Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ντόπα 100% είναι μόνο στα ρδελα και στα στριπ. Στα κλαμπ το ποσοστό είναι χαμηλό η ψηλο ανάλογα τι χτυπάς, πως είσαι εξωτερικα και το μουντ το δικό σου και της γκομενας

για να αξιζει εξοδος 50 τις εκατο θεωρω ειναι καλα

προσεχε δεν λεω 50 τα εκατο σε ομορφες ας εισαι κ μπαζακια αλλα να βγει κατι αλλιως τι νοημα εχει

πας κ καμια βολτα στο κεντρο το απογευματακι δεν χρειαζεται ξενυχτι καπνιλα ταξι να σου πει το οκ ο πορτιερης κλπ μαλακιες της νυχτας

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

προσεχε δεν λεω 50 τα εκατο σε ομορφες ας εισαι κ μπαζακια αλλα να βγει κατι αλλιως τι νοημα εχει

πας κ καμια βολτα στο κεντρο το απογευματακι δεν χρειαζεται ξενυχτι καπνιλα ταξι να σου πει το οκ ο πορτιερης κλπ μαλακιες της νυχτας

Ρε μαλακα ντοπα 50% επιτυχια σε καμακι δεν εχει ουτε ο Σπαλιαρας  :uglystupid:

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ρε μαλακα ντοπα 50% επιτυχια σε καμακι δεν εχει ουτε ο Σπαλιαρας  :uglystupid:

εχω λιωσει στο φορουμ τις τελευταιες μερες

τι γνωμη εχεις για την καινουργια μου ζωη

σε αυτακια ξερεις τι

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
εχω λιωσει στο φορουμ τις τελευταιες μερες

τι γνωμη εχεις για την καινουργια μου ζωη

σε αυτακια ξερεις τι
Στο φόρουμ όσοι έχουμε λιώσει έχουμε πάθει εξάρτηση. Αν κι εγώ θα σταματήσω να γράφω συνέχεια. Καλύτερα λίγα και σημαντικά. Εσύ το έχεις συνέχεια υπο παρακολούθηση.
Ποια είναι η νέα ζωή ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36

Καπνιλα με τίποτα που να με πληρώνεις. Απόγευμα ναι καλά είναι αν και το βράδυ δεν έχω προβλημα το καλοκαίρι. Ταξί σπάνια. Βρίσκω θερινά δρομολόγια λεωφορείων και τραμ μέτρο και κάνω και ποδαροδρομο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Για δωστε λινκ απο τρανζιστορ να δω λιγο τι παιζει.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Ασχετο....αλλα δεν πιστευα οτι υπηρχε βιντεοκλιπ, της Μαρινελλας, εν ετει 1978! Οσο ζω μαθαινω...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ειπες οτι εβγαλες 2 γκομενες

ποσες φορες πηγες ομως?

γτ αν πηγες 100 ειναι 2 τις εκατο επιτυχια

αν βαλεις τα εξοδα για ταξι ποτα κ το ξενυχτι ειναι μικρο ποσοστο για εμας τα λαικα παιδια
Εισαι μια αραχνη που ενεδρευει τους ανυποψιαστους.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
To Transistor ειναι παλιο μαγαζι, πηγαινα σχεδον καθε Παρασκευη εκει οταν ημουν Ελλαδα. Εχω φορτωσει απο εκει μια Ρωσιδα και μια Λατινοαμερικανα (δε θυμαμαι ποια χωρα συγκεκριμενα). Ξερω ή τουλαχιστον ηξερα και καποια παιδια που δουλευαν/δουλευουν μπαρα εκει. Πριν κανα 3αρι χρονια πρεπει να αλλαξαν τον dj, επειδη η μουσικη επαψε να μου αρεσει και δεν εχω ξαναπατησει εκτοτε. 1-2 φορες που περασα το βρηκα τραγικο και εφυγα στο 5λεπτο.

Το Rio Skybar, αν ειναι αυτο που νομιζω, ενα καινουριο μαγαζι, ειναι ωραιο μαγαζακι αλλα οχι για καμακι, εχει πολλα τραπεζια και ο χωρος δε γεμιζει.

Το αλλο μαγαζι του Συσσοβιτη που λετε πρεπει να ειναι το Φαουστ, στο Μοναστηρακι. Δε με τρελαινει σα μαγαζι αλλα λογω διαμορφωσης χωρου ισως ειναι καλο για καμακι. Οσες φορες εχω παει εγω παντως το βρηκα πολυ χαλαρο.
Μονος πηγαινεις;

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
175
Πόντοι
16
Αυτο που πατε μονοι για ποτο ρε τυποι ειναι λιγο...σαικο! Και μετα περιμενετε να σας πλησιασει μουνεττο;;; :(

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom