ποσο εχει η εισοδος?
δεν έχει είσοδο το μαγαζί έτσι μπαίνεις... ούτε πορτιέρη κλπ μην περιμένεις να δεις μουνιά ντυμένα σαν βίζιτες είναι λίγο πιο εναλλακτικές
ποσο εχει η εισοδος?
δεν έχει είσοδο το μαγαζί έτσι μπαίνεις... ούτε πορτιέρη κλπ μην περιμένεις να δεις μουνιά ντυμένα σαν βίζιτες είναι λίγο πιο εναλλακτικές
θα παω το βραδυ
θες να παμε μαζι?
δεν βγαίνω καθημερινές εγώ φίλε μου λόγω δουλειάς. μόνο Σάββατα και δεν ξέρω κ αν έχει κ αρκετό κόσμο σήμερα... για εμένα πήγαινε παρασκευή η ακόμα καλύτερα Σαββάτο γίνεται βέβαια το αδιαχώρητο αλλά έμενα μου αρέσει
είναι παράλογο δηλαδή που σου είπα ότι δουλεύω ? κ σου ξανά λέω καλύτερα πήγαινε παρασκευή σάββατο
ειπες οτι εβγαλες 2 γκομενες
ποσες φορες πηγες ομως?
γτ αν πηγες 100 ειναι 2 τις εκατο επιτυχια
αν βαλεις τα εξοδα για ταξι ποτα κ το ξενυχτι ειναι μικρο ποσοστο για εμας τα λαικα παιδια
Όσα χρόνια είμαι Αθήνα δεν γνώριζα την ύπαρξη του και νομίζω ότι είναι παλιό από ότι είδα στη σελίδα φεισμπουκ. Πως το μαθαίνουν οι ξένες ήθελα να ξερα. Υποψιάζομαι ότι όσες είναι εκεί γύρω στα χοστελς παίρνουν πληροφορίες για τα μπαρ αυτά.εγώ έχω φορτώσει 2 φορές απο τρανζίστορ... μια φορά μια γαλλίδα που είχε έρθει με φίλες της για διακοπές και μια φορά που γνώρισα μια κοπέλα τα είχαμε 2 χρόνια. Γενικά το μαγαζί είναι χύμα τελείως όπως θες πας δεν σου λέει κανείς τίποτα κ με φόρμα να πας μπαίνεις εγώ πάω σχεδόν κάθε Σάββατο έχω δει άπειρα άτομα να φασώνουν εκεί μέσα με τρομερή ευκολία
Όσα χρόνια είμαι Αθήνα δεν γνώριζα την ύπαρξη του και νομίζω ότι είναι παλιό από ότι είδα στη σελίδα φεισμπουκ. Πως το μαθαίνουν οι ξένες ήθελα να ξερα. Υποψιάζομαι ότι όσες είναι εκεί γύρω στα χοστελς παίρνουν πληροφορίες για τα μπαρ αυτά.
Να υποθέσω ότι από καπνιλα μέσα θα γίνεται χαμός. Αυτή την αρρωστημένη ατμόσφαιρα την έχω άφησει πίσω 10 χρόνια τώρα. Πολύ σπάνια θα πάω σε μπαρ που καπνίζουν. Προτιμώ να πιάσω έναν κατάλογο με ακαπνα και να πάω σε κάποιο από αυτά αν και ξέρω ότι μπορεί να μην έχει κοσμο πολύ.
Rio skybar στο Γκάζι.. Προς αποφυγή. Προχειροκατασκευή , ελλιπής κατάλογος ποτών ( για την ακρίβεια ζήτημα να έχουν μια μάρκα ουίσκι, μία βότκα κτλ), κοριτσάκια μικρής ηλικίας
Dirty blonde.. Πιο "κυριλέ", 3 φορές που πήγα είχε καλό κόσμο (όχι Παρασκευή/Σάββατο)
έχω βγει με κοπέλα που γνώρισα εκεί, δεν προχώρησε όμως..dirty blonde το εχω ακουσει κ εγω
ειχες βγαλει γκομενα απο εκει?
έχω βγει με κοπέλα που γνώρισα εκεί, δεν προχώρησε όμως..
3 φορές. Στη β' έχω περάσει και απ'ότι έχω δει πιστεύω πώς στο κλείσιμο κάποιος μπορεί να "φορτώσει" πιο εύκολα..ποσες φορες ειχες παει?
β ψυχιατρικη εχω δει σκηνικα
Λαϊκά παιδιά !!! Χαχαχα !ειπες οτι εβγαλες 2 γκομενες
ποσες φορες πηγες ομως?
γτ αν πηγες 100 ειναι 2 τις εκατο επιτυχια
αν βαλεις τα εξοδα για ταξι ποτα κ το ξενυχτι ειναι μικρο ποσοστο για εμας τα λαικα παιδια
3 φορές. Στη β' έχω περάσει και απ'ότι έχω δει πιστεύω πώς στο κλείσιμο κάποιος μπορεί να "φορτώσει" πιο εύκολα..
Ντόπα 100% είναι μόνο στα ρδελα και στα στριπ. Στα κλαμπ το ποσοστό είναι χαμηλό η ψηλο ανάλογα τι χτυπάς, πως είσαι εξωτερικα και το μουντ το δικό σου και της γκομενας4 τις εκατο δλδ
ειναι λιγο για μενα αδερφε καλυτερα να κατσω σπιτι να ποσταρω στο σαιτ