kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Λέγε εσύ σκηνικά χθεσινά από Τζοι.
για εκφυλα γαμησια αποκλειστικα Skullbar !!!
Λέγε εσύ σκηνικά χθεσινά από Τζοι.
Τζοι δεν πήγες τελικά ;για εκφυλα γαμησια αποκλειστικα Skullbar !!!
To Transistor ειναι παλιο μαγαζι, πηγαινα σχεδον καθε Παρασκευη εκει οταν ημουν Ελλαδα. Εχω φορτωσει απο εκει μια Ρωσιδα και μια Λατινοαμερικανα (δε θυμαμαι ποια χωρα συγκεκριμενα). Ξερω ή τουλαχιστον ηξερα και καποια παιδια που δουλευαν/δουλευουν μπαρα εκει. Πριν κανα 3αρι χρονια πρεπει να αλλαξαν τον dj, επειδη η μουσικη επαψε να μου αρεσει και δεν εχω ξαναπατησει εκτοτε. 1-2 φορες που περασα το βρηκα τραγικο και εφυγα στο 5λεπτο.
Το Rio Skybar, αν ειναι αυτο που νομιζω, ενα καινουριο μαγαζι, ειναι ωραιο μαγαζακι αλλα οχι για καμακι, εχει πολλα τραπεζια και ο χωρος δε γεμιζει.
Το αλλο μαγαζι του Συσσοβιτη που λετε πρεπει να ειναι το Φαουστ, στο Μοναστηρακι. Δε με τρελαινει σα μαγαζι αλλα λογω διαμορφωσης χωρου ισως ειναι καλο για καμακι. Οσες φορες εχω παει εγω παντως το βρηκα πολυ χαλαρο.
Εισαι γνωστης.δεν λεμε ΕΓΩ λεω για το μαγαζι του συσσο
Τυποι αν ειστε πανω απο 17 και πηγαινετε στο γκαζι για να βρειτε μουνι να πατε να σας κοιταξει κανας ψυχολογος...
στο blue oyster salad bar να πας,ειναι ιδανικο για σενα30 arhδες ειμαστε
καποια παιδια στο θρεντ ειναι πανω απο 40
που προτεινεις να παμε?
ο νωντας γαμαει, δεν παιζει...γαμαειo νωντας παλια ειχε γαμησει σχεδον 15 γκομενες απο μπαρακια
αλλα τωρα κανει βουβα ο μουλος
Τυπε το μπαρ πεθανε...ψοφησε! Δε γαμας πια απο μπαρ...
Φιλε μου ολες ετσι εχουν καταντησει. Αλλιως προσπαθουν να μοιασουν στα ΚαρντασιαΨαχτειτε λιγο αν θελετε να γαμησετε καμια σοβαρη ελεινηδα και οχι εναλλακτικες απλυτες σα τη μαρινα σατι και τη μονικα!!!
Φίλε, ο ντοπας άνοιξε το θρεντ για να ενημερώνει ο καθένας εδώ για τα καλά στέκια και να προτείνει κάποια μπαρ κλπ.Ρε ντοπαμινα εσυ ανοιξες νημα για μπαρακια στην αθηνα και μενεις λονδινο... τεσπα παμε παρακατω... το γκαζι ειναι για αντερ 18 εναλλακτικους αναρχοαπλυτους/ες...
Να πηγαινετε μπουζουκια! Φρατζελικο,καραμελα, πλουταρχο κλπ...
να πηγαινετε σε κανα μεζεδωπολειο, ρακαδικο, κλπ
Να πηγαινετε κανα τσι τσι γλυφαδα κανα οπους, κανα ντειμς...
Πηγαινετε παραλια αλλα οχι στις...παιδικες χαρες (μπολιβαρ, ακτη του ηλιου και λοιπες μαλακιες!) πηγαινετε μουρινγκς στο καβουρι, εν πλω κλπ!
Πηγαινετε και κανα μπουρναζι, κανα μιλρολιμανο...
Ψαχτειτε λιγο αν θελετε να γαμησετε καμια σοβαρη ελεινηδα και οχι εναλλακτικες απλυτες σα τη μαρινα σατι και τη μονικα!!!
Α! Και μη πηγαινετε ΜΟΝΟΙ για ποτο σα τους ψυχακηδες ρε τυποι... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Ρε ντοπαμινα εσυ ανοιξες νημα για μπαρακια στην αθηνα και μενεις λονδινο... τεσπα παμε παρακατω... το γκαζι ειναι για αντερ 18 εναλλακτικους αναρχοαπλυτους/ες...
Να πηγαινετε μπουζουκια! Φρατζελικο,καραμελα, πλουταρχο κλπ...
να πηγαινετε σε κανα μεζεδωπολειο, ρακαδικο, κλπ
Να πηγαινετε κανα τσι τσι γλυφαδα κανα οπους, κανα ντειμς...
Πηγαινετε παραλια αλλα οχι στις...παιδικες χαρες (μπολιβαρ, ακτη του ηλιου και λοιπες μαλακιες!) πηγαινετε μουρινγκς στο καβουρι, εν πλω κλπ!
Πηγαινετε και κανα μπουρναζι, κανα μιλρολιμανο...
Ψαχτειτε λιγο αν θελετε να γαμησετε καμια σοβαρη ελεινηδα και οχι εναλλακτικες απλυτες σα τη μαρινα σατι και τη μονικα!!!
Α! Και μη πηγαινετε ΜΟΝΟΙ για ποτο σα τους ψυχακηδες ρε τυποι... ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Τα μαζευω και γαμαω μεταξι. Νομος Πικερ.Με 2 ευρω στη τσεπη ομως μη περιμενεις να γαμησεις τυπε ;)
Με 2 ευρω στη τσεπη ομως μη περιμενεις να γαμησεις τυπε ;)
Τιποτα. Δε θα σε προσεξουν καν.αμα παω μονος μου το σαββατο για ποτο τι θα λενε οι γκομενες για μενα?