Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Εχθές μοναστηρακι , της πουτανας , αλλα ζευγαράκια κυριως
Μαλλον παραλιακή εχει παιχνίδι

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36

Bolivar κανεις καμάκι άνετα , ΑΛΙΜΟ
Εχει αλλοδάπια κ φέρνει καλούς DJ s
Μπορεις να μιλήσεις ,εαν φας πίτα , δοκιμάζεις λιγο πιο πέρα ξανά κ ξανά
Ειναι μεγαλος χώρος ιδανικός για καμάκι χωρις να γίνεις ρόμπα οταν τρως χιλοπιτες
Στατιστικά στις 10 μια θα σου κάτσει , απλα θέλει καταδρομική κίνηση κ ΞΕΡΟ ΚΑΜΑΚΙ

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Καταντια να σαι πανω απο 25 και να πηγαινεις μπολιβαρ...

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Καταντια να σαι πανω απο 25 και να πηγαινεις μπολιβαρ...

Τύπε φέρνει κορυφαία ονοματα Dj κ εχει κ μούνια
ΕΣΥ μαλλον εισαι σκύλος οποτε τραβά φρανζελικο
ΔΕ σε κατηγορώ που εισαι σκυλί με ρούχα , κ στα ΣΚΥΚΑΔΙΚΑ γαμας αλλα πρεπει να σκάσεις πακέτο μεχρι να τα καταφέρεις

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Επιβεβαιώνω κι εγώ...χωρίς να έχω πάει...Απλά μου το ανέφερε κορασίδα με την οποία έκανα σεξ, ότι συχνάζουν εκεί γυναίκες....γτ δεν έχω ιδέα
Άμα σας αρέσουν οι Συριζαιες και οι αναρχοαπλυτες με κομψά σανδάλια και φουστες πηγαιντε εκεί. Νορμάλ γκόμενα σπάνια βλέπεις εκει. Αυτά από μενα

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τύπε φέρνει κορυφαία ονοματα Dj κ εχει κ μούνια
ΕΣΥ μαλλον εισαι σκύλος οποτε τραβά φρανζελικο
ΔΕ σε κατηγορώ που εισαι σκυλί με ρούχα , κ στα ΣΚΥΚΑΔΙΚΑ γαμας αλλα πρεπει να σκάσεις πακέτο μεχρι να τα καταφέρεις

Ρε τυπε εννοειται θα παω φρατζελικο η φαντασια ν ακουσω τον Αργυρο να γουσταρω και να μπανισω και τα καυλομουνα να χορευουν στα τραπεζια!!! Και να πιω και τη μπουκαλαρα μου!!!
Δεν ειμαι 22 χρονων να στριμοχτω ορθιος μεσα στη πουτσιλα του μπολιβαρ πληρονωντας 20€ εισοδο χωρις ποτο για να ακουσω τα εμετικα πριονια του τιεστο και του βαν χελντεν !!!

:vomit:

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Δεκα ευρω με ποτο ειναι στο Μπολιβάρ
Πια πριόνια , στα σκυλάδικα που συχνάζεις χρειάζονται ωτοασπίδες , ειναι κιτσαρελα φαση κ θες την επόμενη επίσκεψη σε ωριλά

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μπολιβαρ συχναζουν πολλοι γνωστοι μποντυμπιλντερς

οποτε εμεις δεν εχουμε τυχη με απλα σωματακια

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Γουστα ειναι αυτα τυπε!!! Προτιμω να σκασω 200αρα σε μπουκαλαρα και λουλουδια στον Αργυρο και το Κιαμο παρα να παω με κερασμενο καναπε στον τιεστο!!!

Ποιο σοβαρο μουνι θα παει εκει;;; πουτσιλα βρωμανε αυτα τα κλαμπακια...

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Άμα σας αρέσουν οι Συριζαιες και οι αναρχοαπλυτες με κομψά σανδάλια και φουστες πηγαιντε εκεί. Νορμάλ γκόμενα σπάνια βλέπεις εκει. Αυτά από μενα

Φίλε αρχικά το "νορμάλ γκόμενα" νομίζω είναι ανάλογα με τα γούστα του καθενός....Άλλο το νορμάλ για σένα, άλλο για μένα...Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλα ντάξει αλλά πράγματα ενοχλούν τον κάθε άνθρωπο...

Είμαι με ψιλοκαυλώνουν κάτι τέτοιες...Έχουν απίστευτο τουπέ και στυλάκι και νιώθω όταν έχω κάνει σεξ με τέτοιες σαν να χει πέσει ένα κάστρο...Απτα πιο καλά γαμήσια που χω κάνει με τέτοιες είναι...

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Φίλε αρχικά το "νορμάλ γκόμενα" νομίζω είναι ανάλογα με τα γούστα του καθενός....Άλλο το νορμάλ για σένα, άλλο για μένα...Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλα ντάξει αλλά πράγματα ενοχλούν τον κάθε άνθρωπο...

Είμαι με ψιλοκαυλώνουν κάτι τέτοιες...Έχουν απίστευτο τουπέ και στυλάκι και νιώθω όταν έχω κάνει σεξ με τέτοιες σαν να χει πέσει ένα κάστρο...Απτα πιο καλά γαμήσια που χω κάνει με τέτοιες είναι...
Δε βρωμανε απ την απλυσια? Βρακι αλλαζουν ή μαλλον εχουν λεφτα να αγορασουν βρακι?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οταν εχεις γνωστους μπουζουκια πας με αλλες τιμες δικο σου τραπεζι για το θεμα επιλογης  ειναι αναλογα  την ηλικια  αλλο μπουζουκια  αλλo μπανανα  μπολιβαρ  και τα  αλλα γνωστα μαγαζια 

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Γουστα ειναι αυτα τυπε!!! Προτιμω να σκασω 200αρα σε μπουκαλαρα και λουλουδια στον Αργυρο και το Κιαμο παρα να παω με κερασμενο καναπε στον τιεστο!!!

Ποιο σοβαρο μουνι θα παει εκει;;; πουτσιλα βρωμανε αυτα τα κλαμπακια...

σου αρεσει το τραγουδι κουπε πε?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom