You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπάσκετ Ολυμπιακού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 130K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οι παίχτες είναι πολύ αγχωμένοι, κ σε αυτό φταίμε κ εμείς..
Όποιος έχει παίξει ομαδικό άθλημα "καταλαβαίνει".
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Αυτά είναι γαμώ την τρέλα μου την κόκκινη.
Επιτέλους κάναμε ένα καλό παιχνίδι.
Μπορούσης τρελαμένος, Παπαλουκάς σωστός, Γκριρ θανατηφόρος και ο ΠΑΟ λίγα πράγματα.
Απίστευτα σημαντική νίκη. Το ματς του ποδοσφαίτου το έχω ξεχάσει ήδη.
Είπαμε, όλα κόκκινα φέτος (ότι έμειναν).
Επιτέλους κάναμε ένα καλό παιχνίδι.
Μπορούσης τρελαμένος, Παπαλουκάς σωστός, Γκριρ θανατηφόρος και ο ΠΑΟ λίγα πράγματα.
Απίστευτα σημαντική νίκη. Το ματς του ποδοσφαίτου το έχω ξεχάσει ήδη.
Είπαμε, όλα κόκκινα φέτος (ότι έμειναν).
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
στο μονο που φταιμε ειναι οτι δεν εφαγαν τις καρεκλες πιο πρινΟι παίχτες είναι πολύ αγχωμένοι, κ σε αυτό φταίμε κ εμείς..
φιλε μου αγχος εχω εγω που πληρωνω εισητηριο και εχω δωσει στον ολυμπιακο τοσα λεφτα,που δεν μου περισσευουν
αυτοι που πενρουν εκατομμυρια και αγχος να εχουν στα παπαρια μου,να το κρατανε μεσα τους και να το βγαζουν σε παθος οπως κανει ο μπουρουσακος
οποιος ειναι οπαδος "καταλαβαινει"
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
να δωσω συγχαρητηρια και σε 2 ατομα που εχουν ακουσει τα παντα ολα
σημερα ο γιαννακης κοουτσαρισε σωστα και επελεξε σωστα σχηματα με σωστο μοιρασμα στο χρονο συμμετοχης,ετσι δεν μας φανηκε καθολου οτι καποιοι παικτες δεν επαιξαν απο καθολου εως καθολου
και επιτελους ο παπαλουκας εκανε εμφανιση ηγετικη και ανταξια του ονοματος του
ο βουισιτς συνεχισε τις καλες εμφανισεις των τελευταιων αγωνιστικων
βασιλοπουλε ξυπνα
σημερα ο γιαννακης κοουτσαρισε σωστα και επελεξε σωστα σχηματα με σωστο μοιρασμα στο χρονο συμμετοχης,ετσι δεν μας φανηκε καθολου οτι καποιοι παικτες δεν επαιξαν απο καθολου εως καθολου
και επιτελους ο παπαλουκας εκανε εμφανιση ηγετικη και ανταξια του ονοματος του
ο βουισιτς συνεχισε τις καλες εμφανισεις των τελευταιων αγωνιστικων
βασιλοπουλε ξυπνα
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επειδή εγώ πρίν γίνω οπαδός και πληρώσω τα διαρκείας που έχω, ήμουν και αθλητής, το άγχος είναι μεγάλο και το βάρος τεράστιο, να κάνουν μία ομάδα που είναι 10 χρόνια "από κάτω" ΠΡΩΤΗ.
Είναι παράλογο λές ε???
ΟΚ.. εσύ θα ξέρεις καλύτερα
Είναι παράλογο λές ε???
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Φάνηκε η απουσία του Ζαβλανού σήμερα.
Ο Κουκουλεκίδης προσπάθησε, αλλά δεν μπορούσε.
ΥΓ. Τα 3 φάουλ του Διαμαντίδη, ποιος τα σφύριξε;
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ειναι συνθετη η κουβεντα και μπαινουν πολλοι παραγοντες μεσαΕπειδή εγώ πρίν γίνω οπαδός και πληρώσω τα διαρκείας που έχω, ήμουν και αθλητής, το άγχος είναι μεγάλο και το βάρος τεράστιο, να κάνουν μία ομάδα που είναι 10 χρόνια "από κάτω" ΠΡΩΤΗ.
Είναι παράλογο λές ε???
καλυτερα δεν ξερω γιατι δεν υπηρξα καλοπληρωμενος αθλητης
αυτο που σου ειπα εγω ειναι παραλογο?στη δουλεια σου εσυ αν εχεις αγχος και τα σκατωνεις νομιζεις οτι θα σε χαιδευει κανεις και θα σου λεει κανω υπομονη μεχρι να σου φυγει το αγχος?
το καταννοω το αγχος αλλα δεν με ενδιαφερει σαν δικαιολογια σε επαγγελματιες αθλητες
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
φιλε αστο μην γινουμε βαζελοιΦάνηκε η απουσία του Ζαβλανού σήμερα.
καλως η κακως πρεπει να φτιαξουμε ομαδα που να νικαει σε ολες τις συνθηκες
βασιλοπουλε ξυπνα
Δυστυχώς μου φαίνεται ότι ο Βασιλόπουλος έχει το μεγαλύτερο ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα.
Είναι πολύ σπάνια η κίνηση που έκανε μετά από ένα λάθος του, ζητώντας από μόνος του να βγει έξω.
Επίσης είχα διαβάσει μια δήλωσή του μετά το χαμένο τελικό και έλεγε "με θεωρώ βασικό υπαίτιο" κλπ.
Κρίμα γιατί δεν είναι κανένας τυχαίος αλλά είναι από τους παλιούς και αρχηγός της ομάδας.
Κάποιος πρέπει να του πει δυο κουβένες γιατί δεν έχει καθόλου ψυχολογία και πλέον δεν προσπαθεί ούτε να σουτάρει.
Μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα.
Φάνηκε η απουσία του Ζαβλανού σήμερα.
Γιατί μένετε σε αυτά? Δεν ευχαριστηθήκατε ματσάρα? Γίνανε κανα-δυο λάθη εκατέρωθεν αλλά πάντα παίζουν αυτά συν το ότι δεν υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος. Να το πείτε στη μπάλα που να το κατάλαβω. Σήμερα μπασκετικά ήταν άνετα το καλύτερο ματς της Ευρώπης και εσείς μιλάτε για το Ζαβλανό και τον Κουκουλεκίδη?
ειναι συνθετη η κουβεντα και μπαινουν πολλοι παραγοντες μεσα
καλυτερα δεν ξερω γιατι δεν υπηρξα καλοπληρωμενος αθλητης
αυτο που σου ειπα εγω ειναι παραλογο?στη δουλεια σου εσυ αν εχεις αγχος και τα σκατωνεις νομιζεις οτι θα σε χαιδευει κανεις και θα σου λεει κανω υπομονη μεχρι να σου φυγει το αγχος?
το καταννοω το αγχος αλλα δεν με ενδιαφερει σαν δικαιολογια σε επαγγελματιες αθλητες
Συμφωνώ.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Γιατί μένετε σε αυτά? Δεν ευχαριστηθήκατε ματσάρα? Γίνανε κανα-δυο λάθη εκατέρωθεν αλλά πάντα παίζουν αυτά συν το ότι δεν υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος. Να το πείτε στη μπάλα που να το κατάλαβω. Σήμερα μπασκετικά ήταν άνετα το καλύτερο ματς της Ευρώπης και εσείς μιλάτε για το Ζαβλανό και τον Κουκουλεκίδη?
Κάτσε περίμενε. Ποια είναι τα 2-3 λάθη εκατέρωθεν;
Εγώ είδα ότι μόνο ο Μπατίστ πήρε 3 ανάποδα σφυρίγματα (2 φορές βήματα + το πεντακάθαρο κόψιμο του Μπουρούση που ο Τανατζής σφύριξε φάουλ από την σέντρα). Εμείς ποια 2-3 σφυρίγματα πήραμε;
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μα αυτό ακριβώς λέω... (Βασιλόπουλος)
Η ομάδα έχει άγχος, καταλαβετέ το..
Και εγώ οπαδός είμαι, τα λεφτουδάκια μου δίνω, αφήνω την οικογένεια βραδιάτικα και μεσημεράκια, να πάω να δω μπασκετάκι..
Απλώς η ομάδα τώρα "χτίζεται" (πέρυσι χαμένος χρόνος με τον ταβερνιάρη).
Όλοι δίπλα να την στηρίξουμε..
Και εγώ οπαδός είμαι, τα λεφτουδάκια μου δίνω, αφήνω την οικογένεια βραδιάτικα και μεσημεράκια, να πάω να δω μπασκετάκι..
Κάτσε περίμενε. Ποια είναι τα 2-3 λάθη εκατέρωθεν;
Εγώ είδα ότι μόνο ο Μπατίστ πήρε 3 ανάποδα σφυρίγματα (2 φορές βήματα + το πεντακάθαρο κόψιμο του Μπουρούση που ο Τανατζής σφύριξε φάουλ από την σέντρα). Εμείς ποια 2-3 σφυρίγματα πήραμε;
Ε, το κάρφωμα του Μπουρούση που ειχε λήξει ο χρόνος, η τεχνική του Ομπράντοβιτς που ο Γιαννάκης δεν πήρε καμία (χαχα, περίεργο) και αρκετές προσπάθειες των ψηλών μας που πήγαιναν όπως να 'ναι κάτω από το καλάθι ενώ οι αμυντικοί του ΠΑΟ περίμεναν με ανοιχτά τα χέρια και παιρναμε φάουλ (ενώ ανάποδα δεν τα δίνανε).
Το 2-3 ήταν τρόπος του λέγειν, δεν επικεντρώνομαι στη διαιτησία. Αυτά που είπα τα είχα πρόχειρα αν και δε νομίζω να ξέχασα κάτι.
Ξέρω ότι είδα ματσάρα.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οκ δεν μπορω να διαφωνησω αλλο μαζι σου γιατι εχεις αυτο το νικΜα αυτό ακριβώς λέω... (Βασιλόπουλος)
και δευτερον γιατι λεμε το ιδιο πραγμα,το ξερω οτι εχει αγχος(παραδειγμα ο βασιλοπουλος που στελνει την μπαλα με σουτ στο διαολο)ομως αν δεν το ξεπερασει δεν θα γινει ποτε πρωτη,ας βρουν τροπο να το διαχειριστουνε(αριστο παραδειγμα ο μπουρουσης)
παρε και λιγο μαγο τωρα να γουσταρεις
www.imageshack.gr/view.php?file=iox9yeux6dpjvsb5slom.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=2w19lwjy9xyndb4rrtmd.jpg] [/URL]
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και μην ξεχνάμε ότι απουσίαζε ο πιο φορμαρισμένος παίκτης τον τελευταίο καιρό...
Υ.Γ. ΈΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ε, το κάρφωμα του Μπουρούση που ειχε λήξει ο χρόνος, η τεχνική του Ομπράντοβιτς που ο Γιαννάκης δεν πήρε καμία (χαχα, περίεργο) και αρκετές προσπάθειες των ψηλών μας που πήγαιναν όπως να 'ναι κάτω από το καλάθι ενώ οι αμυντικοί του ΠΑΟ περίμεναν με ανοιχτά τα χέρια και παιρναμε φάουλ (ενώ ανάποδα δεν τα δίνανε).
Το 2-3 ήταν τρόπος του λέγειν, δεν επικεντρώνομαι στη διαιτησία. Αυτά που είπα τα είχα πρόχειρα αν και δε νομίζω να ξέχασα κάτι.
Ξέρω ότι είδα ματσάρα.
Πέραν του καλαθιού του Μπουρούση, όλα τα υπόλοιπα είναι ανεπίδεκτα εκτιμήσεως.
Ο ζέλικο χτυπιόταν σαν χταπόδι όλο το ματς, και πολύ σωστά την έφαγε.
Όσο για το παιχνίδι στην ρακέτα, και λίγα φάγανε. Παίκτες να μας παίξουν δεν είχαν, η μπάλα μας παιρνούσε συνεχώς σε Μπουρούση - Βούισιτς και πάλι βαρέσανε περισσότερες βολές (και μάλιστα όλο το τέταρτο με βολές σχεδόν το έβγαλαν).
Εμείς τέτοια σφυρίγματα δεν πρόκειται ποτέ να τα πάρουμε στο ΟΑΚΑ.
Απλά το ρεζουμέ είναι ότι οι ομάδες κατέβηκαν με απουσίες. Από εμάς ο Τσίλι, από αυτούς ο Ζαβλανός. Φάνηκε ότι η δεύτερη μέτρησε περισσότερο.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ευτυχως τον ειδαμε ζωντανα στο ναο,η φανελα με την υπογραφη του θα παει στο γιο μου μαζι με το dvd με τα καλυτερα του μαγουΚαι μην ξεχνάμε ότι απουσίαζε ο πιο φορμαρισμένος παίκτης τον τελευταίο καιρό...
ποιο μπασκετ γαμω την πουτανα μου,κοντρολ απο βολε του τερματοφυλακα με το μυτακι και τα μυαλα στα καγκελα
Πέραν του καλαθιού του Μπουρούση, όλα τα υπόλοιπα είναι ανεπίδεκτα εκτιμήσεως.
Ο ζέλικο χτυπιόταν σαν χταπόδι όλο το ματς, και πολύ σωστά την έφαγε.
Όσο για το παιχνίδι στην ρακέτα, και λίγα φάγανε. Παίκτες να μας παίξουν δεν είχαν, η μπάλα μας παιρνούσε συνεχώς σε Μπουρούση - Βούισιτς και πάλι βαρέσανε περισσότερες βολές (και μάλιστα όλο το τέταρτο με βολές σχεδόν το έβγαλαν).
Εμείς τέτοια σφυρίγματα δεν πρόκειται ποτέ να τα πάρουμε στο ΟΑΚΑ.
Απλά το ρεζουμέ είναι ότι οι ομάδες κατέβηκαν με απουσίες. Από εμάς ο Τσίλι, από αυτούς ο Ζαβλανός. Φάνηκε ότι η δεύτερη μέτρησε περισσότερο.
Οι ψηλοί όντως είναι το μεγάλο ατού μας. Ειδικά ο Μπουρούσης είναι σε εκπληκτική κατάσταση και ο Βούισιτς δίνει τα πάντα. Το Γιαννάκη το θεωρώ περισσότερο κλαψομούνη από τον Ομπράντοβιτς αλλά σήμερα ίσως ήταν πιο ήρεμος και γι' αυτό τη γλίτωσε.
Για τη διαιτησία το θεωρώ κατάντια να ασχολούμαι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν προφανείς λόγοι. Στο κάτω-κάτω, κάθε σφύριγμα είναι υποκειμενικό. Παντού παίζουν τα σφυρίγματα από διαιτητή σε διαιτητή που αυτοί ξέρουν το αντικείμενο (δε μιλάω μόνο για Έλληνες αλλά γενικότερα), άρα ότι και να λέμε εμείς άκρη δε θα βγάλουμε. Το 'χω ξαναπεί, αν είναι να μετράω βολές και τέτοιες πίπες, καλύτερα να μη δω καθόλου το ματς.
(Μιλάω προσωπικά, ούτε στα χώνω ότι τίποτα και σέβομαι όλες τις απόψεις. Απλά αυτή είναι η γνώμη μου για το θέμα διαιτησία).
Για το Τσίλντρες συμφωνώ. Χάρηκα που ήταν στον πάγκο και γούσταρε τη όλη φάση και χτυπιότανε. Είναι πολύ καλός παίχτης και με σοβαρή προσωπικότητα. Ελπίζω να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί τώρα είναι το πιο κρίσιμο σημείο για την Euroleague.
ποιο μπασκετ γαμω την πουτανα μου,κοντρολ απο βολε του τερματοφυλακα με το μυτακι και τα μυαλα στα καγκελα
Θα δεις στο Final 4 φέτος, άλλα κόλπα.
Για το Τσίλντρες συμφωνώ. Χάρηκα που ήταν στον πάγκο και γούσταρε τη όλη φάση και χτυπιότανε. Είναι πολύ καλός παίχτης και με σοβαρή προσωπικότητα. Ελπίζω να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί τώρα είναι το πιο κρίσιμο σημείο για την Euroleague.
Σε κανα δυο βδομαδες θα γυρισει.