Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.513
Πόντοι
17.885
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και να νικησεις,κολλαω να ερθω και να σου κλεισω το σπιτι νομιζεις?ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕ.Για πες μου.Εχεις χορτασει πουτσα την τελευταιες μερες ή θες κιαλλο??Αν γουσταρεις μπορουμε να σε βολεψουμε. ;)

Για τα υπολοιπα σου απανταω με δικο σου ποστ.Δεν ασχολουμαι με ανυπαρκτους.

Ρε χουλιγκανε του νετ δεν ξερεις ουτε ποιο καναλι δειχνει τους εντος εδρας αγωνες σου? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ου ρε πουθενα που θα ανοιξεις και κουβεντα για λαγους.

OK Λαγέ, είπες τη μαλακία σου, την Κυριακή...κοντός ψαλμός

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
OK Λαγέ, είπες τη μαλακία σου, την Κυριακή...κοντός ψαλμός
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δυστυχως για κατι ανυπαρκτους σαν εσενα τα γραπτα μενουν.

Και μην βαρας αλλο το πληκτρολογιο ρε κυνηγε,θα πονεσει.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.513
Πόντοι
17.885
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δυστυχως για κατι ανυπαρκτους σαν εσενα τα γραπτα μενουν.

Και μην βαρας αλλο το πληκτρολογιο ρε κυνηγε,θα πονεσει.

Βολεύομαι με το πληκτρολόγιο ρε μπαγλαμά μαλακοχάφτη γιατί δεν είσαι εδώ! Αρχίδι άλλο ένα αυτόφορο για την συλλογή μου θα σουν... Στιφάδο ε στιφάδο...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Βολεύομαι με το πληκτρολόγιο ρε μπαγλαμά μαλακοχάφτη γιατί δεν είσαι εδώ! Αρχίδι άλλο ένα αυτόφορο για την συλλογή μου θα σουν... Στιφάδο ε στιφάδο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ηρεμησε λιγο ρε,επειδη δεν μπορω να σταματησω απο τα γελια. :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα ρε χουλιγκανε,τοσα αυτοφορα εχεις παει για την αρρωστια σου,δεν εμαθες ακομα σε ποιο καναλι αγωνιζεται αυτος για τον οποιον κυνηγας? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.513
Πόντοι
17.885
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ηρεμησε λιγο ρε,επειδη δεν μπορω να σταματησω απο τα γελια. :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα ρε χουλιγκανε,τοσα αυτοφορα εχεις παει για την αρρωστια σου,δεν εμαθες ακομα σε ποιο καναλι αγωνιζεται αυτος για τον οποιον κυνηγας? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ρε μαλάκα, δικά μου ήταν τα αυτόφορα, είμαι αλεργικός στους μαλάκες σαν εσένα και τους ματσουκώνω συχνά πυκνά

ΓΕΛΑ ΛΑΓΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ λεμέεεεεεεεεεεεεε

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.528
Πόντοι
216

Κόψε λίγο το κρέας, σε κάνει επιθετικό . . .  :idiot:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οχι ρε μαλάκα, δικά μου ήταν τα αυτόφορα, είμαι αλεργικός στους μαλάκες σαν εσένα και τους ματσουκώνω συχνά πυκνά

ΓΕΛΑ ΛΑΓΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ... ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ λεμέεεεεεεεεεεεεε
Σ'αφηνω ησυχο να φερμαρεις λιγο ακομα το πληκτρολογιο σου.

Στην ψηφοφορια με τους 100 μεγαλυτερους ελληνες πρεπει να μπεις και εσυ.Εισαι ο εθνικος διασκεδαστης.Παλι καλα που υπαρχουν κατι πουθεναδες σαν εσενα και γελαμε και λιγο.

Οσο για την Κυριακη θα το δουμε.Παντως η δικια σου συννεφιασμενη ΕΒΔΟΜΑΔΑ δεν λεει να τελειωσει.Και που'σαι σκληρε τυπε?
[size=20pt]ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ[/size]

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Στην ψηφοφορια με τους 100 μεγαλυτερους ελληνες πρεπει να μπεις και εσυ.Εισαι ο εθνικος διασκεδαστης.Παλι καλα που υπαρχουν κατι πουθεναδες σαν εσενα και γελαμε και λιγο.

Οσο για την Κυριακη θα το δουμε.Παντως η δικια σου συννεφιασμενη ΕΒΔΟΜΑΔΑ δεν λεει να τελειωσει.Και που'σαι σκληρε τυπε?
Oχι και ΠΟΤΕ. Κάποτε θα ξαναπάρει πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.513
Πόντοι
17.885

Θα τα πούμε από Δευτέρα...

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Oχι και ΠΟΤΕ. Κάποτε θα ξαναπάρει πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟ
Καλα εσυ εισαι τοσο πουθενας που ξεπερνας μεχρι και τον evilplasma.Οποτε μιλα με τα παπαρια μου.

Φιλαράκο και εγώ ΠΑΟ είμαι , αλλά καλά θα κάνουμε εμείς οι Παναθηναϊκοί να μη μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός μας έχει ξεπατώσει όλα αυτά τα χρόνια και η μόνη μας χαρά είναι οι ευρωπαϊκές ήττες του. Παντού είναι καλύτερος και καλά θα κάνουμε να φτιάξουμε ομάδα και μετά να μιλάμε για τον Ολυμπιακό, γιατί θυμάμαι την περσινή 4αρα στο Καραϊσκάκη και τρέμω.

Στο ειχα κανει quote και στο γαυροθρεντ.Τοτε που ησουν κουκλαρα μου? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
το ίδιο και εσείς στο μπάσκετ....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Παναθηναϊκός είμαι και εγώ αλλά παραδέχομαι ότι η ομάδα μου θα είναι μια ζωή στη φάπα από τον Ολυμπιακό, τον πραγματικά μεγάλο και καθαρό σύλλογο του ελληνικού αθλητισμού.  Χωρίς τη βρωμιά της ομάδας μου

Επισκέπτης

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι γέλιο έχω κάνει με τα αυτόφωρα δεν λέγεται! :2funny: :2funny: :2funny:
Ω θεέ μου σπαστικό γέλιο με έπιασε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Παναθηναϊκός είμαι και εγώ αλλά παραδέχομαι ότι η ομάδα μου θα είναι μια ζωή στη φάπα από τον Ολυμπιακό, τον πραγματικά μεγάλο και καθαρό σύλλογο του ελληνικού αθλητισμού.  Χωρίς τη βρωμιά της ομάδας μου
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
Ναι μας έπεισες! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι γέλιο έχω κάνει με τα αυτόφωρα δεν λέγεται! :2funny: :2funny: :2funny:
Ω θεέ μου σπαστικό γέλιο με έπιασε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ηρθε και το πουλεν ρε,''ο δεν λεω ποτε ψεμματα'' ο πουτανγαμων. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αχαχαχαχα......σωστ'α ...και εγώ είμαι ο μέγας ναπολέων...όχι για εμένα ..για την φουκαριάρα την μάνα μου που δεν πρόλαβε να κυβερνήσει την γαλλία....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αχαχαχαχα......σωστ'α ...και εγώ είμαι ο μέγας ναπολέων...όχι για εμένα ..για την φουκαριάρα την μάνα μου που δεν πρόλαβε να κυβερνήσει την γαλλία....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγω στο γαυροθρεντ του ειχα γραψει οτι ειμαι ο Χριστος.Κουφαλα Ταλε,πιο εξυπνο το δικο σου :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom