Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ntotski33

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
5
Πόντοι
0
Δε θα γίνεις Ελληνας ποτέ.... Αλβανέ Αλβανέεεεεεεεε

Η γκόμενα σου ξέρεις πόσο γουστάρει την Αλβανική πούτσα μου??Πήγαινε πνίξου ρε γελοίε άντρα μαζί με τον παπάρα φλώρο Whitey.

Ε Whitey τι έγινε με το τσουλάκι σου?Δεν σε κάνει κέφι?Χαχαχαχα είσαι ακόμα πιο φλώρος και απο τον 1personongrada!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παρακαλώ ένας μοντ να πει του μαλάκα ότι πριν από 2 ώρες ποσταρε ταυτόχρονα περσόνα-ΟΧΙΑ από άλλο ip σε άλλους υπολογιστές άλλου ντομέιν.....
Επίσης πείτε του ότι μπορείς όταν έχεις γκόμενα (όχι τη χούφτα σου) να πετάγεσαι βόλτα στο σπίτι της και να ποστάρεις.......σε αγάμητους.........

Επισκέπτης
Άμα έρθεις και εσύ... :2funny: :2funny: Θα φωνάξω και τον άλλον :2funny:
ποιον αλλο ρεεεεεεεεεεεεεεεεε ?????

Εσύ καριόλα πας να αντιγράψεις τις μαλακίες του Αλκατράζ... Φαρ Ουέστ θα γίνει η Συγγρού...... Φαρ Ουέστ.....
γουσταρωωωωωωωωωωωωωω.........τετοια λεγε μου.....τα ωραια αξιζουν αντιγραφη....

Προτιμώ τα μαγαζιά του φίλου μου του Κωστάκη......... 
Νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια εκεί.......
ποιου κωστακη ρεεεεεεεεε ???? υπαρχει κανενας κωστακης ρε παιδια ??? παγκοσμιως αγνωστοςςςςςςς....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Παρακαλώ ένας μοντ να πει του μαλάκα ότι πριν από 2 ώρες ποσταρε ταυτόχρονα περσόνα-ΟΧΙΑ από άλλο ip σε άλλους υπολογιστές άλλου ντομέιν.....
Επίσης πείτε του ότι μπορείς όταν έχεις γκόμενα (όχι τη χούφτα σου) να πετάγεσαι βόλτα στο σπίτι της και να ποστάρεις.......σε αγάμητους.........

Μας ξαναέπεισες, τι να σου πω.
Αλλά μου κάνει εντύπωση το θράσος σου.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Παιδια,μισο λεπτο γιατι σοκαριστικα τωρα....Ο περσονας ειναι η οχια?????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Περσονα και οχια αν θελετε να δειξετε οτι ειστε δυο διαφορετικα ατομα,απλα μπειτε chat....TAYTOΧΡΟΝΑ...δε νομιζω οτι χρειαζονται οι μοντς να βεβαιωσουν κατι...η λυση ειναι πολυ πιο απλη....

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
1personnongrada πάρε την πουτάνα σου και πηγαίνεται να πνιγείτε.Για τον πούτσο είστε και οι δυο ρε!
Εσύ και όλη σου η παρεά γαμώ την καταγωγή σου ρεεεεεεεεεεε...
Πάρε την κλίκα σου και κάντε παρτούζες έξω απο εδώ αντράκια του γλυκού νερού.

Εκτός από τον παπάρα 1personongrada και την μαλακισμένη γκόμενα του θέλω να βρίσω  τον καψούρη Whitey γαμώ την καταγωγή του.ΕΕΕΕ καψουράκο άντρα γελοίε που έχεις χαθεί ρε παπάρα?Νιανιάρο φλώρε για γέλια είσαι ρεεεεε

Γ...ώ τη π..ή σου γ..ώ δε φταιεί κανείς, το ξανάπα, αυτός που σας έμαθε Ελληνικά. Έπρεπε να μάθει σε αρκετούς από σας μόνο μουλαρινά και στα χωράφια

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Η γκόμενα σου ξέρεις πόσο γουστάρει την Αλβανική πούτσα μου??Πήγαινε πνίξου ρε γελοίε άντρα μαζί με τον παπάρα φλώρο Whitey.

Ε Whitey τι έγινε με το τσουλάκι σου?Δεν σε κάνει κέφι?Χαχαχαχα είσαι ακόμα πιο φλώρος και απο τον 1personongrada!
Την πλένεις καθόλου ή τη βάζεις όπως είναι με τα μπετά;

Η Αλβανίδα σου σε ποιό κελί είναι; Το 33;;;;;;;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδια,μισο λεπτο γιατι σοκαριστικα τωρα....Ο περσονας ειναι η οχια?????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Περσονα και οχια αν θελετε να δειξετε οτι ειστε δυο διαφορετικα ατομα,απλα μπειτε chat....TAYTOΧΡΟΝΑ...δε νομιζω οτι χρειαζονται οι μοντς να βεβαιωσουν κατι...η λυση ειναι πολυ πιο απλη....
ρε φρεντ.... ήρθα σπίτι να γαμήσω.. τοσο απλό είναι.... Αύριο να μπούμε μαζί και οι δυό να μην σου πεταχτούν τα μάτια όξω...
Η να περιμένεις κάνα 3ωρο να γυρίσω σπίτι.......

Επισκέπτης
Γ...ώ τη π..ή σου γ..ώ δε φταιεί κανείς, το ξανάπα, αυτός που σας έμαθε Ελληνικά. Έπρεπε να μάθει σε αρκετούς από σας μόνο μουλαρινά και στα χωράφια

στη φαπα τους εχουμε ακομη ρεεεεεεεεε...

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Σωστός ο παίκτης.
Για μπείτε λοιπόν ταυτόχρονα, να σας δούμε όλοι!

ntotski33

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
5
Πόντοι
0
Την πλένεις καθόλου ή τη βάζεις όπως είναι με τα μπετά;

Η Αλβανίδα σου σε ποιό κελί είναι; Το 33;;;;;;;

Όπως είναι με τα μπετά και γουστάρει η γκόμενα σου καλύτερα...Ρε ας φωνάξει κάποιος και το άλλο γελοιό αντράκι τον Whitey να σπάσουμε πλάκα.

ΕΕ Whitey καψουράκο!Τι έγινε με το τσουλί?Δεν σε κάνει κέφι αφού είσαι μαλάκας άντρας εεεεεεεεεεε χαχαχααχχααχαχαχαχχαχααχαχχααχαχαχ
Δεν πείραζει κάντε 69 με τον φίλο σου τον 1personongrada να σου περάσει αφού είσαι ένας αγάμητος καψουράκος που ούτε οι πουτάνες δεν σε κάνουν κέφι.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ελα φίλε λευτεριά στη Μακεδονία....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ποιου κωστακη ρεεεεεεεεε ???? υπαρχει κανενας κωστακης ρε παιδια ??? παγκοσμιως αγνωστοςςςςςςς....
μακ δεν περίμενα από σένα και τον κουμπάρο σου τέτοια άγνοια σε ιδιοκτήτες κωλόμπαρων..........
βοήθεια....... Σε ποιά φυλή έχει ο Κωστάκης αδυναμία; :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σωστός ο παίκτης.
Για μπείτε λοιπόν ταυτόχρονα, να σας δούμε όλοι!
Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο άτομο αλλά και αυτό που προτείνεις δεν αποτελεί απόδειξη!Τόσο δύσκολο είναι να έχει κάποιος pc και laptop και να μπαίνει ταυτόχρονα με 2 προφίλ?Εγώ ξέρω κάποιον που το κάνει σίγουρα...

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ποιον αλλο ρεεεεεεεεεεεεεεεεε ?????

Ποιον θέλεις :2funny:

στη φαπα τους εχουμε ακομη ρεεεεεεεεε...

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ακόμη? Δε πάμε καλά μου φαίνεται

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ρε φρεντ.... ήρθα σπίτι να γαμήσω.. τοσο απλό είναι.... Αύριο να μπούμε μαζί και οι δυό να μην σου πεταχτούν τα μάτια όξω...
Η να περιμένεις κάνα 3ωρο να γυρίσω σπίτι.......
Ε,τοτε ασε το πληκτρολογιο ρε φιλε και πιασε τη γκομενα ;)  Τι το θελες το αποψινο σοου? :think:  Αυριο,μεθαυριο,οποτε θες μπορεις να μπεις μαζι με την οχια chat και να διαλυσεις τις αμφιβολιες περι κλωνων...Αλλα αν το εκανες ειδικα τωρα θα ειχε ακομη μεγαλυτερη αξια....Αυριο,αν θες βαζεις ενα φιλαρακι σου να μπει απο αλλη ip με το νικ οχια και να κανετε chating...λεω τωρα εγω ενα τραβηγμενο απ τα μαλλια  σεναριο.... :P

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εφόσον λοιπόν ο περσόνα και η ΟΧΙΑ ΔΕΝ μπαίνουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο τσατ, όπως πρότεινε ο συναγωνιστής freddie krugger, είναι κανένας πλέον που να αμφιβάλλει οτι ο πειραιώτης μάγκας (ο οποίος, κατά τα λεγόμενά του, "καθαρίζει" με ρωσοπόντιους) και η χαριτόβρυτη δεσποινίς με τις κοινωνικές ευαισθησίες είναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ πρόσωπο;

Επισκέπτης
μακ δεν περίμενα από σένα και τον κουμπάρο σου τέτοια άγνοια σε ιδιοκτήτες κωλόμπαρων..........
βοήθεια....... Σε ποιά φυλή έχει ο Κωστάκης αδυναμία; :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
αγνοια ??? ποιος μιλησε για αγνοια...:( :( :(
οι δουλειες φιλε/η δεν περιοριζονται σε 1-2-3 κωλομπαρα...;)
μ'αρεσουν οι τυποι με ανοιχτους οριζοντες...:) :) :)

ο κωστακης απλα δεν υπαρχει....οτι κ να λες....κλανει μαντρες....εδω κ χρονια που το παιζει μαγκας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom