Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό το σάιτ έχει τρελλή πλάκα......
Οταν εμφανίζονται συγκεκριμένα μέλη, εμφανίζονται κάποια άλλα με τις κλασσικές κόντρες τους....

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα εμφανίζονται και "κάποια άλλα" όταν "κάποια άλλα" έχουν εξαφανιστεί....

Το πάτερν την επανάληψης είναι μιλάμε εκνευριστικά ίδιο....  :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τελικά θα πέσει κανένα μπινελίκι ή το γυρίσατε στην φιλοσοφία??

Τι διάολο, κι αυτό το θρέντ μπουρδέλο το καταντήσατε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Τελικά θα πέσει κανένα μπινελίκι ή το γυρίσατε στην φιλοσοφία??

Τι διάολο, κι αυτό το θρέντ μπουρδέλο το καταντήσατε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
καλά σας λέει βρε...άντε να κάνω την αρχή......ταράτσααααααα..τον παίρνεις ρεεεεεε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είστε όλοι πάπιες και πουπουλίνες ρε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να διαβαζουμε και να γραφουμε αυτα που εσυ θελεις οχια!!κατανοητο??

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μάλλον οι μοντς ... πρέπει να ευχαριστήσουν την οχια για αυτό το θρεντ. δν χρειάζεται να ψάχνουν μέσα στο φορουμ για βρισιές και τσακωμούς.. έρχονται εδώ και τους μοντάρουν ανάλογα όλους. :)

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
War από ότι φαίνεται δεν κατάλαβες :2funny:. Κάκο παιδί...

Επισκέπτης
μάλλον οι μοντς ... πρέπει να ευχαριστήσουν την οχια για αυτό το θρεντ. δν χρειάζεται να ψάχνουν μέσα στο φορουμ για βρισιές και τσακωμούς.. έρχονται εδώ και τους μοντάρουν ανάλογα όλους. :)

κ δηλαδη πιστευεις οτι θα ερχονται εδω να τσακωνονται?πως το πιστευεις αυτο για πες μου.... :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγει thread για καθαρά προσωπικά θέματα. Εντάξει να κοντραριστείτε και να απαντήσετε 1 και 2 και 3 φορές πάνω σε μια διαφωνία, αλλά μέχρι εκεί...!!!

Τώρα βέβαια αν επιθυμείτε να το κάνετε public για να ακουστείτε public, τότε το μόνο συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι in real public δεν σας ακούει κανείς μα κανείς και βρήκατε αυτόν τον τρόπο. ΟΚ, δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι :)

Όσο για τον όρο "χυλόπιτα" που η μεν μία καμαρώνει ότι την έριξε και ο άλλος προσπαθεί να πει ότι δεν την έφαγε... αυτά είχα να τα ακούσω από το γυμνάσιο... ούτε καν το λύκειο!!! :cheesy:

Δεν πειράζει συνεχίστε... να ξέρετε ότι αντί να πετυχαίνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας (να "ανεβείτε" στα μάτια των άλλων δηλαδή), πετυχαίνετε ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο!!! Θα μου πείτε τώρα "και ποιος είσαι εσύ που μας τα λες ρε μεγάλε...". ΟΚ, I am nobody, συνεχίστε ακάθεκτοι/ες :) Στα φρεσκοξουρισμένα (από χθες) παπάρια μου!!! ;)

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Όσο για τον όρο "χυλόπιτα" που η μεν μία καμαρώνει ότι την έριξε και ο άλλος προσπαθεί να πει ότι δεν την έφαγε... αυτά είχα να τα ακούσω από το γυμνάσιο... ούτε καν το λύκειο!!! :cheesy:

Άστα να πάνε ρε μεγάλε. Και μετά σου λένε για εμπειρίες και σχέσεις. Με παιδική χαρά

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Επισκέπτης
παντως κ εμενα με εχει χυλοπιτιασει η οχια κ μου ειπε οτι ειμαι μικρος για να τα φτιαξει μαζι μου λεει αφηστε παιδια....θα την πεσω στην erinal_w που με καταλαβαινει :2funny:....

α  κ ο ταλος εμαθα την επεσε κ εφαγε χυλοπιτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τωρα ειδα κι εγω το παρων θρεντ...και καταλαβα οτι για να προστρεξει καποιος εδω για να βριστει πρεπει να εχει ΠΟΛΥ μεγαλη κοντρα με καποιον...κι οχι αψιμαχιες που συχνα ειναι λογικο να συμβουν σε ΚΑΘΕ λογης θεμα...κι εγω εχω κοντραριστει με καποιους και καποιες-το ιδιο και στην προσωπικη μου ζωη κανω-αλλα και στα δυο 'πεδια'ποτε δεν κραταω μανιατικο...
   Δευτερον,για τετοιου ειδους τσακωμους που εχουν και συνεχεια,υπαρχει και το chat ωστε να περιοριστει ο αριθμος των παρατηρητων...
   Τριτον,περσονακο και οχια,δε χρειαζεται να αποδειξεις σε κανεναν τιποτα,απο αυτα που σε προκαλουν να αποδειξεις...αλλα το πιο απλο πραγμα του κοσμου αν καποιος στα κανει τσουρεκια οτι εισαι κλωνος της Οχιας(νομιζω οτι το διαβασα αυτο σε ποστ πιο πανω)ειναι να μπεις chat  μαζι με οχια και να σφαχτεις εκει με τους αντιπαλους σου...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
το πιο απλο πραγμα του κοσμου αν καποιος στα κανει τσουρεκια οτι εισαι κλωνος της Οχιας(νομιζω οτι το διαβασα αυτο σε ποστ πιο πανω)ειναι να μπεις chat  μαζι με οχια και να σφαχτεις εκει με τους αντιπαλους σου...

Μην τυχόν και μπει κανένας στο chat για τσακωμούς!! Εκεί είναι πολιτισμένα τα πράγματα!! Επιπέδου Xάρβαρντ και άνω! :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
παντως κ εμενα με εχει χυλοπιτιασει η οχια κ μου ειπε οτι ειμαι μικρος για να τα φτιαξει μαζι μου λεει αφηστε παιδια....θα την πεσω στην erinal_w που με καταλαβαινει :2funny:....

α  κ ο ταλος εμαθα την επεσε κ εφαγε χυλοπιτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτά είναι συκοφαντίες των αντιπάλων...εγώ μόνο στον βύζο την πέφτω...
Μην τυχόν και μπει κανένας στο chat για τσακωμούς!! Εκεί είναι πολιτισμένα τα πράγματα!! Επιπέδου Xάρβαρντ και άνω! :2funny:
σωστά...άμα δεν έχεις 4 μάστερ και πάνω δεν μπαίνεις στο τ΄σατ.....εκεί κάνουμε άλλου ειδους συζη΄τησεις..για το μπιγκ μπάνγκ,για αστροφυσική,για πυρηνική φυσική,για κώλους....τέτοια πράγματα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom