Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
δεν έχει είσοδο το μαγαζί έτσι μπαίνεις... ούτε πορτιέρη κλπ μην περιμένεις να δεις μουνιά ντυμένα σαν βίζιτες είναι λίγο πιο εναλλακτικές 

θα παω το βραδυ

θες να παμε μαζι?

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0
θα παω το βραδυ

θες να παμε μαζι?

δεν βγαίνω καθημερινές εγώ φίλε μου λόγω δουλειάς. μόνο Σάββατα και δεν ξέρω κ αν έχει κ αρκετό κόσμο σήμερα... για εμένα πήγαινε παρασκευή η ακόμα καλύτερα Σαββάτο γίνεται βέβαια το αδιαχώρητο αλλά έμενα μου αρέσει   

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
δεν βγαίνω καθημερινές εγώ φίλε μου λόγω δουλειάς. μόνο Σάββατα και δεν ξέρω κ αν έχει κ αρκετό κόσμο σήμερα... για εμένα πήγαινε παρασκευή η ακόμα καλύτερα Σαββάτο γίνεται βέβαια το αδιαχώρητο αλλά έμενα μου αρέσει   

μηπως θες να αποφυγεις να με συναντησεις?

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0
είναι παράλογο δηλαδή που σου είπα ότι δουλεύω ? κ σου ξανά λέω καλύτερα πήγαινε παρασκευή σάββατο

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
είναι παράλογο δηλαδή που σου είπα ότι δουλεύω ? κ σου ξανά λέω καλύτερα πήγαινε παρασκευή σάββατο

ειπες οτι εβγαλες 2 γκομενες

ποσες φορες πηγες ομως?

γτ αν πηγες 100 ειναι 2 τις εκατο επιτυχια

αν βαλεις τα εξοδα για ταξι ποτα κ το ξενυχτι ειναι μικρο ποσοστο για εμας τα λαικα παιδια

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0

ποσες φορες πηγες ομως?

αν βαλεις τα εξοδα για ταξι ποτα κ το ξενυχτι ειναι μικρο ποσοστο για εμας τα λαικα παιδια

εγώ πάω συνέχεια σίγουρα έχω πάει πάνω από 50 φορές δεν πάω πάντα για να βρω γκόμενα πάω γιατί 1ον μου αρέσει το μαγαζί αυτό δεν σημαίνει ότι με το που θα πας θα βρεις γκόμενα απλά επειδή το μαγαζί είναι χύμα τελείως κάνεις παιχνίδι εύκολα και δεν είναι κ πάντα μέσα στα μουνιά πχ το Σαββάτο που πήγα δν είχε τίποτα το ιδιαίτερο το προηγούμενο όμως ήταν αρκετά καλά είχε αρκετά μουνιά 4ε η μπύρα έχει οπότε δεν νομίζω να χαλάσεις κ πολλά λεφτά πήγαινε κανε την βόλτα σου πέρνα καλά κ ότι κάτσει    

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
4 τις εκατο δλδ

ειναι λιγο για μενα αδερφε καλυτερα να κατσω σπιτι να ποσταρω στο σαιτ

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
εγώ έχω φορτώσει 2 φορές απο τρανζίστορ... μια φορά μια γαλλίδα που είχε έρθει με φίλες της για διακοπές και μια φορά που γνώρισα μια κοπέλα τα είχαμε 2 χρόνια. Γενικά το μαγαζί είναι χύμα τελείως όπως θες πας δεν σου λέει κανείς τίποτα κ με φόρμα να πας μπαίνεις εγώ πάω σχεδόν κάθε Σάββατο έχω δει άπειρα άτομα να φασώνουν εκεί μέσα με τρομερή ευκολία        
Όσα χρόνια είμαι Αθήνα δεν γνώριζα την ύπαρξη του και νομίζω ότι είναι παλιό από ότι είδα στη σελίδα φεισμπουκ. Πως το μαθαίνουν οι ξένες ήθελα να ξερα. Υποψιάζομαι ότι όσες είναι εκεί γύρω στα χοστελς παίρνουν πληροφορίες για τα μπαρ αυτά.
Να υποθέσω ότι από καπνιλα μέσα θα γίνεται χαμός. Αυτή την αρρωστημένη ατμόσφαιρα την έχω άφησει πίσω 10 χρόνια τώρα. Πολύ σπάνια θα πάω σε μπαρ που καπνίζουν. Προτιμώ να πιάσω έναν κατάλογο με ακαπνα και να πάω σε κάποιο από αυτά αν και ξέρω ότι μπορεί να μην έχει κοσμο πολύ.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.470
Πόντοι
6.305
Rio skybar στο Γκάζι.. Προς αποφυγή. Προχειροκατασκευή , ελλιπής κατάλογος ποτών ( για την ακρίβεια ζήτημα να έχουν μια μάρκα ουίσκι, μία βότκα κτλ), κοριτσάκια  μικρής ηλικίας

Dirty blonde.. Πιο "κυριλέ", 3 φορές που πήγα είχε καλό κόσμο (όχι Παρασκευή/Σάββατο)

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Όσα χρόνια είμαι Αθήνα δεν γνώριζα την ύπαρξη του και νομίζω ότι είναι παλιό από ότι είδα στη σελίδα φεισμπουκ. Πως το μαθαίνουν οι ξένες ήθελα να ξερα. Υποψιάζομαι ότι όσες είναι εκεί γύρω στα χοστελς παίρνουν πληροφορίες για τα μπαρ αυτά.
Να υποθέσω ότι από καπνιλα μέσα θα γίνεται χαμός. Αυτή την αρρωστημένη ατμόσφαιρα την έχω άφησει πίσω 10 χρόνια τώρα. Πολύ σπάνια θα πάω σε μπαρ που καπνίζουν. Προτιμώ να πιάσω έναν κατάλογο με ακαπνα και να πάω σε κάποιο από αυτά αν και ξέρω ότι μπορεί να μην έχει κοσμο πολύ.

ειναι πολυ γνωστο οπως κ ενα αλλο μπαρ που το εχει ο ηθοποιος αλεκος συσσοβιτης που επαιζε στο εισαι το ταιρι μου

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Rio skybar στο Γκάζι.. Προς αποφυγή. Προχειροκατασκευή , ελλιπής κατάλογος ποτών ( για την ακρίβεια ζήτημα να έχουν μια μάρκα ουίσκι, μία βότκα κτλ), κοριτσάκια  μικρής ηλικίας

Dirty blonde.. Πιο "κυριλέ", 3 φορές που πήγα είχε καλό κόσμο (όχι Παρασκευή/Σάββατο)

dirty blonde το εχω ακουσει κ εγω

ειχες βγαλει γκομενα απο εκει?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.470
Πόντοι
6.305
ποσες φορες ειχες παει?

β ψυχιατρικη εχω δει σκηνικα
3 φορές. Στη β' έχω περάσει και απ'ότι έχω δει πιστεύω πώς στο κλείσιμο κάποιος μπορεί να "φορτώσει" πιο εύκολα..

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36

ποσες φορες πηγες ομως?

Λαϊκά παιδιά !!! Χαχαχα !

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
3 φορές. Στη β' έχω περάσει και απ'ότι έχω δει πιστεύω πώς στο κλείσιμο κάποιος μπορεί να "φορτώσει" πιο εύκολα..

το κλεισιμο ειναι το πρωι αφου ειναι αφτεραδικο

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
To Transistor ειναι παλιο μαγαζι, πηγαινα σχεδον καθε Παρασκευη εκει οταν ημουν Ελλαδα. Εχω φορτωσει απο εκει μια Ρωσιδα και μια Λατινοαμερικανα (δε θυμαμαι ποια χωρα συγκεκριμενα). Ξερω ή τουλαχιστον ηξερα και καποια παιδια που δουλευαν/δουλευουν μπαρα εκει. Πριν κανα 3αρι χρονια πρεπει να αλλαξαν τον dj, επειδη η μουσικη επαψε να μου αρεσει και δεν εχω ξαναπατησει εκτοτε. 1-2 φορες που περασα το βρηκα τραγικο και εφυγα στο 5λεπτο.

Το Rio Skybar, αν ειναι αυτο που νομιζω, ενα καινουριο μαγαζι, ειναι ωραιο μαγαζακι αλλα οχι για καμακι, εχει πολλα τραπεζια και ο χωρος δε γεμιζει.

Το αλλο μαγαζι του Συσσοβιτη που λετε πρεπει να ειναι το Φαουστ, στο Μοναστηρακι. Δε με τρελαινει σα μαγαζι αλλα λογω διαμορφωσης χωρου ισως ειναι καλο για καμακι. Οσες φορες εχω παει εγω παντως το βρηκα πολυ χαλαρο.

Krassos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Το όντως είναι από τα καλύτερα μαγαζιά ακόμα!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
4 τις εκατο δλδ

ειναι λιγο για μενα αδερφε καλυτερα να κατσω σπιτι να ποσταρω στο σαιτ
Ντόπα 100% είναι μόνο στα ρδελα και στα στριπ. Στα κλαμπ το ποσοστό είναι χαμηλό η ψηλο ανάλογα τι χτυπάς, πως είσαι εξωτερικα και το μουντ το δικό σου και της γκομενας

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom