ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
που να γαμησει ο ντοπας με τη προσοντα
χαχαπου να γαμησει ο ντοπας με τη προσοντα
δεν θα γαμησεις ποτε.
Τύπε πλύση εγκεφάλου μας έχεις κάνει με τα τσίπουρα που αναφέρεις. Λοιπόν είσαι για μια τσίπουρο κατάσταση και μετά Μπανάνα ;Αυτη τη καυλα ελεγα που δουλευε στο μπανανα!
Δε ξερω αν ειναι πια γιατι πλεον δε βγαινω...
Εχει μια κωλαρα...
γαμησα τη χουφτα παλι αλλα δεν ηταν το τυχερο μου
ωραιοςΔε θα πω για μπαράκια, αλλά για ένα μέρος που (sorry αν έχει αναφερθεί) είναι γεμάτο πιπινάκια και γυναίκες και τουρίστριες..
Πάρκο Σταύρος Νιαρχος
Βρέθηκα για επαγγελματικούς λόγους τις τελευταίες μέρες και το μέρος είναι γεμάτο γυναίκες (όχι το πρωί που έχει ζέστη/ήλιο, το άπόγευμα/βράδυ γίνεται χαμός). Πιπινάκια, φοιτήτριες, παρέες μαμάδων, τουρίστριες
Προς το παρόν ελεύθερο πάρκινγκ (κλειστό) , έχει κάποια καφέ μέσα κτλ..
Πιστεύω ότι αξίζει μια προσπάθεια/δοκιμή .
Δε θα πω για μπαράκια, αλλά για ένα μέρος που (sorry αν έχει αναφερθεί) είναι γεμάτο πιπινάκια και γυναίκες και τουρίστριες..
Πάρκο Σταύρος Νιαρχος
Βρέθηκα για επαγγελματικούς λόγους τις τελευταίες μέρες και το μέρος είναι γεμάτο γυναίκες (όχι το πρωί που έχει ζέστη/ήλιο, το άπόγευμα/βράδυ γίνεται χαμός). Πιπινάκια, φοιτήτριες, παρέες μαμάδων, τουρίστριες
Προς το παρόν ελεύθερο πάρκινγκ (κλειστό) , έχει κάποια καφέ μέσα κτλ..
Πιστεύω ότι αξίζει μια προσπάθεια/δοκιμή .
Επιβεβαιώνω κι εγώ...χωρίς να έχω πάει...Απλά μου το ανέφερε κορασίδα με την οποία έκανα σεξ, ότι συχνάζουν εκεί γυναίκες....γτ δεν έχω ιδέα
ιεροδουλη στο ειπε?
που να γαμησει ο ντοπας με τη προσοντα
είναι ωραία.. έχει το πράσινο, μια λίμνη που κάνουν κανό, μπορείς να κάνεις ποδήλατο..Επιβεβαιώνω κι εγώ...χωρίς να έχω πάει...Απλά μου το ανέφερε κορασίδα με την οποία έκανα σεξ, ότι συχνάζουν εκεί γυναίκες....γτ δεν έχω ιδέα
Όχι φίλε...κανονική γκόμενα...όχι εργαζόμενη...