kotipeltos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
To Tina's που ακριβώς βρίσκεται?
To Tina's που ακριβώς βρίσκεται?
Μουναρες εχι στο Καβο...αλα εινε σπασαρχιδες
Όντως...έχει και στο ντολς από πίσω κάτι κα(υ)λα ;)
Ευχαριστώ.Χαλανδρι σε ενα εμπορικο Εθν. Αντιστασεως πριν την πλατεια αν δεν κανω λαθος
Περνούσα από την Εθνάρχου Μακαρίου και είδα μια ταμπέλα ρετρο , σαν κι αυτες που έχουν τα κωλόμπαρα (pub, καφέ μπαρ ) και έλεγε Cats Station, ξέρει κανείς συναγωνιστής τι είναι;;;
Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!ηρεμησε πουλακοπεταλουδιτσα μου!
σταματα να κοιτας τις ταμπελες δεξια και αριστερα γιατι ο δρομος θελει προσοχη!Χαλαρωσε πια με τις ταμπελες ρετρο.Ξεκινα κατι διαφορετικο στη ζωη σου.Οπου βρισκεις γειτονια με χαμηλο φωτισμο και ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΕΛΑ ,να αραζεις κανα τριωρο να κοβεις κινηση για παρανομα στουντιο με οργια σε πολυκατοικιες!Θα εισαι πολυ πιο εποικοδομητικος για ολους μας
Μάστερ Φράπ-ανταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!1Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!ηρεμησε πουλακοπεταλουδιτσα μου!
σταματα να κοιτας τις ταμπελες δεξια και αριστερα γιατι ο δρομος θελει προσοχη!Χαλαρωσε πια με τις ταμπελες ρετρο.Ξεκινα κατι διαφορετικο στη ζωη σου.Οπου βρισκεις γειτονια με χαμηλο φωτισμο και ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΕΛΑ ,να αραζεις κανα τριωρο να κοβεις κινηση για παρανομα στουντιο με οργια σε πολυκατοικιες!Θα εισαι πολυ πιο εποικοδομητικος για ολους μας
Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!ηρεμησε πουλακοπεταλουδιτσα μου!
Για το οίστρος γνωρίζετε τπτ???έχετε ακούσει κάνα σχόλιο???
Φαινεται θα ρουφουσε για να ανοιξη ο λαιμος,ως συνηθως τσαι πινουνεΑν και έχω να πάω από το καλοκαίρι ... πάντα έπαιζαν πολλές γυναίκες, αρκετές από αυτές καλές...
αλλά ρουφάγανε πολύ και γρήγορα ...!!!
αν λες για τον ΚΑΒΟ στην Μιχαλακοπουλου ρουφανε πολυ οι καριολες.30 ευρω το ποτο και τα πινουν σφεντονα...σε αυτό στη μιχαλακοπούλου δίπλα στο hilton είχατε πάει.
Τι πίνανε οι καριόλες, λες και ρούφαγαν τα ευρώ ήτανε
Φαινεται θα ρουφουσε για να ανοιξη ο λαιμος,ως συνηθως τσαι πινουνε
Το ιδιο λεμε στο ποτο αναφερθηκα πρινΤο ρουφηγμα αναφέρεται στο υγρό στο ποτό τους (ήτε τσάι, ήτε νερό, ήτε χυμός ...), όσο πιο γρήγορα το ρουφάνε, τόσο πιο γρήγορα ζητάνε το επόμενο κέρασμα ...!!!