Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εκεινος ο καβος στη μιχαλακοπουλου υπαρχει ακομα;;; εχω γαμησσι τρομερα αλβανα απο κει μεσα!

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
flirter για γραψε παλι το σκηνικο με τις γκομενες απο το μπολιβαρ

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
´μοναστηρακι για πέσιμο , εχει ενα δρόμο , Αβραμιώτου νομίζω που ειναι το μαγαζί 6 dogs , δηλ έξι κοπρόσκυλα
Εχει πολυ παιχνίδι γιατι πάνε γυναικοπαρέες κ ηλιθίοι χιπστεράδες που δεν ασχολούνται με μουνια

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
´μοναστηρακι για πέσιμο , εχει ενα δρόμο , Αβραμιώτου νομίζω που ειναι το μαγαζί 6 dogs , δηλ έξι κοπρόσκυλα
Εχει πολυ παιχνίδι γιατι πάνε γυναικοπαρέες κ ηλιθίοι χιπστεράδες που δεν ασχολούνται με μουνια

θα παω αυριο να το τσεκαρω

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
flirter για γραψε παλι το σκηνικο με τις γκομενες απο το μπολιβαρ

Την περασμένη Παρασκευή βγήκα στο κέντρο και μετά κατέβηκα παραλιακή με το τραμ. Μέσα σ' αυτό 2 κοπέλες ξανθές χαζολογαγανε για σχέσεις γκόμενους πολύ άνετα. Εγω ακουγα συζήτηση άνετα γιατί ήμουν δίπλα. Κάποια στιγμή μπαίνουν μέσα 2 τύποι ο ένας εμφανίσιμος καλοντυμένος, ο άλλος τίποτα το ιδιαίτερο. Μία από τις ξανθές ρωτάει τον εμφανισιμο τύπο που στεκόταν δίπλα της που θα πρέπει να κατέβουν για το Μπολιβαρ. Της λέει αυτός ότι πρέπει να κατεβουν στη στάση Καλαμάκι. Κι εμεις εκεί πηγαίνουμε της λέει ο τύπος. Η γκομενα ήταν εμφανές ότι απλά του την έπεφτε μιας και δεν ήξερε καν τον γκεστ Ντι Τζέι. Μάλιστα κάποια στιγμή του είπε ότι απλά ρώτησε και αυτές πήγαιναν Ακρωτηρι. Ο τύπος σκαλωσε τους είπε καλή συνέχεια και κατέβηκε με τον φίλο του στο Καλαμάκι.
Η γκομενα πάντως ψηνόταν να ακυρώσει τα σχέδια για το Ακρωτήρι. Ο τύπος δεν περίμενε το πέσιμο και έδειχνε ότι κι αυτός το σκεφτόταν να ακυρώσει το Μπολίβαρ. Δεν θα έχανε τίποτα αν πήγαινε πάντως μέχρι το Ακρωτήρι πρώτα....
Οι τυπισσες αδυνατες με ωραίο σώμα και μπλουζάκια ανοιχτά στο πλάι με αποτέλεσμα να φαίνεται μέρος του στήθος τους. Έτοιμες για περιπέτεια οι τυπισσες.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
που το ξερεις οτι τουν την επεφτε? μπορει απλα να ρωτησε

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Λοιπόν για να ενημερώσουμε το φόρουμ για τα καμακοσημεια που διαπίστωσα στην προηγούμενη επίσκεψη μου στο κέντρο, αυτά στην παραλιακή στον Άλιμο και τις εντυπώσεις μου από την έξοδο μου την περασμένη Παρασκευή.

Καμακοσημεία στο κέντρο :
1. Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου και πιο συγκεκριμένα στην άκρη του δρόμου.
Εκεί αυτή τη φορά είδα μεν λίγο κόσμο αλλά πάλι 2 τύπους(πιθανότατα να είναι οι ίδιοι που την προηγούμενη εβδομάδα την πέσανε σε 2 Αμερικανες) να την έχουν πέσει σε 2 κοπέλες μάλλον Ελληνίδες. Η αλήθεια είναι ότι κατά τις 12 περίπου που πέρασα είχε λίγο κόσμο, μάλλον γιατί είμαστε πριν τον Αύγουστο και αρκετοί φύγανε από Αθήνα.

2. Πεζόδρομος Ερμου.
Εδώ και πάλι ειδα τον Έλληνα καλλιτέχνη που στέκεται αριστερά όπως κατεβαίνουμε την Ερμου προς Μοναστήρακι. Νωρίς όταν έχει αρκετο κόσμο στην Ερμού ο τύπος απλά γρατσουναει την κιθάρα.
Μετά τις 1 όταν αραιώνει ο κόσμος αρκετά αρχίζει την επικοινωνία. Δείχνει πιο χαλαρός και με το χαμόγελο κλασικά και την άνεση που με την οποία μιλάει στις γκομενες αποκλειστικά. Αποτέλεσμα είναι να μαζεύονται γύρω του ολόκληρη παρέα 2+ γυναικών. Αυτή την φορά είχε γύρω γύρω 5-6. Ήταν και κάποιοι άνδρες.
Νομίζω ότι ο τύπος τις μαζεύει πολύ εύκολα κι αν είστε μόνος ή με ακόμα έναν  μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την χαλαρότητα και να χωθειτε χαλαρά στην αρχή κι αν πάει καλά όταν οι γκομενες φύγουν από το σημείο.

Καμακοσημεία στην παραλιακη στον Άλιμο:
1.Μεταξύ Ακάνθους και Μπολίβαρ στην είσοδο με τα σκαλιά που κατεβαίνουν προς την πλαζ. Εκεί κάθονται στο πεζούλι παρέες από γκομενες κάποιες φορές.
2. Παγκάκια πάνω στην αποβάθρα του τραμ. Πολλές φορές θα δείτε 2 και 3 γκομενες στα παγκάκια του τραμ μετά τις 12 που κάθονται εκεί χωρίς απαραίτητα να περιμένουν το τραμ. Ειδικά Παρασκευη και Σάββατα που η παραλιακή έχει περισσότερο κόσμο.
Αν ανακαλύψω επιπλέον σημεια στην επόμενη επίσκεψη στην παραλιακη θα τα αναφέρω σε νέο ποστ. Μου έκανε εντύπωση ότι πάνω στο κομμάτι του πεζόδρομου που ανέφερα πριν περπατούσαν κι άλλοι τύποι μόνοι τους. Λίγο απελπισμένοι μερικοί αλλά και κάποιοι χαλαροί.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
που το ξερεις οτι τουν την επεφτε? μπορει απλα να ρωτησε
Δεν ρώτησε μόνο. Συνέχισε μόνη της την κουβέντα με τον τύπο ρωτώντας για το Μπολίβαρ περισσότερα. Μπαμ έκανε η φάση !

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Επιβεβαιώνω γιατί μου το έχουν ξαναπει. Μόνο μια φορά πήγα και βασικά κατάλαβα ότι πάνε και ξένες με γκρουπ η χωρίς. Δεν έκατσα για ποτό. Κι απέξω στην είσοδο να τη στήσεις και να πιάσεις κουβέντα κάτι μπορεί να παίξει.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ειναι τιγκα στα ξεφτιλομουνα στο joy αυτην την ωρα

παω για εισβολη σε καμια ωριτσα εγω

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
ειναι τιγκα στα ξεφτιλομουνα στο joy αυτην την ωρα

παω για εισβολη σε καμια ωριτσα εγω
Είναι τόσο αργά ανοιχτό Κυριακάτικα ;
Θα είχες τίποτα από καποιον φαινεται για να αποφάσισες να πας. Δώσε μας εικόνα.
Περιμένει κι ο ντοπας σκηνικά.
Τύπε θυμήθηκα ότι μια φορά είχα δει φωτό  που δείχνει τύπισσα σε καφέ της Γλυφάδας να είναι ολόγυμνη. Το θυμάσαι ; Νομίζω μέσα εδώ την είδα την φωτό.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Τυπε τώρα κατάλαβα γιατί παρατησες το οπους για το Τζόι. :heavymetalbig: :takethis: :pipa3: :fuck2:

Συνημμένα

• IMG_20170731_022152.png
    IMG_20170731_022152.png
    111,6 KB · Εμφανίσεις: 26

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0
ένα καλό μαγαζί που αν χωθείς βρίσκεις 80% γκόμενα είναι το τρανζίστορ στην πρωτογένους αυτή την εποχή έχει κ φουλ τουρίστριες

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0
εγώ έχω φορτώσει 2 φορές απο τρανζίστορ... μια φορά μια γαλλίδα που είχε έρθει με φίλες της για διακοπές και μια φορά που γνώρισα μια κοπέλα τα είχαμε 2 χρόνια. Γενικά το μαγαζί είναι χύμα τελείως όπως θες πας δεν σου λέει κανείς τίποτα κ με φόρμα να πας μπαίνεις εγώ πάω σχεδόν κάθε Σάββατο έχω δει άπειρα άτομα να φασώνουν εκεί μέσα με τρομερή ευκολία       

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εγώ έχω φορτώσει 2 φορές απο τρανζίστορ... μια φορά μια γαλλίδα που είχε έρθει με φίλες της για διακοπές και μια φορά που γνώρισα μια κοπέλα τα είχαμε 2 χρόνια. Γενικά το μαγαζί είναι χύμα τελείως όπως θες πας δεν σου λέει κανείς τίποτα κ με φόρμα να πας μπαίνεις εγώ πάω σχεδόν κάθε Σάββατο έχω δει άπειρα άτομα να φασώνουν εκεί μέσα με τρομερή ευκολία       

ποσο εχει η εισοδος?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom