιος δικαιολογείσαι να μην καταλαβαίνεις πολλά καθώς -ανάμεσα σε άλλα- ο (κανονικός) Θεός σου έδωσε μικρό εγκέφαλο, ο οποίος επιπλέον δεν αερίζεται και πολύ καλά αν κρίνω από την φωτογραφία στο αβατάρ σου.

Επέτρεψε μου σε συνεργασία με τον Ανώτατο Σοβιέτ να μπορώ να κάνω χαβαλέ στα αθλητικά threads και να πετάω και κάποιο τσιτάτο το οποίο  θεωρώ εύστοχο σε άλλο thread.
Μπορεί να το χωνέψει αυτό το μικρό σου μυαλουδάκι ή για να απαντήσεις και σε αυτό πρέπει πρώτα να συμβουλευτέις το πνεύμα του Ενβέρ Χότζα???

Μας έχεις πρήξει στα αθλητικά οτι όλοι οι άλλοι διαπράττουν ατιμίες και μόνο ο θρύλος είναι καθαρός σαν τον ξάστερο ουρανό και μετά μου λες οτι "κάνεις χαβαλέ" και μόνον; ΔΕΝ είσαι εμπαθής και μονομερής δηλαδή;
Άσε που δεν μίλησα για τον Θεό/Μακ Λέην, αλλά για τον Τάκη Τσουκαλά, σου διέφυγε; Γιατί δεν είδα κανένα σχόλιό σου επ' αυτού.
Όσο για τον Εμβέρ Χότζα που λες, ουδέποτε υπήρξα οπαδός του, αν και πολιτικοποιημένος απο το 1974. Ατυχές το σχόλιό σου.
Εκτός αν είσαι της επαγωγικής μεθόδου "ο μπάτσος είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι".

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
δεν το κλειδώνετε λέω γω να ηρεμήσετε;;;;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ήρεμοι είμαστε φιλαράκι.
Απλά παίρνουμε λίγο στο μεζέ ένα φασιστάκι.        :birdman:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σε τουτο δω το μπαχαλο
π'εγνωρισα το sony
τσ'εκαμαμε ζεματιστους
φυσουν'το τσι εν κρυωνει
λεγω το καλα?:cheesy:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μας έχεις πρήξει στα αθλητικά οτι όλοι οι άλλοι διαπράττουν ατιμίες και μόνο ο θρύλος είναι καθαρός σαν τον ξάστερο ουρανό και μετά μου λες οτι "κάνεις χαβαλέ" και μόνον; ΔΕΝ είσαι εμπαθής και μονομερής δηλαδή;
Άσε που δεν μίλησα για τον Θεό/Μακ Λέην, αλλά για τον Τάκη Τσουκαλά, σου διέφυγε; Γιατί δεν είδα κανένα σχόλιό σου επ' αυτού.
Όσο για τον Εμβέρ Χότζα που λες, ουδέποτε υπήρξα οπαδός του, αν και πολιτικοποιημένος απο το 1974. Ατυχές το σχόλιό σου.
Εκτός αν είσαι της επαγωγικής μεθόδου "ο μπάτσος είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι".

Σαφώς και είμαι μονομερής αφού δηλώνω οπαδός μίας συγκεκριμένης ομάδας! Δεν είναι βαρετό όμως να κρίνουμε και πολιτικά θέματα με βάση την οπαδική τοποθέτηση? Σε αυτό το thread γίνεται μία άλλου είδους κουβέντα κι απλά ήθελα να τονίσω πως - ειδικά στο Διαδίκτυο- δεν έχει νόημα να πέφτουμε τόσο χαμηλά ανταλλάσσοντας απόψεις για το ποιος δέρνει πιο πολύ και ποιος βάζει τι στον κώλο του. Για να μπει κάποιος άλλωστε στο site πρέπει να είναι πάνω από 18, οπότε και να έχει ξεπεράσει κάποιες τέτοιες "παιδικές" αρρώστιες.

Πες με άμα θες Τσουκαλά στο αθλητικό thread αλλά όχι με βάση αυτό να κρίνεις κάτι άλλο άσχετο που έγραψα εδώ για μία πολιτικοποιημένη διαμάχη. Τι είδους λογική είναι αυτή??? Εκτός κι αν θεωρείς αυτό που είπε ο Τσόμσκυ παπαριά. Αυτή είναι μία άλλου είδους κουβέντα, η οποία σαφώς και μπορεί να γίνει αλλά με καλύτερες συνθήκες από αυτές του ποδοσφαιρικού πρίσματος θέασης των πάντων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom