φασισταρια εχε χαρη που ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να φυγω να σας απαντηξω εισ τα πορνεια να κανομε τρενακι ελα βριστε μου οτι θέλετε εμείς ειμαστε το αλάτι της Γης παλιοφασιστες εσείς εισαστε μικρά μικρά σκουλικια.... ελάτε ξεδώστε πειτε κιαλλα... πειτε κιαλλα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 767
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ποιος σε υποστηριζει , τρελιαρικο αγορι?? & ποιος σε βριζει??? Λαλακα, κομπλεξικουλη & πισωγλεντη σε λεμε!!! Που το κακο, μωρη συ??? Αντε θα τους μαλωσω: Παιδες, σταματηστε να λετε την αληθεια στο χρυσουλι μας!! Οκ τωρα, βρε???ρε καραγκιόζη lepando μόλις δείς κανέναν να με υποστηρίζει του τα χώνεις?
Nαι, ρε Γιωργη, δε το καταλαβες οτι ειναι ψομολυσα?? Μαλλον ξερει καμια τριτοτεταρτη τατανα & προσπαθει να μας τη πλασαρει εδεω, μπας & βγαζει κανα ψιλο απο τα οποια ραντεβου της!!Σχετικά με τον Saridos, έχουμε και λέμε (λαμβάνοντας υπ' όψη την ομολογία του πως γουστάρει που και που να κάνει τσιμπούκια και μάλιστα να νιώθει υπερήφανος και τους αντι-ταξικούς/αντι-εξουσιαστικούς του αγώνες υπέρ της "λευτεριάς" αφού όπως είπε "εισέβαλε" - με τη φαντασία του - στην Βρετανική πρεσβεία και τον κυνηγούσαν 5 Κ9 πάνω στα δέντρα):
Πούστης (με ομολογία), αριστερός (έστω και κατά φαντασία)... φαντάζεσαι να ειναι και μπατίρης? Πω - πω, καημένο παιδί!
α, εσυ εκτος απο τα παραπανω προβληματα, εισαι γενικοτερα απ'οτι καταλαβαινω προβληματικος!! Τη συμπαθεια σας, παιδια σε μια φτωχη, ασχημη,μοναχικη αδελφη (ψυχη, ε?) που επιτελους απελευθερωθηκε & το φωναξε: μου αρεσει να παιρνω πιπες!!! Ελα ανθρωπια, πανω απ' ολα!!! Α, Saridos, μη ξεχασω:και εσυ Γιωργο διαβασε αν ξερεις να διαβαζεις βεβαια.....και επιπλέον οσον αφορά την Αγγλική Πρεσβεία κατα την διαρκεια του πολέμου στην γιουγκοσλαβία εγώ εφτυνα αίμα στους δρόμους μαλακιστηρια....αδερφες που σας αρσουνε οι μπατσοι γιατι γουσαρετε τα γλομπ.... ουστ τσατσοι φασιστες χητες δοσίλογοι νεοναζί ρατσιστες.
Εισαι λαλακας & κακια αδελφη. Στις φιφες σου & ασε μας, λοιπον!! ;)φασισταρια εχε χαρη που ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να φυγω να σας απαντηξω εισ τα πορνεια να κανομε τρενακι ελα βριστε μου οτι θέλετε εμείς ειμαστε το αλάτι της Γης παλιοφασιστες εσείς εισαστε μικρά μικρά σκουλικια.... ελάτε ξεδώστε πειτε κιαλλα... πειτε κιαλλα.
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε μεγαλε και απαιχτε saridos ...πας καλα;;; Μηπως βαλθηκες να ξεπερασεις σε posts αυτα του lepando και μας εχεις τρελλανει με τα ποσταρισματα σου που ακρη δεν μπορουμε να βγαλουμε;;;
Τι σου φταιξανε Παρασκευιατικα οι φιλοι του forum και τους περνας γενεες δεκατεσσερις;;;Μηπως εχειες προηγουμενα με καποιον και προσπαθεις να μαμημσεις το forum;;;;
Συνελθε .....λεβεντη μου!!!!!!!
Τι σου φταιξανε Παρασκευιατικα οι φιλοι του forum και τους περνας γενεες δεκατεσσερις;;;Μηπως εχειες προηγουμενα με καποιον και προσπαθεις να μαμημσεις το forum;;;;
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Τώρα τον έβρισες! Ας τον έλεγες "μωρή τρελή" να γούσταρε!
Κι αν δεν το είδες... κάνε ενα κόπο να διαβάσεις λίγες σελίδες πριν που μας λεέι πως είχε σχέση με travesti και γουστάρει που και που να παίρνει καμια πίπα. Και αισθάνεται και περήφανος για αυτό!
... τι να λέμε τώρα!
πιανεις στο στομα μανες σιχαμερη κομπλεξικη ασχημη αδελφη?? παρε το μπανακι σου τωρα!! Α, & κατι ακομα, απο τη δουλεια γραφεις??? εχω & την ip σου!! see you!!! Y. Γ φιδαΡακο polyatakte, μπραβο που εδειξες & εσυ οτι εχεις το internetoκομπλεξακι σου!! Εκτος, αν......ρε παλιοβαζελάκιlepando σκύλας γενα τι θες? ε λαγέ? αντε στα βουνά εκεί που είναι η θέση σου.....
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγώ πιστεύω στην ελευθερία της επιλογής.Αν του αρέσουν τα τραβέλια μπράβο του.Και μάλιστα δηλώνω πως θέλω να πάω τσάρκα με τον Saridos να μου δείξει στέκια που αγνοούμε την ύπαρξή τους.
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Σαριδε αγόρι μου μή το κουράζεις. μετα τη δήλωση σου για πίπες μόνος σου υπέγραψες τη θανατική σου καταδίκη στο σαιτ θα σε κράζουν συναίχεια
κανε διαγραφή του λογαριασμού σου
Σωστά! Κανε διαγραφή του λογαριασμού σου και μπες ξανά με άλλο nick (όπως κάνει με επιτυχία ο άλλος ο φιλαράκος σου) μέχρι να σε ξετρυπώσουμε και πάλι... δίοτι δεν μπορεί! Θα εκδηλωθείς - δεν θα εκδηλωθείς? Για ποιο λόγο μπήκες άλλωστε στο site?
ΜΑΛΑΚΛΙΣΜΕΝΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΑΔΕΛΦΗ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΟ ΠΑΧΥ ΣΟΥ ΕΝΤΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΧΕΣΜΕΝΗ. ΜΑΛΑΚΩ> ΣΚΥΛΑΣ ΓΕΝΝΑ & ΕΣΥ(αφου δεν ειναι κακο..!!)εκτος εάν τι ? το να λεσ καποιον σκύλας γεννα δεν σημαίνει πως αναφέρεσαι στην μάνα του απλώς του αφερεις την ανθρώπινη ιδιότητα.
Επισκέπτης
Ενα thread που το διαβασα, χωρις να καταλαβω τιποτα...!!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αν διαβάσεις πάντως μερικές σελίδες πίσω, θα δεις μετά απο ποιου την είσοδο το θρεντ γαμήθηκε.
Όπως και τόσα άλλα μετά από τη δική σου είσοδο.
Όπως και τόσα άλλα μετά από τη δική σου είσοδο.
Η άποψή μου για τον αυτοσεβασμό σου παραμένει σταθερά η ίδια.
Έλα μετά να μας μιλήσεις και πάλι για τη Διεθνή Αμνηστία.
Θα είσαι πολύ πειστική!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Σε προκάλεσα.
Αν κωλώνεις......
Υ.Γ. Υπάρχει και το θρεντ για τις ελεεινίδες, ξέρεις.
Πρώτον, τι σε κάνει να νομίζεις ότι τα pm σου μου ήταν τόσο σημαντικά που τα έχω φυλαγμένα;
Δεύτερον, παραδέξου ότι έφαγες χυλόπιτα γιατί όταν λες σε κάποιον να βγείτε και ή δε σου απαντάει καθόλου, δηλαδή γράψιμο, ή σου λέει όχι, τότε πες μου εσύ αν αυτό δεν είναι χυλόπιτα.
Και τρίτον, μετά από λίγο (από αυτή την εξέλιξη) αρχίζεις και βρίζεις το γκόμενό του (αυτού του κάποιου λέω που αρνήθηκε) πες μας αν είσαι κομπλεξικός ή όχι.
Και όσο για το θρεντ για τις ελλεινίδες μην κάνεις τον κόπο να μου το προτείνεις, πρώτον γιατί έχω ήδη μιλήσει εκεί και δεύτερον γιατί δεν είμαι ελλεεινίδα.
Ξέρεις.