Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
σε βαζουν μεσα αν δεν σε ξερουν?
να ρε συ...ειναι πολυ νταξ αυτοι που το χουν...ο ενας μαλιστα ειναι στην ηλικια σου...πολυ ξηγημενο παιδι κι απο μικρος στη δουλεια....

αυτη τη στιγμη ειναι απ τα καλυτερα στη περιοχη...κατ εμε

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
εγω ξερω το μυστικο για να γινεις γκομενομαγνητης και να σε κοιτανε ολες κ ας εχουν σχεση
Πες το μυστικο και αν θες γραψε μια λιστα με βλεμματα γυναικων που συνανταμε στα μπαρ και πως ερμηνευονται

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
να ρε συ...ειναι πολυ νταξ αυτοι που το χουν...ο ενας μαλιστα ειναι στην ηλικια σου...πολυ ξηγημενο παιδι κι απο μικρος στη δουλεια....

αυτη τη στιγμη ειναι απ τα καλυτερα στη περιοχη...κατ εμε
  Αμα καμακωσεις εκει την πας σε κανα δασακι κατευθειαν.

Αποψε με πανσεληνο θα ηχησουν πολλα βογγητα στις πλαγιες και τα ξεφωτα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
καλυτερος γυναικομαγνητης απ το να σκασεις με μουνετο "φιλικο" δεν υπαρχει, κι ας εισαι σα μουνι καπελο...ΤΕΛΟΣ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
  Αμα καμακωσεις εκει την πας σε κανα δασακι κατευθειαν.

Αποψε με πανσεληνο θα ηχησουν πολλα βογγητα στις πλαγιες και τα ξεφωτα
αν κατσει αυτο ακριβως θα κανω...κοντα εχει ενα παρκακι, οτι πρεπει για σκηνικα...εχω φασωσει πιτσιρικας εκει και κατι φιλαρακια περναν ματι πισω απο κατι θαμνους το παρκο που ειναι μπροστα απ το δημαρχειο (για τους γνωστες της περιοχης

τα ξεφωτα δεν ενδεικνυνται για ματι δουκα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πες το μυστικο και αν θες γραψε μια λιστα με βλεμματα γυναικων που συνανταμε στα μπαρ και πως ερμηνευονται

καλυτερος γυναικομαγνητης απ το να σκασεις με μουνετο "φιλικο" δεν υπαρχει, κι ας εισαι σα μουνι καπελο...ΤΕΛΟΣ

Η φερομόνη είναι χημική ουσία που απελευθερώνεται από ένα ζώο προκειμένου να προκαλέσει μια συγκεκριμένη αντίδραση, ή να μεταδώσει κάποιο μήνυμα σε ένα άλλο άτομο, πάντα όμως του ίδιου είδους. Υπάρχουν φερομόνες κινδύνου, εντοπισμού τροφής, σεξουαλικές και πολλές άλλες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά και τη φυσιολογία των ατόμων συγκεκριμένων ειδών. Η ύπαρξη και χρήση τους στα έντομα, που εντοπίστηκαν κυρίως, έχει μελετηθεί ιδιαίτερα και αποδειχθεί. Πολλά σπονδυλόζωα και φυτά επίσης επικοινωνούν με τη χρήση φερομονών. Η ύπαρξη ανθρώπινων φερομονών είναι ακόμη θέμα προς συζήτηση.

Ο όρος «φερομόνη» προτάθηκε από τους Πέτερ Κάρλσον (Peter Karlson) και Άντολφ Μπούτεναντ (Adolf Butenandt) το 1959, και προέρχεται ετυμολογικά από τις Ελληνικές λέξεις «φέρω» (μεταφέρω) και «εμού» (εγώ, στην γενική του ενικού). Άρα, φερομόνη είναι η ουσία που μεταφέρει-οδηγεί εμένα προς ή από κάτι.

ολα τα αλλα ντυσιμο,λεφτα κτλ ειναι πουτσες μπλε.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Κατι παθαινουν οι καργιολες οταν σε δουν να συνοδευεσαι... :think:

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
αν κατσει αυτο ακριβως θα κανω...κοντα εχει ενα παρκακι, οτι πρεπει για σκηνικα...εχω φασωσει πιτσιρικας εκει και κατι φιλαρακια περναν ματι πισω απο κατι θαμνους το παρκο που ειναι μπροστα απ το δημαρχειο (για τους γνωστες της περιοχης

τα ξεφωτα δεν ενδεικνυνται για ματι δουκα...

ζωγραφου λες?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πανω απ ολα υγεια παιδια.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ησυχα ειναι, τοπικο στεκι...εγω πλεον σ αυτο παω οταν βγαινω στη περιοχη, ειτε για κοφι έιτε για ποτο...εχει καλο κοζι, αν πιασεις καλο ποστο ;)

σε ποια περιοχη ειναι αυτο τυπε???

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
σε ποια περιοχη ειναι αυτο τυπε???
ζωγραφου...
τοπικο μικρο καφε μπαρ ειναι....μη φανταστεις κανα μεγαλο πανικο

αλλα στο γκρικ ναιτ πρεπει να χει καλο τζερτζελε γτ θα μαζευει και φοιτητριες...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ζωγραφου...
τοπικο μικρο καφε μπαρ ειναι....μη φανταστεις κανα μεγαλο πανικο

αλλα στο γκρικ ναιτ πρεπει να χει καλο τζερτζελε γτ θα μαζευει και φοιτητριες...

για δωκε ξανα το ονομα του, να το εμπεδωσουμε , γιατι μας το εγραψες μπερδεμενα....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
παπαγου, διπλα στη πλατεια γαρδενιας, σε ενα μικρο πεζοδρομο...καθεσαι και εξω στο πεζοδρομο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οταν κατεβω θα το ανσκοινωσω  ή μαλλον θα κανω λαιβ αναμεταδοση οσα βλεπω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
σταρακο πηγαινοερχομαι ζωγραφου    και βικτωρια  και πλατεια αττικης 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Οταν κατεβω θα το ανσκοινωσω  ή μαλλον θα κανω λαιβ αναμεταδοση οσα βλεπω.
χαχα...απο τον βορρα θα κατεβεις

υποψιν εγω εχω και το υποκειμενικο λογω της οικειοτητας με το μερος, αφου ειναι στη περιοχη μου...και το χω για χαλαρα, με το σορτσακι και την παντοφλα (που λεει ο λογος)

θα προτεινα για να μη με βριζετε ολοι μαζι στο τελος, οποιος θα ερθει και θα θελει τζερτζελε να ερθει οταν θα εχει γκρικ ναιτ....αλλιως για πιο χαλαρες καταστασεις κοζι καφεδακι-ποτακι εξω στο μικρο πεζοδρομο

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom