stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
σιγα να μην ειναι και ο φασουλας ρε!!
Ναι θα ριξει και την κυβερνηση και θα παμε σε εκλογες.Ο Ξανθός?
εχει κλεισει για την νεα σεζον στο μιλανο του αρμανι αδερφε ;)Πρεπει να ερθει ο Μεσινα στον Ολυμπιακο αυτος μπορει να διαχειριστει καλυτερα αυτο το υλικο. Και ειναι ο μονος που μπορει να κοντραρει τον Ομπραντοβιτς. Δεν ειναι δυσκολο να τον φερουν οι Αγγελοπουλοι τοσα λευτα εχουν σκασει στο κατω κατω.
δωσε ονομα στον λαο!
Και γω τον Τόμιτς σκέφτηκα αλλά λέω μπα δεν νομίζω τέτοια ανωμαλίαο τομιτς μαζι με τον μπουντουρη
ο τομιτς μαζι με τον μπουντουρη
θα μας το πεις τωρα η θα μας τα πρηξεις ?
αφου βλεπεις δεν το εχουμε!
Φιλ Τζακσον!Απλά σκέψου ότι ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο..και δεν είναι προ-Αγγελόπουλων εποχή...και ότι αυτός που (έρχεται) θα έρθει....θα είναι όνομα...βαρύ!!!
Φυσικά όπως ξέρεται...όλα είναι ρευστά σε αυτά τα θέματα...πάντως η πληροφορία είναι απο εντός...
έτσι σας θέλω γαυράκια.....χαρούμενους και ευτυχισμένους.....και να ελπίζετε......απο δευτέρα γε΄λάμε......
Τυπική συμπεριφορά Βάζελων (Ηomo Lagus)! Με μία καλή εμφάνιση βγάζουν γλώσσα, πέρνουν φόρα και ονειρεύονται! Η πούτσα εις διπλούν την Κυριακή θα τους επαναφέρει πίσω στη σκληρή-μίζερη πραγματικότητα...
Ποια μια καλη εμφανιση ρε κακομοιρη?Στο μπασκετ?
Ρε εχεις πολυ πλακα λεμε.
Κανε υπομονη μεχρι την Κυριακη γιατι θα μπουκωθεις κιαλλο.Ηδη σου εχει φτασει μεχρι τον οισοφαγο,ειμαι πολυ περιεργος μεχρι που μπορει να φτασει.
ΥΓ:Ρε back μπας και λες κανα Κατσικαρη και μας στειλεις?
Αμα κερδίσουμε στο μπάσκετ μαλάκα είμαστε πρώτοι! Μετά μήπως θες πρωτάθλημα ΚΑΙ στο μπάσκετ? Παρτα αρχίδια μου ταλαίπωρε λαγέ! Κάντε καμιά χούντα να ξαναδείτε άσπρς μέρες...
7 στη ΝΕΤ αν δεν κάνω λάθος (η ωρα είναι σωστή)