Νέα

Μπαμπάδες & Κόρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως νιώθετε για τη σεξουαλική ζωή της κόρης σας;

• Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί με στεναχωρεί/εκνευρίζει!

Ψήφοι: 2 28,6%
  • Εμένα η κόρη μου δεν κάνει τέτοια, την έχω μεγαλώσει με αρχές!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Της ασκώ αυστηρό έλεγχο και δε μπορεί να κάνει τπτ!

• Δεν έχω κανένα πρόβλημα-δεν αναμειγνύομαι. Έχει δικαίωμα να απολαύσει

Ψήφοι: 3 42,9%
  • Ειμαι οκ και της δίνω και συμβουλές για προφύλαξη και γενικά τι να προ

• Στα @@ μου ο,τι και να κάνει, εμένα παιδί μου ειναι ΜΟΝΟ ο γιός μου!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα μουν αν νομιζεις οτι μια γυναικα για να κανει σεξ πρεπει να εχει στο μυαλο της μονο την αναπαραγωγη... πραγματικα ζεις στο 1800

ελεος.. τοσο οπισθοδρομικες ιδεες...

κ για το τελευταιο ποστ.. με τη γυμνη κ το βιαστη (γιατι ως που να στειλω μπορει να γραφτουν αλλα 9564579 ποστς) αυτο ειναι το αλλο ακρο

ε δεν ειναι ολα ασπρο κ μαυρο... υπαρχει κ το γκρι...

χρηστο τοτε εσυ να τους φερεσαι ασχημα...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τα πιτσιρικια κοριτσια νοιαζονται μονο που θα πανε για καφε και τα αλλα....
Οποτε τι λεμε τωρα......

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
λαθος ειμαι για σενα κ για καποιους αλλους...για εμενα ειμαι μια χαρα...για εμενα ειναι λαθος μια γυναικα να μεγαλωνει να ενηλικιωνεται κ να σκεφτεται μονο να πηγαινει σε διαφορετικα μαγαζια,να γαμιεται με διαφορετικους,να ξενυχταει μεχρι της 7 πρωι,να βγαινει γυμνη....πως να το κανουμε αυτη ειναι η αποψη μου...γιατι μετα θα ρθει ο βιαστης που θα την δει 7 το πρωι γυμνη θα την βιασει κ μετα θα αναρωτηθει γιατι?τι γιατι βγαινει γυναικα μονη κ καθεται μενρι της 7...θελει πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι ψαχνεται...

Δε χρειάζεται να πηγαίνει σε διαφορετικά μαγαζιά,να ξενυχτάει κλπ για να κάνει ότι θέλει.Ο βιαστής μπορεί να έρθει και σε μια κοπέλα που βγήκε να πάει στην Εκκλησία.Άλλο θέμα αυτό.Πάντως εκπλήσσομαι με τις ιδιαίτερα συντηρητικές απόψεις σας.

Επισκέπτης
Μουνιλα και Χρηστο ,χωρις παρεξηγηση,τετοιες λογικες και νοοτροπιες σαν τις δικες σας οδηγουν στο φαινομενο της κομπλεξικης αγαμητης Ελεινιδας!

καλα ασπρουλη επειδη μαλλον εχεις ξεχασει οι ελλεηνιδες γιναν,τωρα που οι οικογενειες γιναν φρεε...οποτε τραγουδα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι ρε συ δεν θα το κρεμασεις το παιδι,δεν ειπα κατι τετοιο αλλα αμα θελεις την γνωμη μου αμα την βλεπω με 1234566 γκομενους δυστηχισμενος θα ειμαι πως να το κανουμε θα κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου...

ε οταν θα μεγαλωνει φροντισε να της δινεις σωστες συμβουλες...

κ σιγουρα να μην της φερεσαι ασχημα

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Τα πιτσιρικια κοριτσια νοιαζονται μονο που θα πανε για καφε και τα αλλα....
Οποτε τι λεμε τωρα......

Και τα πιτσιρίκια αγόρια τα ίδια σκέπτονται.Όπως επίσης και κάποιοι "φοιτητές" που δεν πατάνε στις σχολές.Υπάρχουν όμως και κοπέλες που είναι άριστες μαθήτριες,αλλά και φοιτήτριες και έχουν όλες τις τρύπες δουλεμένες!Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε whity το θεμα μα τις Ελληνιδες ειναι γονοδιακο απο τη ριζα του οποτε δεν κολλαει εδω.καμια σχεση.

Επισκέπτης
καλα ασπρουλη επειδη μαλλον εχεις ξεχασει οι ελλεηνιδες γιναν,τωρα που οι οικογενειες γιναν φρεε...οποτε τραγουδα

Ναι αλλα αυτο που λες οτι ο ανδρας πρεπει να ειναι ο "κυνηγος" και αυτα περι καμακιου πως μπορουν να ισχυουν οταν λες οτι η γυναικα πρεπει να κανει σεξ μονο οταν εχει στο μυαλο της την αναπαραγωγη?Εμ δεν υπαρχουν μετα θηραματα για τους αντρες κυνηγους...Αν ισχυε αυτο που λες τοτε και ο αντρας οταν γαμουσε μια θα επρεπε μετα να εχει σαν στοχο τον γαμο και αυτος...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ε οταν θα μεγαλωνει φροντισε να της δινεις σωστες συμβουλες...

κ σιγουρα να μην της φερεσαι ασχημα
Ποιες συμβουλες ρε bite σιγα μην ακουσει εσενα.
Τον γκομενο θα ακουσει..
Θα ακουει πιο πολυ ενα τυχαιο παρα εσενα.

Πως σου φανηκε?

Επισκέπτης
Δε χρειάζεται να πηγαίνει σε διαφορετικά μαγαζιά,να ξενυχτάει κλπ για να κάνει ότι θέλει.Ο βιαστής μπορεί να έρθει και σε μια κοπέλα που βγήκε να πάει στην Εκκλησία.Άλλο θέμα αυτό.Πάντως εκπλήσσομαι με τις ιδιαίτερα συντηρητικές απόψεις σας.

ρε συ νταξει ειμαι συντηρητικος κ σου λεω οτι οι γονεις μου ειναι το ακρως αντιθετο κ μαλιστα μου λενε με τα μυαλα που εχω δεν θα με θελει καμια αλλα μου εξηγεις γιατι εγινα ετσι?εγω δεν νομιζω απο την κουτρα μου να τις βγαζω αυτες τις αποψεις κ να μην εχω δει πραγματα που πραγματικα να καταλαβαινω την λεπτοτητα του θεματος..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε συ νταξει ειμαι συντηρητικος κ σου λεω οτι οι γονεις μου ειναι το ακρως αντιθετο κ μαλιστα μου λενε με τα μυαλα που εχω δεν θα με θελει καμια αλλα μου εξηγεις γιατι εγινα ετσι?εγω δεν νομιζω απο την κουτρα μου να τις βγαζω αυτες τις αποψεις κ να μην εχω δει πραγματα που πραγματικα να καταλαβαινω την λεπτοτητα του θεματος..
ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ για τις αποψεις σου κ τις ιδεες σου φιλε..

ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ,στα @@ σου,η αποψη του καθενος..

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ να υπερασπιζεσαι αυτο που πιστευεις,ασε τα πως βγηκα κλπ..

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ

Επισκέπτης
Ναι αλλα αυτο που λες οτι ο ανδρας πρεπει να ειναι ο "κυνηγος" και αυτα περι καμακιου πως μπορουν να ισχυουν οταν λες οτι η γυναικα πρεπει να κανει σεξ μονο οταν εχει στο μυαλο της την αναπαραγωγη?Εμ δεν υπαρχουν μετα θηραματα για τους αντρες κυνηγους...Αν ισχυε αυτο που λες τοτε και ο αντρας οταν γαμουσε μια θα επρεπε μετα να εχει σαν στοχο τον γαμο και αυτος...

μα στην παρουσα φαση το καμακι απευθυνεται σε γυναικες ελευθερων ηθων  ;) ..το πιστευεις οτι ειχα μπλεξει με παρθενα κ επειδη μετα θα την παραταγα δεν την γαμησα για να μην την πληγωσω...ετσι τα βλεπω τα πραγματα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αλλα το βλεπω εγω τετοιος γκαντεμης που ειμαι....

κορη θα κανω και θα παω να φουνταρω.......η θα παω φυλακη στην καλυτερη εκδοχη

Η ζωη μου με οδηγει στην καταστροφη.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
γιαυτο καταντουν στα 35 τους,με 100 αποτυχημενες σχεσεις κ κλαινε 'γιατι δεν υπαρχουν ανδρες'

μην ασχολεισαι φιλε,αφου τα ξερεις..

ναι λαπλας ειδα και τον δικο μου πατερα, που κατι τετοια ελεγε παντα και στο τελος δεν καταφερε και τπτ, εφαγα μονη μου τα μουτρα μου και εμαθα οπως επρεπε. δεν ηθελε να του πληγωσουν το κοριτσακι και τι καταφερε με το να μου τα πρηζει;;; τπτ δεν ειναι κακο να τρως τα μουτρα σου ξερεις. και καλυτερα να μην παραμυθιαζουν οι γονεις τα παιδια και ειδικα τις κορες οτι θα βρουν ΕΝΑΝ να τις κανει ευτυχησμενες και που θα τις αγαπαει κτλ κτλ γτ μεχρι να γινει αυτο πρεπει πρωτα να φαει τα σκατα του το κοριτσακι. αποψη μου

Επισκέπτης
ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ για τις αποψεις σου κ τις ιδεες σου φιλε..

ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ,στα @@ σου,η αποψη του καθενος..

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ να υπερασπιζεσαι αυτο που πιστευεις,ασε τα πως βγηκα κλπ..

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ

μα δεν προκειται να τις αλλαξω εγω το λεω για να δουνε οτι δεν ειμαι φαντασιοπληκτος κ οτι οι γονεις μου ηταν σχετικα ελαστικοι κ οτι απο το μυαλο μου δεν τα εχω βγαλει

Επισκέπτης
μα στην παρουσα φαση το καμακι απευθυνεται σε γυναικες ελευθερων ηθων  ;) ..το πιστευεις οτι ειχα μπλεξει με παρθενα κ επειδη μετα θα την παραταγα δεν την γαμησα για να μην την πληγωσω...ετσι τα βλεπω τα πραγματα

Ωραιος ξηγημενος...Και εγω δεν θα εκανα κατι τετοιο...
Παντως δεν θα μου αρεσε μια κοινωνια που να εκλιπουν οι γυναικες ελευθερων ηθων και το καμακι  :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
θα βρεις την συντηρητικια σου κ εσυ μουν, να κανετε χωριο χαχαχα

Ποιες συμβουλες ρε bite σιγα μην ακουσει εσενα.
Τον γκομενο θα ακουσει..
Θα ακουει πιο πολυ ενα τυχαιο παρα εσενα.

Πως σου φανηκε?

χρηστο σορρυ αλλα δεν ειναι ολα τα παιδια ετσι, υπηρξα παιδι δνε ημουν ετσι, ειχα φιλους/φιλες που υπηρξαν παιδια δεν ηταν ετσι, γνωριζω τωρα παιδια κ στην οικογενεια κ φιλων που δεν ειναι ετσι
κ επαναλαμβανω συνηθως οι γονεις φταινε κατα το μεγαλυτερο ποσοστο για οτι βγαινουν τα παιδια τους.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ελευθερων ηθων= πληρωμενων ηθων;;;;;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αλλα το βλεπω εγω τετοιος γκαντεμης που ειμαι....

κορη θα κανω και θα παω να φουνταρω.......η θα παω φυλακη στην καλυτερη εκδοχη

Η ζωη μου με οδηγει στην καταστροφη.

Να παρακαλάς να αποκτήσεις υγιή παιδιά,και ας είναι και κορίτσια.Μερικές φορές με τα αγόρια βρίσκεις τον μπελά σου.Σκέψου να σου κουβαλήσουν κανά μαντράχαλο και να σου πουν είναι η σχέση μου και θα τον παντρευτώ!!!!Τώρα που έγινε η αρχή βράστα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom