Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ήρεμοι είμαστε φιλαράκι.
Απλά παίρνουμε λίγο στο μεζέ ένα φασιστάκι.        :birdman:
τι φασιστάκι μωρέ εκεί που έχεσαν οι φασίστες φύτρωσε αυτός αν ήξερε και αυτός τι είναι.......
της προάλες έδινε τα εύσημα στους εμπόρους ναρκωτικών αφου έλεγε υπάρχουν πρεζόνια καλά κάνουν οι έμποροι και πουλάνε ναρκωτικά...

για σφαλιάρες είναι... το έχουν μπανάρει ένα σωρό φορές γιατί μέχρι και μαγκιές πούλαγε για ραντεβού για ξύλο και μαχαιρώματα..

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σε τουτο δω το μπαχαλο
π'εγνωρισα το sony
τσ'εκαμαμε ζεματιστους
φυσουν'το τσι εν κρυωνει
λεγω το καλα?:cheesy:
έχεις και λίγο Μυτιληνιά προφορά προς το τέλος από την περιοχή της Αγιάσου..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σαφώς και είμαι μονομερής αφού δηλώνω οπαδός μίας συγκεκριμένης ομάδας! Δεν είναι βαρετό όμως να κρίνουμε και πολιτικά θέματα με βάση την οπαδική τοποθέτηση? Σε αυτό το thread γίνεται μία άλλου είδους κουβέντα κι απλά ήθελα να τονίσω πως - ειδικά στο Διαδίκτυο- δεν έχει νόημα να πέφτουμε τόσο χαμηλά ανταλλάσσοντας απόψεις για το ποιος δέρνει πιο πολύ και ποιος βάζει τι στον κώλο του. Για να μπει κάποιος άλλωστε στο site πρέπει να είναι πάνω από 18, οπότε και να έχει ξεπεράσει κάποιες τέτοιες "παιδικές" αρρώστιες.

Πες με άμα θες Τσουκαλά στο αθλητικό thread αλλά όχι με βάση αυτό να κρίνεις κάτι άλλο άσχετο που έγραψα εδώ για μία πολιτικοποιημένη διαμάχη. Τι είδους λογική είναι αυτή??? Εκτός κι αν θεωρείς αυτό που είπε ο Τσόμσκυ παπαριά. Αυτή είναι μία άλλου είδους κουβέντα, η οποία σαφώς και μπορεί να γίνει αλλά με καλύτερες συνθήκες από αυτές του ποδοσφαιρικού πρίσματος θέασης των πάντων.

Όποιος είναι οπαδός μιας ποδοσφαιρικής ομάδας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ δηλαδή και να είναι μονομερής και να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένος 10χρονος; Όλοι οι γάβροι είναι δηλαδή σαν τον Τσουκαλά; Η είναι απαραίτητα στρατιωτάκια του Κόκκαλη; Και ούτω καθεξής, για όλες τις ομάδες.
Θα μου επιτρέψεις επίσης να σου πω πως το ξύλο που πέφτει κάποιες φορές για τα οπαδικά (και που είναι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ απαράδεκτο και αρμόζον σε ηλιθίους και υπανθρώπους) ΔΕΝ είναι της ίδιας τάξεως με το ξύλο που ΕΝΙΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ σε άλλες περιπτώσεις. Αν εσύ θεωρείς "πταίσμα" π.χ. μια συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, δεν είναι απαραίτητο να το θεωρούμε και όλοι. Όσο περνάει απο το χέρι μου, ΔΕΝ θα επιτρέπω να γίνεται κάτι τέτοιο. Και ευτυχώς, δεν γίνεται, βλέπε Ιανουάριο.
Όσο για τον Τσόμσκυ, φυσικά και ΔΕΝ διαφωνώ στο τσιτάτο που παρέθεσες, αν και δεν είμαι των τσιτάτων. Τα δικά σου "παρελκόμενα" είναι που με χαλάνε, ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ μάλιστα, στο λέω κι ας τσαντιστείς. Μου δίνουν την εντύπωση ανθρώπου που έχει πάρει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σε άλλο θρεντ έσκασε μύτη ο αρχιφελός του νεοναζισμού ο σερ λαλακης..

