Νέα

Μπαμπάδες & Κόρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως νιώθετε για τη σεξουαλική ζωή της κόρης σας;

• Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί με στεναχωρεί/εκνευρίζει!

Ψήφοι: 2 28,6%
  • Εμένα η κόρη μου δεν κάνει τέτοια, την έχω μεγαλώσει με αρχές!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Της ασκώ αυστηρό έλεγχο και δε μπορεί να κάνει τπτ!

• Δεν έχω κανένα πρόβλημα-δεν αναμειγνύομαι. Έχει δικαίωμα να απολαύσει

Ψήφοι: 3 42,9%
  • Ειμαι οκ και της δίνω και συμβουλές για προφύλαξη και γενικά τι να προ

• Στα @@ μου ο,τι και να κάνει, εμένα παιδί μου ειναι ΜΟΝΟ ο γιός μου!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

Επισκέπτης
6. τι ερωτηση ειναι αυτη??? με ρωτας προσωπικα αυτη την ερωτηση?? ξερεις τι κανω στη ζωη μου εγω κ τι θεωρω σωστο ή οχι??? αν εκφραστηκες λαθος τοτε εκφρασου σωστα κ ξαναδιατυπωσε την

οι ερωτησεις δεν ειναι επι προσωπικου...γενικα τα ρωταω...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κι εσύ κάποιου καλού μπαμπά την κόρη γαμάς ή θα γαμήσεις για να φέρεις στον κόσμο την κόρη σου.Κι εσύ ίσως είσαι ο μαλάκας φλώρος που γαμάει ή γάμησε την οικογένεια του πεθερού σου...
Εγω δεν παω με ανηλικα οπως ολοι και ειμαι μαγκας,καταλαβες?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
καλα κ εγω γαμησα στα 15...κ ναι δεν ειναι το ιδιο...για την γνωμη την δικη μου ο αντρας το σεξ πρεπει να το εχει ως ενστκτο ενω η γυναικα πρεπει να δινει την ψυχη της κ να εχει στο μυαλο της ΜΟΝΟ την αναπαραγωγη...γνωμη μου

Είσαι λάθος φίλε μου.Στο σεξ οι άνθρωποι είναι ισότιμοι.Αυτό που έγραψες "να εχει στο μυαλο της ΜΟΝΟ την αναπαραγωγη" παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε άλλες θρησκείες.Δηλαδή έχεις το δικαίωμα να γαμάς όποια θέλεις και αυτή να σε περιμένει να αναπαράξετε;Η αναπαραγωγή απαιτεί δύο άτομα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
παντως γουσταρω να βλεπω γυναικες να ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ οτι οι γυναικες εχουν ιδια δικαιωματα με ανδρες(σαφως κ εχουν κ συμφωνουμε) αλλα αν καμια φορα συζητησουμε για ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ τις βλεπεις να λενε για 'αδυναμο φυλο΄..

Επισκέπτης
Αχ ρε μουνιλα με τις συντηριτικες αποψεις σου του κατηχητικου  :tickedoff:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Θα σπασω κανα υπολογιστη με αυτη την κωλοσυζητηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εγω δεν παω με ανηλικα οπως ολοι και ειμαι μαγκας,καταλαβες?

Ποια ανήλικα ρε φίλε;Αν μια κοπέλα 16 ετών έχει σεξουαλικές σχέσεις με έναν της ίδιας ηλικίας,είναι κακό;
Και γιατί είσαι μάγκας;

Επισκέπτης
Κι εσύ κάποιου καλού μπαμπά την κόρη γαμάς ή θα γαμήσεις για να φέρεις στον κόσμο την κόρη σου.Κι εσύ ίσως είσαι ο μαλάκας φλώρος που γαμάει ή γάμησε την οικογένεια του πεθερού σου...

αλλο ρε συ να την παντρευτει για να κανει παιδια κ αλλο να τους αλλαζει σαν τα πουκαμισσα αυτο λεμε...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οι ερωτησεις δεν ειναι επι προσωπικου...γενικα τα ρωταω...
ε γενικα δεν μ ενοχλει οτιδηποτε κ να κανει οποιοσδηποτε αν δεν ειναι εις βαρος καποιου αλλου
δεν κρινω κανενα
αν προκειται για το παιδι μου, οταν κανω, θα προσπαθησω να του δωσω τα εφοδια για να γινει σωστος ανθρωπος κ να προσεχει τον εαυτο του

αλλα αυτο που λεω, ειναι οτι εστω κ οτι τα κανω εγω ολα οσα θεωρω εγω σωστα κ το παιδι μου κανει ολα οσα λεει ο χρηστος πχ με 7547468468 διαφορετικους ανδρες.. ε δεν θα το αποκληρωσω, δεν θα το κρεμασω, δεν θα κανω τπτ

αλλα να σου πω κ κατι, πιστευω πως ολα ξεκινουν απ την οικογενεια... κ για τα περισσοτερα "ασχημα" που κανουν τα παιδια μεγαλωνοντας.. οι γονεις τους φταινε.

το τι ειναι ασχημο για τον καθενα μας ειναι διαφορετικο ισως.. δεν ξερω

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν καταλαβες ρε φιλε....?
Για δες εξω..
Ολα τα 16αχρονα τα εχουν με λιγουριδες 18-20-25 κλπ κλπ....

Μαγκας ειμαι γιατι ειμαι αυτος που ειμαι και δεν δινω αναφορα.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
αλλο ρε συ να την παντρευτει για να κανει παιδια κ αλλο να τους αλλαζει σαν τα πουκαμισσα αυτο λεμε...

Το σεξ είναι απόλαυση.Και εσύ αν σου δωθεί η ευκαιρία να αλλάζεις τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα δε θα την αρπάξεις από τα μαλλιά;Εγώ πάντως σίγουρα :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλα κ εγω γαμησα στα 15...κ ναι δεν ειναι το ιδιο...για την γνωμη την δικη μου ο αντρας το σεξ πρεπει να το εχει ως ενστκτο ενω η γυναικα πρεπει να δινει την ψυχη της κ να εχει στο μυαλο της ΜΟΝΟ την αναπαραγωγη...γνωμη μου

ειλικρινα δεν σε ειχα για τοσο συντηριτικο  :headbang: :headbang: :headbang: πρεπει;;;;; τι πρεπει;;;; αν δινουμε την ψυχη μας;;;;; αμα θελετε να σας δινουμε και την ψυχη μας φροντιστε να την αξιζετε κιολας..... και μονο η αναπαραγωγη;;;; θα ηθελα να δω τι θα πηδαγατε εσεις οι αντρες αν οι γυναικες το εκαναν μονο για αναπαραγωγη

Επισκέπτης
Είσαι λάθος φίλε μου.Στο σεξ οι άνθρωποι είναι ισότιμοι.Αυτό που έγραψες "να εχει στο μυαλο της ΜΟΝΟ την αναπαραγωγη" παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε άλλες θρησκείες.Δηλαδή έχεις το δικαίωμα να γαμάς όποια θέλεις και αυτή να σε περιμένει να αναπαράξετε;Η αναπαραγωγή απαιτεί δύο άτομα...

λαθος ειμαι για σενα κ για καποιους αλλους...για εμενα ειμαι μια χαρα...για εμενα ειναι λαθος μια γυναικα να μεγαλωνει να ενηλικιωνεται κ να σκεφτεται μονο να πηγαινει σε διαφορετικα μαγαζια,να γαμιεται με διαφορετικους,να ξενυχταει μεχρι της 7 πρωι,να βγαινει γυμνη....πως να το κανουμε αυτη ειναι η αποψη μου...γιατι μετα θα ρθει ο βιαστης που θα την δει 7 το πρωι γυμνη θα την βιασει κ μετα θα αναρωτηθει γιατι?τι γιατι βγαινει γυναικα μονη κ καθεται μενρι της 7...θελει πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι ψαχνεται...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Δεν καταλαβες ρε φιλε....?
Για δες εξω..
Ολα τα 16αχρονα τα εχουν με λιγουριδες 18-20-25 κλπ κλπ....

Μαγκας ειμαι γιατι ειμαι αυτος που ειμαι και δεν δινω αναφορα.

Εσύ δηλαδή τα είχες μόνο με μεγαλύτερες;

Δε σου ζήτησα να μου δώσεις αναφορά.Αλλά καλό είναι τέτοιου είδους δηλώσεις να αποφεύγονται.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δλδ πληρη απαθεια του γονεα..

'''ελα μωρε για γαμησι παει δεν πειραζει'''

Και αυτο για σωστα εφοδια και τετοια θα σου πω οτι οσο πιο καλα τους φερεσαι  τοσο πιο βπολυ σε κοροιδευοθν οταν ανακαλυψουν οτι εχουν μουνι...

Επισκέπτης
Μουνιλα και Χρηστο ,χωρις παρεξηγηση,τετοιες λογικες και νοοτροπιες σαν τις δικες σας οδηγουν στο φαινομενο της κομπλεξικης αγαμητης Ελεινιδας!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παντως γουσταρω να βλεπω γυναικες να ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ οτι οι γυναικες εχουν ιδια δικαιωματα με ανδρες(σαφως κ εχουν κ συμφωνουμε) αλλα αν καμια φορα συζητησουμε για ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ τις βλεπεις να λενε για 'αδυναμο φυλο΄..

+13

Επισκέπτης
ε γενικα δεν μ ενοχλει οτιδηποτε κ να κανει οποιοσδηποτε αν δεν ειναι εις βαρος καποιου αλλου
δεν κρινω κανενα
αν προκειται για το παιδι μου, οταν κανω, θα προσπαθησω να του δωσω τα εφοδια για να γινει σωστος ανθρωπος κ να προσεχει τον εαυτο του

αλλα αυτο που λεω, ειναι οτι εστω κ οτι τα κανω εγω ολα οσα θεωρω εγω σωστα κ το παιδι μου κανει ολα οσα λεει ο χρηστος πχ με 7547468468 διαφορετικους ανδρες.. ε δεν θα το αποκληρωσω, δεν θα το κρεμασω, δεν θα κανω τπτ

αλλα να σου πω κ κατι, πιστευω πως ολα ξεκινουν απ την οικογενεια... κ για τα περισσοτερα "ασχημα" που κανουν τα παιδια μεγαλωνοντας.. οι γονεις τους φταινε.

το τι ειναι ασχημο για τον καθενα μας ειναι διαφορετικο ισως.. δεν ξερω

ναι ρε συ δεν θα το κρεμασεις το παιδι,δεν ειπα κατι τετοιο αλλα αμα θελεις την γνωμη μου αμα την βλεπω με 1234566 γκομενους δυστηχισμενος θα ειμαι πως να το κανουμε θα κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Δλδ πληρη απαθεια του γονεα..

'''ελα μωρε για γαμησι παει δεν πειραζει'''

Και αυτο για σωστα εφοδια και τετοια θα σου πω οτι οσο πιο καλα τους φερεσαι  τοσο πιο βπολυ σε κοροιδευοθν οταν ανακαλυψουν οτι εχουν μουνι...

γιαυτο καταντουν στα 35 τους,με 100 αποτυχημενες σχεσεις κ κλαινε 'γιατι δεν υπαρχουν ανδρες'

μην ασχολεισαι φιλε,αφου τα ξερεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom