Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Εκεινος ο καβος στη μιχαλακοπουλου υπαρχει ακομα;;; εχω γαμησσι τρομερα αλβανα απο κει μεσα!
Εκεινος ο καβος στη μιχαλακοπουλου υπαρχει ακομα;;; εχω γαμησσι τρομερα αλβανα απο κει μεσα!
´μοναστηρακι για πέσιμο , εχει ενα δρόμο , Αβραμιώτου νομίζω που ειναι το μαγαζί 6 dogs , δηλ έξι κοπρόσκυλα
Εχει πολυ παιχνίδι γιατι πάνε γυναικοπαρέες κ ηλιθίοι χιπστεράδες που δεν ασχολούνται με μουνια
flirter για γραψε παλι το σκηνικο με τις γκομενες απο το μπολιβαρ
Δεν ρώτησε μόνο. Συνέχισε μόνη της την κουβέντα με τον τύπο ρωτώντας για το Μπολίβαρ περισσότερα. Μπαμ έκανε η φάση !που το ξερεις οτι τουν την επεφτε? μπορει απλα να ρωτησε
Επιβεβαιώνω γιατί μου το έχουν ξαναπει. Μόνο μια φορά πήγα και βασικά κατάλαβα ότι πάνε και ξένες με γκρουπ η χωρίς. Δεν έκατσα για ποτό. Κι απέξω στην είσοδο να τη στήσεις και να πιάσεις κουβέντα κάτι μπορεί να παίξει.´μοναστηρακι για πέσιμο , εχει ενα δρόμο , Αβραμιώτου νομίζω που ειναι το μαγαζί 6 dogs , δηλ έξι κοπρόσκυλα
Εχει πολυ παιχνίδι γιατι πάνε γυναικοπαρέες κ ηλιθίοι χιπστεράδες που δεν ασχολούνται με μουνια
Είναι τόσο αργά ανοιχτό Κυριακάτικα ;ειναι τιγκα στα ξεφτιλομουνα στο joy αυτην την ωρα
παω για εισβολη σε καμια ωριτσα εγω
ένα καλό μαγαζί που αν χωθείς βρίσκεις 80% γκόμενα είναι το τρανζίστορ στην πρωτογένους αυτή την εποχή έχει κ φουλ τουρίστριες
Φιλε πολυ στη θεωρια εισαι κι εσυ.Κι απέξω στην είσοδο να τη στήσεις και να πιάσεις κουβέντα κάτι μπορεί να παίξει.
εισαι εμετικοςθα παω αυριο να το τσεκαρω
Γράψτα τύπε Και πες και σκηνικάΚαι μερικα ακομη Ψυρρη. ;)
εγώ έχω φορτώσει 2 φορές απο τρανζίστορ... μια φορά μια γαλλίδα που είχε έρθει με φίλες της για διακοπές και μια φορά που γνώρισα μια κοπέλα τα είχαμε 2 χρόνια. Γενικά το μαγαζί είναι χύμα τελείως όπως θες πας δεν σου λέει κανείς τίποτα κ με φόρμα να πας μπαίνεις εγώ πάω σχεδόν κάθε Σάββατο έχω δει άπειρα άτομα να φασώνουν εκεί μέσα με τρομερή ευκολία