1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
προφανώς και το έχουμε συζητήσει και το ξέρει......... Δε νομίζω ούτε μία στο εκατομμύριο ότι νοιώθει εκτεθιμένη... Πάντωε οφείλω να σου πω ότι μου έχει πει πόσες φορές την έχει ξενερώσει η μαλακία που δέρνει πολλούς εδώ μέσα. Και δεν αναφέρομαι ούτε στον φέρθυ συγκεκριμένα, ούτε στο συγκεκριμένο θρεντ, αλλά γενικά...ξεκιναω
1.ειναι μηδενικης αξιας δεν θα το αναλυσουμε εγω εχω την αποψη μου κ δεν την αλλαζω..υπαρχουν κ καλες αλλα κατα βασην ειναι μηδεν...ΤΕΛΟΣ οτι κ να μου πεις θα διαφωνισω οποτε δεν εχει νοημα
2.την εκθετεις κ θα σου πω πως...εκτος απο Ip ξερεις καποιους απο εδω που κ εγω μπορει να ξερω....μην μου πεις οτι μονο την οχια εχεις δει απο το site?περσονα κ εσυ ξερεις καποιους κ εγω οποτε...
3.εγω μπορει να μην ξερω αλλα δεν ειναι κ τοσο δυσκολο να μαθω αλλα δεν με ενδιαφερει...κ το αιτιολογω με βαση το 2
4.δεν την μπλεκω αλλα μην αρχιζεις αυτα περι πραγματικης ζωης κ εξω τα ξερω....
τα αλλα ειναι λιγο πολυ τα ιδια οποτε απαντησα....για ρωτα την οχια εαν ειναι γκομενα σου οντως κ δεν κανεις πλακα να μας πει εαν της αρεσει να την εκθετουν?γιατι δεν εχει απαντησει τιποτα για αυτο....καλα θα μου πεις δεν με ενδιαφερει...οκ δεν πειραζει ο καθεις με τις επιλογες του...
Για τα λοιπά που λες μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε στο θέμα της επί πληρωμή γυναίκας. Θεωρώ ότι εάν έχει μηδενική αξία η γυναίκα που πληρώνεται, το αυτό ισχύει και για αυτόν που την πληρώνει. Απλά πράματα.
You get what you pay for.