xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Δε σε δουλευω καθολου και ειδη τρωω πολλες πικρες απο μικρος.ελπιζω παντως να μας δουλευεις γτ αλλιως θα φας πολλες πικρες
Δε σε δουλευω καθολου και ειδη τρωω πολλες πικρες απο μικρος.ελπιζω παντως να μας δουλευεις γτ αλλιως θα φας πολλες πικρες
Δε σε δουλευω καθολου και ειδη τρωω πολλες πικρες απο μικρος.
ενταξει απο βιασυνη.....ηδη οχι ειδη... αυτο ειναι ο πληθυντικος του ειδος
τι να σου πω..... εμεις κανουμε την ζωη μας κι αυτη εμας....
ενταξει απο βιασυνη.....
Αμα εισαι τυχερος στη ζωη σου προχωρας
αλλιως........
για να σου ερθει η τυχη πρεπει πρωτα να πιασεις πατο. αυτο ξερω εγω...
οντως μην γαμησουμε κι αυτο το θρεντ χαιρετωτο γυρισαμε και στην φιλοσοφια τωρα...
Αμα πιασεις πατο τι τυχη και παπαριες...Παει τελιωσε
Εχουμε πιασει ηδη............για να σου ερθει η τυχη πρεπει πρωτα να πιασεις πατο. αυτο ξερω εγω...
Εχουμε πιασει ηδη............
σωστη..καλομελετα κι ερχεται
Τι σου αρεσει πιο πολυ,κοριτσακι η αγορακι?Εγω παντως εχω δυνατα ωαρια ειδικα προγραμματισμενα για να δημιουργουν μονο κοριτσια και μαλιστα με προσοντα......οποτε χρηστακο αμα κανω καμια κορη να την εχεις υποψην σου.....
κατι τετοια διαβαζω και εκτιμω το μπαμπακα μου
το να κάνετε κάνα κοριτσάκι, και γύρω στα 16-17-18 να είναι τρελό πιπίνι και να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι με τίποτα καυτά σορτσάκια και στρινγκάκια και να το βλέπετε και να τρελαίνεστε το έχετε σκεφτεί ποτέ?
εγώ αυτό σκέφτομαι τελευταία και τρελαίνομαι!! είναι να τον κόβεις τότε και να τον βάζεις στο συρτάρι τότε ή όχι?? αν μου φέρει κάνα κορίτσι θα της ζητήσω και κάρτα αλλαγής... αλλιώς με βλέπω να κλείνω 24ωρα στη δουλειά εκείνη την εποχή...
τι να σου πω ρε bite, ελπίζω να είναι οπως λες και να δρα το πατρικό φίλτρο...
εγώ τον φόβο μου εξέφρασα και σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι θα μου άρεσε να συμβαίνει αυτό
εγω θελω ενα αγορι για να το κανω σαν τα μουτρα μου
κ μια κορη τουλαχιστον για να την αγαπαω κ να την προστατευω σαν να ειναι γυναικα μου
τα καημενα τα παιδακια
Τι σου αρεσει πιο πολυ,κοριτσακι η αγορακι?
συμφωνω νιτσα
οι κορες ειναι κ λιγο εκνευριστικες... κλαματα.. παραπονα.. γκρινιες.. πω πω...