Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
1personnongrada πάρε την πουτάνα σου και πηγαίνεται να πνιγείτε.Για τον πούτσο είστε και οι δυο ρε!
Εσύ και όλη σου η παρεά γαμώ την καταγωγή σου ρεεεεεεεεεεε...
Πάρε την κλίκα σου και κάντε παρτούζες έξω απο εδώ αντράκια του γλυκού νερού.

Εκτός από τον παπάρα 1personongrada και την μαλακισμένη γκόμενα του θέλω να βρίσω  τον καψούρη Whitey γαμώ την καταγωγή του.ΕΕΕΕ καψουράκο άντρα γελοίε που έχεις χαθεί ρε παπάρα?Νιανιάρο φλώρε για γέλια είσαι ρεεεεε
Δε μου λες ρε φιλε...εσυ τι ρολο βαρας εδω μεσα?Σα πολυ θρασος δεν εχεις?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ε,τοτε ασε το πληκτρολογιο ρε φιλε και πιασε τη γκομενα ;)  Τι το θελες το αποψινο σοου? :think:  Αυριο,μεθαυριο,οποτε θες μπορεις να μπεις μαζι με την οχια chat και να διαλυσεις τις αμφιβολιες περι κλωνων...Αλλα αν το εκανες ειδικα τωρα θα ειχε ακομη μεγαλυτερη αξια....Αυριο,αν θες βαζεις ενα φιλαρακι σου να μπει απο αλλη ip με το νικ οχια και να κανετε chating...λεω τωρα εγω ενα τραβηγμενο απ τα μαλλια  σεναριο.... :P

Είναι αυτό που λένε "δούλεμα με το γάντι".
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ε,τοτε ασε το πληκτρολογιο ρε φιλε και πιασε τη γκομενα ;)  Τι το θελες το αποψινο σοου? :think:  Αυριο,μεθαυριο,οποτε θες μπορεις να μπεις μαζι με την οχια chat και να διαλυσεις τις αμφιβολιες περι κλωνων...Αλλα αν το εκανες ειδικα τωρα θα ειχε ακομη μεγαλυτερη αξια....Αυριο,αν θες βαζεις ενα φιλαρακι σου να μπει απο αλλη ip με το νικ οχια και να κανετε chating...λεω τωρα εγω ενα τραβηγμενο απ τα μαλλια  σεναριο.... :P
ρε φρεντυ... ασε με σε παρακαλώ να γαμήσω σήμερα.....
Ρώτα τους μοντς να σου πουν από πόσα ips μπήκε ταυτόχρονα σήμερα η ΟΧΙΑ και ο περσονα.....

Πάντως σας έχω τρελλάνει......... Είναι η πρώτη φορά στο σάιτ που 2 πρόσωπα έχουν ίδιο νικ.....Μέχρι τώρα είχατε ένα πρόσωπο με 2-3 νικ.........

Επισκέπτης
Ποιον θέλεις :2funny:

Ακόμη? Δε πάμε καλά μου φαίνεται

1.φερε οποιον γουσταρεις....απλα πιστεψα οτι ειχες καποιον κατα νου...:P

2.ακομη..αν κ σιγα σιγα...μας εχουν....δεν κολλανε πουθενα...δεν εχουν να χασουν τιποτα..

ntotski33

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
5
Πόντοι
0
1persnonongrada είσαι ένα μαγκάκι της πλάκας ρε γαμώ την καταγωγή σου.Πάρε τον μαλάκα καψούρη φίλο σου Whitey και πηγαίνετε μια βόλτα απο την Φυλής να ξεχαρμανιάσετε.Πάρτον αγκαλίτσα και κλάψτε μαζί.Σνιφ Σνιφ :(

Ε whitey που είσαι και δεν απαντάς ρε?Έχεις κρυφτεί βέβαια γιατί δεν σε παίρνει με τέτοια ξεφτύλα.Ούτε οι πέτρες δεν σε θέλουν ρε κομπλεξικό μικροτσούτσουνο άτομο.
Ακόμα και η Ρωσίδα πουτάνα σε φτύνει στα μούτρα γιατί δεν είσαι καν αντράς.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε καλα κ τι να λεει αν μπουν ταυτοχρονα? ξερετε μπορουν να μπουν ταυτοχρονα κ πανω απο ενα νικ ιδιου ατομου στο τσατρουμ κ να μην αποδειχτει τπτ  :P

μονο οι αδμινς με τις ιπ μπορουν να ξεδιαλυνουν το φοβερο αυτο μυστηριο :rolleyes:
αλλα ειναι τοσο χωρις κανενα νοημα ολη αυτη η υποθεση με τους κλωνους.. λες κ δεν ειμαστε ολοι νικς εδω μεσα.. κ εχει σημασια αν εχει κλωνους καποιος...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δε μου λες ρε φιλε...εσυ τι ρολο βαρας εδω μεσα?Σα πολυ θρασος δεν εχεις?
ο καθένας με τα φαντάσματά του φίλε.......
Αλλος με τον ασπρούλη, αλλος με τον περσόνα......
πάντως παρόλο που έχω μπινελικώσει τον ισ2001 έχει δίκιο ότι οι έλληνες δεν πολυγαμούν........
έμένα τώρα θα με συγχωρήσεις..... Πρέπει να συνεχίσω αυτό που η πουπουλίνα φαντασιώνεται όλη μέρα τόσα χρόνια........

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ρώτα τους μοντς να σου πουν από πόσα ips μπήκε ταυτόχρονα σήμερα η ΟΧΙΑ και ο περσονα.....

Πάντως σας έχω τρελλάνει......... Είναι η πρώτη φορά στο σάιτ που 2 πρόσωπα έχουν ίδιο νικ.....Μέχρι τώρα είχατε ένα πρόσωπο με 2-3 νικ.........
Ρε φιλε εγω δε σε κραταω απο το να γαμησεις :2funny:...Η καλυτερη συμβουλη για αποψε ειναι:Κλεισε το pc σου η το λαπτοπ και αφεσου στην ηδονη :rockon:...και γραψτα ολα τ αλλα στ αρχιδια σου...τοσο δυσκολο ειναι?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και εύκολο να είσαι τοοοοοοοοοόσο μαλάκας.
Αλλά είπαμε, είσαι ειδική περίπτωση.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ε καλα κ τι να λεει αν μπουν ταυτοχρονα? ξερετε μπορουν να μπουν ταυτοχρονα κ πανω απο ενα νικ ιδιου ατομου στο τσατρουμ κ να μην αποδειχτει τπτ  :P

μονο οι αδμινς με τις ιπ μπορουν να ξεδιαλυνουν το φοβερο αυτο μυστηριο :rolleyes:
αλλα ειναι τοσο χωρις κανενα νοημα ολη αυτη η υποθεση με τους κλωνους.. λες κ δεν ειμαστε ολοι νικς εδω μεσα.. κ εχει σημασια αν εχει κλωνους καποιος...
εγώ έχω κλώνους στο πουλί μου....... Μόνο εκεί έχει αξία......
έχεις δίκιο για τα λοιπά.......

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
1.φερε οποιον γουσταρεις....απλα πιστεψα οτι ειχες καποιον κατα νου...:P

2.ακομη..αν κ σιγα σιγα...μας εχουν....δεν κολλανε πουθενα...δεν εχουν να χασουν τιποτα..

Τι λες τώρα? Επειδή αρκετοί είναι ρεμπετόσκυλα? Τόσοι Έλληνες υπάρχουν και προοδεύουν. Έλεος πια. Βγάλαμε και τους καφετεριόβιους, μπροστάρηδες της Ελλάδας

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε φιλε εγω δε σε κραταω απο το να γαμησεις :2funny:...Η καλυτερη συμβουλη για αποψε ειναι:Κλεισε το pc σου η το λαπτοπ και αφεσου στην ηδονη :rockon:...και γραψτα ολα τ αλλα στ αρχιδια σου...τοσο δυσκολο ειναι?
Να ντυθεί ο μισός περσόνα και ο άλλος μισός ΟΧΙΑ, σαν μια "πρωτοποριακή" παράσταση Ρωμαίου και Ιουλιέττας που είχα δει κάποτε!
Αλλά τι θα γαμήσει όμως;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
το θρεντ συγχωνευτηκε με ηδη υπαρχον και πηρε τον τιτλο του..

Επισκέπτης
Τι λες τώρα? Επειδή αρκετοί είναι ρεμπετόσκυλα? Τόσοι Έλληνες υπάρχουν και προοδεύουν. Έλεος πια. Βγάλαμε και τους καφετεριόβιους, μπροστάρηδες της Ελλάδας
εχεις ενα δικιο...αλλα πιστευω οτι τα αλβανακια ειναι μια δυναμη....φθηνη λυση....οποτε ??
βεβαια εχουν αρχισει κ γινονται ανθρωποι κ χαλαει η πιατσα αλλα εχουμε νεες εισαγωγες κ απο νεες χωρες...

ntotski33

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
5
Πόντοι
0
ο καθένας με τα φαντάσματά του φίλε.......
Αλλος με τον ασπρούλη, αλλος με τον περσόνα......
πάντως παρόλο που έχω μπινελικώσει τον ισ2001 έχει δίκιο ότι οι έλληνες δεν πολυγαμούν........
έμένα τώρα θα με συγχωρήσεις..... Πρέπει να συνεχίσω αυτό που η πουπουλίνα φαντασιώνεται όλη μέρα τόσα χρόνια........

Και εσύ και ο Whitey είστε αντράκια του κώλου ρε.

Εσύ μπορεί να είσαι μαλάκας και φλώρος 1personongrada αλλά καψούρης κομπλεξικός σαν τον whitey δεν έχεις φτάσει ακόμα.
Αγάμητε φλώρε Whitey πήγαινε πνίξου ρε.
Αλλά ακόμα και οι φίλοι σου ξέρουν τι κομπλεξικό μαλακισμένο αντράκι της πλάκας είσαι και σε περιγελούν μαζί με την Ρωσίδα πουτάνα.
Κανείς δεν σε κάνει κέφι ρε.Ακόμα και οι φίλοι σου γελάνε πίσω από την πλάτη σου.
Ε μικρέ νάρκισε 1personongrada εσύ ξέρεις καλύτερα από εμένα τι αντράκι του κώλου είναι ο Whitey... :jerking:
warnban.gif
 [/color[/URL]]

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσένα θα σε περιλάβει ο Υπουργός.... Αλλά αύριο μαλακάκο θα μπω και μ αυτό το νικ.......

Δεν θα με εξέπληττε.
Το μόνο που με εκπλήσσει είναι το θράσος σου να μιλάς ακόμα, όταν γελάνε μαζί σου ακόμα και τα λάχανα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν θα με εξέπληττε.
Το μόνο που με εκπλήσσει είναι το θράσος σου να μιλάς ακόμα, όταν γελάνε μαζί σου ακόμα και τα λάχανα.

Γεια σου φερθυ. Με λένε ΟΧΙΑ
Για κείνο το ραντεβού που λέγαμε ψήνεσαι ακόμα; :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom