Επισκέπτης
Ρε και εσύ πιτσιρίκος είσαι αλλά τέτοιες μαλακίες δεν πετάς!Ηρθε και το πουλεν ρε,''ο δεν λεω ποτε ψεμματα'' ο πουτανγαμων.
Άκου εσύ για εμένα θα είσαι άλλο ένα αυτόφωρο!
Ρε και εσύ πιτσιρίκος είσαι αλλά τέτοιες μαλακίες δεν πετάς!Ηρθε και το πουλεν ρε,''ο δεν λεω ποτε ψεμματα'' ο πουτανγαμων.
συγκρατήσου ρε μαλάκα...θα πάθεις εγκεφαλικό........Ρε και εσύ πιτσιρίκος είσαι αλλά τέτοιες μαλακίες δεν πετάς!
Άκου εσύ για εμένα θα είσαι άλλο ένα αυτόφωρο!
Δεν μπορώ ρε μαλάκα, με έχει πιάσει σπαστικό γέλιο με την ατάκα!συγκρατήσου ρε μαλάκα...θα πάθεις εγκεφαλικό........
,.....θεικό......Δεν μπορώ ρε μαλάκα, με έχει πιάσει σπαστικό γέλιο με την ατάκα!
Άλλη μια φορά έχω γελάσει έτσι εδώ μέσα, πέρσι στο τραβέλια με προσόντα την θυμάσαι την συζήτηση?
- Την Νάντια την ξέρεις?
- Αυτή με το μουνί λες?
- Όχι αυτή με τον πούτσο!
Ίδιου επιπέδου ατάκα έπεσε!
Δεν μπορώ ρε μαλάκα, με έχει πιάσει σπαστικό γέλιο με την ατάκα!
Άλλη μια φορά έχω γελάσει έτσι εδώ μέσα, πέρσι στο τραβέλια με προσόντα την θυμάσαι την συζήτηση?
- Την Νάντια την ξέρεις?
- Αυτή με το μουνί λες?
Δεν μπορώ ρε μαλάκα, με έχει πιάσει σπαστικό γέλιο με την ατάκα!
- Την Νάντια την ξέρεις?
- Αυτή με το μουνί λες?
Δεν θυμάμαι έχει περάσει αρκετός καιρός!
ποιος τυπος τοχε πει αυτο ρε?
Το είχαμε κάνει ρημαδιο το thread με το δούλεμα στην valentina και διαμαρτυρόντουσαν οι λάτρεις του είδους γιατί δεν έπεφταν καινούργιες πληροφορίες για τραβέλια και μόλις σταματήσαμε ειπώθηκε αυτή
η συζήτηση και φυσικά ξαναρχίσαμε μετά!
και εδώ το ίδιο κάνεις ρε κουφάλα.....εδώ είναι για το μπάσκετ του ολυμπιακού και όχι για τραβέλια με προσόντα......ή μήπως όχι..........Δεν θυμάμαι έχει περάσει αρκετός καιρός!
Το είχαμε κάνει ρημαδιο το thread με το δούλεμα στην valentina και διαμαρτυρόντουσαν οι λάτρεις του είδους γιατί δεν έπεφταν καινούργιες πληροφορίες για τραβέλια και μόλις σταματήσαμε ειπώθηκε αυτή
Υπάρχει και το ξέθαψα!αυτα ειναι ιστορικα ποστ
πρεπει να υπαρχει ειδικο τοπικ για αυτα
Τι κράξιμο είχα φάει απο τραβέλια εκείνη την περίοδο?
ιστορικες στιγμες...περιπου 100 σελιδες καζουρα-κραξιμο στη βαλεντινα και φαγωμα-βρισιδι μεταξυ τραβελιων,μιλαμε για ΤΟ γελιο..
εγώ σου είχα στείλει πμ?.......Τι κράξιμο είχα φάει απο τραβέλια εκείνη την περίοδο?
Μέχρι και απειλητικά πμ απο τράβελους είχα!
ΟΕ ΟΕ,ΟΕ ΟΕ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣ'ΤΟ ΠΑΛΕΑμα κερδίσουμε στο μπάσκετ μαλάκα είμαστε πρώτοι! Μετά μήπως θες πρωτάθλημα ΚΑΙ στο μπάσκετ? Παρτα αρχίδια μου ταλαίπωρε λαγέ! Κάντε καμιά χούντα να ξαναδείτε άσπρς μέρες...
Ρε σεις(που λέει και ο...κουτσοδόντης)τον Καζλάουσκας θα (ξανα)φέρει στο λιμάνι ο ΟΣΦΠ,για να συνεχίσει το θεματάκι με τους ομοσπονδιακούς προπονητές,όπως με τον Γιαννάκη!Απλά σκέψου ότι ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο..και δεν είναι προ-Αγγελόπουλων εποχή...και ότι αυτός που (έρχεται) θα έρθει....θα είναι όνομα...βαρύ!!!
Φυσικά όπως ξέρεται...όλα είναι ρευστά σε αυτά τα θέματα...πάντως η πληροφορία είναι απο εντός...
Που να διαβάσεις πιο μετά τον αυτοφωράκια!Ρε σεις(που λέει και ο...κουτσοδόντης)τον Καζλάουσκας θα (ξανα)φέρει στο λιμάνι ο ΟΣΦΠ,για να συνεχίσει το θεματάκι με τους ομοσπονδιακούς προπονητές,όπως με τον Γιαννάκη!
εμενα μου φαινεται αγουροξυπνημενος παντωςΣτην Αθήνα ο Τσίλντρες
Στην Αθήνα βρίσκεται από αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Τζος Τσίλντρες, καθώς επέστρεψε από τις ΗΠΑ, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν απάντησε με σαφήνεια στο ερώτημα πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί πάλι. «Δεν μπορώ να πω πότε θα είμαι έτοιμος θα γυρίσω όταν θα νιώσω έτοιμος στις κινήσεις και στην ταχύτητά μου, όταν το καταλάβω κι ακόμη δεν μπορώ να πω με σιγουριά πότε θα είναι αυτό. Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην Ελλάδα, μου φάνηκε μεγάλο το διάστημα του ενός μήνα που έλειψα γιατί δεν έχω ξαναμείνει τόσο μεγάλο διάστημα εκτός δράσης από τραυματισμό», είπε ο πρώην άσος των Ατλάντα Χοκς.
Όσο για την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Εμαθα ότι χάσαμε στον τελικό αλλά την Κυριακή θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα τους κερδίσουμε αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και όχι για λιγότερο όπως κάναμε στην αρχή της σεζόν». Τέλος, αναφέρθηκε και στον Τζανίρο Πάργκο. «Είναι πολύ καλός παίκτης και ανυπομονώ να παίξω μαζί του, για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να γίνουμε ομάδα».
Τώρα δείτε τη δίψα για τίτλους και την αποφασιστικότητα που έχει στο βλέμμα του.
Από εδώ και πέρα, νίκες παντού!!!
εμενα μου φαινεται αγουροξυπνημενος παντως
το νικες παντου δυσκολο το βλεπω με ενα παικτη ο οποιος για να παιξει θα πρεπει να μεινει εκτος η ο παργκο η ο γκριρ
αλλα και οι 3 να επαιζαν με τον κοιμηση δεν παιρνουμε τιτλο