Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Η άποψή μου για τον αυτοσεβασμό σου παραμένει σταθερά η ίδια.
Έλα μετά να μας μιλήσεις και πάλι για τη Διεθνή Αμνηστία.
Θα είσαι πολύ πειστική!         :dancing:

Κι εμένα για το δικό σου αυτο-ΤΙ?
Και δε μίλησα σε σένα για τη ΔΑ.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ειρηνη Ημην αδερφια!  :idiot:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πρώτον, τι σε κάνει να νομίζεις ότι τα pm σου μου ήταν τόσο σημαντικά που τα έχω φυλαγμένα;
Δεύτερον, παραδέξου ότι έφαγες χυλόπιτα γιατί όταν λες σε κάποιον να βγείτε και ή δε σου απαντάει καθόλου, δηλαδή γράψιμο, ή σου λέει όχι, τότε πες μου εσύ αν αυτό δεν είναι χυλόπιτα.
Και τρίτον, μετά από λίγο (από αυτή την εξέλιξη) αρχίζεις και βρίζεις το γκόμενό του (αυτού του κάποιου λέω που αρνήθηκε) πες μας αν είσαι κομπλεξικός ή όχι.

Και όσο για το θρεντ για τις ελλεινίδες μην κάνεις τον κόπο να μου το προτείνεις, πρώτον γιατί έχω ήδη μιλήσει εκεί και δεύτερον γιατί δεν είμαι ελλεεινίδα.
Ξέρεις.

α. Να βγούμε; Δηλαδή να βγω με μια γκόμενα που δεν έχω δει ποτέ; Και μάλιστα αυτό συνιστά και "χυλόπιτα"; Το μόνο που σου πρότεινα ήταν να τηλεφωνηθούμε, κι αυτό γιατί είχαμε συμφωνήσει σε κάποια πράγματα σε ένα θρεντ για το Χριστόδουλο. Πρέπει φυσικά να παραδεχτώ οτι αρνήθηκες ευγενικά, το ξαναπρότεινα μετά απο μερικές μέρες όπου και και ξανααρνήθηκες, και δεν επέμεινα φυσικά έκτοτε. Τώρα, αν αυτό συνιστά "πέσιμο", "χυλόπιτα" και "απερίγραπτο μίσος" για τον νυν γκόμενό σου, με τον οποίο επίσης συμφωνούσαμε σ' εκείνο το θρεντ, είναι δικό σου συμπέρασμα. Με τον περσόνα κοντραριστήκαμε αρκετά αργότερα, και όχι βεβαίως για τα ωραία σου μάτια, δεν είναι ο μόνος λόγος να βριστούνε δύο άνθρωποι, ξέρεις.

β. Το σάιτ δεν είναι μόνο ο Πλέζουρ, ο Υπουργός (που "ξεμιουταρίστηκε" περιέργως, δεν νομίζεις;), ο Ντίκυ και ο Περσόνα. Στη θέση σου, και το λέω φιλικά τώρα, κι ας μη με πιστεύεις, δεν θα ήμουνα ευτυχισμένος απο την τροπή που πήραν τα πράγματα (η μάλλον με την τροπή που τους έδωσε ο καλός σου), ούτε για αυτά που ειπώθησαν και αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Ξανασκέψου το.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Fethry σε βαρέθηκα.

Στο είπε και ο περσόνας.
Get a life.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Fethry σε βαρέθηκα.

Στο είπε και ο περσόνας.
Get a life.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Δεν μπορεί.
ΕΙΣΑΙ ο περσόνα.
Να κάθεσαι νυχτιάτικα να ανοίγεις θρεντ για τσακωμούς, να γράφεις ένα λογίδριο, να σου απαντάνε και μετά να την κάνεις με ελαφρά, μόνο εκείνος κάνει τέτοιες κωλοτούμπες.
Εφόσον το επιθυμείς, λοιπόν, άντε γεια καλό μου.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εκείνη δε η φράση σου έκατσα στον περσόνα, φόρα παρτίδα και εις επήκοον όλου του σάιτ είναι επίσης πολύ περίεργη, εκτός αν είσαι η Νίνα Χάρτλεϋ πια.
Τι να σου πω......

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
δεν σε χαλανε καθολου φεθρινο οι χυλοπιτες της πανεμορφης οχιας! την παρομοιαζω πλεον σαν την ωραια ελενη που εγινε πολεμος για παρτη της. βεβαια αντι για τον παρη την πολιορκει ενας παπαρης αλλα δεν πειραζει. εισαι απο δω και στο εξης η ωραια οχια και περιμενουμε ολα τα μελη με αγωνια τον πολεμο μεταξυ περσονα και παπιας για τα ωραια σου ματια! εμεις σε ρολο διαιτητη. οσο για τον υπουργο που λες παπιε τι σοι υπουργος θα ηταν αν δεν αυτοβισματονοταν σ αυτο το σαιτ?..και που σαι? εγω οσο και να σε βρισω δεν θα γινω ποτε mute γιατι ειμαι ακομη μεγαλυτερο βισμα! θα σε παω κωλοφεραντζα φεθρυ..
και επειδη εδω μπορουμε να βριζουμε ανεξελεγκτα (μπραβο οχια για το θρεντ), φεθρυ τον παιρνεις απο ολες τις παπιοτρυπιδες σου.
φιλικα
DIKY

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν σε χαλανε καθολου φεθρινο οι χυλοπιτες της πανεμορφης οχιας! την παρομοιαζω πλεον σαν την ωραια ελενη που εγινε πολεμος για παρτη της. βεβαια αντι για τον παρη την πολιορκει ενας παπαρης αλλα δεν πειραζει. εισαι απο δω και στο εξης η ωραια οχια και περιμενουμε ολα τα μελη με αγωνια τον πολεμο μεταξυ περσονα και παπιας για τα ωραια σου ματια! εμεις σε ρολο διαιτητη. οσο για τον υπουργο που λες παπιε τι σοι υπουργος θα ηταν αν δεν αυτοβισματονοταν σ αυτο το σαιτ?..και που σαι? εγω οσο και να σε βρισω δεν θα γινω ποτε mute γιατι ειμαι ακομη μεγαλυτερο βισμα! θα σε παω κωλοφεραντζα φεθρυ..
και επειδη εδω μπορουμε να βριζουμε ανεξελεγκτα (μπραβο οχια για το θρεντ), φεθρυ τον παιρνεις απο ολες τις παπιοτρυπιδες σου.
φιλικα
DIKY

Σλουρπ, σλουρπ έκανε ο μικρός γλύφτης.
Απο επιχειρήματα δε, έστω και απο επίπεδο βρισιών, χέστα.........

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και πού΄σαι, μικρέ Ντίκυ.
Μην γαμάς τόσο (ηλεκτρονικά και μόνον, εννοείται, άντε και καμμιά φορά επί χρήμασι, αν βγαίνει το χαρτζιλίκι), διότι πέραν του οτι θα στραβοψωλιάσεις, κινδυνεύεις και απο κάτι καταστάσεις σαν την κατωτέρω:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
φιλικα
DIKY

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γ@μηθικα στο γελιο μιλαμε!

Ρε τι γραφουνε οι ανθρωποι βραδυνιατικα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το μόνο που σου πρότεινα ήταν να τηλεφωνηθούμε, κι αυτό γιατί είχαμε συμφωνήσει σε κάποια πράγματα σε ένα θρεντ για το Χριστόδουλο. Πρέπει φυσικά να παραδεχτώ οτι αρνήθηκες ευγενικά, το ξαναπρότεινα μετά απο μερικές μέρες όπου και και ξανααρνήθηκες, και δεν επέμεινα φυσικά έκτοτε. Τώρα, αν αυτό συνιστά "πέσιμο", "χυλόπιτα" και "απερίγραπτο μίσος" για τον νυν γκόμενό σου, με τον οποίο επίσης συμφωνούσαμε σ' εκείνο το θρεντ, είναι δικό σου συμπέρασμα. Με τον περσόνα κοντραριστήκαμε αρκετά αργότερα, και όχι βεβαίως για τα ωραία σου μάτια, δεν είναι ο μόνος λόγος να βριστούνε δύο άνθρωποι, ξέρεις.
ετσι περιμενεις να βγαλεις γκομενα για ραντεβου?Συμφωνεις σε ενα θρεντ και μετα σου τρεχουν τα σαλια και βαρας 10 μαλακιες επειδη συμφωνησες για την Χριστοδουλια?Ελεος ρε καμμενε.
Χου ρε ρομπα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ετσι περιμενεις να βγαλεις γκομενα για ραντεβου?Συμφωνεις σε ενα θρεντ και μετα σου τρεχουν τα σαλια και βαρας 10 μαλακιες επειδη συμφωνησες για την Χριστοδουλια?Ελεος ρε καμμενε.
Χου ρε ρομπα
Καλά, ειδικά εσύ δεν περίμενα να καταλάβεις.
Με το ζόρι μιλάς και γράφεις ελληνικά.
Μέχρι ποια τάξη είπαμε πήγες σχολείο;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Καλά, ειδικά εσύ δεν περίμενα να καταλάβεις.
Με το ζόρι μιλάς και γράφεις ελληνικά.
το δηθεν πνευμα ειρωνιας αλλου ψευτομαγκα.
Βαρα καμια μαλακια να στρωσεις τωρα κομπλεξικε

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Σλουρπ, σλουρπ έκανε ο μικρός γλύφτης.
Απο επιχειρήματα δε, έστω και απο επίπεδο βρισιών, χέστα.........

τουλαχιστον εγω βρε τελειωμενε και κατεστραμενε αρχιδοπαπιε δεν κυνηγαω απο θρεντ σε θρεντ την οχια μπας μου κατσει..παλιολιγουρι γκαζοτενεκε. περιμενεις απο το μπουρδελα να βρεις γκομενα ρε σιχαμα της κοινωνιας? δεν ντρεπεσαι λιγο να ενοχλεις τα κοριτσια? μπερμπαντη παπιε. καλα σου κανει η οχια και σε ακυρωνει καθε τρεις και λιγο. παλιοφουστη. και οσο για το επιπεδο αυτο σου αξιζει. οσο για το χεσιμο αστο φιλαρακο γιατι αν σε χεσω θα εξαφανιστεις βουλιαζοντας.
ουστ παλιοφλωρε....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τουλαχιστον εγω βρε τελειωμενε και κατεστραμενε αρχιδοπαπιε δεν κυνηγαω απο θρεντ σε θρεντ την οχια μπας μου κατσει..παλιολιγουρι γκαζοτενεκε. περιμενεις απο το μπουρδελα να βρεις γκομενα ρε σιχαμα της κοινωνιας? δεν ντρεπεσαι λιγο να ενοχλεις τα κοριτσια? μπερμπαντη παπιε. καλα σου κανει η οχια και σε ακυρωνει καθε τρεις και λιγο. παλιοφουστη. και οσο για το επιπεδο αυτο σου αξιζει. οσο για το χεσιμο αστο φιλαρακο γιατι αν σε χεσω θα εξαφανιστεις βουλιαζοντας.
ουστ παλιοφλωρε....

΄Αλλος Μπαμπινιώτης αυτός!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Και πού΄σαι, μικρέ Ντίκυ.
Μην γαμάς τόσο (ηλεκτρονικά και μόνον, εννοείται, άντε και καμμιά φορά επί χρήμασι, αν βγαίνει το χαρτζιλίκι), διότι πέραν του οτι θα στραβοψωλιάσεις, κινδυνεύεις και απο κάτι καταστάσεις σαν την κατωτέρω:
:2funny:μεχρι νεκρους ανασταινεις για να γαμησεις βρε σαχλιαρη?(βλ.χριστοδουλος) :2funny:
this is fethry's way of καμακι!!! :headbang:
οσο για το γαμησι που ζητας μπορω να σου δωσω και καμμια μη ηλεκτρονικη φουτσα μπαμπινιωτικη αν γουσταρεις αλλα δυστυχως δεν μαμαω παπιες μικρη μου νταιζυ..και να στραβοψολιασω, με μια δικη σου πιπουλα(ξερεις εσυ)θα μου την ισιωσεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom