Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εντάξει είστε και το τριπλό. Ρε κοριτσάκι μου, άσε τις πάπιες και τις μαλακίες. Θες να τον στείλεις σε μια κοπέλα καλή στο ίδρυμα απέναντι από τον πυρετό; Άντε μπας και του περάσει

Και συνεχίζω. Άμα αρχίσω τα καντήλια, που θα μου πεις ότι βάζετε κόσμο στο στόχαστρο, θα το καταλάβεις για τα καλά.
Η μαλακία που σας δέρνει σας δημιουργεί και παραισθήσεις μου φάινεται. Ρε έχετε αποβλακωθεί τελείως; Καραγκιόζο να μη σε πετύχω σε κάνα στριπ γιατί τότε θα δεις που θα σου βάλω το στόχαστρο, καλύτερα να σου έμπαινε η μπάρα. Αι...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εντάξει είστε και το τριπλό. Ρε κοριτσάκι μου, άσε τις πάπιες και τις μαλακίες. Θες να τον στείλεις σε μια κοπέλα καλή στο ίδρυμα απέναντι από τον πυρετό; Άντε μπας και του περάσει

Και συνεχίζω. Άμα αρχίσω τα καντήλια, που θα μου πεις ότι βάζετε κόσμο στο στόχαστρο, θα το καταλάβεις για τα καλά.
Η μαλακία που σας δέρνει σας δημιουργεί και παραισθήσεις μου φάινεται. Ρε έχετε αποβλακωθεί τελείως; Καραγκιόζο να μη σε πετύχω σε κάνα στριπ γιατί τότε θα δεις που θα σου βάλω το στόχαστρο, καλύτερα να σου έμπαινε η μπάρα. Αι...

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι σε έβαλε κανείς στο στόχαστρο εσένα προσωπικά.
Cool ρε παιδί μου. Γράψε τα ποστς σου, ρίξε βρισίδι σε όποιον σου τη σπάει, μπορείς να συμμετέχεις σε τόσα άλλα θρεντ με ωραίο περιεχόμενο για κάθε γούστο και άσε μας εμάς.

Τελικά νομίζω δεν είναι ο πάπιας  :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Οταν γαμούσα στα στριπ έγλειφες κωλαράκια μαλακίδη...... Και αμα γουστάρεις στείλε και πμ να πάμε να δούμε ποιός θα φύγει όρθιος από κει παπάρα. Και κοριτσάκι μου να πεις τις πουτάνες σου μουνόπανο.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι σε έβαλε κανείς στο στόχαστρο εσένα προσωπικά.
Cool ρε παιδί μου. Γράψε τα ποστς σου, ρίξε βρισίδι σε όποιον σου τη σπάει, μπορείς να συμμετέχεις σε τόσα άλλα θρεντ με ωραίο περιεχόμενο για κάθε γούστο και άσε μας εμάς.

Ε τώρα τι να σου πω  :2funny: :2funny: είστε για πολλά γέλια. Στο βλάκα σου που το άρχισε δεν απαντάω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

προφανως κ δεν βγαινετε γιατι ο καθενας λεει κ τον ενδιαφερουν τα δικα του...εμενα πχ μπορει να συμφωνω με αυτα που  λεει ο περσονας κ γι αυτο να μην τσακωνομαι εντονως αλλα μπορει να διαφωνω με καποιον αλλον ο οποιος δεν θα τσακωθει εντονως οποτε δεν φαινεται εντονος ο τσακωμος....

παντως να σου πω κ την γνωμη μου την ταπεινη...εαν τα εχετε καλυτερα να μην το ξερει κανενας...δεν ειναι ωραιο να βαζετε τα προσωπικα σας κ να σχολιαζονται κ να λεει ο καθενας την παπαρια του πανω στην προσωπικη σας ζωη...για να πει ο ναψ κ ο παπιας οτιδηποτε του δωσατε πατημα κ δεν νομιζω να διαφωνεις?
Φίλε δεν κωλώνω ούτε κρύβομαι, ούτε και κρυβόμουν ποτέ..... Και στην τελική θα μου κλάσει τ αρχίδια το κάθε ip εδώ μέσα....... Το ότι μπαίνω και γω και η κοπελιά μου εδώ μέσα και ο ένας γνωρίζει για τον άλλο δηλώνει ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα από κανέναν. Οχι σαν κάτι άλλα δειλομουνάκια που σβήνουν και το χίστορυ μπας και δει η γκόμενα/γυναίκα τι κάνουν στον κωλουπολογιστή τους.
Μπαίνω στο μπουρδέλα τελεία κομ, έχω γαμήσει στρίπερ, η γκόμενά του το ξέρει, ξέρει ότι περπατάω νύχτα και ξέρει ότι γνωρίζω και Ρωσσοπόντιους που αμα λάχει κάνουν και μερικούς μπούληδες από δω μέσα καλοκαιρινούς άμα χρειαστεί...........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε τώρα τι να σου πω  :2funny: :2funny: είστε για πολλά γέλια. Στο βλάκα σου που το άρχισε δεν απαντάω
Τι να απαντήσεις μωρή κωλώστρα;
Εχεις αρχίδια νομίζεις πέρα απ το πληκτρολόγιό σου;
Ετσι προκαλούσα και την πουπουλίνα.... Μόλις στριμώχνουν οι κώλοι αρχίζουν οι κωλοτούμπες ανωτερότητας......
Οξω στη ζωή ρε. Σε περιμένω να μου δείξεις τ αρχίδια σου.......Εδώ παλάμη κι άγιος ο Θεός....

Επισκέπτης
Φίλε δεν κωλώνω ούτε κρύβομαι, ούτε και κρυβόμουν ποτέ..... Και στην τελική θα μου κλάσει τ αρχίδια το κάθε ip εδώ μέσα....... Το ότι μπαίνω και γω και η κοπελιά μου εδώ μέσα και ο ένας γνωρίζει για τον άλλο δηλώνει ότι δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα από κανέναν. Οχι σαν κάτι άλλα δειλομουνάκια που σβήνουν και το χίστορυ μπας και δει η γκόμενα/γυναίκα τι κάνουν στον κωλουπολογιστή τους.
Μπαίνω στο μπουρδέλα τελεία κομ, έχω γαμήσει στρίπερ, η γκόμενά του το ξέρει, ξέρει ότι περπατάω νύχτα και ξέρει ότι γνωρίζω και Ρωσσοπόντιους που αμα λάχει κάνουν και μερικούς μπούληδες από δω μέσα καλοκαιρινούς άμα χρειαστεί...........

περσονα δικια σου ειναι η ζωη οτι θελεις λες στην γκομενα σου κ εαν θελεις βγαζεις κ ολη σας την προσωπικη ζωη να χαζευει ο καθενας...εαν το θεωρεις σωστο να εκθετεις μια κοπελα ασχετος ηλικιας εμπειρων κ οτιδηποτε η οποια δεν ειναι επι πληρωμη επομενως δεν ειναι μηδενικης αξιας δικαιωμα σου...ο καθενας κρινεται απο τις επιλογες του...εγω θα σου πω τι θα κανεις στην ζωη σου?οχι βεβαια την αποψη μου ειπα λανθασμενη για εσενα σωστη για εμενα ετσι ειναι...εξαλλου γνωμες κωλοτρυπες ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

α ναι ε? οχι ο φεθρυς? οχι κλωνος του φεθρυ?

κοιτα να δεις που ενας ορισμος υπαρχει για τον κλωνο κ τοση ωρα διερωτομουν αν πρεπει να μου εξηγησουν σε διαφορες γλωσσες αλλους ανυπαρκτους ορισμους... μαλιστααα :rolleyes:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Baby-O? Οχιά? :-* Έλα θα μιλήσουμε για το μέλλον της σχέσης σου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα δικια σου ειναι η ζωη οτι θελεις λες στην γκομενα σου κ εαν θελεις βγαζεις κ ολη σας την προσωπικη ζωη να χαζευει ο καθενας...εαν το θεωρεις σωστο να εκθετεις μια κοπελα ασχετος ηλικιας εμπειρων κ οτιδηποτε η οποια δεν ειναι επι πληρωμη επομενως δεν ειναι μηδενικης αξιας δικαιωμα σου...ο καθενας κρινεται απο τις επιλογες του...εγω θα σου πω τι θα κανεις στην ζωη σου?οχι βεβαια την αποψη μου ειπα λανθασμενη για εσενα σωστη για εμενα ετσι ειναι...εξαλλου γνωμες κωλοτρυπες ;)
όμορφε....
1.
Οι γυναίκες επί πληρωμή δεν είναι μηδενικής αξίας...
2.
Η γκόμενά μου ευτυχώς δεν είναι ένα ip οπότε δεν την εκθέτω σε κανέναν.
3.
Ξέρεις κάτι παραπάνω για μένα και τη γκόμενά μου εκτός από δύο υποκοριστικά;
4.
Μην μπλέκεις το ιντερνετ με την πραγματική ζωή. Ουδεμία σχέση έχουν.....
Ο διευθυντής της εταιρείας που δουλεύεις μπορεί κάλλιστα να σου κάνει ενημέρωση ως "γαμίκος_μαμίκος" στο θρεντ "μασαζίδικα που γαμάς"
5.
Μπινελικωνόμαστε, αλλά αυτό δεν μας κάνει και γνωστούς. Το νικ μου είναι απλά ένα διακριτικό ανάμεσα στα χιλιάδες που κολυμπούν στο γου γου γου....
6.
Διαπιστώνω ότι ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να βγάλει τη χολή του, τα νεύρα του, την κάβλα του, τη μαγκιά του και μάλιστα χωρίς συνέπειες όπως λ.χ. μη αντιστρεπτή δαιδικασία σε σχέση με κάποιο φίλο του που θα μπινελικωθεί στην πραγματική του ζωή.
7.
Στη ζωή συναντάς κάθε καρυδιάς καρύδι. Εδώ απλά δεν υπάρχει φυσική επαφή και αυτό είναι και το μεγάλο μειονέκτημα, αλλά και το μεγάλο πλεονέκτημα....

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Sorry προσπαθούσα να καταλάβω το δικό σου επίπεδο. Θες BG? Να μιλήσω στο Βαγγέλη για ήσυχο περιβάλλον? :grouphug:

Επισκέπτης
όμορφε....
1.
Οι γυναίκες επί πληρωμή δεν είναι μηδενικής αξίας...
2.
Η γκόμενά μου ευτυχώς δεν είναι ένα ip οπότε δεν την εκθέτω σε κανέναν.
3.
Ξέρεις κάτι παραπάνω για μένα και τη γκόμενά μου εκτός από δύο υποκοριστικά;
4.
Μην μπλέκεις το ιντερνετ με την πραγματική ζωή. Ουδεμία σχέση έχουν.....
Ο διευθυντής της εταιρείας που δουλεύεις μπορεί κάλλιστα να σου κάνει ενημέρωση ως "γαμίκος_μαμίκος" στο θρεντ "μασαζίδικα που γαμάς"
5.
Μπινελικωνόμαστε, αλλά αυτό δεν μας κάνει και γνωστούς. Το νικ μου είναι απλά ένα διακριτικό ανάμεσα στα χιλιάδες που κολυμπούν στο γου γου γου....
6.
Διαπιστώνω ότι ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να βγάλει τη χολή του, τα νεύρα του, την κάβλα του, τη μαγκιά του και μάλιστα χωρίς συνέπειες όπως λ.χ. μη αντιστρεπτή δαιδικασία σε σχέση με κάποιο φίλο του που θα μπινελικωθεί στην πραγματική του ζωή.
7.
Στη ζωή συναντάς κάθε καρυδιάς καρύδι. Εδώ απλά δεν υπάρχει φυσική επαφή και αυτό είναι και το μεγάλο μειονέκτημα, αλλά και το μεγάλο πλεονέκτημα....

ξεκιναω

1.ειναι μηδενικης αξιας δεν θα το αναλυσουμε εγω εχω την αποψη μου κ δεν την αλλαζω..υπαρχουν κ καλες αλλα κατα βασην ειναι μηδεν...ΤΕΛΟΣ οτι κ να μου πεις θα διαφωνισω οποτε δεν εχει νοημα
2.την εκθετεις κ θα σου πω πως...εκτος απο Ip ξερεις καποιους απο εδω που κ εγω μπορει να ξερω....μην μου πεις οτι μονο την οχια εχεις δει απο το site?περσονα κ εσυ ξερεις καποιους κ εγω οποτε...
3.εγω μπορει να μην ξερω αλλα δεν ειναι κ τοσο δυσκολο να μαθω αλλα δεν με ενδιαφερει...κ το αιτιολογω με βαση το 2
4.δεν την μπλεκω αλλα μην αρχιζεις αυτα περι πραγματικης ζωης κ εξω τα ξερω....
τα αλλα ειναι λιγο πολυ τα ιδια οποτε απαντησα....για ρωτα την οχια εαν ειναι γκομενα σου οντως κ δεν κανεις πλακα να μας πει εαν της αρεσει να την εκθετουν?γιατι δεν εχει απαντησει τιποτα για αυτο....καλα θα μου πεις δεν με ενδιαφερει...οκ δεν πειραζει ο καθεις με τις επιλογες του...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Θελω να μπινελικωσω το λαο του ΠΑΟΚ που ξεβρακωθηκε στην ΑΕΚ  / να αρχισω ???????

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
α ναι ε? οχι ο φεθρυς? οχι κλωνος του φεθρυ?

κοιτα να δεις που ενας ορισμος υπαρχει για τον κλωνο κ τοση ωρα διερωτομουν αν πρεπει να μου εξηγησουν σε διαφορες γλωσσες αλλους ανυπαρκτους ορισμους... μαλιστααα :rolleyes:

Καλή μου μπάιτ δεν έχω απάντηση
Μάλλον κό΄λλησα από το θρεντ με τις ελλεεινίδες που έχει γεμίσει 100+ σελίδες και ακόμα απάντηση δεν έχει βρεθεί στο μέγα ερώτημα τι τρέχει με τις ελλεεινίδες :2funny:
Πάντως κάθε φορά που βλέπω ποστ σου εκεί να ρωτά Τι έγινε τελικά; Λύθηκε το ζήτημα; και φυσικά απάντηση ουδεμία, γελάω πολύ (όχι μαζί σου φυσικά) :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom