Νέα

Μπινελικωθείτε ελεύθερα !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Saridos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ntotski33

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
5
Πόντοι
0
Πάρε μαζί στην παρτούζα σας και τον αγάμητο κομπλεξικό μικρόψωλο Whitey

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
κλάστε μου τα αρχίδια ρε μαλάκες, μη σας γαμήσω όλους κωλοτρυπίδες :birdman:

ελάτε ρε αν σας βαστάει..ελάτε να μου πάρετε πίπες καριόλια..σα γαμ΄΄ω και κλάνω :rockon:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
κλάστε μου τα αρχίδια ρε μαλάκες, μη σας γαμήσω όλους κωλοτρυπίδες :birdman:

ελάτε ρε αν σας βαστάει..ελάτε να μου πάρετε πίπες καριόλια..σα γαμ΄΄ω και κλάνω :rockon:

Το "κλάνω" είναι γιατί παραπονιέται ο κώλος σου που μένει άδειος και ζητάει κρεατάκι;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι έγινε ρε παιδιά;
Δεν έχει συνέχεια στο σίριαλ που ξεκινησε χτες απο τη σελίδα 15 αυτού του θρεντ και στο τέλος έβγαλε την είδηση οτι ο personanongrata και η "γκόμενά" του η ΟΧΙΑ είναι τελικά ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ πρόσωπο;
Για να δούμε αν θα έχει μούτρα να ξαναεμφανιστεί ο βαρύμαγκας, που καλύτερα να φοράει ταγιεράκι εις το εξής.            :dancing:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Απο αναγνωσιμότητα όμως, καλά πάει το θρεντ, όπως βλέπω.
Κάτι είναι κι αυτό.      :dancing:

Επισκέπτης
ειναι αστειο να βλεπεις καποιους να προσπαθουν να δειξουν οτι ειναι μεσα στη νυχτα,γνωριζουν ρωσοποντιους,ειναι κολλητοι με ιδιοκτητες στριπ,γαμανε και δερνουνε,ξερουν παρα πολλα κτλ κτλ!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ειναι αστειο να βλεπεις καποιους να προσπαθουν να δειξουν οτι ειναι μεσα στη νυχτα,γνωριζουν ρωσοποντιους,ειναι κολλητοι με ιδιοκτητες στριπ,γαμανε και δερνουνε,ξερουν παρα πολλα κτλ κτλ!

Ναι Warhol.

Είναι σαν κι αυτόν που μπήκε σε ένα δημόσιο WC, άνοιξε και ήπιε μια CocaCola, κάπνισε ένα Marlboro, τράβηξε και μια μαλακία, και πριν βγει πάλι έξω μονολόγησε:

-"Α ρε πούστη μου, αυτό είναι ζωή... Γυναίκες, ποτά, ναρκωτικά!"

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ε καλα κ τι να λεει αν μπουν ταυτοχρονα? ξερετε μπορουν να μπουν ταυτοχρονα κ πανω απο ενα νικ ιδιου ατομου στο τσατρουμ κ να μην αποδειχτει τπτ  :P

μονο οι αδμινς με τις ιπ μπορουν να ξεδιαλυνουν το φοβερο αυτο μυστηριο :rolleyes:
αλλα ειναι τοσο χωρις κανενα νοημα ολη αυτη η υποθεση με τους κλωνους.. λες κ δεν ειμαστε ολοι νικς εδω μεσα.. κ εχει σημασια αν εχει κλωνους καποιος...
σωστά....και η μπαιτμιαιαμφρες έχει κλώνο και ορίστε η απόδειξη...το κλωνονίκ της είναι...μπαιτμιαιαμταλος43...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειναι καιρος ομως να τον παω για αποσυρση τον κλωνο μου *P :P :P :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
απο τι?
αφου πολυ με κουραζει.. κανει οτι θελει... παιρνει πρωτοβουλιες μονος του... δεν μ ακουει καθολου πλεον :P

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
παιδια κατω των 18 να γβουν παρακαλω απο το θρεντ..
φεθρυ ερχεσαι λιγο? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom