Όσο εμείς υπερεκτιμούμε το ρόστερ μας άλλο τόσο καυλωμένοι είστε με το δικό σας.
Σχολιάζω αυτά που είπες και προσθέτω. Ο Διαμαντίδης είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίχτης στη θέση του ενώ ο Σαρούνας είναι μακράν το καλύτερο pg στην Ευρώπη επιθετικά. Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να μιλήσουμε σε συτή τη θέση για τόσο βάθος. Έχουμε Παπαλουκά που τυπικά έχει το καλυτερο court vision στην Ευρώπη αλλά ακόμα να το δούμε. Τεόντοσιτς και Μιλόσεβιτς ξέρουν το μπάσκετ που ξέρανε οι παραπάνω στα 15 τους οπότε δεν τους σχολιάζω καν. Σπανούλης, υπερχρήσιμος στον ΠΑΟ, του πάει γάντι στο σύστημα του Ζοτς αλλά δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του. Ο Νίκολας είναι παίχτης/θάνατος αλλά ακόμα δεν έχει και αυτός το ρυθμό του. Ο Pargo αν παίξει τους έχει και τους 2. Άμυνα δεν ξέρει, αλλά επιθετικά είναι πολύ ανώτερος από αυτούς. Ο Greer είναι ένας μικρός Pargo που έχει προσαρμοστεί. Σαν ικανότητα να δημιουργήσουν σουτ μόνοι τους από ντρίπλα είναι πολύ ανώτεροι από τους δικούς σας. Αυτό το λέω γιατί προς τα εκεί πάει την ομάδα ο Γιαννάκης. Χατζηβρέττα, Κετσμαν και Βεργίνη δεν τους έχω πολυδεί γιατί παίζουν λιγότερο. Τα 3-4αρια μας μοιάζουν περισσότερο. Η μεγάλη διαφορά που οι δικοί σας είναι ότι παίζουν καλύτερα γιατί έχουν προκαθορισμένο ρόλο (λόγω παιχνιδιού περιφέρειας). Ξέρει ο Τσαρτσαρής τι θα κάνει και ο Περπέρογλου και ο Φώτσης ενώ ο Βασιλόπουλος είναι χαμένος, ο Πρίντεζης μια έτσι μια αλλιώς ενώ ο Τσίλντρες δεν έχει προσαρμοστεί (και ο τρόπος παιχνιδιού μας τον σκοτώνει). Ξαναλέω, σε αυτές τις θέσεις, δε μου κάνει μπαμ η διαφορά στα ρόστερ αλλά τη βλέπω λόγω ρόλων, ψυχολογίας και τρόπου παιχνιδιού. Στους ψηλούς πάλι, έχω την εντύπωση ότι ο ένας μπορεί να εξουδετερώσει τον άλλο. Ο Μπατίστ είναι ο πιο αθλητικός, ο Πέκοβιτς είναι ο πιο killer, ο Βούϊσιτς είναι ο πιο finesse και ο Μπουρούσης κάπου ενδιάμεσα σε όλα. Ο Sofo μπορεί να γίνει καθοριστικός παράγοντας αλλά ακόμα είναι Sofa, δουλεύει όμως.
Τι άλλο?
Δεν διαφωνω στα περισσοτερα.
Για τον Παργκο το ειπα και εγω,οτι αν προαρμοστει ειναι τοπ παικτης.Συμφωνω οτι και αυτος και ο Γκριρ μπορουν να δημιουργησουν το δικο τους σουτ αλλα το πακετο του Γκριρ δεν μου λεει και πολλα(για να τον βαλω μεσα στην 5αδα που προανεφερα).Και οταν μιλαω για πακετο εννοω αμυνα και σταθεροτητα(ειναι εκνευριστικα ασταθης παικτης).
Η μονη μου ενσταση ειναι στην συγκριση των 2 ψηλων.
Ο Μπατιστ ειναι εκπληκτικος παικτης και πολλοι ισως να τον υποτιματε.Ο τυπος τα εχει ολα κατα την γνωμη μου.Το μονο που του λειπει ειναι 4-5 ποντοι σε υψος.
Ο Πεκοβιτς ειναι απο τωρα ο 2ος καλυτερος σεντερ της Ευρωπης(πρωτος ειναι ο Τιαγκο) και σε 1-2 χρονια θα ειναι ο καλυτερος.Οι κινησεις του στο χαμηλο ποστ και η τεχνικη του σε συναρτηση με την τεραστια δυναμη του ειναι πραγματικα απιστευτος συνδυασμος.Απλα πρεπει να μαθει να κοντρολαρει καλυτερα το σωμα του.
Ο Μπουρουσης ειναι σε πολυ καλο επιπεδο και βελτιωνεται ταχιστα αλλα χρειαζεται ακομα δουλεια στο παιχνιδι με πλατη μεσα στην ρακετα.Εχει πολυ καλο σουτ για το υψος του και ειναι απο τους καλυτερους ριμπαουντερ που κυκλοφορουν στην πιατσα.
Ο Βουισιτς για μενα ειναι τελειωμενος.Μπορει να ειμαι υπερβολικος,αλλα ετσι μου φαινεται μεσα στο γηπεδο.Τα ποδια του εχουν γινει πολυ βαρια και σε δυνατα ματς που τον εχω δει δεν μου εχει δειξει πολλα.Μπορει να πασαρει ακομα παρα πολυ καλα και να καρφωνει τα σουτακια του απο τα 4-5 μετρα αλλα...
Τεσπα η τεραστια διαφορα για μενα ειναι στον ασσο.Και οταν μιλαμε για τον ασσο στο μπασκετ καταλαβαινουμε ολοι τι εννοουμε.Διαμαντιδης-Σπανουλης-Γιασικεβιτσιους ειναι ενας και ενας.
Στην ρακετα που θεωρητικα ειχες προβαδισμα,ηρθε ο Πεκοβιτς.Τεσπα αυτα,απλα επειδη πολλοι γαυροι που συζηταω νομιζουν οτι εχετε την dream team γιαυτο μπηκα στην διαδικασια να ζητησω την αποψη σας.
Όσο εμείς υπερεκτιμούμε το ρόστερ μας άλλο τόσο καυλωμένοι είστε με το δικό σας.
Σορι αν μπηκα λιγο καυλωμενος μεσα για διαιτησιες κτλπ,κουβεντουλα κανουμε. ;)