pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Πολλοί επιστήμονες μαζεύτηκαν εδώ.
Εμείς οι αγράμματοι να φεύγουμε.
Εμείς οι αγράμματοι να φεύγουμε.
δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να διαβαζουμε και να γραφουμε αυτα που εσυ θελεις οχια!!κατανοητο??
μάλλον οι μοντς ... πρέπει να ευχαριστήσουν την οχια για αυτό το θρεντ. δν χρειάζεται να ψάχνουν μέσα στο φορουμ για βρισιές και τσακωμούς.. έρχονται εδώ και τους μοντάρουν ανάλογα όλους.
γειά σου ρε περσόνα...γεννετιστή...με τους κλώνους σου.....δάσος καταντήσαμε....Βγάλτε ρε λεχρίτες, απατεώνες, αγάμητοι, κομπλέξες, ανύπαρκτοι, τελευταίοι, καριόληδες, όλα τα κόμπλεξ σας σε αυτό το θρεντ....
Γι αυτό το άνοιξε ο θηλυκός μου κλώνος.........
Αν διάβασες το πρώτο ποστ μου σίγουρα πρέπει να κατάλαβες ότι το συγκεκριμένο θρεντ δεν το άνοιξα για τις δικές μου κόντρες αλλά για οποιεσδήποτε κόντρες ξεκινούν σε θρεντ με άλλου είδους περιεχόμενο (πχ πολιτικά, θρησκεία, αθλητικά κτλ.) έτσι ώστε να μη διαλύονται, αφού υπάρχουν και μερικοί που δε θέλουν να διαβάζουν μαλακίες τρίτων (συμπεριλαμβανομένου και εμού).Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγει thread για καθαρά προσωπικά θέματα. Εντάξει να κοντραριστείτε και να απαντήσετε 1 και 2 και 3 φορές πάνω σε μια διαφωνία, αλλά μέχρι εκεί...!!!
Τώρα βέβαια αν επιθυμείτε να το κάνετε public για να ακουστείτε public, τότε το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι in real public δεν σας ακούει κανείς μα κανείς και βρήκατε αυτόν τον τρόπο. ΟΚ, δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι
Είδες; Έχουμε και χιούμορ.Όσο για τον όρο "χυλόπιτα" που η μεν μία καμαρώνει ότι την έριξε και ο άλλος προσπαθεί να πει ότι δεν την έφαγε... αυτά είχα να τα ακούσω από το γυμνάσιο... ούτε καν το λύκειο!!!
Σιγά μην περιμέναμε το σάιτ μπουρδέλα ντοτ κομ να ανεβούμε στα μάτια των υπολοίπων χρηστών. Δεν έχετε παρει χαμπάρι ότι εδώ μέσα είμαστε ένα απλό IP, κάνουμε το χαβαλέ μας και τίποτε άλλο;Δεν πειράζει συνεχίστε... να ξέρετε ότι αντί να πετυχαίνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας (να "ανεβείτε" στα μάτια των άλλων δηλαδή), πετυχαίνετε ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο!!! Θα μου πείτε τώρα "και ποιος είσαι εσύ που μας τα λες ρε μεγάλε...". ΟΚ, I am nobody, συνεχίστε ακάθεκτοι/ες Στα φρεσκοξουρισμένα (από χθες) παπάρια μου!!! ;)
Βγάλτε ρε λεχρίτες, απατεώνες, αγάμητοι, κομπλέξες, ανύπαρκτοι, τελευταίοι, καριόληδες, όλα τα κόμπλεξ σας σε αυτό το θρεντ....
Γι αυτό το άνοιξε ο θηλυκός μου κλώνος.........
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγει thread για καθαρά προσωπικά θέματα. Εντάξει να κοντραριστείτε και να απαντήσετε 1 και 2 και 3 φορές πάνω σε μια διαφωνία, αλλά μέχρι εκεί...!!!
Τώρα βέβαια αν επιθυμείτε να το κάνετε public για να ακουστείτε public, τότε το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι in real public δεν σας ακούει κανείς μα κανείς και βρήκατε αυτόν τον τρόπο. ΟΚ, δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι
Όσο για τον όρο "χυλόπιτα" που η μεν μία καμαρώνει ότι την έριξε και ο άλλος προσπαθεί να πει ότι δεν την έφαγε... αυτά είχα να τα ακούσω από το γυμνάσιο... ούτε καν το λύκειο!!!
Δεν πειράζει συνεχίστε... να ξέρετε ότι αντί να πετυχαίνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας (να "ανεβείτε" στα μάτια των άλλων δηλαδή), πετυχαίνετε ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο!!! Θα μου πείτε τώρα "και ποιος είσαι εσύ που μας τα λες ρε μεγάλε...". ΟΚ, I am nobody, συνεχίστε ακάθεκτοι/ες Στα φρεσκοξουρισμένα (από χθες) παπάρια μου!!! ;)
Keep Cloning.........καλή αρχή
Mine is not broken luckily........Keep Looking at your Mirror
αλήθεια ρε?...δεν το πιστεύω...τι είπε ο άνθρωπος....πέστα μεγάλε...jfdjfdjreirerenrekmfdnfdkfdreerne.r'lremrenrenrejmrek'vm.v n.vm.fkjrekrenrenren.rejkfnmf vfn.fdjfjjrejkren fnrejre
Πέστα ρε φλες, κοψοχρονιά και δεν το εκτιμάει κανένας. Γιατί με μεγαλώσαν στα πούπουλα οι δικοί μου? Για να πέσω στα χέρια καμιάς ότι και ότι? Αυτά είναι και όποια
Ηello guys ; I wanna have fun with you !!!!!
Αγάπη μου άσε τους Αλβανοπακιστανούς ήσυχους θα σε αναφέρει σοτυς συντονιστές η αντιρατσίστρια πουπουλίναjfdjfdjreirerenrekmfdnfdkfdreerne.r'lremrenrenrejmrek'vm.v n.vm.fkjrekrenrenren.rejkfnmf vfn.fdjfjjrejkren fnrejre
αλήθεια ρε?...δεν το πιστεύω...τι είπε ο άνθρωπος....πέστα μεγάλε...
Κάθε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πτηνό του σάιτ (το οποίο πηγαίνει στη φωλίτσα του όταν εμφανίζεται η έτερη πουπουλίνα) είναι τυχαία, και ουδεμία σχέση έχει με το ξεπουπούλιασμα που υφίσταται το ταλαίπωρο πτηνό του νπουρδέλα τελεία κομ.....