Νέα

Μπαμπάδες & Κόρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως νιώθετε για τη σεξουαλική ζωή της κόρης σας;

• Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί με στεναχωρεί/εκνευρίζει!

Ψήφοι: 2 28,6%
  • Εμένα η κόρη μου δεν κάνει τέτοια, την έχω μεγαλώσει με αρχές!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Της ασκώ αυστηρό έλεγχο και δε μπορεί να κάνει τπτ!

• Δεν έχω κανένα πρόβλημα-δεν αναμειγνύομαι. Έχει δικαίωμα να απολαύσει

Ψήφοι: 3 42,9%
  • Ειμαι οκ και της δίνω και συμβουλές για προφύλαξη και γενικά τι να προ

• Στα @@ μου ο,τι και να κάνει, εμένα παιδί μου ειναι ΜΟΝΟ ο γιός μου!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι αντρες που το θεωρουν πολυ ευαισθητο θεμα τοτε ας μη μιλανε για τις ελληνιδες ή τις ρωσσιδες γιατι πολυ απλα δεν τους παιρνει ;) και πλεον κανεις δεν τους παιρνει και στα σοβαρα....εστω και αν καποια απο αυτα που λενε ειναι σωστα......
Εσυ το πας αλλου.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...απλα με τους γιους παιζεις διαφορετικα....κατασκευαστικα παχνιδια, ποδοσφαιρο, αθληματα, playstation, αυτοκινητα, τεχνολογια...
Δεν συμφωνώ! Θα μπορούσες ΙΣΩΣ να πεις ότι με το κορίτσι δεν μπορείς να παίξεις πόλεμο ή ποδόσφαιρο αλλά εξήγησέ μου γιατί ένα κατασκευαστικό παιχνίδι (π.χ. LEGO), ένα άθλημα, ένα computer game, ένα αυτοκίνητο ή η τεχνολογία είναι αγορίστικα;
Αυτή η νοοτροπία δείχνει ότι ΑΝ ήσουν αγοροκόριτσο σίγουρα δεν είσαι τώρα.
Μου θυμίζει την αντίδραση μιας κοπέλας που της είπα να έχει πάντα ένα κατσαβίδι στα πράγματα του σπιτιού και μου απάντησε: Μα άντρας είμαι;  :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν συμφωνώ! Θα μπορούσες ΙΣΩΣ να πεις ότι με το κορίτσι δεν μπορείς να παίξεις πόλεμο ή ποδόσφαιρο αλλά εξήγησέ μου γιατί ένα κατασκευαστικό παιχνίδι (π.χ. LEGO), ένα άθλημα, ένα computer game, ένα αυτοκίνητο ή η τεχνολογία είναι αγορίστικα;
Αυτή η νοοτροπία είχνει ότι ΑΝ ήσουν αγοροκόριτσο σίγουρα δεν είσαι τώρα.
Μου θυμίζει την αντίδραση μιας κοπέλας που της είπα να έχει πάντα ένα κατσαβίδι στα πράγματα του σπιτιού και μου απάντησε: Μα άντρας είμαι;  :jerking:

καλα δεν ξερω ποσο χρονων εισαι εσυ.....εγω οταν μεγαλωνα παντως ολα τα κοριτσακια ειχαν μπιμπιμπο....τωρα πιθανον να υπαρχει αλλη αντιληψη απο τους γονεις δεν το γνωριζω.....εγω οταν ημουν παιδακι τα δωρα που παιρναν στα κορτισακια ηταν καροτσακια, κουζινικα, κουκλες, σιδερωστρες, πλυντηρια, κομμωτηρια και παει λεγοντας.....κατασκευαστικα τυπου λεγκο αφενος δεν υπηρχαν ΤΟΣΟ πολυ διαδεδομενα οπως τωρα και αφετερου πιστεψε με δεν ηταν το πρωτο παιχνιδι που επαιρνες σε ενα κοριτσι....τουλαχιστον τα κοριτσια στο σχολειο τα πιο πολλα δεν ειχαν λεγκο ουτε τα ενδιεφερε κι ολας να αποκτησουν.....

προσωπικα ευτυχως δε μεγαλωσα μονο με κουκλες αλλα και με πολλα αγοριστικα παιχνιδια.....(το καλο του να εισαι το μονο κοριτσι στο σοι)

τετοια περιστατικα οπως αυτο ακριβως που περιεγραψες δε θα ηθελα να κανει ποτε η κορη μου.....δεν καταλαβαινω που ακριβως διαφωνουμε...

επισης τωρα που το ξανασκεφτομαι...προσωπικα ακομα και τωρα που διδασκω σε σχολειο δε βλεπω πολλα κοριτσακια να εχουν αλλα ενδιαφεροντα περαν της μπαρμπι, των ρουχων και των καλλυντικων.....ελαχιστα ασχολουνται και με αλλα πραγματα πιο "αγοριστικα"...το αγοριστικα και το κοριτσιστικα που χρησιμοποιησα πιο πανω ειναι σαφως πλασματικος ορος που εχει επιβαλλει η κοινωνια και μονο...και εν πασει περιπτωσει δεν καταλαβαινω για πιο λογο πρεπει να υπαρχουν αγοριστικα και κοριτσιστικα.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καθηγητρια μουσικης

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κααααααλο ειναι :) εκανα το χομπυ επαγγελμα ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πείσμα να έχεις.... και λίγο τύχη πιστεύω....

αλλά κυρίως θέληση ;)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...ελαχιστα ασχολουνται και με αλλα πραγματα πιο "αγοριστικα"...το αγοριστικα και το κοριτσιστικα που χρησιμοποιησα πιο πανω ειναι σαφως πλασματικος ορος που εχει επιβαλλει η κοινωνια και μονο...και εν πασει περιπτωσει δεν καταλαβαινω για πιο λογο πρεπει να υπαρχουν αγοριστικα και κοριτσιστικα.....

Μα εδώ είναι που δεν σε καταλαβαίνω! Λες ότι αυτός ο διαχωρισμός είναι επεβεβλημένος και πλασματικός και εν εν πασει περιπτωσει δεν τον καταλαβαίνεις ενώ από την άλλη θα σε εμπόδιζε μια χαρά να παίξεις LEGO με την κόρη σου ή μια παρτίδα MARIO στην παιχνιδομηχανή.
Αν αυτό το λες εσύ ΣΗΜΕΡΑ που δηλώνεις και αγοροκόριτσο τότε η νοοτροπία που είχαν ΤΟΤΕ οι μανάδες μας ήταν πολύ προχωρημένη.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω που διαφωνουμε.....δεν θα με εμποδιζε κατι να παιξει η κορη μου με λεγκο ή με μαριο....αυτο σου εξηγω.......

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Εξακολουθω να μην καταλαβαινω που διαφωνουμε.....δεν θα με εμποδιζε κατι να παιξει η κορη μου με λεγκο ή με μαριο....αυτο σου εξηγω.......

Τι να πω; Πάω για ύπνο. Ίσως να είμαι πολύ κουρασμένος για να καταλάβω πως γίνεται αυτό που λες να μην έρχεται σε αντίθεση με το παρακάτω:

...απλα με τους γιους παιζεις διαφορετικα....κατασκευαστικα παχνιδια, ποδοσφαιρο, αθληματα, playstation, αυτοκινητα, τεχνολογια

Αν το καταλάβει κανείς, ας πει την άποψή του παρακαλώ.

Καληνύχτα σε όλους,
---
S

Επισκέπτης
Παιδι μου για του χρηστου την κορη λεμε :P μη μου πεις οτι και συ θα ειχες προβλημα......
ρε ειναι δυνατον απο τη μια να βριζετε τις ελληνιδες και απο την αλλη να σκεφτεστε πιο κομπλεξικα και απο τη γιαγια μου????
αν μεγαλωναν οι πατεραδες μας κομπλεξικες αγαμητες γκομενες (τις οποιες αναγκαστικα φορτωνεστε εσεις) λογω των ταμπου φανταστειτε τι τερατα θα μεγαλωσετε εσεις....
αγορακια που θα ψαχνουν να πηδηξουν αναμεσα σε κομπλεξικα κοριτσακια στα οποια ο μπαμπας δινει την αδεια να κανουν σεξ στα 25!!!!
να υποθεσω μονο ιεραποστολικα και κολπικαι και με στοχο τη γονιμοποιηση ε???
σα δε ντρεπομαστε λεω εγω :P

ευχαριστω για τα καλα σου λογια καταρχας...ειναι στοιχεια για γονιμη συζητηση....τελος παντων θα απαντησω
1)ας υποθεσουμε οτι βριζουμε τις ελληνιδες(μαλλον αλλου κειμενα διαβζεις οχι τα δικα μου)τι σχεση εχει οτι βριζω τις ελληνιδες με το να εχω τα μυαλα της γιαγιας μου?
2)κομπλεξικες ειναι τωρα οι γυναικες...εγω τωρα τις βλεπω να τρεχουν σε ψυχολογους,να εχουν καταθλιψη να περνουν ηρεμιστικα αντικαταθλιπτικα κ τα ρεστα...πριν 30 χρονια ηξερε κανενας τι θα πει ψυχολογος...δεν νομιζω
3)καλα αυτο με τα νουμερα καταλαβαινει κ η ιδια οτι ειναι χαζομαρα να το λες μου θυμιζεις τους αντρες που μετρανε ποσες γκομενες εχουν γαμησει ποιος εχει παει με τις περισσοτερες κ απο ποτε γαμανε

κ θα σου πω κ το αλλο απλα για να ξερεις τι ειμαι...ειμαι οπισθοδρομικος,συντηρητικος,εγωιστης τα εχω ξαναγραψει κ οτι αλλο θες...δικαιωμα μου ειναι να ειμαι ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ οπως κ δικαιωμα της καθε γυναικας ειναι να ξεκωλιαζεται απο το πρωι μεχρι το βραδυ....το ποιος ειναι σωστος κ ποιος ειναι λαθος ασε να το δειξει ο χρονος κ το αποτελεσμα κ οχι η θεωρια...δεν θελω να επεκταθω παλι κ να πω τα ιδια τα εχω ξαναγραψει κ αλλου αλλα  ο καθενας κανει της επιλογες του...

specialguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Εγω παντος το βλέπω απλα ειναι μια γυναικα σαν ολες τις αλλες και το σεξ ειναι ικανοποιηση για αυτην....

Δεν σας κρυβω οτι καποτε οταν ηταν 16 κι επιδη φοβομουν για ναρκωτικα και τετοια την μαγνητοσκοπησα και αυτα που ειδα να κανει με τον γκομενο της δεν περιγραφοντε ομως δεν ενοχληθηκα καθολου της εχω μηλησει και πραγματικα της ειπα οτι και στον γιο μου! κανε τα παντα αλλα μονο με προφυλακτικο!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω παντος το βλέπω απλα ειναι μια γυναικα σαν ολες τις αλλες και το σεξ ειναι ικανοποιηση για αυτην....

Δεν σας κρυβω οτι καποτε οταν ηταν 16 κι επιδη φοβομουν για ναρκωτικα και τετοια την μαγνητοσκοπησα και αυτα που ειδα να κανει με τον γκομενο της δεν περιγραφοντε ομως δεν ενοχληθηκα καθολου της εχω μηλησει και πραγματικα της ειπα οτι και στον γιο μου! κανε τα παντα αλλα μονο με προφυλακτικο!
Δλδ τι εκανε??????
Και στα 16?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Συγνωμη κιολας..
Αλλα δεν ενιωσες μαλακας...?
Δεν ενιωσες οργη......?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυτο που νομιζεις οτι με την οργη κ τους θυμους καταφερνεις τπτ θετικο απλα δεν ισχυει

διαφορετικα πρεπει να το δεις το ζητημα αμα θες να εχεις καλη σχεση με τα παιδια σου κ να τα μεγαλωνεις σωστα.

δεν λεω οτι θα μ αρεσε η κορη μου να κανει απεριγραπτα πραγματα στα 16 της, σε προλαβαινω γιατι αυτο θα με ρωτησεις :P

(καλα το οτι μαγνητοσκοπησες την κορη σου σπεσιαλγκαι μου φαινεται απαραδεκτο.. αποψη μου βεβαια)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ε οχι και να την κατασκοπευεις  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αυτο που νομιζεις οτι με την οργη κ τους θυμους καταφερνεις τπτ θετικο απλα δεν ισχυει

διαφορετικα πρεπει να το δεις το ζητημα αμα θες να εχεις καλη σχεση με τα παιδια σου κ να τα μεγαλωνεις σωστα.

δεν λεω οτι θα μ αρεσε η κορη μου να κανει απεριγραπτα πραγματα στα 16 της, σε προλαβαινω γιατι αυτο θα με ρωτησεις :P

(καλα το οτι μαγνητοσκοπησες την κορη σου σπεσιαλγκαι μου φαινεται απαραδεκτο.. αποψη μου βεβαια)
Αφου δεν απανταει ο φιλος
........καταλαβα.................................................

Ρε bite εισαι γυναικα δεν μπορεις να καταλαβεις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom