Μουναρες εχι στο Καβο...αλα εινε σπασαρχιδες
Τον κάβο, το ριτόρνο (μικρό) και γενικότερα Μιχαλακοπουλου και κωλάδικα της Κυψέλης τα έχω φάει με το κουτάλι για χρόνια ...
Απλά μου έκανε εντύπωση το ξανθό ... δυνατό κομάτι ...!!!
Μουναρες εχι στο Καβο...αλα εινε σπασαρχιδες
εγο ιμουν καποτε κατικος μπιγκ απλ,και ριτορνο αλλα κολιτε πολι ζαλισμα αρχιδιον...Τον κάβο, το ριτόρνο (μικρό) και γενικότερα Μιχαλακοπουλου και κωλάδικα της Κυψέλης τα έχω φάει με το κουτάλι για χρόνια ...
Απλά μου έκανε εντύπωση το ξανθό ... δυνατό κομάτι ...!!!
Kαλες δουλειες... ;) ;)
Εγκαινια ποτε κανατε ? ;)
ετοιμαζονται να κανουν και το ριξαν στη διαφημιη
πηγα χθες στο μυθο στη θεομητορος,στο λαλουνια στη βουλιαγμενης και στο ντιβα στη βουλα.μην πατε σ αυτα τα τρια μουφα δεν παιζει τιποτα.ασε που εχει μπαζα.ειναι ολες κυριες απο σπιτι.μια μου λεει για να ερθω μαζι σου θελω 1000 ευρω.
Το Tina's bar απο οσο ξερω δεν ειναι στο Μαρουσι αλλα μεσα σε ενα εμπορικο κεντρο στο Χαλανδρι,πανω στον οροφο...Εχει οντως καλα κομματια,αλλα ειναι "ψιλο-φαρμακειο"...Ρουφανε πολυ οι γκομενες...εχει το tina στο μαρουσι κι εχει και ωραιες γυναικες αλλα δεν ξερω τι παιζει εκει
Το Tina's bar απο οσο ξερω δεν ειναι στο Μαρουσι αλλα μεσα σε ενα εμπορικο κεντρο στο Χαλανδρι,πανω στον οροφο...Εχει οντως καλα κομματια,αλλα ειναι "ψιλο-φαρμακειο"...Ρουφανε πολυ οι γκομενες...
Παίδες γνωρίζετε να παίζει κάποιο κωλόμπαρο προς τα βόρεια? Μαρούσι, Κηφισιά κλπ.
της Τίνας ήταν καλό .
Έχουν ντεμπουτάρει εκεί ταλέντα του Αθηναϊκού Στριπ ουκ ολίγα .
Υφίσταται ακόμα ?
Παλιά είχε φρέσκο και καλό πράμα