Νέα

Μπαμπάδες & Κόρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως νιώθετε για τη σεξουαλική ζωή της κόρης σας;

• Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί με στεναχωρεί/εκνευρίζει!

Ψήφοι: 2 28,6%
  • Εμένα η κόρη μου δεν κάνει τέτοια, την έχω μεγαλώσει με αρχές!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Της ασκώ αυστηρό έλεγχο και δε μπορεί να κάνει τπτ!

• Δεν έχω κανένα πρόβλημα-δεν αναμειγνύομαι. Έχει δικαίωμα να απολαύσει

Ψήφοι: 3 42,9%
  • Ειμαι οκ και της δίνω και συμβουλές για προφύλαξη και γενικά τι να προ

• Στα @@ μου ο,τι και να κάνει, εμένα παιδί μου ειναι ΜΟΝΟ ο γιός μου!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

specialguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Αγαπητε bite και εσυ αν ειχες κορη κι φοβοσουν για ναρκωτικα θα σου ελεγα αν θα εβαζες καμερα ή οχι.......

Τελικα βεβαια δεν επαιξε τιποτα τετοιο και ανακουφηστικα οταν το ειδα...

Το οτι στο σεξ ισως βαζει τα γυαλια ακομα και στην μητερα της ειναι αλλη υποθεση

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αφου δεν απανταει ο φιλος
........καταλαβα.................................................

Ρε bite εισαι γυναικα δεν μπορεις να καταλαβεις.....

ρε χριστο εισαι αντρας και ποτε δεν θα καταλαβεις ποσο ανεδαφικα ειναι αυτα που λες

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αγαπητε bite και εσυ αν ειχες κορη κι φοβοσουν για ναρκωτικα θα σου ελεγα αν θα εβαζες καμερα ή οχι.......

Το οτι στο σεξ ισως βαζει τα γυαλια ακομα και στην μητερα της ειναι αλλη υποθεση
Τραγικη κατασταση.......

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

και παλι θα μπορουσες να της ειχες μιλησει οχι να να την κατασκοπευσεις  ;)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε χριστο εισαι αντρας και ποτε δεν θα καταλαβεις ποσο ανεδαφικα ειναι αυτα που λες
Τι να πω δλδ
γαμηστε την κορη μου......?
τσιμπουκακι
μουνακι
κωλαρακι
ελευθερα πιασιματα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χρηστο μερικες αποψεις που μας παραθετεις κατα καιρους ουτε ανδρες νομιζω μπορουν να τις καταλαβουν...

κ τ οτι ειμαι γυναικα δεν εχει να λεει, κ πατερα εχω κ αδερφους εχω, δεν φυτρωσα, λες να μην μπορω να καταλαβω πως μπορει να αισθανονται? αλλο αυτο κ αλλο οι ακραιες εντελως αποψεις που γραφεις.

σπεσιαλγκαι... αγαπητΗ κατα πρωτον, κ κατα δευτερον θα συμφωνησω με την ευα... ενιγουει το τι κανεις με την οικογενεια σου ειναι προβλημα κ θεμα δικο σου οχι δικο μας

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Αν την έχεις μεγαλώσει σωστά και δεν την έχεις αφήσει εντελώς ελεύθερη,και είναι έξυπνη δε θα μπλέξει με ναρκωτικά.Όπως δεν μπλέξαμε κι εμείς,και ας μην μας είχαν κάμερες οι γονείς μας...Αρκεί να της καλύπτετε-οι γονείς-τα κενά που πιθανόν έχει και να είστε δίπλα της.Η αδιαφορία οδηγεί στα ναρκωτικά...

Επισκέπτης
αυτο που νομιζεις οτι με την οργη κ τους θυμους καταφερνεις τπτ θετικο απλα δεν ισχυει

διαφορετικα πρεπει να το δεις το ζητημα αμα θες να εχεις καλη σχεση με τα παιδια σου κ να τα μεγαλωνεις σωστα.

δεν λεω οτι θα μ αρεσε η κορη μου να κανει απεριγραπτα πραγματα στα 16 της, σε προλαβαινω γιατι αυτο θα με ρωτησεις :P

(καλα το οτι μαγνητοσκοπησες την κορη σου σπεσιαλγκαι μου φαινεται απαραδεκτο.. αποψη μου βεβαια)

θα σου κανω καποιες ερωτησεις υπο μορφη διαλογου κ θα ηθελα να μου απαντησεις σε αυτες
1)το ιδιο αντιλαμβανεται ο αντρας το σεξ κ το ιδιο η γυναικα?
2)ειναι κακο να εχεις ως στοχο για την κορη σου να θελει απο μικρη να παντρευτει κ να της εξηγησεις με επειχηρηματα το γιατι?(οχι οτι απαραιτητα θα το κανει αλλα...)
3)ξερεις πως σκεφτονται οι περισσοτεροι αντρες κ τι σκοπους εχουν κ μπορεις να ξερεις πως νιωθει ενας αντρας?
4)το  να της πεις να ειναι επιλεκτικη με τους αντρες κ να μην τους αλλαζει σαν τα πουκαμισα ειναι κακο?
5)το να εχει σεξουαλικη ζωη απο τα 16 παλι το θεωρεις σωστο?
6)εχεις σκεφτει ποτε το ενδεχομενο οτι με το να γνωρισεις πολλους αντρες μετα ξεγευγεις απο το σκοπο(κατα την αποψη μου) της ζωης σου κ γινεσαι σιγα σιγα ενα ζωο που τρυγιρνας αναζητωντας καινουργια σαρκα?

αυτα ολα τα εξηγεις με επειχηρηματα κ οχι με φωνες κ με φασσαριες αλλα τα θεωρεις ολα τοσο λαθος?(δεν θα τα επιβαλλλω αλλα το παιδι κ το σκυλι ειναι πως μαθαινει απο μικρο  ;) )

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
και παλι θα μπορουσες να της ειχες μιλησει οχι να να την κατασκοπευσεις  ;)
Ελα ρε Ευα πλακα μας κανεις να πουμε.
Οταν μιλας σε ενα 16χρονο κοριτσι ειναι σαν μιλας στον τοιχο,σε κοροιδευει πισω απο την πλατη σου,ποιον?τον ιδιο της τον πατερα...

Σε αυτες τις ηλικιες τα κοριτσια ακουνε πιο πολυ εναν φλωρο γκομενο παρα τους γονεις.

Τα μαλακισμενα!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τι να πω δλδ
γαμηστε την κορη μου......?
τσιμπουκακι
μουνακι
κωλαρακι
ελευθερα πιασιματα

να μην πεις τπτ.... δεν εχεις το δικαιωμα αλλωστε να χωνεσαι στην ζωη οχι μονο της κορης που δεν εχεις η της αδερφης σου η οποιουδηποτε ανθρωπου. αυτο ειναι το προβλημα δεν την βλεπεις ως ανθρωπο αλλα ως περουσιακο στοιχειο που πρεπει να προστατευσεις

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
θα σου κανω καποιες ερωτησεις υπο μορφη διαλογου κ θα ηθελα να μου απαντησεις σε αυτες
2)ειναι κακο να εχεις ως στοχο για την κορη σου να θελει απο μικρη να παντρευτει κ να της εξηγησεις με επειχηρηματα το γιατι?(οχι οτι απαραιτητα θα το κανει αλλα...)
3)ξερεις πως σκεφτονται οι περισσοτεροι αντρες κ τι σκοπους εχουν κ μπορεις να ξερεις πως νιωθει ενας αντρας?
4)το  να της πεις να ειναι επιλεκτικη με τους αντρες κ να μην τους αλλαζει σαν τα πουκαμισα ειναι κακο?
6)εχεις σκεφτει ποτε το ενδεχομενο οτι με το να γνωρισεις πολλους αντρες μετα ξεγευγεις απο το σκοπο(κατα την αποψη μου) της ζωης σου κ γινεσαι σιγα σιγα ενα ζωο που τρυγιρνας αναζητωντας καινουργια σαρκα?

αυτα ολα τα εξηγεις με επειχηρηματα κ οχι με φωνες κ με φασσαριες αλλα τα θεωρεις ολα τοσο λαθος?(δεν θα τα επιβαλλλω αλλα το παιδι κ το σκυλι ειναι πως μαθαινει απο μικρο  ;) )

και γτ ενας αντρας μπορει και σχεδον επιβαλεται να τα κανει ολα αυτα ενω τα κοριτσια οχι ρε μουνιλα;;; γτ μην μου πεις οτι ενας πατερας δεν  καμαρωνει οταν ο γιος του γαμαει και δερνει!

specialguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
ο γλικιεσ κοπελεσ ποθ απαδισαν εχθν παιδια? και τι ηλικιας?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Πολλοί από εμάς σε αυτή την ηλικία αρχίσαμε τις σεξουαλικές σχέσεις.Εκτός αν θεωρείς ένα αγόρι,πιο ικανό και άξιο από ένα κορίτσι...Αν το θέλει και δεν είναι "προϊόν" "μαγκιάς" ας κάνει,τηρώντας τους κανόνες υγιεινής.Και ας κάνει με αυτόν που πραγματικά θέλει..

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δλδ ρε bite θα κανω εγω την κορουλα μου θα τις δωσω τα καλυτερα θα ειμαι ο καλυτερος μπαμπας και μια μερα θα ερθει ενας μαλακας φλωρος να μου γαμησει την κορη και να τις αλλαξει τα μυαλα κλπ κλπ με αποτελεσμα στο τελος να γαμηθει η οικογενεια.

Επισκέπτης
και γτ ενας αντρας μπορει και σχεδον επιβαλεται να τα κανει ολα αυτα ενω τα κοριτσια οχι ρε μουνιλα;;; γτ μην μου πεις οτι ενας πατερας δεν  καμαρωνει οταν ο γιος του γαμαει και δερνει!

το απανταω στο 1) γιατι πολυ απλα δεν αντιλαμβανονται το ιδιο κ ΔΕΝ ειναι το ιδιο για τον αντρα κ την γυναικα το σεξ(γνωμη μου)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

1. μαλλον οχι, δεν εχω κανει ανδρας να ξερω πως το αντιλαμβανεστε
2. δεν ειναι κακο να λες τις αποψεις σου στο παιδι σου, ειναι κακο να τις επιβαλλεις κ τελικα να το κανεις δυστυχισμενο
3. ναι ξερω
4. οχι δεν ειναι κακο, καλο ειναι. δεν νομιζω ενας νορμαλ γονεας να λεει στη κορη του να αλλαζει τους ανδρες σαν τα πουκαμισα
5. ειπα εγω οτι ειναι σωστο? ειπα οτι δεν θα μου αρεσε. με ρωτας τα ιδια? αμα το κανει ομως τι να κανω? να την κρεμασω ή να την διωξω απ το σπιτι οπως εγραφε ο χρηστος?
6. τι ερωτηση ειναι αυτη??? με ρωτας προσωπικα αυτη την ερωτηση?? ξερεις τι κανω στη ζωη μου εγω κ τι θεωρω σωστο ή οχι??? αν εκφραστηκες λαθος τοτε εκφρασου σωστα κ ξαναδιατυπωσε την

Επισκέπτης
Πολλοί από εμάς σε αυτή την ηλικία αρχίσαμε τις σεξουαλικές σχέσεις.Εκτός αν θεωρείς ένα αγόρι,πιο ικανό και άξιο από ένα κορίτσι...Αν το θέλει και δεν είναι "προϊόν" "μαγκιάς" ας κάνει,τηρώντας τους κανόνες υγιεινής.Και ας κάνει με αυτόν που πραγματικά θέλει..

καλα κ εγω γαμησα στα 15...κ ναι δεν ειναι το ιδιο...για την γνωμη την δικη μου ο αντρας το σεξ πρεπει να το εχει ως ενστκτο ενω η γυναικα πρεπει να δινει την ψυχη της κ να εχει στο μυαλο της ΜΟΝΟ την αναπαραγωγη...γνωμη μου

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το απανταω στο 1) γιατι πολυ απλα δεν αντιλαμβανονται το ιδιο κ ΔΕΝ ειναι το ιδιο για τον αντρα κ την γυναικα το σεξ(γνωμη μου)

α ναι και πως το αντιλαμβανονται οι αντρες και πως οι γυναικες; και τοτε αφου το αντιλαμβανονται διαφορετικα τοτε οι αντρες γτ κανουν σεξ με γυναικες κι οχι με εξωγηινους;;;;;;

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και τι νομιζεις οτι οι κορουλες στα 16 θα γαμηθουν με 16?
κανετε λαθος.....
θα πανε με 20αχρονο και πανω..πως σας φανηκε?

Το μουνι σερνει καραβι απο το 15-16 και απο οτι ηλικια θες.

Πως σας φανηκε??????????????????????????????

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Δλδ ρε bite θα κανω εγω την κορουλα μου θα τις δωσω τα καλυτερα θα ειμαι ο καλυτερος μπαμπας και μια μερα θα ερθει ενας μαλακας φλωρος να μου γαμησει την κορη και να τις αλλαξει τα μυαλα κλπ κλπ με αποτελεσμα στο τελος να γαμηθει η οικογενεια.

Κι εσύ κάποιου καλού μπαμπά την κόρη γαμάς ή θα γαμήσεις για να φέρεις στον κόσμο την κόρη σου.Κι εσύ ίσως είσαι ο μαλάκας φλώρος που γαμάει ή γάμησε την οικογένεια του πεθερού σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom