Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Δε βρωμανε απ την απλυσια? Βρακι αλλαζουν ή μαλλον εχουν λεφτα να αγορασουν βρακι?

Η πιο ωραία που χω πάει απαυτές (τέτοιο στυλάκι) ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ περιποιημένη γκόμενα....Το πιο μυρωδάτο μουνάκι που χω γευτεί (excuse my language), μου ζήτησε και μια φορά συγνώμη που δεν φορούσε ωραίο βρακί (btw ήταν μια χαρά στριγκάκι)...Μου ζήταγε και συγνώμη όταν ήθελε να πάει τουαλέτα σκέψου....

Αλλά γενικά όσες τέτοιες έχω πέσει, φυσιολογικές μου φάνηκαν...Πιο πολύ σιχαίνεσαι το τουπέ, απο θέμα σωματικής υγειηνής ήταν μια χαρά...Και χωρίς μη και δεν θέλω στο κρεβάτι...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
παναθηναικος  ειναι μας  ειχε καλεσει με την καμπαλα  σε ενα μαγαζι 

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Μπα οχι ουτε βαζελος ειμαι....

Φιλαθλος της μπαλιτσας ειμαι...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σωστα  ομως θυμαμαι  το μαγαζι και μια ομορφη  κοπελα  που ελεγες

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μαζι με τον τραμουντανα ειναι στην τριαδα   αλλα τυπε ο ντοπας δυσκολα να ξεπερασει λιλα  πικερ  

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Bolivar κανεις καμάκι άνετα , ΑΛΙΜΟ
Εχει αλλοδάπια κ φέρνει καλούς DJ s
Μπορεις να μιλήσεις ,εαν φας πίτα , δοκιμάζεις λιγο πιο πέρα ξανά κ ξανά
Ειναι μεγαλος χώρος ιδανικός για καμάκι χωρις να γίνεις ρόμπα οταν τρως χιλοπιτες
Στατιστικά στις 10 μια θα σου κάτσει , απλα θέλει καταδρομική κίνηση κ ΞΕΡΟ ΚΑΜΑΚΙ
Στο Μπολίβαρ πάντως το περασμένο Σάββατο αρκετές γκομενες που ήταν γύρω από τον γυμνασμενο ημίγυμνο χορευτή που σηκώθηκε να χορέψει την ίδια στιγμή με μια χορεύτρια απέναντι, τον κινηματογράφουσαν αντί να κάνουν παιχνίδι γύρω με τοσους άνδρες. Η μαλακια πάει σύννεφο από τις γκομενες γενικά στα κλαμπ που προτιμούν να παίζουν όλη την ώρα με το κινητό τους.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυποι αγορασα καφε σκαρπινι! :2funny:
Μπορει να μην εχω αναγκη γκομενας αλλα το πηρα ετσι για την αλητεια!!! :headbaning1: :rockon:

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Στο Μπολίβαρ πάντως το περασμένο Σάββατο αρκετές γκομενες που ήταν γύρω από τον γυμνασμενο ημίγυμνο χορευτή που σηκώθηκε να χορέψει την ίδια στιγμή με μια χορεύτρια απέναντι, τον κινηματογράφουσαν αντί να κάνουν παιχνίδι γύρω με τοσους άνδρες. Η μαλακια πάει σύννεφο από τις γκομενες γενικά στα κλαμπ που προτιμούν να παίζουν όλη την ώρα με το κινητό τους.

Αγαμισταν η φαση

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυπε ντοπα εχουν ψοφησει πια τα κλαμπ εν ετη 2017... ο κοσμος πια παει σε μεζεδοπωλεια ρακαδικα ρακομελαδικα ουζερι μικρα μπαρακια κλπ...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom