Νέα

Μπαμπάδες & Κόρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως νιώθετε για τη σεξουαλική ζωή της κόρης σας;

• Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί με στεναχωρεί/εκνευρίζει!

Ψήφοι: 2 28,6%
  • Εμένα η κόρη μου δεν κάνει τέτοια, την έχω μεγαλώσει με αρχές!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Της ασκώ αυστηρό έλεγχο και δε μπορεί να κάνει τπτ!

• Δεν έχω κανένα πρόβλημα-δεν αναμειγνύομαι. Έχει δικαίωμα να απολαύσει

Ψήφοι: 3 42,9%
  • Ειμαι οκ και της δίνω και συμβουλές για προφύλαξη και γενικά τι να προ

• Στα @@ μου ο,τι και να κάνει, εμένα παιδί μου ειναι ΜΟΝΟ ο γιός μου!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ευακι συμφωνω σε ολα οσα εγραψες στο τελευταιο ποστ..

ΑΝ καποιος λεει οτι θελει την κορη του παρθενα κ τις αλλες καριολες,ειναι για κρεμασμα..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
γι αυτο μελ παντα αντιπαθουσα τη βιολογια :P
κ αυτο ειναι σωστη αντιμετωπιση γονεα... να την παντρεψει απ τα 12

ευα δεν ξερω αν μονο εγω αρχιζω να νιωθω εκνευρισμο σ αυτο το θεμα ή συμπασχεις μαζι μου κ εσυ χαχαχαχα

ναι μπαιτ εχω αφρισει μου ερχεται πραγματικα να σπασω το πληκτρολογιο απο τα νευρα μου αναρωτιεμαι αν τελικα τα λενε ολα αυτα για να μας κανουν μπαρουτι η τα πιστευουν. τοσο εξωφρενικα μου ακογονται καποια απο αυτα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οι κατηγορίες ενατίον της νοοτροπίας σου eva είναι υπέρ για τις ρωσσίδες

η νοοτροπια μου οπως καταλαβενεις δεν ειναι αυτη που περιγραφω γτ αν ηταν τοτε δεν θα το καταλαβενα για το γραψω κιολας

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε ευα εδω δε μιλαμε το αν ασχολουμαστε με αλλους.
Αλλα καταλαβετε το.

Ο πατερας,ο αδερφος εχει και τιμη
και 'συ ποια εισαι που θα του χαλασεις τη ζωη?

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Οι σχέσεις είναι σκατά γιατί γεννιές έχουν μεγαλώσει με διαφορετικά πρότυπα.

Η eva μπορεί να ζήσει έτσι έξω εδώ όχι

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ευα αλλο ειπα αστο δεν καταλαβες...

σωστο αυτο που λες  αλλα?κ στην πραγματικοτητα οι ανθρωπινες σχεσεις ΤΩΡΑ ειναι σκατα...διαφωνεις?

εσυ λες παω με ελευθερων ηθων κι αυτες ειναι ομως κορες καποιου τον ρωτησες αυτον τον τυπο πως νιωθει;;;;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
νταξει το χεσαμε το θεμα...απο τα 12?ακου εκει...απο τα 15 καλα ειναι  :2funny: ...περα απο την πλακα μπαιτ μην τσαντιζεσαι υπαρχουν ακομα τετοια μυαλα σαν τα δικα μας ευτυχως η δυστηχως αλλα απαντησε μου σε κατι...τα πραγματα στις ανθρωπινες σχεσεις ειναι καλυτερα τωρα που το μουνι ειναι φρεε η πριν απο 30 χρονια που υπηρχε ενα μετρο?

επιτρεψε μου να πιστευω οτι πριν 30,40,50 χρονια κλπ με τη τοση καταπιεση που ειχαν οι περισσοτερες γυναικες δεν μου φαινεται να ηταν ευτυχισμενες, απλα εσκαγαν γιατι δεν μπορουσαν να κανουν τπτ αλλο, κ μαλλον μαθαιναν να ζουν σε μια κατασταση κ την συνηθιζαν, δεν ηξεραν κατι αλλο

κ επισης θεωρω οτι παν μετρον αριστον οποτε ουτε πολλα απ τα σημερινα δεδομενα δεν μ αρεσουν, γι αυτο δεν τα κανω εγω, αλλα δεν με νοιαζει αν τα κανουν οι αλλοι αμα θελουν (εκτος αν ειναι το παιδι μου), οπως σου ειπα κ σε ενα αλλο ποστ μου.

μουν μερικες ιδεες ειναι εντελως απαραδεκτες (πχ γαμος στα 12 κ γυναικες σεξ μονο για αναπαραγωγη).. αλλα δεν σκοπευω ν αλλαζω σε κανενα τις ιδεες του.

αυτα. κουραστηκα να γραφω σοβαρα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ρε ευα εδω δε μιλαμε το αν ασχολουμαστε με αλλους.
Αλλα καταλαβετε το.

Ο πατερας,ο αδερφος εχει και τιμη
και 'συ ποια εισαι που θα του χαλασεις τη ζωη?

κι ο πατερας τι ειναι να μου γαμησει την ζωη και να με κανει ανωμαλη απο τα κομπλεξ και τους περιορισμους;;;;;

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δεν κατάλαβες τι είπα. Έξω οι γυναίκες είναι μεγαλωμένες πιο ελέυθερα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ακριβως ευα
ευακι συμφωνω σε ολα οσα εγραψες στο τελευταιο ποστ..

ΑΝ καποιος λεει οτι θελει την κορη του παρθενα κ τις αλλες καριολες,ειναι για κρεμασμα..

υποκρισιες
ειναι σαν μερικοι που βριζουν κ καταριουνται τις ιεροδουλες αλλα τις επισκεπτονται

Επισκέπτης
εσυ λες παω με ελευθερων ηθων κι αυτες ειναι ομως κορες καποιου τον ρωτησες αυτον τον τυπο πως νιωθει;;;;

αυτες ευα που ειναι ελευθερων ηθων για να βγαινουν εξω κ να επιτρεπουν στον εαυτο τους να της βλεπω σαν κρεατα ολες ιδιες παει να πει βγαζοντας τα μπουτια τους,προκαλωντας κ ενδεχομενως με το να γαμηθουν σημερα με εμενα αυριο με τον αλλον παει να πει οτι ο πατερας τους η δεν ενδιαφερεται η δεν εχει προβλημα...
εχω γνωρισει κοπελες εξω που πραγματικα τις σεβαστηκα γιατι αυτο μου βγαλανε οτι δεν ειναι φτηνιαρες κ σαν σωμα κ σαν ψυχη...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κι ο πατερας τι ειναι να μου γαμησει την ζωη και να με κανει ανωμαλη απο τα κομπλεξ και τους περιορισμους;;;;;
Δεν ειναι ετσι..

Να παει 20-22 και να κανει οτι θελει αφου θα ειναι μεγαλο ατομο και απο μακρια και αγαπημενοι.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβες τι είπα. Έξω οι γυναίκες είναι μεγαλωμένες πιο ελέυθερα

κι αυτο τις κανει ποιο πουτανες;;;; να σου πω εγω τι μου εχει πει φιλος μου βελγος για τις βελγιδες;;;; δεν ειναι για  γαμησια αυτες ειναι μονο για σοβαρες σχεσεις...... και ειναι μεγαλωμενες ελευθερα!!!!! μηπως η καταπιεση φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα;;;;

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Το ίδιο λέμε και δεν το κατάλαβες :cheesy:

Επισκέπτης
κ ειπα οτι την κοπελα που ειδα παρθενα την σεβαστηκα οπως εχω σεβαστει κ αλλες κοπελες με προσωπικοτητα αξιοπρεπεια κ τα σχετικα...τωρα το τσολι στην παραλιακη λυπαμαι δεν θα το σεβαστω

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν ειναι ετσι..

Να παει 20-22 και να κανει οτι θελει αφου θα ειναι μεγαλο ατομο και απο μακρια και αγαπημενοι.

εσενα στα 22 χτυπησαν οι ορμονες σου κοκκινο η στα 15;;;; στις γυναικες οι ορμονες χτυπαν πιο γρηγορα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α την κορη σου μακρια θα την εχεις αμα ενηλικιωθει χρηστο?

τελικα ευχομαι κ εγω να μην κανεις κορη... κριμα το κοριτσι με τετοιες αποψεις πατερα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ακριβως ευα
υποκρισιες
ειναι σαν μερικοι που βριζουν κ καταριουνται τις ιεροδουλες αλλα τις επισκεπτονται
Δεν καταλαβατε.
Να κανει στη ζωη της 3-4 σχεσεις και δεν θα μ ενδιαφερει.....

Δεν θελουμε τις αλλες πουτανες...

Κατα τη γνωμη μου οι ιεροδουλες ειναι φοβερες γυναικες και αν ειχαν ολες απο εναν αντρα να παντρευτουν και τα εδιναν ολα μονο σε αυτον οι σχεσεις θα ηταν καλυτερες.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες κ μαγκίτισσες η αληθεια ειναι η εξης:

ΟΤΙ ΚΑΙ Ν Α ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ,ΜΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,η κορη ΑΝ ΘΕΛΕΙ,θα τα κανει..

Αν την εχει μεγαλωσει σωστα ακόμα κ μονη της  να βγαινει απο τα 15,θα ξερει τι να προσεξει...

τωρα αυτα που συζηταμε ειναι ιστοριες..

ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ δεν κανει οτι της πει ο πατερας της...

Και κατι αλλο: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ να ειμαστε συντηρητικοι(εγω ειμαι αλλα οχι γιατι η γυναικα δεν ειναι ισοτιμη αλλα για λογους αλλους που δεν θα αναπτυξω)ΑΛΛΑ οταν λεμε κατι ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ...αυτο που λεμε για τις κορες μας,να ισχυει κ για τις φιλες μας κ για τις γκομενες κ ολα...

οχι να λεμε 'ας γαμιουνται οι αλλες αλλα οχι η δικη μου'

ή ολες ή καμια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom