τι φασιστάκι μωρέ εκεί που έχεσαν οι φασίστες φύτρωσε αυτός αν ήξερε και αυτός τι είναι.......
της προάλες έδινε τα εύσημα στους εμπόρους ναρκωτικών αφου έλεγε υπάρχουν πρεζόνια καλά κάνουν οι έμποροι και πουλάνε ναρκωτικά...
για σφαλιάρες είναι... το έχουν μπανάρει ένα σωρό φορές γιατί μέχρι και μαγκιές πούλαγε για ραντεβού για ξύλο και μαχαιρώματα..
δεν ελεγε για μενα ο φεθρυς....αλλα αυτος που σε ξεσκιζει(στα γκολ) χρονια σου εχει γινει εμμονη ιδεα μωρη γαλοτσα...
δεν με εχουν μπαναρει...μιουτ προσωρινο δεν σημαινει μπαν....ασε που εγινε γιατι ελεγα για τη μανα σου...το θεο σου...κλπ κλπ κλπ...
τις σφαλιαρες δεν ηρθες ποτε να μου τις δωσεις...εκει ειναι το προβλημα...εγω πουλαω μαγκια...κλανια κ οτι αλλο εχω...εσυ ειναι το θεμα οτι εισαι χεστης ολκης που συνεχιζεις ν'ασχολεισαι ακομη κι οταν σταματαω την μαλακια...κ δεν ειμαι παρον...αλλα ειπαμε...
σε εχω ξεσκισει στα γκολακια που βλεπεις αστερακια...
και αμα ησουν αντρας κ οχι κλανιαρης καποια φορα απ'ολες θα ερχοσουν...οχι μονο εσυ...κ πολλοι αλλοι χεστες που ουτε για καφε...ουτε για τσαι δεν ερχονται....λες κ θα τους δαγκωσουμε....
**ακομη περιμενω το ΕΟΔΣ να ερθει....αα κ τους ασφαλιτες....ρε δεν μου κανεις κ μια μηνυση ?
**αλλαξε κ κανενα βρακακι ομως...γιατι η σκατιλα βρωμισε μεχρι εδω που ειμαι...
Που εισαι...θυμισου εσενα ποσες φορες σ'εχουν κανει μιουτ κ μοντερειτιντ κ τελικα μπαν...με ολα σου τα νικνειμς...
ΟΚ πελατακο... ????
Αυτα κ καλα να περνας...παντα με τη σκεψη σου στο καβλι μου θα σαι...οπως βλεπουμε του εχεις μεγαλη αδυναμια!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!