Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
διαφωνώ. Αυτά επί Αϊτο. Τώρα πια γαζώνει.η μπαρτσα για να το παρει πρεπει να της το δωσουνε
τα χανει στον τελικο
Δεύτερον η Σιένα είναι ομαδάρα. Και επειδή κι αυτή έχει κορμό που τον χτίζει χρόνια και έχει ομοιογένεια είναι τρομερά απειλητική.
Τρίτον, το οτι ο Ολυμπιακός θα παίζει με 3 Αμερικάνους στην Ευρώπη θα είναι πρόβλημα - ομοιογένεια πάπαλα.
Η Ταού έρχεται καυλωμένη. Η Ρεάλ δεν με αγχώνει για κάποιο λόγο (δεν ξέρω γιατί, απλά δεν μου γεμίζει το μάτι).
Τέλος, μια χαρά η νίκη μας, το είχα γράψει άλλωστε και τότε που πανηγυρίζανε στην πρώτη τους νίκη στο ΟΑΚΑ πως για να λένε πως μας έχουν και φέτος από κάτω πρέπει να μας νικήσουνε στο ΣΕΦ.
Αλλά τώρα λέω και κάτι ακόμα εγω για μας. Κάναμε μια νικη χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα. Στα πλέυ οφφ παίζονται όλα. Και εκεί...δυστυχώς θα αρχίσουνε όλα από την αρχή παίδες. Ο ΠΑΟ δεν είναι ομάδα που παθαίνει κλακάζ από την έδρα. Και το ένα ματσάκι μπορεί να το κερδίσει εύκολα αν δεν είσαι στην τσίτα.
Οπότε, θέλει προσοχή και και δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα...ας περιμένουν λίγο οι ενθουσιώδεις πανηγυρισμοί...και μακάρι να το σηκώσουμε και μέσα στο ΟΑΚΑ.