Νέα

Μπαμπάδες & Κόρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως νιώθετε για τη σεξουαλική ζωή της κόρης σας;

• Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί με στεναχωρεί/εκνευρίζει!

Ψήφοι: 2 28,6%
  • Εμένα η κόρη μου δεν κάνει τέτοια, την έχω μεγαλώσει με αρχές!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Της ασκώ αυστηρό έλεγχο και δε μπορεί να κάνει τπτ!

• Δεν έχω κανένα πρόβλημα-δεν αναμειγνύομαι. Έχει δικαίωμα να απολαύσει

Ψήφοι: 3 42,9%
  • Ειμαι οκ και της δίνω και συμβουλές για προφύλαξη και γενικά τι να προ

• Στα @@ μου ο,τι και να κάνει, εμένα παιδί μου ειναι ΜΟΝΟ ο γιός μου!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Να παρακαλάς να αποκτήσεις υγιή παιδιά,και ας είναι και κορίτσια.Μερικές φορές με τα αγόρια βρίσκεις τον μπελά σου.Σκέψου να σου κουβαλήσουν κανά μαντράχαλο και να σου πουν είναι η σχέση μου και θα τον παντρευτώ!!!!Τώρα που έγινε η αρχή βράστα...
Μπα δε νομιζω.
Την περιπτωση για κοριτσι................
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
απορω πως ειναι δυνατων στον 21 αιωνα να σκεφτεστε κατ'αυτο τον τροπο.... τοτε για ποια πραματα εγιναν ολες οι επαναστασεις και συγκεκριμενα εδω η σεξουαλικη τον 20 αιωνα;;;; ειλικρινα αν ολοι στην ελλαδα σκεφτονται ετσι δεν γυρναω ποτε να αφησω τα κοκαλα μου στην ευρωπη....

Επισκέπτης
ελευθερων ηθων= πληρωμενων ηθων;;;;;

μα για καμακι μιλαμε οχι για πληρωμενο...δεν ειπα κατι τετοιο...παραλιακη να βγεις γεματο ελευθερων ηθων ειναι που το μονο που θελουν ειναι να γαμηθουν....εγω τι να κανω αμα κατσουν να πω οχι?αφου την επομενη μερα ξεχασμενο θα με εχουν τι εχω να χασω  ;)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η μονη λυση ειναι να την παντρεψω απο τα 12.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
απορω πως ειναι δυνατων στον 21 αιωνα να σκεφτεστε κατ'αυτο τον τροπο.... τοτε για ποια πραματα εγιναν ολες οι επαναστασεις και συγκεκριμενα εδω η σεξουαλικη τον 20 αιωνα;;;; ειλικρινα αν ολοι στην ελλαδα σκεφτονται ετσι δεν γυρναω ποτε να αφησω τα κοκαλα μου στην ευρωπη....

σιγα βρε ευακι..στην ευρωπη δεν υπαρχουν συντηρητικοι?τοτε εμεις σε αλλη ευρωπη πηγαμε..γιατι δεν σεβεσαι καποιον που εχει διαφορετικη αποψη?
τι θες να σου πει,οτι θελει η κορη του να πηγαινει με 10 στην καθισιά της?

Επισκέπτης

μπα ευα εχουν αλλαξει τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ...λιγες μειναμε οι σνυτηρητικες  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι εξηγησε μου τι μπορει να εννοεις λεγοντας γονιδιακο...
πραγματικα απορω...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παλι εκνευριστηκα να δω τωρα που θα βγαλω την οργη.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Για ολα φταιει το δε(σ)οξυριβο(ζο)νουκλεϊ(νι)κό οξύ σας..
(Στο wikipaidia to ειδα..)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γι αυτο μελ παντα αντιπαθουσα τη βιολογια :P
Η μονη λυση ειναι να την παντρεψω απο τα 12.

κ αυτο ειναι σωστη αντιμετωπιση γονεα... να την παντρεψει απ τα 12

ευα δεν ξερω αν μονο εγω αρχιζω να νιωθω εκνευρισμο σ αυτο το θεμα ή συμπασχεις μαζι μου κ εσυ χαχαχαχα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οχι εξηγησε μου τι μπορει να εννοεις λεγοντας γονιδιακο...
πραγματικα απορω...
ωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οπως στο Αν.μπλοκ  και Ρωσια εχουν τα γονιδια να βγαινουν οι 9 στις 10 μουναρες ετσι και στην Ελλαδα βγαινουν 9 στις 10 πατσαβουρες.

Η πιο απλοικη εξηγηση.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι μονο που δεν μιλαμε για εμφανιση σ αυτο το θεμα
αλλα για συμπεριφορα ελλεινικη σωστα?
κ θελεις να μου πεις οτι φταιει το γονιδιο για τη ελλεινικη συμπεριφορα, κ οχι ο τροπος που μεγαλωνουν, οι γονεις κ το περιβαλλον γυρω τους!!!

Επισκέπτης
νταξει το χεσαμε το θεμα...απο τα 12?ακου εκει...απο τα 15 καλα ειναι  :2funny: ...περα απο την πλακα μπαιτ μην τσαντιζεσαι υπαρχουν ακομα τετοια μυαλα σαν τα δικα μας ευτυχως η δυστηχως αλλα απαντησε μου σε κατι...τα πραγματα στις ανθρωπινες σχεσεις ειναι καλυτερα τωρα που το μουνι ειναι φρεε η πριν απο 30 χρονια που υπηρχε ενα μετρο?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ο φιλος που βιντεοσκοπησε την κορουλα του δε μας ειπε ομως τι το αισχρο ειδε?

Μηπως του εδωσε και κωλο?????????

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Παντως πως καταφερνετε και φερνετε ολα τα θεματα στις ελλεινιδες δε μπορω να καταλαβω..ειναι η πηγη για ολα τα κακα?Κατι σα το φαινομενο του θερμοκηπιου..

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
νταξει το χεσαμε το θεμα...απο τα 12?ακου εκει...απο τα 15 καλα ειναι  :2funny: ...περα απο την πλακα μπαιτ μην τσαντιζεσαι υπαρχουν ακομα τετοια μυαλα σαν τα δικα μας ευτυχως η δυστηχως αλλα απαντησε μου σε κατι...τα πραγματα στις ανθρωπινες σχεσεις ειναι καλυτερα τωρα που το μουνι ειναι φρεε η πριν απο 30 χρονια που υπηρχε ενα μετρο?

Η πραγματικότητα ορίζει το μέτρο

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μα για καμακι μιλαμε οχι για πληρωμενο...δεν ειπα κατι τετοιο...παραλιακη να βγεις γεματο ελευθερων ηθων ειναι που το μονο που θελουν ειναι να γαμηθουν....εγω τι να κανω αμα κατσουν να πω οχι?αφου την επομενη μερα ξεχασμενο θα με εχουν τι εχω να χασω  ;)

και αυτες πως τον βλεπουν δλδ το σεξ; για αναπαραγωγη μην τρελαθουμε;

σιγα βρε ευακι..στην ευρωπη δεν υπαρχουν συντηρητικοι?τοτε εμεις σε αλλη ευρωπη πηγαμε..γιατι δεν σεβεσαι καποιον που εχει διαφορετικη αποψη?
τι θες να σου πει,οτι θελει η κορη του να πηγαινει με 10 στην καθισιά της?

το με ποσους θα παει μια γυναικα ειναι δικο της θεμα οχι του πατερα της. μου την δινει που ολος ο κοσμος ασχολειται με τη ζωη τον αλλων και ειδικα με τον κρεβατι των αλλων κι αυτο δεν ειναι μονο για τα παιδια, οπως λες η κορη μου δενθελω να ειναι πουτανα, ετσι θα πεις για μια που θα δεις στον δρομο οτι ειναι πουτανα. αυτο που μου την δινει δεν ειναι οτι εχουν καποια ατομα διαφορετικη απο την δικη μου αποψη οσο το γεγονος οτι εχουν δυο μετρα και δυο σταθμα την κορη τους την θελουν παρθενα και τις ξενες καριολες. αυτη ειναι η ελληνικη νοοτροπια σε ολους τους τομεις οτι αυτα συμβαινουν στους αλλους και οχι σε εμας και ειδικα στο θεμα του σεξ αυτο γινεται απο το κομπλεξ των ανθρωπων που δεν τολμαν να κανουν αυτα που ποθουν απο τον φοβο μην τους κατακρινουν. τελικα ειναι πολυ μεγαλοι φασιστες οι ελληνες δεν ειναι ουτε εγκαρδιοι και φιλικοι και φιλοξενοι οπως τους λεμε αλλα κουτσομποληδες και κομπλεξαρισμενοι μεχρι αηδιας. καλυτερα να ζω σε ενα μερος οπου κανεις δεν δινει δεκαρα αν ζω η αν πεθανα. τουλαχιστον εχω την ελευθερια μου; και μην πειτε οτι αυτο ειναι ελλειψη αγαπης και αδιαφοριας γτ αδιαφορια μπορει οντως να ειναι αλλα τελικα οποιος αγαπαει αφηνει και τον αλλον ελευθερο, δεν υπαρχει μεγαλυτερο αγαθο απο την ελευθερια και για αυτο πολεμουν εδω και χιλιαδες χρονια και θα πολεμουν ακομη

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Οι κατηγορίες ενατίον της νοοτροπίας σου eva είναι υπέρ για τις ρωσσίδες

Stories

Νέο!

Stories