Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΣΠΥΡΟΣ 177

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
1
κωλομπαρα!! Μεγαλη ιστορια. 23 χρονια πηγαινω τα εχω φαει στην μαπα. Λεφτα να εχεις και εισαι Αρχηγος! κανεις οτι γουσταρεις.Τα πολα λογια ειναι περιττα! Χρημα να εχεις και ολα τα πουτανακια και οι πουτανες σε κοιτανε σαν Θεο! Τιποτ,αλλο! Χρημα!!

Επισκέπτης
κωλομπαρα!! Μεγαλη ιστορια. 23 χρονια πηγαινω τα εχω φαει στην μαπα. Λεφτα να εχεις και εισαι Αρχηγος! κανεις οτι γουσταρεις.Τα πολα λογια ειναι περιττα! Χρημα να εχεις και ολα τα πουτανακια και οι πουτανες σε κοιτανε σαν Θεο! Τιποτ,αλλο! Χρημα!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

athensmale40

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Καρακωστα με ενδιαφερει. Στειλε Πριβε.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
πως γινεται να στειλω πριβε;

Βλέπεις κάτω από το όνομα πχ. athensmale40 υπάρχει ένα μικρό εικονίδιο σαν μια φούσκα που λέει Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης) ή (Συνδεδεμένος) πάτησε το,ανοίγει μια καινούρια σελίδα και γράφεις στο άτομο που θέλεις ένα προσωπικό μήνυμα,το οποίο δεν μπορούν να το δούν τα υπόλοιπα μέλη.Μετά πατάς Aποστολή μηνύματος

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σωστος !
Και προτιμούνται ακομά περισσότερο οι έχοντες χρήμα :
1. Που είναι κομπλεξικοί φτιάκες και χαιρόνται που η κυρία τους επιτρέπει να την πάνε ένα ταξίδι.
2. Αυτοί που δε τους νοιάζει πόσα θα τους φάει.

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μόρτες, μαζεύτε τα πουλιά σας και τα πορτοφόλια σας, τι λέτε, αξίζει....? Για μία βραδυά σε κολόμπαρο, τόσα λεφτά περισσεύουν και για 4 ελλεηνίδες..Γιατί να πληρώσεις δηλαδή?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
παντως αν ενδιαφερεται κανεις για κωλομπαρα που δουλευουν με βιζιτα μπορω να του πω μερικα γιατι υπαρχουν και τετοια που με 50 ευρω γαμας
φιλε θα συμφωνησω
Μαγκες...μη βαζουμε ολα τα κωλομπαρα στο ιδιο "καζανι"...
Και αυτο το θεμα,που το εχω ανοιξει εγω,δε λεει πουθενα στο τιτλο του για μαγαζια που μπαινεις μεσα,δινεις 20 ευρω και γαμας...
Τα περισσοτερα μπαρ με κονσομασιον ειναι μουφα...Μπαινεις μεσα,σε ξεζουμιζουν και μενεις με το πουλι στο χερι..Εχω δει με τα ματια μου,τυπο ο οποιος καθισε 2 ωρες περιπου σε μεγαλο και γνωστο τετοιο μπαρ..ειχε 2 γκομενακια αγκαλια (τρελλα μωρα)...κερναγε αβερτα...ανοιξε και σαμπανιες..και ηρθε το κουστουμι 850 ευρω...
Πληρωσε και εφυγε σαν κυριος με το πουλι στο χερι...
ΔΕΝ αναφερομαι σε ΤΕΤΟΙΟΥ ειδους μαγαζια...
Αλλα σε συνοικιακα παρακμιακα κωλομπαρα,με "μπαζα" αλλα που κατα περιοδους πετυχαινεις και αστερια...
Ενα τετοιο ας πουμε ειναι ο ΜΥΘΟΣ στον Αγιο Δημητριο στη θεομητορος...
Μπαινω μεσα...Κερναω 2 ποτακια διπλα...πινω και εγω ενα...καθομαι περιπου μια ωριτσα...και μαζι με τη "παρεα" και το "κουβεντολοι" μου σερβιρανε και μια ξεγυρισμενη φραπεδια...
Κοστος ΟΛΩΝ των παραπανω υπηρεσιων 50 ευρω...
Και ας μου πουν τωρα "οι φωστηρες"...ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΧΙ η επισκεψη σε τετοιου ειδους "ευαγη ιδρυματα"?
ετσι οπως το θετετε το θεμα  θα συμφωνησω δηλαδη οτι υπαρχουν 2 κατηγοριες κολομπαρων ..αυτων που γαμας με 50 εως 200 ευρω αναλογα ...και αυτων που αντι να γαμισεις σε γαμανε ....δηλαδη τ α ακουμπας και στο τελος θα μεινεις με το παπαρι στο χερι...αλλα θα ηθελα να προσθεσω οτι αυτα που μενεις με το παπαρι στο χερι ειναι το 99.9 τοις εκατο στην αθηνα .. καμμια 10ρια  που γαμας ειναι η σωστη κατηγορια. απ οτι εχω δει και εχω ακουσει...επαρχια ειναι καπως καλυτερα αλλα οι περισσοτερες μπαζα 50χρονα..

regie

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους. Παρακολουθώ καιρό το site και γράφω το πρώτο μου post σε αυτό το θέμα μια και δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικό.

Επίσκεψη στο Κάβο το γνωστό σε όλους κωλόμπαρο της Μιχαλακοπούλου.
Άφιξη γύρω στις 4:40. Πριν είχα επισκεφθεί άλλα ανάλογα μαγαζιά για τα οποία θα αναφερθώ κάποια άλλη φορά. Κόσμος όχι ιδιαίτερα πολύς. Η παρέα των δύο κοριτσιών με τα οποία κάθισα στο μπαρ σχετικά ικανοποιητική. Ονόματα δεν θυμάμαι.
Παρατηρήσεις:
 Πίσω από το μπαρ μια πανέμορφη ξανθιά πολωνέζα. Ανεβάζει όλο το μαγαζί αλλά και δύο άλλες κοπέλες. Η μια που με σέρβιρε είχε ξεχάσει το χαμόγελο σπίτι (Φοβερό PR). Για τα ποτά δεν μπορώ να πω γιατί έχω σταματήσει να πίνω.
 Έριξα μια ματιά στο πατάρι του μαγαζιού το οποίο πάντα το βλέπω άδειο. Μήπως πρέπει να σκεφτούν να το εκμεταλλευτούν κάπως. Όλοι γκρίνιαζαν για το πόσο έχει πέσει η δουλειά. Αλήθεια μήπως θα έπρεπε να σκεφτούν να κάνουν κάτι και αυτοί από το να καταριούνται το ευρώ και του «μαλάκες» τους Έλληνες
 Η τηλεόραση πάνω από την είσοδο συντονισμένη στο Mad. Έριξα μια γρήγορη ματιά στους πελάτες και αναλογίστηκα πόσοι από αυτούς είναι τηλεθεατές του εν λόγω καναλιού (Φοβερό Marketing!). Τουλάχιστον στα μπουρδέλα που βάζουν τσόντα φαίνεται ότι έχουν περάσει το μάθημα (βλ. Marketing).
Κατά τις 06:00 προφανώς βαρέθηκα και έφυγα. Τα μαγαζιά αυτά μου θυμίζουν όλο και περισσότερο τα σινεμά πριν αλλάξουν πρόσωπο και εμφανιστούν τα πολυσινεμά. Αλήθεια! Δεν τους έχει μιλήσει κανείς για το REXONA? Εκσυγχρονισμός, αλλαγή, ανανέωση, άγνωστες λέξεις. Κάτι σαν τις ελληνικές ομάδες στο ποδόσφαιρο.

Τα λέμε

koén

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γειαααα
Γεια σε όλους. Παρακολουθώ καιρό το site και γράφω το πρώτο μου post σε αυτό το θέμα μια και δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικό.

Επίσκεψη στο Κάβο το γνωστό σε όλους κωλόμπαρο της Μιχαλακοπούλου.
Άφιξη γύρω στις 4:40. Πριν είχα επισκεφθεί άλλα ανάλογα μαγαζιά για τα οποία θα αναφερθώ κάποια άλλη φορά. Κόσμος όχι ιδιαίτερα πολύς. Η παρέα των δύο κοριτσιών με τα οποία κάθισα στο μπαρ σχετικά ικανοποιητική. Ονόματα δεν θυμάμαι.
Παρατηρήσεις:
 Πίσω από το μπαρ μια πανέμορφη ξανθιά πολωνέζα. Ανεβάζει όλο το μαγαζί αλλά και δύο άλλες κοπέλες. Η μια που με σέρβιρε είχε ξεχάσει το χαμόγελο σπίτι (Φοβερό PR). Για τα ποτά δεν μπορώ να πω γιατί έχω σταματήσει να πίνω.
 Έριξα μια ματιά στο πατάρι του μαγαζιού το οποίο πάντα το βλέπω άδειο. Μήπως πρέπει να σκεφτούν να το εκμεταλλευτούν κάπως. Όλοι γκρίνιαζαν για το πόσο έχει πέσει η δουλειά. Αλήθεια μήπως θα έπρεπε να σκεφτούν να κάνουν κάτι και αυτοί από το να καταριούνται το ευρώ και του «μαλάκες» τους Έλληνες
 Η τηλεόραση πάνω από την είσοδο συντονισμένη στο Mad. Έριξα μια γρήγορη ματιά στους πελάτες και αναλογίστηκα πόσοι από αυτούς είναι τηλεθεατές του εν λόγω καναλιού (Φοβερό Marketing!). Τουλάχιστον στα μπουρδέλα που βάζουν τσόντα φαίνεται ότι έχουν περάσει το μάθημα (βλ. Marketing).
Κατά τις 06:00 προφανώς βαρέθηκα και έφυγα. Τα μαγαζιά αυτά μου θυμίζουν όλο και περισσότερο τα σινεμά πριν αλλάξουν πρόσωπο και εμφανιστούν τα πολυσινεμά. Αλήθεια! Δεν τους έχει μιλήσει κανείς για το REXONA? Εκσυγχρονισμός, αλλαγή, ανανέωση, άγνωστες λέξεις. Κάτι σαν τις ελληνικές ομάδες στο ποδόσφαιρο.

Τα λέμε
σωστός.  :rockon:

karakostas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
στα κολομπαρα που γαμας καταρχην δεν παιρνονται ολες δευτερον δεν πρεπει να σε περασουν για μπατσο η κατι τετοιο και τριτον συνηθως αυτες που παιρνονται ειναι μετριες και κατω (απο ομορφια) βεβαια που και που πετυχενεις και κανα καλο

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το κωλάδικο στον Πειραιά στη Μπουμπουλίνας (μεταξύ Φίλωνος & Αγ. Σπυρίδωνος) το έχει επισκεφτεί κανείς πρόσφατα ?

Τις προάλες που πέρναγα απο έξω (κατά τις 21:00) μπήκε μέσα ένα ξανθό φοβερό ...

Ξέρω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ανοιχτό από το μεσημέρι για τους γείτονες εργαζόμενους που θέλουν να πιουν ένα ποτάκι στο διάλειμα από τη δουλειά ...

Δεν έχω πάει ακόμα ... και το σκέφτομαι ...

karakostas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερει κανεις κανα κολομπαρο στην κεφαλλονια;γιατι τελευταια πηγαινω συχνα για δουλεια.τελευταια φορα που πηγα εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα

jonaros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες εγω παντος πηγα με ενα φιλαρακι σε ενα μπαρακι στο περιστερι και περασα super φοβερες γυναικες και καλος κοσμος ηταν καπου κοντα στην αγιου βασιλειου end cafe  γραφει  απ εξω....και οδος νομιζω μακαριου...μεσα παντος δεν εχει καμια σχεση με παρακμιακα κολομπαρα εχει πολυ μουνι μεσα ακομα και πελατισες που ψαχνονται...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
μαγκες εγω παντος πηγα με ενα φιλαρακι σε ενα μπαρακι στο περιστερι και περασα super φοβερες γυναικες και καλος κοσμος ηταν καπου κοντα στην αγιου βασιλειου end cafe  γραφει  απ εξω....και οδος νομιζω μακαριου...μεσα παντος δεν εχει καμια σχεση με παρακμιακα κολομπαρα εχει πολυ μουνι μεσα ακομα και πελατισες που ψαχνονται...

Kαλες δουλειες... ;) ;)

Εγκαινια ποτε κανατε ? :cheesy: ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Το κωλάδικο στον Πειραιά στη Μπουμπουλίνας (μεταξύ Φίλωνος & Αγ. Σπυρίδωνος) το έχει επισκεφτεί κανείς πρόσφατα ?

Τις προάλες που πέρναγα απο έξω (κατά τις 21:00) μπήκε μέσα ένα ξανθό φοβερό ...

Ξέρω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ανοιχτό από το μεσημέρι για τους γείτονες εργαζόμενους που θέλουν να πιουν ένα ποτάκι στο διάλειμα από τη δουλειά ...

Δεν έχω πάει ακόμα ... και το σκέφτομαι ...

Φιλε επειδη μενω εκει κοντα  και τα χει πει και παλια ο συνφορουμιτης:

Eιχε....την ''εποχη'' του πατερα μου....τωρα πια εχει κατι υπερ-παρακμιακες καταστασεις....φουλ χασις....φουλ του ασσου....κ φουλ του μαυρου...:):):):)!!!
To μονο σιγουρο ειναι  οτι θα μπλεξεις αν δν ξερεις τα μονοπατια....
Φιλωνος εννοεις αδερφε...οχι κ φιλιμονος....:):):):):):):)....
Ψαξε στα στενα της Νοταρα....Φιλωνος....Κολοκοτρωνη ολο κ κατι μπορει να πετυχεις...αλλα δν σε βλεπω καλα...:):):):):)...

Προσοχη....κ τα λεφτα οχι στην τσεπη κ στο πορτοφολι....

μεινε καλυτερα στο Baby gold σου..

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
To BG είναι μακρυά και θέλει αδειόχαρτο ...

Το κωλάδικο είναι κοντά και είναι και ανοιχτό από το μεσημέρι ...

Να υποθέσω πως δεν έχουμε καμμία νεότερη πληροφορία από τις 11/03/07 που είναι η παράθεση του συναγωνιστή ...

Ευχαριτώ πάντως Lion7, δεν το είχα ψάξει τόσο παλιά...!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μουναρες εχι στο Καβο...αλα εινε σπασαρχιδες

Stories