Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Λιωμενες ειναι οι καργιολες...
ωραιο το θρεντ του ντοπα
γενικα ανοιγει πολυ καλα θρεντ ο τυπος
Και μπουρναζι εχει φτιαξειΕχθές μοναστηρακι , της πουτανας , αλλα ζευγαράκια κυριως
Μαλλον παραλιακή εχει παιχνίδι
Εχθές μοναστηρακι , της πουτανας , αλλα ζευγαράκια κυριως
Μαλλον παραλιακή εχει παιχνίδι
για πες σκηνικα
Καταντια να σαι πανω απο 25 και να πηγαινεις μπολιβαρ...
Άμα σας αρέσουν οι Συριζαιες και οι αναρχοαπλυτες με κομψά σανδάλια και φουστες πηγαιντε εκεί. Νορμάλ γκόμενα σπάνια βλέπεις εκει. Αυτά από μεναΕπιβεβαιώνω κι εγώ...χωρίς να έχω πάει...Απλά μου το ανέφερε κορασίδα με την οποία έκανα σεξ, ότι συχνάζουν εκεί γυναίκες....γτ δεν έχω ιδέα
Τύπε φέρνει κορυφαία ονοματα Dj κ εχει κ μούνια
ΕΣΥ μαλλον εισαι σκύλος οποτε τραβά φρανζελικο
ΔΕ σε κατηγορώ που εισαι σκυλί με ρούχα , κ στα ΣΚΥΚΑΔΙΚΑ γαμας αλλα πρεπει να σκάσεις πακέτο μεχρι να τα καταφέρεις
Άμα σας αρέσουν οι Συριζαιες και οι αναρχοαπλυτες με κομψά σανδάλια και φουστες πηγαιντε εκεί. Νορμάλ γκόμενα σπάνια βλέπεις εκει. Αυτά από μενα
μπολιβαρ συχναζουν πολλοι γνωστοι μποντυμπιλντερς
οποτε εμεις δεν εχουμε τυχη με απλα σωματακια
Δε βρωμανε απ την απλυσια? Βρακι αλλαζουν ή μαλλον εχουν λεφτα να αγορασουν βρακι?Φίλε αρχικά το "νορμάλ γκόμενα" νομίζω είναι ανάλογα με τα γούστα του καθενός....Άλλο το νορμάλ για σένα, άλλο για μένα...Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλα ντάξει αλλά πράγματα ενοχλούν τον κάθε άνθρωπο...
Είμαι με ψιλοκαυλώνουν κάτι τέτοιες...Έχουν απίστευτο τουπέ και στυλάκι και νιώθω όταν έχω κάνει σεξ με τέτοιες σαν να χει πέσει ένα κάστρο...Απτα πιο καλά γαμήσια που χω κάνει με τέτοιες είναι...
Γουστα ειναι αυτα τυπε!!! Προτιμω να σκασω 200αρα σε μπουκαλαρα και λουλουδια στον Αργυρο και το Κιαμο παρα να παω με κερασμενο καναπε στον τιεστο!!!
Ποιο σοβαρο μουνι θα παει εκει;;; πουτσιλα βρωμανε αυτα τα κλαμπακια...