Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Επιτέλους, ύστερα από μια ομολογουμένως άσχημη εβρομάδα για τα ερυθρόλευκα χρώματα, η τάξη αποκαταστάθηκε εν μέρει... Οι βάζελοι (homo Lagus) με την ενοχλητική συνήθεια να μιλάνε σαν να κλάνουν επανήλθαν στην καθημερινότητα για αυτούς. Αν και στο ποδόσφαιρο η ισσοπαλία ΔΕΝ ήταν το επιθημητό αποτέλεσμα εξακολουθούν να βλέπουν την κορυφή με το τηλεσκόπιο και πλέον είναι πολύ πιθανό να χάσουν και τον τίτλο στο μπάσκετ! Επιτέλους η αποκαθήλωση του λαγού παίρνει σάρκα και οστά!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Επιτέλους, ύστερα από μια ομολογουμένως άσχημη εβρομάδα για τα ερυθρόλευκα χρώματα, η τάξη αποκαταστάθηκε εν μέρει... Οι βάζελοι (homo Lagus) με την ενοχλητική συνήθεια να μιλάνε σαν να κλάνουν επανήλθαν στην καθημερινότητα για αυτούς. Αν και στο ποδόσφαιρο η ισσοπαλία ΔΕΝ ήταν το επιθημητό αποτέλεσμα εξακολουθούν να βλέπουν την κορυφή με το τηλεσκόπιο και πλέον είναι πολύ πιθανό να χάσουν και τον τίτλο στο μπάσκετ! Επιτέλους η αποκαθήλωση του λαγού παίρνει σάρκα και οστά!

Μιλάς σοφά ω EvilPlasma. :2funny:

Πλάκα πλάκα, με τέτοια απόδοση που είχαμε σήμερα, ένα ματς από τα 2 θα το παίρνανε στους τελικούς αλλά μέχρι τότε πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο πρασινος καρναβαλος καηκε στην ωρα του
τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο
υγ.(homo lagokotius-klapsomounious)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Τρεχάτε λαγούδια! Ερχεται το Πάσχα! Τέρμα τα αρνιά....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
φετος οι λαγοι φαγανε την λαγανα λιγο πρωιμα και απο λαθος οπη(sic)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
που είστε βαζέλιααα...............ε???????? Τι έγινε? Γιατί έτσι? Γιατί δε μιλάτε όπως τις προηγούμενες μέρες?  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
που είστε βαζέλιααα...............ε???????? Τι έγινε? Γιατί έτσι? Γιατί δε μιλάτε όπως τις προηγούμενες μέρες?  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

και ελεγα που χαθηκε ολος ο ταραμας, τον εκαναν γαργαρα οι ταραμαδες :grin:

Είχανε πολλές ελπίδες αλλά τελικά μείνανε με αυτές. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε όλα κόκκινα λέμε. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Επειδή εγώ πρίν γίνω οπαδός και πληρώσω τα διαρκείας που έχω, ήμουν και αθλητής, το άγχος είναι μεγάλο και το βάρος τεράστιο, να κάνουν μία ομάδα που είναι 10 χρόνια "από κάτω" ΠΡΩΤΗ.
Είναι παράλογο λές ε???
ΟΚ.. εσύ θα ξέρεις καλύτερα

Οταν τρως πουτσες τα τελευταια χρονια το αγχος σου το βαζεις στην ακρη φιλε μου και βγαζεις μπροστα τον εγωισμο σου..
Αυτο κανει την διαφορα σε εναν μετριο παιχτη απο ενα πολυ καλο παιχτη
Σε τετοιες περιπτωσεις μονος σου βγαζεις την ακρη και βγαινεις και παιζεις
Ετσι ξεχωριζουν οι παιχτες
Κι ειδικα σε παιχτες που παιρνουν 600.000 χιλιαδες φλουρια το χρονο εχω απαιτησεις μαγκες
Ψυχολογιες και αρχιδια τωρα
Δικαιολογιες μικρων παιχτων τα λεω εγω αυτα
Φιλικα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Τι απίστευτη ηρεμία είναι αυτή... Θα μπορούσε να είναι ταινία : Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ

Λατρεύω να κάνω μονόλογο.... :2funny: :2funny: :2funny: αν και λοικά αύριο που θα συνέλθετε από την αποκαθήλωση όλο και καμιά μαλακία θα πείτε...Προς το παρόν απολαμβάνω τη σιωπή και την πρωτιά σε Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ...

Αφιερωμένο στους Λαγούς...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οταν τρως πουτσες τα τελευταια χρονια το αγχος σου το βαζεις στην ακρη φιλε μου και βγαζεις μπροστα τον εγωισμο σου..
Αυτο κανει την διαφορα σε εναν μετριο παιχτη απο ενα πολυ καλο παιχτη
Σε τετοιες περιπτωσεις μονος σου βγαζεις την ακρη και βγαινεις και παιζεις
Ετσι ξεχωριζουν οι παιχτες
Κι ειδικα σε παιχτες που παιρνουν 600.000 χιλιαδες φλουρια το χρονο εχω απαιτησεις μαγκες
Ψυχολογιες και αρχιδια τωρα
Δικαιολογιες μικρων παιχτων τα λεω εγω αυτα
Φιλικα
καλωςορισες λαλακ
πανω που ρωταγα το στρατηγο που χαθηκες την αλλη μερα εκανες comeback :rockon: :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τα πάντα όλα
μέσα έξω

URL]]