Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Η ιδεολογια μου: Ελευθεριακος εθνικισμος.
γαμας καθολου κωστακη?
Ξερεις ποσα πμ με συγχαρητηρια δεχομαι για τις αποψεις μου; Μεταξυ σοβαρου και αστειου σκεφτομαι να ιδρυσω κομα.
εχω 2 βδομαδες.εσυ?
Γυρισα απο διακοπες... οπου και να πηγα μου πεταχτηκαν τα ματια εξω μ αυτα που εβλεπα...
Πολυ δυνατα ελλεινικα μουνετα! 7αρια, μελαχρινα με μαγιο στρινγκαρες και καυτα σωρτσακια που βλεπες το μισο μουνι!κορμαρες φωτια!
ολες οι καριολαρες απο 15-45 ειχανε τη κωλαρα τους εξω... ολα στη φορα!!!
στις παραλιες πετυχα 3-4 δυνατα μουνετα με μαγιο που τονιζαν τις διαστημικες κωλαρες τους... ολος ο κολος εξω! το μαγιο το ψαχνες στα κωλομερια τους!!
εχουν φτιαξει δυνατες κωλαρες οι ελλεεινηδες...
πετυχα και 1-2 με τουμπανοβυζαρες... φυσικες 3αρια..να ξεχυνονται απο το μπικινι...
Επειδη συνοδευομουν περιοριστηκα στο ματι και φυσικα δε μπορεσα να φωτογραφισω τιποτα...
Παντως κυκλοφορει πολυ καυτο πραγμα εκει εξω, ειδικα σε ηλικιες 18-25, αλλα δε ξερω αν γαμιουνται γιατι ολο 2-2, 3-3 μαζι και παντα μονες πηγαινανε...
Γυρισα απο διακοπες... οπου και να πηγα μου πεταχτηκαν τα ματια εξω μ αυτα που εβλεπα...
Πολυ δυνατα ελλεινικα μουνετα! 7αρια, μελαχρινα με μαγιο στρινγκαρες και καυτα σωρτσακια που βλεπες το μισο μουνι!κορμαρες φωτια!
στις παραλιες πετυχα 3-4 δυνατα μουνετα με μαγιο που τονιζαν τις διαστημικες κωλαρες τους... ολος ο κολος εξω! το μαγιο το ψαχνες στα κωλομερια τους!!
πετυχα και 1-2 με τουμπανοβυζαρες... φυσικες 3αρια..να ξεχυνονται απο το μπικινι...
Παντως κυκλοφορει πολυ καυτο πραγμα εκει εξω, ειδικα σε ηλικιες 18-25, αλλα δε ξερω αν γαμιουνται γιατι ολο 2-2, 3-3 μαζι και παντα μονες πηγαινανε...
Κι εγώ το έχω γράψει σε άλλο forum,οι νέες γενιές Ελλεηνίδων δεν έχουν να ζηλέψουν σε εμφάνιση από τις ξένες.Πολλά 7αρια και 8αρια,πολλά ξέκωλα και καυλάκια,όντως σου πετάγονται τα μάτια.
Η πλάκα είναι ότι αρχίσαν να ξυπνάνε και οι 30+,σορτσάκια,μπούτια έξω,βλέμματα,ότι δεν έκαναν στα 18 τα κάνουν τώρα.
Επειδη συνοδευομουν περιοριστηκα στο ματι και φυσικα δε μπορεσα να φωτογραφισω τιποτα...
είχες κανένα τυχερό;μολις γυρισα απο τραμπ στο γκαζι
ειχε λατιν βραδια γεματο αραπαδες μελαμψους το μαγαζι
αμανικο χρυση καδενα ιδρωμενες μασχαλες
φασωνανε αβερτα ελλεινιδες κ ειδα κ κατι φορτωτικες
είχες κανένα τυχερό;
Φαντάσου πόσο χάλια είναι ο ντοπας!!δεν σε γαμησε κανεις? η μαυροι ειδικα γαμανε τα παντα
Φαντάσου πόσο χάλια είναι ο ντοπας!!
δεν θα γαμησεις ποτε.