Νέα

Μπάτσελορ πάρτυ σε στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sugardadis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Παιδιά ένα φιλαράκι θέλει να κάνει μπάτσελορ και λέει να πάει σε στούντιο. Μιλάμε για 4 άτομα το πολύ. Έχει κανένας κάνει κάτι τέτοιο, και αν ναι θα θελα να μάθω τιμές και διάφορα τέτοια. Αν θέλετε γράφετε εδώ ή στείλτε πμ. Ευχαριστώ.  :helpplea:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Παιδιά ένα φιλαράκι θέλει να κάνει μπάτσελορ και λέει να πάει σε στούντιο. Μιλάμε για 4 άτομα το πολύ. Έχει κανένας κάνει κάτι τέτοιο, και αν ναι θα θελα να μάθω τιμές και διάφορα τέτοια. Αν θέλετε γράφετε εδώ ή στείλτε πμ. Ευχαριστώ.  :helpplea:

Τύπε, άμα πλερώσεις μπορείς να έχεις (σχεδόν) ότι υπηρεσίες θελήσεις. Τι σκοπεύει δλδ να ζητήσει ο φίλος από το στούντιο?
Οπως και να χει, νομίζω ότι με ένα cg σε χοτέλι θα περάσετε και καλύτερα για περισσότερη ώρα και πιό οικονομικά.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Πριν παντρευτεί θέλει να ξεσκιστεί με πουτάνες. Δεκτόν.

Αν όμως και η δικιά του καλέσει κανέναν ζιγκολέουρα, δεν θα είναι δίκαιο; Ομοίως δεκτόν.

o tempora, o mores!

από την άλλη δε, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω,

οπότε στ΄ αρχίδια μου, ας κάνουν ότι θέλουν. :grin:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Πριν παντρευτεί θέλει να ξεσκιστεί με πουτάνες. Δεκτόν.

Αν όμως και η δικιά του καλέσει κανέναν ζιγκολέουρα, δεν θα είναι δίκαιο; Ομοίως δεκτόν.

o tempora, o mores!

από την άλλη δε, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω,

οπότε στ΄ αρχίδια μου, ας κάνουν ότι θέλουν. :grin:

Φίλε... ό,τι γίνεται στα μπάτσελορς και από τις 2 πλευρές, δε μαθαίνεται ;) Όύτε ο ένας λέει ούτε ο άλλος!!

Πάντως ο φίλος μας, ας ρωτήσει σε κάνα στούντιο, αν του γυάλισε καμιά κοπέλα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom