flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 315
- Πόντοι
- 36
Πες σκηνικό, ντοπαμίνη.ποσες φορες ειχες παει?
β ψυχιατρικη εχω δει σκηνικα
Πες σκηνικό, ντοπαμίνη.ποσες φορες ειχες παει?
β ψυχιατρικη εχω δει σκηνικα
Ντόπα 100% είναι μόνο στα ρδελα και στα στριπ. Στα κλαμπ το ποσοστό είναι χαμηλό η ψηλο ανάλογα τι χτυπάς, πως είσαι εξωτερικα και το μουντ το δικό σου και της γκομενας
για να αξιζει εξοδος 50 τις εκατο θεωρω ειναι καλα
προσεχε δεν λεω 50 τα εκατο σε ομορφες ας εισαι κ μπαζακια αλλα να βγει κατι αλλιως τι νοημα εχει
πας κ καμια βολτα στο κεντρο το απογευματακι δεν χρειαζεται ξενυχτι καπνιλα ταξι να σου πει το οκ ο πορτιερης κλπ μαλακιες της νυχτας
Ρε μαλακα ντοπα 50% επιτυχια σε καμακι δεν εχει ουτε ο Σπαλιαρας![]()
Ρε μαλακα ντοπα 50% επιτυχια σε καμακι δεν εχει ουτε ο Σπαλιαρας![]()
Στο φόρουμ όσοι έχουμε λιώσει έχουμε πάθει εξάρτηση. Αν κι εγώ θα σταματήσω να γράφω συνέχεια. Καλύτερα λίγα και σημαντικά. Εσύ το έχεις συνέχεια υπο παρακολούθηση.εχω λιωσει στο φορουμ τις τελευταιες μερες
τι γνωμη εχεις για την καινουργια μου ζωη
σε αυτακια ξερεις τι
Καπνιλα με τίποτα που να με πληρώνεις. Απόγευμα ναι καλά είναι αν και το βράδυ δεν έχω προβλημα το καλοκαίρι. Ταξί σπάνια. Βρίσκω θερινά δρομολόγια λεωφορείων και τραμ μέτρο και κάνω και ποδαροδρομο.για να αξιζει εξοδος 50 τις εκατο θεωρω ειναι καλα
προσεχε δεν λεω 50 τα εκατο σε ομορφες ας εισαι κ μπαζακια αλλα να βγει κατι αλλιως τι νοημα εχει
πας κ καμια βολτα στο κεντρο το απογευματακι δεν χρειαζεται ξενυχτι καπνιλα ταξι να σου πει το οκ ο πορτιερης κλπ μαλακιες της νυχτας
Χαχαχα! Αυτός φίλε δεν κάνει καμάκι. Του κάνουν.Ρε μαλακα ντοπα 50% επιτυχια σε καμακι δεν εχει ουτε ο Σπαλιαρας![]()
ο ντοπας?Χαχαχα! Αυτός φίλε δεν κάνει καμάκι. Του κάνουν.
Για δωστε λινκ απο τρανζιστορ να δω λιγο τι παιζει.
Ασχετο....αλλα δεν πιστευα οτι υπηρχε βιντεοκλιπ, της Μαρινελλας, εν ετει 1978! Οσο ζω μαθαινω...
Όχι τύπε. Για τον Σπαλιαρα έλεγα.ο ντοπας?
Λέγε εσύ σκηνικά χθεσινά από Τζοι.οχι παιζουμε !!!
Εισαι μια αραχνη που ενεδρευει τους ανυποψιαστους.ειπες οτι εβγαλες 2 γκομενες
ποσες φορες πηγες ομως?
γτ αν πηγες 100 ειναι 2 τις εκατο επιτυχια
αν βαλεις τα εξοδα για ταξι ποτα κ το ξενυχτι ειναι μικρο ποσοστο για εμας τα λαικα παιδια
Εισαι μια αραχνη που ενεδρευει τους ανυποψιαστους.
Μονος πηγαινεις;To Transistor ειναι παλιο μαγαζι, πηγαινα σχεδον καθε Παρασκευη εκει οταν ημουν Ελλαδα. Εχω φορτωσει απο εκει μια Ρωσιδα και μια Λατινοαμερικανα (δε θυμαμαι ποια χωρα συγκεκριμενα). Ξερω ή τουλαχιστον ηξερα και καποια παιδια που δουλευαν/δουλευουν μπαρα εκει. Πριν κανα 3αρι χρονια πρεπει να αλλαξαν τον dj, επειδη η μουσικη επαψε να μου αρεσει και δεν εχω ξαναπατησει εκτοτε. 1-2 φορες που περασα το βρηκα τραγικο και εφυγα στο 5λεπτο.
Το Rio Skybar, αν ειναι αυτο που νομιζω, ενα καινουριο μαγαζι, ειναι ωραιο μαγαζακι αλλα οχι για καμακι, εχει πολλα τραπεζια και ο χωρος δε γεμιζει.
Το αλλο μαγαζι του Συσσοβιτη που λετε πρεπει να ειναι το Φαουστ, στο Μοναστηρακι. Δε με τρελαινει σα μαγαζι αλλα λογω διαμορφωσης χωρου ισως ειναι καλο για καμακι. Οσες φορες εχω παει εγω παντως το βρηκα πολυ χαλαρο.
Αυτο που πατε μονοι για ποτο ρε τυποι ειναι λιγο...σαικο! Και μετα περιμενετε να σας πλησιασει μουνεττο;;;![]()