giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
..τα μαθηματικα σου μου αρεσαν ρε lepando....
Παρε & τον ειδημουνα(Saridos ) μαζι μουτσο!! Να κραταει το παλαμαρι, ο λαλακακος!!! ( μη πω να σε μαθει & τα κολπα , καθ" οτι & εσυ εισαι ασχετος, οπως ολοι μας, βεβαια!!!)
Λυστο: επι συν συν επι = ??????? ( αν δε το βρηκες , να βοηθησω: αρχιζει απο Sa.......)!! εεεεεε??? >>>..τα μαθηματικα σου μου αρεσαν ρε lepando....
Λυστο:[/i][/b] επι συν συν επι = ??????? ( αν δε το βρηκες , να βοηθησω: αρχιζει απο Sa.......)!! εεεεεε??? >>>
Παρε & τον ειδημουνα (Saridos )μαζι μουτσο!! Να κραταει το παλαμαρι, ο λαλακακος!!! (μη πω να σε μαθει & τα κολπα, καθ οτι & εσυ εισαι ασχετος, οπως ολοι μας, βεβαια!!!) Λυστο: επι συν συν επι = ???????
(αν δε το βρηκες, να βοηθησω: αρχιζει απο Sa.......)!! εεεεεε??? >>>
..ναι ρε..... αυτος ο τραβελοεραστης, που ''χαλαρωνει τη βαλβιδα'' και που πληρωνει για να τον βαρανε χωρις να γαμαει κιολας.. το πετυχες....
giorgospapa, ...ξερεις ποιου φιλαράκι, ομοιδεάτης, σύντροφος και αυναγωνιστής στην αντιταξική πάλη είναι ο τραβελοεραστης "βαλβιδοχαλαρωτής" Saridos? Mάντεψε!
Να δεις πως το λέγαν εκείνο το πτηνό που είχαν στο λιμάνι της Μυκόνου... πως το λέγαν.
Κάνε κλικ στο παρακάτω link, διάβασε λίγο και θα καταλάβεις πολλά:
Οff topic. Δεν ανοιγετε ενα thread να βριζεστε? Θα πηγαινει ως εξης
Ειμαι αριστερος, γαμιεσαι φασιστα
Ειμαι δεξιος, γαμιεσαι συμμοριτη
Ειμαι αριστερος, γαμιεσαι κ.ο.κ
.....με τρανσ παω και αμα τις γουσταρς κιολασ τουσ παιρνω και καμια πιπα και δεν ντρεπομαι και να το πω...
και το πτηνο στο λιμανι της Μυκόνου τον έλεγαν Νικο αλλά καποιος ηλίθιος σαν κι εσας επειδη δεν μπορουσε να τον βάλει πουθενά αλλού τον εβαλε σε αυτον αιωνία η μνημη του αγαπημενου μας Πελεκάνου.
Οff topic. Δεν ανοιγετε ενα thread να βριζεστε?
με τρανσ παω και αμα τις γουσταρς κιολασ τουσ παιρνω και καμια πιπα και δεν ντρεπομαι και να το πω
saridos, αντε Συγγρου & τζους απο δω. Φιφες ΔΕ σου δινουμε!!! Να επενελθουμε στο θρντ μας, τωρα & να αφησουμε τον ανωμαλιαρη αρρωστουλη, μαστερουχο μαζοχα φιλολογο, να αφριζει μοναχουλι του????οταν δεν μπορουν να σε πολεμήσουν , προσπαθουν να σε σπιλώσουν...ναι ρε και με γυναικες παω και με τρανσ παω και αμα τις γουσταρς κιολασ τουσ παιρνω και καμια πιπα και δεν ντρεπομαι και να το πω... καταλαβες ψευτομαγκάκο? και το πτηνο στο λιμανι της Μυκόνου τον έλεγαν Νικο αλλά καποιος ηλίθιος σαν κι εσας επειδη δεν μπορουσε να τον βάλει πουθενά αλλού τον εβαλε σε αυτον αιωνία η μνημη του αγαπημενου μας Πελεκάνου.
& εσυ σκατοαεκτζης!!!! ησουν στα αθλητικα & εχασες τευχη!! Εσκασε νεα ταλενταρα ονοματι Saridos, (δες τα ποστ του!! + = ) & μας μεταφεραν αυτο το θεμα απο τις τουτανοπιατσες , εδω με τον super τιτλο: "Μπινελικωθειτε ελευθερα" (επιασες το ..υπονοοουμενο?!) ;)Είστε όλοι σκατομπουρδελιάρηδες