Νέα

Μπαμπάδες & Κόρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως νιώθετε για τη σεξουαλική ζωή της κόρης σας;

• Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί με στεναχωρεί/εκνευρίζει!

Ψήφοι: 2 28,6%
  • Εμένα η κόρη μου δεν κάνει τέτοια, την έχω μεγαλώσει με αρχές!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Της ασκώ αυστηρό έλεγχο και δε μπορεί να κάνει τπτ!

• Δεν έχω κανένα πρόβλημα-δεν αναμειγνύομαι. Έχει δικαίωμα να απολαύσει

Ψήφοι: 3 42,9%
  • Ειμαι οκ και της δίνω και συμβουλές για προφύλαξη και γενικά τι να προ

• Στα @@ μου ο,τι και να κάνει, εμένα παιδί μου ειναι ΜΟΝΟ ο γιός μου!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κ ειπα οτι την κοπελα που ειδα παρθενα την σεβαστηκα οπως εχω σεβαστει κ αλλες κοπελες με προσωπικοτητα αξιοπρεπεια κ τα σχετικα...τωρα το τσολι στην παραλιακη λυπαμαι δεν θα το σεβαστω

γι αυτο το σχετικο τσολι σου ριχνει χυλοπιτα και την λες μετα ελλεηνιδα, γτ δεν μπορει να ζησει την σεξουαλικοτητα της αξιοπρεπως. πρεπει να υπομενει την αγενια καποιων αντρων

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εσενα στα 22 χτυπησαν οι ορμονες σου κοκκινο η στα 15;;;; στις γυναικες οι ορμονες χτυπαν πιο γρηγορα
καλα οι δικες μου χτυπησαν στα 11.

Αλλα δεν μολαμε για ορμονες τωρα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
κ ειπα οτι την κοπελα που ειδα παρθενα την σεβαστηκα οπως εχω σεβαστει κ αλλες κοπελες με προσωπικοτητα αξιοπρεπεια κ τα σχετικα...τωρα το τσολι στην παραλιακη λυπαμαι δεν θα το σεβαστω

λαθος φιλε,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ..

αλλο το ΑΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ..

τις σεβομαστε,αλλα δεν τις θελουμε διπλα μας,αλλα καθε ανθρωπο πρεπει να σεβομαστε..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μαγκες κ μαγκίτισσες η αληθεια ειναι η εξης:

ΟΤΙ ΚΑΙ Ν Α ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ,ΜΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,η κορη ΑΝ ΘΕΛΕΙ,θα τα κανει..

Αν την εχει μεγαλωσει σωστα ακόμα κ μονη της  να βγαινει απο τα 15,θα ξερει τι να προσεξει...

τωρα αυτα που συζηταμε ειναι ιστοριες..

ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ δεν κανει οτι της πει ο πατερας της...

Και κατι αλλο: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ να ειμαστε συντηρητικοι(εγω ειμαι αλλα οχι γιατι η γυναικα δεν ειναι ισοτιμη αλλα για λογους αλλους που δεν θα αναπτυξω)ΑΛΛΑ οταν λεμε κατι ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ...αυτο που λεμε για τις κορες μας,να ισχυει κ για τις φιλες μας κ για τις γκομενες κ ολα...

οχι να λεμε 'ας γαμιουνται οι αλλες αλλα οχι η δικη μου'

ή ολες ή καμια..

για ολες ετσι μπραβο

καλα οι δικες μου χτυπησαν στα 11.

Αλλα δεν μολαμε για ορμονες τωρα.

ορμονες=σεξ αν το εκανες στο σχολειο αυτο

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δεν είμαστε abroad eva στο ξαναλέω. Εδώ οι γυναίκες, για τους χψ λόγους, μέχρι τα 25 μπορεί να κάνουν whatever και μέτα φοράνε τις γόβες και πάνε στα μπουζούκια copy paste οι μαμάδες

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
λαπλας εννοειται οτι δε θα κανει ΟΤΙ της πει ο πατερας της
αμα ειναι σωστος πατερας θα ξερει οτι αλλο συμβουλη αλλο επιβολη του οτιδηποτε

μην λεμε τ αυτονοητα τωρα

σε γενικες γραμμες συμφωνω με το ποστ σου παντως

Επισκέπτης
μαγκες κ μαγκίτισσες η αληθεια ειναι η εξης:

ΟΤΙ ΚΑΙ Ν Α ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ,ΜΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,η κορη ΑΝ ΘΕΛΕΙ,θα τα κανει..

Αν την εχει μεγαλωσει σωστα ακόμα κ μονη της  να βγαινει απο τα 15,θα ξερει τι να προσεξει...

τωρα αυτα που συζηταμε ειναι ιστοριες..

ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ δεν κανει οτι της πει ο πατερας της...

Και κατι αλλο: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ να ειμαστε συντηρητικοι(εγω ειμαι αλλα οχι γιατι η γυναικα δεν ειναι ισοτιμη αλλα για λογους αλλους που δεν θα αναπτυξω)ΑΛΛΑ οταν λεμε κατι ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ...αυτο που λεμε για τις κορες μας,να ισχυει κ για τις φιλες μας κ για τις γκομενες κ ολα...

οχι να λεμε 'ας γαμιουνται οι αλλες αλλα οχι η δικη μου'

ή ολες ή καμια..

Εγραψες  :cool2:

Επισκέπτης
λαθος φιλε,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ..

αλλο το ΑΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ..

τις σεβομαστε,αλλα δεν τις θελουμε διπλα μας,αλλα καθε ανθρωπο πρεπει να σεβομαστε..

λαπλασε η αποψη μου ειναι οτι μια γυναικα που θα κυκλοφορει διπλα σου,κ δεν θα σκεφτεται να σου προσφερει ψυχικη ηρεμια κ να σε ξεφτιλιζει απο εδω κ απο εκει ειτε με ματιες ειτε με πραξεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ...μετα εαν τις σεβεσαι οπως λες ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ κ ξερεις πολυ καλα οτι αυτο θα κανουν οποτε μην μου το λες αυτο γιατι ξερεις δεν ειναι ετσι  ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
λαπλας εννοειται οτι δε θα κανει ΟΤΙ της πει ο πατερας της
αμα ειναι σωστος πατερας θα ξερει οτι αλλο συμβουλη αλλο επιβολη του οτιδηποτε

μην λεμε τ αυτονοητα τωρα

σε γενικες γραμμες συμφωνω με το ποστ σου παντως

οχι απλα το εγραψα γιατι εχω φιλες που ο πατερας τους στα 26 τους δεν τις αφηνει να βγουν μετα τις 10 κ αυτες οταν λενε 'ειχα υπερωρια' λενε μουφες γιαιτ βγαζαν τα ματια τους με τον προιστάμενο ή οταν λενε 'ειχα μαθημα' λενε μουφες για να κρυψουν οτι ηταν με τον 40ρη γκομενο...

1000 φορες η κορη μου ΝΑ ΞΕΡΩ οτι ειναι εμ τον 18ρη γκομενο της,παρα απο την καταπιεση να κανει δεσμο με τον πρωτο 40ρη που θα της πουλησει παραμυθακι..

ασε bite,δεν ειναι τπτ αυτονοητο..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
λαπλασε η αποψη μου ειναι οτι μια γυναικα που θα κυκλοφορει διπλα σου,κ δεν θα σκεφτεται να σου προσφερει ψυχικη ηρεμια κ να σε ξεφτιλιζει απο εδω κ απο εκει ειτε με ματιες ειτε με πραξεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ...μετα εαν τις σεβεσαι οπως λες ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ κ ξερεις πολυ καλα οτι αυτο θα κανουν οποτε μην μου το λες αυτο γιατι ξερεις δεν ειναι ετσι  ;)

ΣΥΜΦΩΝΩ οτι δεν ειναι αξιες ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ..

αλλα ο σεβασμος φιλε ειναι σεβασμος..
δηλαδη αν σου απευθυνει μια ξεκολιαρα τον λογο θα της πεις: ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ?οχι βεβαια,θα της μιλησεις ευγενικαοπως θα μιλουσες στην οιποιαδηποτε

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν περιμενω κοινωνικη αναγνωριση με το να συμφωνει καποιος μαζι μου!

Ευχομαι να μην κανω κορη......

Ρωτησα τον φιλο που βιντεοσκοπησε την 16χρονη κορη του αν εδωσε κωλο γιατι μιλησε για απεριγραπτα πραγματα και δεν απαντησε οποτε καταλαβατε.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
laplace συμφωνουμε... επιτελους συμφωνησαμε κ σε κατι σ αυτο το τοπικ χαχαχα

χρηστε μπορει κ να μην το ειδε ο ανθρωπος... 795479560486730 ποστς εχουμε γραψει

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ριξε της και ενα χερι ξυλο για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε ξεφτιλισει κιολας, και για να σου καθεται σουζα γτ κοντα ειναι κι αυτο

Επισκέπτης
ΣΥΜΦΩΝΩ οτι δεν ειναι αξιες ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ..

αλλα ο σεβασμος φιλε ειναι σεβασμος..
δηλαδη αν σου απευθυνει μια ξεκολιαρα τον λογο θα της πεις: ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ?οχι βεβαια,θα της μιλησεις ευγενικαοπως θα μιλουσες στην οιποιαδηποτε

ρε συ δεν λεω αυτο...ειναι κ ο γαμημενος γραπτος λογος κ δεν μπορουμε να συννενοηθουμε...οταν εννοω σεβασμο δεν εννοω στα λογια εννοω στις πραξεις  ;) ας πουμε να εισαι πιστος,να απαντας στα τηλ,να κανεις ερωτα κ τα σχετικα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε συ δεν λεω αυτο...ειναι κ ο γαμημενος γραπτος λογος κ δεν μπορουμε να συννενοηθουμε...οταν εννοω σεβασμο δεν εννοω στα λογια εννοω στις πραξεις  ;) ας πουμε να εισαι πιστος,να απαντας στα τηλ,να κανεις ερωτα κ τα σχετικα
ναι προφανες αυτο που λες φιλε,αλλα προσωπικα μια τετοια ουτε για καφε δεν θα την εκανα παρεα,οχι να εκανα σεξ κ δεσμο μαζι της..
ναι καταλαβα τι ειπες

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ριξε της και ενα χερι ξυλο για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε ξεφτιλισει κιολας, και για να σου καθεται σουζα γτ κοντα ειναι κι αυτο
Άμα το παρακάνει γιατί όχι;
Σε σχέση με το εξωτερικό, για τις γυναίκες εδώ ο γάμος αποτελεί μονόδρομο, πέραν του αυτονόητου της αποκαταστάσεως. Αυτό προκαλεί κάποια deviations...στη σεξουαλικότητα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Δεν περιμενω κοινωνικη αναγνωριση με το να συμφωνει καποιος μαζι μου!

Ευχομαι να μην κανω κορη......

Ρωτησα τον φιλο που βιντεοσκοπησε την 16χρονη κορη του αν εδωσε κωλο γιατι μιλησε για απεριγραπτα πραγματα και δεν απαντησε οποτε καταλαβατε.

φιλε μπορει κ να εδωσε και?
δηλαδη αν εκανε μονο πιπα θα ηταν καλη κ αν εδινε και κωλο πουτανακι?
ή τα κανει ή δεν τα κανει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom