Επισκέπτης
και οτι ο ΝΤΙΚΥ ειναι βρωμοπουστας !!!!!
εγω τον ντικυ τον παω γιατι ειναι καμακιαρης περα απο λατρης των κωλαδικων κ λοιπων αγοραιων ιστοριων....οποτε δεν ξερω τιποτα
και οτι ο ΝΤΙΚΥ ειναι βρωμοπουστας !!!!!
καλά σας λέει βρε...άντε να κάνω την αρχή......ταράτσααααααα..τον παίρνεις ρεεεεεε...Τελικά θα πέσει κανένα μπινελίκι ή το γυρίσατε στην φιλοσοφία??
Τι διάολο, κι αυτό το θρέντ μπουρδέλο το καταντήσατε
καλά σας λέει βρε...άντε να κάνω την αρχή......ταράτσααααααα..τον παίρνεις ρεεεεεε...
μάλλον οι μοντς ... πρέπει να ευχαριστήσουν την οχια για αυτό το θρεντ. δν χρειάζεται να ψάχνουν μέσα στο φορουμ για βρισιές και τσακωμούς.. έρχονται εδώ και τους μοντάρουν ανάλογα όλους.
Όσο για τον όρο "χυλόπιτα" που η μεν μία καμαρώνει ότι την έριξε και ο άλλος προσπαθεί να πει ότι δεν την έφαγε... αυτά είχα να τα ακούσω από το γυμνάσιο... ούτε καν το λύκειο!!!
Εσύ να μην μπαίνεις στην μέση όταν τσακώνονται τα βουβάλια γιατί θα σε λιώσουν.κ δηλαδη πιστευεις οτι θα ερχονται εδω να τσακωνονται?πως το πιστευεις αυτο για πες μου....
θα την πεσω στην erinal_w που με καταλαβαινει ....
Εσύ να μην μπαίνεις στην μέση όταν τσακώνονται τα βουβάλια γιατί θα σε λιώσουν.
Μην τυχόν και μπει κανένας στο chat για τσακωμούς!! Εκεί είναι πολιτισμένα τα πράγματα!! Επιπέδου Xάρβαρντ και άνω!το πιο απλο πραγμα του κοσμου αν καποιος στα κανει τσουρεκια οτι εισαι κλωνος της Οχιας(νομιζω οτι το διαβασα αυτο σε ποστ πιο πανω)ειναι να μπεις chat μαζι με οχια και να σφαχτεις εκει με τους αντιπαλους σου...
τώρα μούρθε ρε....είμαι λίγο βραδύστροφος...ταλε εισαι κακουλης.....τωρα τσαντιστηκες?
αυτά είναι συκοφαντίες των αντιπάλων...εγώ μόνο στον βύζο την πέφτω...παντως κ εμενα με εχει χυλοπιτιασει η οχια κ μου ειπε οτι ειμαι μικρος για να τα φτιαξει μαζι μου λεει αφηστε παιδια....θα την πεσω στην erinal_w που με καταλαβαινει ....
α κ ο ταλος εμαθα την επεσε κ εφαγε χυλοπιτα
σωστά...άμα δεν έχεις 4 μάστερ και πάνω δεν μπαίνεις στο τ΄σατ.....εκεί κάνουμε άλλου ειδους συζη΄τησεις..για το μπιγκ μπάνγκ,για αστροφυσική,για πυρηνική φυσική,για κώλους....τέτοια πράγματα....Μην τυχόν και μπει κανένας στο chat για τσακωμούς!! Εκεί είναι πολιτισμένα τα πράγματα!! Επιπέδου Xάρβαρντ και άνω!