η συζητηση αυτη αρχισε για ενημερωση καποιων ανθρωπων που πηγαινουν σε μπαρ αλλα κατεληξε το θεμα να γινει κραχτε αυτους που πηγαινουν σε μπαρ απο καποιους μαλακες δεν εχω διαθεση ουτε να πεισω κανεναν ουτε χρειαζετε να αποδειξω απλα λογω εμπειριας πηγαινοντας σε ενα μαγαζι μπορω να καταλαβω τι παιζει εγω πλεον δεν ασχολουμε αλλο οκαθενας για παρτη του
ναι εχω παει αμυγδαλεζα να δω δυο παλιες φιλες που μαδουσαν ατομα σαν και σενα ...ευτυχως ποτε δεν τους τα εχωσα .. καμμια φορα μου καναν κανενα δωρακι απο τα λεφτα που μαζευαν απο σενα καιαλλους μαλακες σαν και σενα ...εχεις εμπειριες απο κολομπαρα οπως μας εχεις δηλωσει ..επομενως εισαι και ψευτης οτι πηγες 2 με 3 φορες για μιση ωρα απλα μπηκες εδω μπας και βρεις κανενα μαλακα σαν και σενα να σου πει για καμμια πατσαβουρα για κερασμα και ψηλομπαλαμουτια,ναι ειμαι 115 κιλα ...και δοξα το θεο εχω χρονο να ασχοληθω και με αλλα πραματα απο το να ψαχνω τι εχει γραψει καθε μελος 440 ποστ.. δεν με ρωταγες να στα πω απο το να ψαχνεις μια ολοκληρη μερα φλουφλι.. ναι εχω κανει μαλακιες σε κολομπαρα αλλα εχω μετανοιωσει και γι αυτο γραφω αυτονοητο ειναι οπως εχουμε κανει ολοι στη ζωη μας... αλλα το να συνεχιζεις να κανεις μαλακιες οπως εσυ ....πιτεψε με πιστευω οτι εισαι ο ποιο μαλακας απο τοτε που μπηκα εδω μεσα και ειμαι απο τα πρωτα μελη του σαιτ...πουθενα και κανενας δεν ε
χει γραψει αυτα που εχεις γραψει και μαλιστα να δωσει και διευθυνσεις κολομπαρων για μαδημα...και λες και ψεματα οτι πηρες γυναικα απο κει μεσα...για κανενα 55ρι χαλβα αγαπουλι σε κοβω απο αυτους που πανε και τα χωνουν σε χορηγιες ...αληθεια εχεις γαμισει ποτε στη ζωη σου χωρις να πληρωσεις χοντρα ...εγω προσωπικα ειμαι σιγουρος πως οχι..εχεις δηλωσει οτι τα χωνεις με 200ρες σε ελληνιδες στην σοφια φλουφλη ...γαμω τα ψεματα κανενα 1000ρικο σε σιτι τουρ εχεις χωσει ...αληθεια γραψε και τιποτε αλλο ....εκτος απο τα παραμυθια της χαλιμας