Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Αρχιδια έχουν οι λετσοι. Οι όμορφες δε κάνουν σχέσεις ευκολα βραχυκυκλωνουν και περιμένουν τον μιστερ περφεκτ

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα... Εμαθα οτι το σαβ/κο αυτο γινοταν ο χαμος στο ακρωτηρι.. Πολυ ωραιος κοσμος.. Οπως και πολυ γυναικειο πληθυσμο ειχε το opus...

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Καλησπερα... Εμαθα οτι το σαβ/κο αυτο γινοταν ο χαμος στο ακρωτηρι.. Πολυ ωραιος κοσμος.. Οπως και πολυ γυναικειο πληθυσμο ειχε το opus...

παιζει πορτα στο ακρωτηρι κ πολυ ξυλο απο φουσκωτους στο παρκινγκ στον παραδρομο

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Έχω δει τρισάλθλιους λέτσους με παπάκια ερείπια να τραβάνε κάτι μουνέτα κάτσε καλά.
Και Μπεμβεδάκηδες να παρακαλάνε για ένα τσιμπουκάκι στις πιάτσες της παραλιακής.

:zombie:

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Έχω δει τρισάλθλιους λέτσους με παπάκια ερείπια να τραβάνε κάτι μουνέτα κάτσε καλά.
Και Μπεμβεδάκηδες να παρακαλάνε για ένα τσιμπουκάκι στις πιάτσες της παραλιακής.

:zombie:

η χαρα το τραβελι στη συγγρου δεν ειχε παλια μια σλκ μερσεντε καμπριο κ αραζε στον παραδρομο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
παιζει πορτα στο ακρωτηρι κ πολυ ξυλο απο φουσκωτους στο παρκινγκ στον παραδρομο
στα μερη μου εχει ανοιξει το μπάιρο..ειναι στο μαναδικο μινι πεζοδρομο της περιοχης διπλα στην πλατεια γαρδενιας μαζευει πολυυυυυυυυυυ σορτσακι και κοθορνους, αλλα για παιχνιδι πρεπει να εισαι του κυκλου

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
στα μερη μου εχει ανοιξει το μπάιρο..ειναι στο μαναδικο μινι πεζοδρομο της περιοχης διπλα στην πλατεια γαρδενιας μαζευει πολυυυυυυυυυυ σορτσακι και κοθορνους, αλλα για παιχνιδι πρεπει να εισαι του κυκλου
Αν ειναι ησυχα θα ερθω να πιω χυμο πορτοκαλι

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
καλο ποιντ αδερφε δουκο

αλλα δεν μπορω δεν εχω πτυχιο ψυχολογιας

ισως ολο του ζουμι στο φλερτ ειναι αυτο που εγραψες μολις τωρα φορωντας τις πιτζαμες σου κ μπορντο παντοφλες δερματινης
ντοπα μια εικοσαρα σε μπαρακι ηταν με γκομενο αλλα με κοιταζε επιμονα με βλεμμα καρχαρια. Δε μπορεσα να ερμηνευσω.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Αν ειναι ησυχα θα ερθω να πιω χυμο πορτοκαλι
ησυχα ειναι, τοπικο στεκι...εγω πλεον σ αυτο παω οταν βγαινω στη περιοχη, ειτε για κοφι έιτε για ποτο...εχει καλο κοζι, αν πιασεις καλο ποστο ;)

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ντοπα μια εικοσαρα σε μπαρακι ηταν με γκομενο αλλα με κοιταζε επιμονα με βλεμμα καρχαρια. Δε μπορεσα να ερμηνευσω.

μαλλον ηθελε φασαρια για να νιωσει σημαντικη

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
  :vomit:

καθε πεμπτη "λεει" εχει ελληνικη βραδια μεχρι αργαμησι...πρεπει να γινεται του μουνιου το λικνισμα και την ιδρωμουνιλα...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Αυτό το τραστ στις Τζιτζιφιές τι λέει τώρα. Πριν πολλά πολλά χρόνια είχα φορτώσει μερικές φορές.
Τώρα ούτε να το σκέπτομαι να μπω εκεί μέσα στο trust.
Πήγαινα στο χοτέλι Μαίρη

:shit: :shit:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν πηρε χσμπαρι ο γκομενος ηταν γυρισμενος πλατη και εκεινη ορθια μπροστα του με κοιταζε στα ματια επανελλειμενα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ετσι ακριβως.
Τυποι κυριολεκτικά λέτσοι, και να εχουν απαικτες κοπελες διπλα τους.
Εξαιρεση; Ισως, αλλα οχι και τοσο σπανια εξαιρεση.
Αρα; Δεν αξιζει να αλλαζεις το στυλ σου για καμια.
Απεχθανομαι οσο τιποτε τη λετσαρια, αλλα ομως αυτο που συμβαινει εμενα με οδηγει σε αυτο το συμπερασμα.
Οτι να εισαι ο εαυτος σου, και αμα ειναι να κατσει η φαση, θα κατσει....

εσενα γιατι δεν εκατσε εδω και 10και χρονια?  :orchestra: :orchestra: :headbaning2:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
μαγκες το ντυσιμο μετραει αμα φορατε αθλητικα σπορτεξ ναικ και αντιντας θα παρετε την τριτη την μακρυτερη

φορεστε ενα υφασματινο παντελονι παπουτσακι τυπου οξφορδης ενα πουκαμισακι σακακι και παλτο φορεστε μια ρολογια αμα καπνιζετε να κουβαλατε μια ταμπακιερα ενα ζιπο

τετοια θελουν οι γκομενες οχι να κυκλοφορειτε σαν λετσοι

επισης να οδηγατε ενα αμαξι της προκοπης οχι κωλοφτιαγμενα μαζντα και μηχανακια

ετσι δε γαμησε κανεις
αντε πες το χειμωνα φορας κανα μποτακι κανα δερματινο...το καλοκαρι τι να φορεσεις? αυτα τα φλωρικα τα αδερφιστικα που φορανε?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Δεν πηρε χσμπαρι ο γκομενος ηταν γυρισμενος πλατη και εκεινη ορθια μπροστα του με κοιταζε στα ματια επανελλειμενα
το βλεμμα καρχαρια κοφτο...ή σε περνανε για λιγουρι ή για ανωμαλο ψυχακια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
καλο ποιντ αδερφε δουκο

αλλα δεν μπορω δεν εχω πτυχιο ψυχολογιας

ισως ολο του ζουμι στο φλερτ ειναι αυτο που εγραψες μολις τωρα φορωντας τις πιτζαμες σου κ μπορντο παντοφλες δερματινης

εγω ξερω το μυστικο για να γινεις γκομενομαγνητης και να σε κοιτανε ολες κ ας εχουν σχεση

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
173
Πόντοι
16
Βλεπω να τρωει ξυλο ο δουκας απο κανα γκομενο γκομενας

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!