Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Πολλοί  επιστήμονες μαζεύτηκαν εδώ.
Εμείς οι αγράμματοι να φεύγουμε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να διαβαζουμε και να γραφουμε αυτα που εσυ θελεις οχια!!κατανοητο??

Μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά.
Βρες μου το ποστ μου το οποίο σε εξαναγκάζει να διαβάζεις αυτά που γράφω εγώ.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μάλλον οι μοντς ... πρέπει να ευχαριστήσουν την οχια για αυτό το θρεντ. δν χρειάζεται να ψάχνουν μέσα στο φορουμ για βρισιές και τσακωμούς.. έρχονται εδώ και τους μοντάρουν ανάλογα όλους. :)

Το VIDIVICI, δική του ιδέα ήταν αλλά όντως είναι βολική από αυτή την άποψη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βγάλτε ρε λεχρίτες, απατεώνες, αγάμητοι, κομπλέξες, ανύπαρκτοι, τελευταίοι, καριόληδες, όλα τα κόμπλεξ σας σε αυτό το θρεντ....
Γι αυτό το άνοιξε ο θηλυκός μου κλώνος......... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Βγάλτε ρε λεχρίτες, απατεώνες, αγάμητοι, κομπλέξες, ανύπαρκτοι, τελευταίοι, καριόληδες, όλα τα κόμπλεξ σας σε αυτό το θρεντ....
Γι αυτό το άνοιξε ο θηλυκός μου κλώνος......... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
γειά σου ρε περσόνα...γεννετιστή...με τους κλώνους σου.....δάσος καταντήσαμε.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγει thread για καθαρά προσωπικά θέματα. Εντάξει να κοντραριστείτε και να απαντήσετε 1 και 2 και 3 φορές πάνω σε μια διαφωνία, αλλά μέχρι εκεί...!!!
Αν διάβασες το πρώτο ποστ μου σίγουρα πρέπει να κατάλαβες ότι το συγκεκριμένο θρεντ δεν το άνοιξα για τις δικές μου κόντρες αλλά για οποιεσδήποτε κόντρες ξεκινούν σε θρεντ με άλλου είδους περιεχόμενο (πχ πολιτικά, θρησκεία, αθλητικά κτλ.) έτσι ώστε να μη διαλύονται, αφού υπάρχουν και μερικοί που δε θέλουν να διαβάζουν μαλακίες τρίτων (συμπεριλαμβανομένου και εμού).

Τώρα βέβαια αν επιθυμείτε να το κάνετε public για να ακουστείτε public, τότε το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι in real public δεν σας ακούει κανείς μα κανείς και βρήκατε αυτόν τον τρόπο. ΟΚ, δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι :)

Είχα όρεξη να τσακωθώ. Πού το πρόβλημα;

Όσο για τον όρο "χυλόπιτα" που η μεν μία καμαρώνει ότι την έριξε και ο άλλος προσπαθεί να πει ότι δεν την έφαγε... αυτά είχα να τα ακούσω από το γυμνάσιο... ούτε καν το λύκειο!!! :cheesy:
Είδες; Έχουμε και χιούμορ.

Δεν πειράζει συνεχίστε... να ξέρετε ότι αντί να πετυχαίνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας (να "ανεβείτε" στα μάτια των άλλων δηλαδή), πετυχαίνετε ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο!!! Θα μου πείτε τώρα "και ποιος είσαι εσύ που μας τα λες ρε μεγάλε...". ΟΚ, I am nobody, συνεχίστε ακάθεκτοι/ες :) Στα φρεσκοξουρισμένα (από χθες) παπάρια μου!!! ;)
Σιγά μην περιμέναμε το σάιτ μπουρδέλα ντοτ κομ να ανεβούμε στα μάτια των υπολοίπων χρηστών. Δεν έχετε παρει χαμπάρι ότι εδώ μέσα είμαστε ένα απλό IP, κάνουμε το χαβαλέ μας και τίποτε άλλο;
Όσο γραμμένους τους έχεις όλους εσύ εδώ άλλο τόσο σας έχω κι εγώ και κάμποσοι άλλοι φαντάζομαι από δω μέσα, εμάς τους υπολοίπους.

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1

....καλή αρχή

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγει thread για καθαρά προσωπικά θέματα. Εντάξει να κοντραριστείτε και να απαντήσετε 1 και 2 και 3 φορές πάνω σε μια διαφωνία, αλλά μέχρι εκεί...!!!

Τώρα βέβαια αν επιθυμείτε να το κάνετε public για να ακουστείτε public, τότε το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι in real public δεν σας ακούει κανείς μα κανείς και βρήκατε αυτόν τον τρόπο. ΟΚ, δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι :)

Όσο για τον όρο "χυλόπιτα" που η μεν μία καμαρώνει ότι την έριξε και ο άλλος προσπαθεί να πει ότι δεν την έφαγε... αυτά είχα να τα ακούσω από το γυμνάσιο... ούτε καν το λύκειο!!! :cheesy:

Δεν πειράζει συνεχίστε... να ξέρετε ότι αντί να πετυχαίνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας (να "ανεβείτε" στα μάτια των άλλων δηλαδή), πετυχαίνετε ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο!!! Θα μου πείτε τώρα "και ποιος είσαι εσύ που μας τα λες ρε μεγάλε...". ΟΚ, I am nobody, συνεχίστε ακάθεκτοι/ες :) Στα φρεσκοξουρισμένα (από χθες) παπάρια μου!!! ;)

Το κορυφαίο αυτό μέλος με την σοβαρότητα και την άποψη ότι περί προσωπικών θεμάτων δεν πρέπει να ανοίγουν θέματα, φρόντισε (αφού μας έκανε μάθημα ότι πέφτουμε στα μάτια των άλλων αντί να ανεβαίνουμε) να μας ενημερώσει για την ιδιαίτερα σημαντική χθεσινή του πράξη να ξυρίσει τ αρχίδια του.
Εδώ λοιπόν έρχεται ο λαός και δίδει απάντηση........

Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες............... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ηello guys ; I wanna have fun with you !!!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
jfdjfdjreirerenrekmfdnfdkfdreerne.r'lremrenrenrejmrek'vm.v n.vm.fkjrekrenrenren.rejkfnmf vfn.fdjfjjrejkren fnrejre

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάθε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πτηνό του σάιτ (το οποίο πηγαίνει στη φωλίτσα του όταν εμφανίζεται η έτερη πουπουλίνα) είναι τυχαία, και ουδεμία σχέση έχει με το ξεπουπούλιασμα που υφίσταται το ταλαίπωρο πτηνό του νπουρδέλα τελεία κομ.....

Πέστα ρε φλες, κοψοχρονιά και δεν το εκτιμάει κανένας. Γιατί με μεγαλώσαν στα πούπουλα οι δικοί μου? Για να πέσω στα χέρια καμιάς ότι και ότι? Αυτά είναι και όποια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
αλήθεια ρε?...δεν το πιστεύω...τι είπε ο άνθρωπος....πέστα μεγάλε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jfdnfdnjireirenmdnnljfdj;firennlbreofdikfnfmnrejreirenre rnj;;jfdf :think: :think: :think:
fhghgvcvcxvxcbfd :knockinb: :knockinb:vbbvnngfxgfngbmmhjfdgfgzzggfz :jerking: :jerking:vb bb bvgnxhfhdvcvbvfxf :piss: :piss: :piss: :piss:

Tα ειπα και ξαλαφρωσα .......

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Κάθε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πτηνό του σάιτ (το οποίο πηγαίνει στη φωλίτσα του όταν εμφανίζεται η έτερη πουπουλίνα) είναι τυχαία, και ουδεμία σχέση έχει με το ξεπουπούλιασμα που υφίσταται το ταλαίπωρο πτηνό του νπουρδέλα τελεία κομ.....

Χαίρομαι που διαβάζεις τα ποστ μου. Μπορεί να μάθεις και κάτι. Ελπίζω να το πιστεύεις ειλικρινά αυτό που γράφεις, γιατί έχεις καταντήσει αηδία, μεγάλος άνθρωπος.

Ρε mods πείτε του ότι στοιχεία, να αλλάξει πλάκα  *P
Δε λέω πια να βάλουν και τα δικά σου, δε με ενδιαφέρει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom