dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Tυπε καποιοι εδω μεσα πιστευουν οτι εχεις και στους αντρες. :S :S :S
esy ti πιστευεις?
και στα μπεργκερ ουα ουαεγω εχω τεραστια εμπειρια στις γυναικες
εγω εχω τεραστια εμπειρια στις γυναικες
Τύπε κάτσε κάτσε, στο κωλομπαρο τις ήξερες από μικρό παιδί ;τυπε δεν παμε σε κανα κωλομπαρο καλυτερα;
δεν βαριεσαι να καθεσαι να μιλας στην κάθε αγνωστη με την ελπιδα μηπως κάτσει :S
Τύπε κι εγώ ψάχνω τέτοιον για τις Ελλεηνιδες. Αν θες μπαλα με ξένες είμαι πιο άνετος. Έλα στα πμ να τα πούμε.Ποιος ψηνετε για ποτακι και πεσιμο σε γκομενακια, θελω καποιον εμπειρο γιατι εγω δε το χω στο μπλα μπλα?
Τύπε εσύ πως είσαι εμφανισιακά ;Για να χτύπησες μοντέλο πρέπει να μετράς.Να πάτε σε μαγαζια του κέντρου εκεί που πάνε τουρίστριες διότι αρκετά με τις ελλεεινιδες και την σνομπαρια όλο το χρόνο.
Πέρσι περίπου ίδια εποχή χτύπησα μια Νορβηγίδα πραγματικο μανεκεν, σε μπαρ κοντά στην Μακρυγιάννη. Όταν πήγαμε μια βόλτα την επόμενη ημέρα, όλες οι στραβομουτσιασμενες- μαυροτσουκαλες Ελληνίδες μας κοιτούσαν λες και με είχε "κλέψει" από αυτές. Λογική μηδέν ώρες ώρες
να χει λιγο σασπενς ρε τυπε... καλο και το αραλικι με ουζο και μεζε, αλλα καταντα λιγο μονοτονο και παθητικο...Τυποι δε βαριεστε να κυνηγατε γκομενες στα παρκα και στις πλατειες;;; χιλιες φορες στο μπαλκονι μου αραχτος με ουζακι και μεζε παρα αυτα που κανετε...
Τύπε κάτσε κάτσε, στο κωλομπαρο τις ήξερες από μικρό παιδί ;
Με ένα κωλοκινητο στο χέρι είναι και μαλακιζονται.
Καταθλιπτικο αυτό τύπε και δείγμα απογοήτευσης και παραίτησης.Τυποι δε βαριεστε να κυνηγατε γκομενες στα παρκα και στις πλατειες;;; χιλιες φορες στο μπαλκονι μου αραχτος με ουζακι και μεζε παρα αυτα που κανετε...
Καταθλιπτικο αυτό τύπε και δείγμα απογοήτευσης και παραίτησης.
Τύπε έχεις δει πολλές γκομενες να πάνε σε καφέ την ώρα που δείχνει μπάλα ; Σε 10 καφέ να πάει κάποιος βαριά συνολικά να δει 10 γκομενες κι αυτές σε παρέες ανδρων. Μόνο την σερβιτόρα μπορείς να κάνεις καμακιΤυποι εγω το βραδυ θα παω σε κανα καφενε για ουζακι και να δω και το γαυρο... κι αν κατσει γκομενα εκατσε... γουσταρει κανεις να ρθει?
Τύπε έχεις δει πολλές γκομενες να πάνε σε καφέ την ώρα που δείχνει μπάλα ; Σε 10 καφέ να πάει κάποιος βαριά συνολικά να δει 10 γκομενες κι αυτές σε παρέες ανδρων. Μόνο την σερβιτόρα μπορείς να κάνεις καμακι