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Όποιος είναι οπαδός μιας ποδοσφαιρικής ομάδας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ δηλαδή και να είναι μονομερής και να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένος 10χρονος; Όλοι οι γάβροι είναι δηλαδή σαν τον Τσουκαλά; Η είναι απαραίτητα στρατιωτάκια του Κόκκαλη; Και ούτω καθεξής, για όλες τις ομάδες.
Θα μου επιτρέψεις επίσης να σου πω πως το ξύλο που πέφτει κάποιες φορές για τα οπαδικά (και που είναι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ απαράδεκτο και αρμόζον σε ηλιθίους και υπανθρώπους) ΔΕΝ είναι της ίδιας τάξεως με το ξύλο που ΕΝΙΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ σε άλλες περιπτώσεις. Αν εσύ θεωρείς "πταίσμα" π.χ. μια συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, δεν είναι απαραίτητο να το θεωρούμε και όλοι. Όσο περνάει απο το χέρι μου, ΔΕΝ θα επιτρέπω να γίνεται κάτι τέτοιο. Και ευτυχώς, δεν γίνεται, βλέπε Ιανουάριο.
Όσο για τον Τσόμσκυ, φυσικά και ΔΕΝ διαφωνώ στο τσιτάτο που παρέθεσες, αν και δεν είμαι των τσιτάτων. Τα δικά σου "παρελκόμενα" είναι που με χαλάνε, ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ μάλιστα, στο λέω κι ας τσαντιστείς.

Για τον ίδιο λόγο που κόμμα μπορεί να αλλάξεις, αλλά ομάδα ποτέ δηλώνω μονομερής, καθότι η οπαδική επιλογή είναι συναισθηματική άρα και αναπόφευκτα φορτισμένη. ¨Οπως οι πρόγονοι μας έβγαιναν από τις σπηλιές ομαδικά για κυνήγι, έτσι και τώρα ακολουθούν κάποιοι ομαδικά έναν αθλητικό φορέα. Ο βαθμός ταύτισης ή όχι σου επιτρέπει σαφώς προσωπικούς χαρακτηρισμούς όπως Τσουκαλά, στρατιωτάκι του Κόκκαλη, αλλά μόνο στο συγκεκριμένο αθλητικό πλαίσιο.

Πάντως ο ξυλοδαρμός παραμένει ξυλοδαρμός και κατά την γνώμη μου δικαιολογείται μόνο σε περίπτωση αυτοάμυνας. Και ποιος θα κρίνει κάθε φορά ποιου κινήματος την πορεία πρέπει να την βουτήξουμε στο αίμα? Εφόσον είναι ειρηνική και έχει πάρει άδεια διαξαγωγής από τις αρχές, αυτή η ψευδοδημοκρατία που έχουμε δίνει το δικαίωμα του "συνέρχεσθαι". Προσωπικά δεν λαμβάνω μέρος σε πορείες και σε οτιδήποτε μαζικό (εκτός αθλητισμού) γιατί έχω πάψει να πιστεύω στην ομαδική δράση.

Με χαλάει όντως να κρίνεις κάποιον από τα "παρελκόμενα" του, καθώς οι βιαστικές κρίσεις είναι μόνο συμπτωματικά σωστές.Φαντάζομαι όμως πως κι αυτό είναι δικαίωμα σου βέβαια, όπως και δικό μου να προσπαθώ να το αντικρούσω... 

Υ.Γ. Αφού συμφωνείς με το τσιτάτο, πως θα σου φαινόταν το έκανες πράξη κιόλας?

Επισκέπτης
τι φασιστάκι μωρέ εκεί που έχεσαν οι φασίστες φύτρωσε αυτός αν ήξερε και αυτός τι είναι.......
της προάλες έδινε τα εύσημα στους εμπόρους ναρκωτικών αφου έλεγε υπάρχουν πρεζόνια καλά κάνουν οι έμποροι και πουλάνε ναρκωτικά...

για σφαλιάρες είναι... το έχουν μπανάρει ένα σωρό φορές γιατί μέχρι και μαγκιές πούλαγε για ραντεβού για ξύλο και μαχαιρώματα..
δεν ελεγε για μενα ο φεθρυς....αλλα αυτος που σε ξεσκιζει(στα γκολ) χρονια σου εχει γινει εμμονη ιδεα μωρη γαλοτσα...
δεν με εχουν μπαναρει...μιουτ προσωρινο δεν σημαινει μπαν....ασε που εγινε γιατι ελεγα για τη μανα σου...το θεο σου...κλπ κλπ κλπ...
τις σφαλιαρες δεν ηρθες ποτε να μου τις δωσεις...εκει ειναι το προβλημα...εγω πουλαω μαγκια...κλανια κ οτι αλλο εχω...εσυ ειναι το θεμα οτι εισαι χεστης ολκης που συνεχιζεις ν'ασχολεισαι ακομη κι οταν σταματαω την μαλακια...κ δεν ειμαι παρον...αλλα ειπαμε...
σε εχω ξεσκισει στα γκολακια που βλεπεις αστερακια...
και αμα ησουν αντρας κ οχι κλανιαρης καποια φορα απ'ολες θα ερχοσουν...οχι μονο εσυ...κ πολλοι αλλοι χεστες που ουτε για καφε...ουτε για τσαι δεν ερχονται....λες κ θα τους δαγκωσουμε....

**ακομη περιμενω το ΕΟΔΣ να ερθει....αα κ τους ασφαλιτες....ρε δεν μου κανεις κ μια μηνυση ?
**αλλαξε κ κανενα βρακακι ομως...γιατι η σκατιλα βρωμισε μεχρι εδω που ειμαι...

Που εισαι...θυμισου εσενα ποσες φορες σ'εχουν κανει μιουτ κ μοντερειτιντ κ τελικα μπαν...με ολα σου τα νικνειμς...
ΟΚ πελατακο... ????

Αυτα κ καλα να περνας...παντα με τη σκεψη σου στο καβλι μου θα σαι...οπως βλεπουμε του εχεις μεγαλη αδυναμια!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ελεγε για μενα ο φεθρυς....αλλα αυτος που σε ξεσκιζει(στα γκολ) χρονια σου εχει γινει εμμονη ιδεα μωρη γαλοτσα...
δεν με εχουν μπαναρει...μιουτ προσωρινο δεν σημαινει μπαν....ασε που εγινε γιατι ελεγα για τη μανα σου...το θεο σου...κλπ κλπ κλπ...
τις σφαλιαρες δεν ηρθες ποτε να μου τις δωσεις...εκει ειναι το προβλημα...εγω πουλαω μαγκια...κλανια κ οτι αλλο εχω...εσυ ειναι το θεμα οτι εισαι χεστης ολκης που συνεχιζεις ν'ασχολεισαι ακομη κι οταν σταματαω την μαλακια...κ δεν ειμαι παρον...αλλα ειπαμε...
σε εχω ξεσκισει στα γκολακια που βλεπεις αστερακια...
και αμα ησουν αντρας κ οχι κλανιαρης καποια φορα απ'ολες θα ερχοσουν...οχι μονο εσυ...κ πολλοι αλλοι χεστες που ουτε για καφε...ουτε για τσαι δεν ερχονται....λες κ θα τους δαγκωσουμε....

**ακομη περιμενω το ΕΟΔΣ να ερθει....αα κ τους ασφαλιτες....ρε δεν μου κανεις κ μια μηνυση ?
**αλλαξε κ κανενα βρακακι ομως...γιατι η σκατιλα βρωμισε μεχρι εδω που ειμαι...

Που εισαι...θυμισου εσενα ποσες φορες σ'εχουν κανει μιουτ κ μοντερειτιντ κ τελικα μπαν...με ολα σου τα νικνειμς...
ΟΚ πελατακο... ????

Αυτα κ καλα να περνας...παντα με τη σκεψη σου στο καβλι μου θα σαι...οπως βλεπουμε του εχεις μεγαλη αδυναμια!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!
η κοτούλα μας ξύπνησε της πήγε η νταντά το αυγουλάκι στο κρεβάτι το ρούφηξε και αφού έβγαλε την τσίμπλα από τα μάτια και αφού διαπίστωσε ότι ο βραδινός μοντ λείπει πουλάει πάλι μαγκιές..
εχθές το βράδυ σούζα η κότα....

κοκοκοκοκο..

Επισκέπτης
η κοτούλα μας ξύπνησε της πήγε η νταντά το αυγουλάκι στο κρεβάτι το ρούφηξε και αφού έβγαλε την τσίμπλα από τα μάτια και αφού διαπίστωσε ότι ο βραδινός μοντ λείπει πουλάει πάλι μαγκιές..
εχθές το βράδυ σούζα η κότα....

κοκοκοκοκο..

ποια κοτουλα βρε στερημενε ??? ποιος βραδινος μοντ,ο σονυ ???
χθες εσυ σταματησες μετα απο προτροπη του...(σε πμ φυσικα)...κ μετα απο λιγο σταματησα να ποσταρω κι εγω...μονος μου θα μιλαω ? δεν εχει πλακα....
οσο για την νταντα...μεσα επεσες...αφου με ταισε το αυγουλακι μου...της πεταξα κι εναν πουτσο...κ ετοιμαζομαι για καφεδακι...
επισης...δεν ημουν σουζα...αν παρατηρησες συνεχιζα στο ιδιο μοτιβο...ετσι κι αλλιως δεν παρεβαινα καποιον κανονα...

αντε γεια....φευγω για πασχαλινες διακοπες....μπορεις να χαλαρωσεις...να κλεισει κ η κωλοτρυπιδα σου που την εχω κανει σουρωτηρι απ'τα γκολακια....

γραψε τις μαλακιες σου μονος σου....δεν θα σου απαντησει κανεις...οποτε εχεις πλεονεκτημα...

ααα...κανε μου κ μια μηνυση...μην το ξεχασεις...ζητα κ μερικα εκατομμυρια € για αποζημιωση....

αντε καλημερα κ καλες γιορτες πελατακο....

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• incidentesvigo2my7.jpg
    incidentesvigo2my7.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • nazipos.gif
    nazipos.gif
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • barbudoscarrara.gif
    barbudoscarrara.gif
    2,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • hnt8im.jpg
    hnt8im.jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 21

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι απλά. Πρόβλημα? ΓΑΜΙΕΣΤΕ.

[youtube=425,350]P0tCJX6FUTk[/youtube]

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 062001ho6.jpg
    062001ho6.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 10451276416c5cd6321tm3.jpg
    10451276416c5cd6321tm3.jpg
    110,2 KB · Εμφανίσεις: 66

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.421
Πόντοι
12.056
Terios  :knockinb: :piss: Jimny  :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εχω τη μεθοδο του Προκρουστη
φερνω στα μετρα μου τον καθε πουστη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχω τη μεθοδο του Προκρουστη
φερνω στα μετρα μου τον καθε πουστη
Είμαι σαν τον Θησέα και θα σου κόψω το κεφάλι και τα πόδια ρε αλήτη....

Να σαι καλά μ έκανες και γέλασα με την ψυχή μου.........

Επισκέπτης
αντε γεια ρε τσουτσουκια να πουμε ,γεμισαμε καποτες να πουμε,αντε :grin:

Επισκέπτης
τι μαλακια γραφω ρε γαμωτο ?τετοια ωρα,τετοια λογια ποθ λενε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom