Νέα

Μπαμπάδες & Κόρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 453
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως νιώθετε για τη σεξουαλική ζωή της κόρης σας;

• Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί με στεναχωρεί/εκνευρίζει!

Ψήφοι: 2 28,6%
  • Εμένα η κόρη μου δεν κάνει τέτοια, την έχω μεγαλώσει με αρχές!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Της ασκώ αυστηρό έλεγχο και δε μπορεί να κάνει τπτ!

• Δεν έχω κανένα πρόβλημα-δεν αναμειγνύομαι. Έχει δικαίωμα να απολαύσει

Ψήφοι: 3 42,9%
  • Ειμαι οκ και της δίνω και συμβουλές για προφύλαξη και γενικά τι να προ

• Στα @@ μου ο,τι και να κάνει, εμένα παιδί μου ειναι ΜΟΝΟ ο γιός μου!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Συγνωμη που το λεω αλλα αυτοι που εχουν τοσο ελευθερη αποψη για την κορη τους και αυτη την απαθεια θα εχουν την ιδια απαθεια ακομα και αν μαθουν οτι τους απατησε η γυναικα τους.

Ξερω δεν ειναι το ιδιο αλλα................ετσι ειναι.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Άμα το παρακάνει γιατί όχι;
Σε σχέση με το εξωτερικό, για τις γυναίκες εδώ ο γάμος αποτελεί μονόδρομο, πέραν του αυτονόητου της αποκαταστάσεως. Αυτό προκαλεί κάποια deviations...στη σεξουαλικότητα

κ γιατι να μην την παρατησεις φιλε?τι θα κερδισεις αν την χτυπησεις?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αντι να της ριξεις ενα χερι ξυλο
να την αφησεις να παρει το δρομο της αμα σε χαλαει

Επισκέπτης
Συγνωμη που το λεω αλλα αυτοι που εχουν τοσο ελευθερη αποψη για την κορη τους και αυτη την απαθεια θα εχουν την ιδια απαθεια ακομα και αν μαθουν οτι τους απατησε η γυναικα τους.

ρε χρησταρα αυτη την εμμονη με τις ελληνιδες να μην ειχες κ θα μασταν αυτοκολλητοι  :2funny: :2funny:

για απαντηστε σε αυτο κ ΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ...εσεις οι φρεε ντανσερ εαν σας κερατωνε επειδη ειστε φρεε τι θα κανατε?σαν ανωτεροι θα της λεγατε να συνεχισει?  :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ευουλα χαλαρασωσε  :rolleyes:

το ξυλο αρχιζει απο την ελλειψη σεβασμου. η λεκτικη και ψυχολογικη βια εκλαμγανονται ως ελλειψη σεβασμου κι οχι ως κακοποιηση οπως ειναι, και δεν μιλαω εδω μονο για γυναικες αλλα και για αντρες και παιδια και γερους και ζωα.

Άμα το παρακάνει γιατί όχι;
Σε σχέση με το εξωτερικό, για τις γυναίκες εδώ ο γάμος αποτελεί μονόδρομο, πέραν του αυτονόητου της αποκαταστάσεως. Αυτό προκαλεί κάποια deviations...στη σεξουαλικότητα

οπως και στην ινδια δλδ που παντρευονται γτ δεν μπορουν να γαμησουν αλλιως;;;;;;; τοτε τι στο διαολο εγινε η σεξουαλικη επανασταση και τι σκατα απογονοι των αρχαιων ελληνων ειμαστε;;; αυτο ειναι το πνευμα που κληρωνομησαμε;;;; αυτο ειναι οινοπνευμα

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δε λέω κάτι επίτηδες, δε ξέρεις ποτέ τι γίνεται

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

φιλε εγω σου ειπα ειμαι συντηριτικος,αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΟ η κορη μας?
τι ειναι,αρρωστη?
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 1-2 δεσμους,αλλο απο τα 16 να ειναι παρτουζιάρα κ παρτόλα..

τι σχεση εχει αυτο με το πως θα συμπεριφερομασταν σε ενδεχομενη απιστια?αλλο το ενα,αλλο το αλλο..

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε χρησταρα αυτη την εμμονη με τις ελληνιδες να μην ειχες κ θα μασταν αυτοκολλητοι  :2funny: :2funny:

για απαντηστε σε αυτο κ ΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ...εσεις οι φρεε ντανσερ εαν σας κερατωνε επειδη ειστε φρεε τι θα κανατε?σαν ανωτεροι θα της λεγατε να συνεχισει?  :2funny: :2funny:
Ναι θα ελεγαν οτι αφου το ευχαριστηθηκε και περασε ωραια χαλαλι της.
Εγω ειμαι συντροφος....

Επισκέπτης
το ξυλο αρχιζει απο την ελλειψη σεβασμου. η λεκτικη και ψυχολογικη βια εκλαμγανονται ως ελλειψη σεβασμου κι οχι ως κακοποιηση οπως ειναι, και δεν μιλαω εδω μονο για γυναικες αλλα και για αντρες και παιδια και γερους και ζωα.

σωστη ευα  :rolleyes:

OP
OP
F

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Αυτο παει να πει "νεκρανασταση θεματος". Που το ψαρεψες ρε Χρηστο ενα χρονο μετα???

Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω τι ειχα βαλει στην επιλογη 5 , αλλα δεν θυμαμαι τπτ. Γιατι σβηστηκε , κανας mod ξερει να απαντησει? Παντως τωρα που το σκεφτομαι και το κενο αποτελει απαντηση...

Φετος το καλοκαιρι εχω την αισθηση οτι , πιο πολυ απο καθε αλλη χρονια ,ιδιως τα 14-16χρονα (που λεει και ο Χρηστος) αλλα οχι τοσο οι 18-30αρες εχουν ξεφυγει στο ντυσιμο. Απο μεσα Μαίου μερα-μεσημερι τα σορτσακια λιγο πιο κατω απο τα μουνοχειλα. Για να μην πουμε πως κυκλοφορουν τα βραδυα. Αναρωτιεμαι λοιπον και παλι , οταν βλεπει ο μπαμπας την 15χρονη κορη του στο σπιτι με το κυλοτα-σορτσακι και το στριγκακι να κανει μπαμ , να βαφει ποδια-μουρη-σωμα , να βαζει την σαγιοναρα και να του λεει παω στο mall με την φιλη μου την Σου (απο το Σουλα) τι σκεφτεται? "Ενταξει μωρε ζεσταινεται πολυ το κοριτσακι μου και ντυθηκε ετσι , εξαλλου για σινεμα πανε..." ???

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε εγω σου ειπα ειμαι συντηριτικος,αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΟ η κορη μας?
τι ειναι,αρρωστη?
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ 1-2 δεσμους,αλλο απο τα 16 να ειναι παρτουζιάρα κ παρτόλα..

τι σχεση εχει αυτο με το πως θα συμπεριφερομασταν σε ενδεχομενη απιστια?αλλο το ενα,αλλο το αλλο..
Ειναι η νοοτροπια του καθενα και το πως σκεφτεται
καταλαβες?

Ειπα να εχει 3-4 δεσμους οχι να παιρνει τον καθε λιγουρη.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ειναι η νοοτροπια του καθενα και το πως σκεφτεται
καταλαβες?

Ειπα να εχει 3-4 δεσμους οχι να παιρνει τον καθε λιγουρη.
ε ναι 3-4 δεσμους λεμε,κανενας δεν ειπα να ειναι πουτανα του 3χιλιαρου..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

το ενα φερνει τ αλλο... οταν ξεπερνας ενα οριο μετα ξεπερνας κι αλλο και χανεις τελικα τον ελεγχο... αυτο νομιζω τουλαχιστον εγω..... το οτι μια γυναικα φοραει μινι και τακουνια δεν την κανει λιγοτερο σεβαστη εφοσον δεν ειναι σε χωρους που δεν πρεπει με τετοια ενδυμασια... η παραλιακη ομως δεν ειναι μεσα σε αυτους τους χωρους κι ουτε ξερεις τι κουβαλαει στο κεφαλι της και γτ κανει οτι κανει. οποτε πριν γινεις αγενεις καλυτερα να την γνωρισεις

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αυτο παει να πει "νεκρανασταση θεματος". Που το ψαρεψες ρε Χρηστο ενα χρονο μετα???

Σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω τι ειχα βαλει στην επιλογη 5 , αλλα δεν θυμαμαι τπτ. Γιατι σβηστηκε , κανας mod ξερει να απαντησει? Παντως τωρα που το σκεφτομαι και το κενο αποτελει απαντηση...

Φετος το καλοκαιρι εχω την αισθηση οτι , πιο πολυ απο καθε αλλη χρονια ,ιδιως τα 14-16χρονα (που λεει και ο Χρηστος) αλλα οχι τοσο οι 18-30αρες εχουν ξεφυγει στο ντυσιμο. Απο μεσα Μαίου μερα-μεσημερι τα σορτσακια λιγο πιο κατω απο τα μουνοχειλα. Για να μην πουμε πως κυκλοφορουν τα βραδυα. Αναρωτιεμαι λοιπον και παλι , οταν βλεπει ο μπαμπας την 15χρονη κορη του στο σπιτι με το κυλοτα-σορτσακι και το στριγκακι να κανει μπαμ , να βαφει ποδια-μουρη-σωμα , να βαζει την σαγιοναρα και να του λεει παω στο mall με την φιλη μου την Σου (απο το Σουλα) τι σκεφτεται? "Ενταξει μωρε ζεστενεται πολυ το κοριτσακι μου και ντυθηκε ετσι , εξαλλου για σινεμα πανε..." ???
Σωστος.

Η μαλθακοτητα ακομα και του πατερα και η ελλειψη σκεψης τα εχει γαμησει ολα.

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1

Φετος το καλοκαιρι εχω την αισθηση οτι , πιο πολυ απο καθε αλλη χρονια ,ιδιως τα 14-16χρονα (που λεει και ο Χρηστος) αλλα οχι τοσο οι 18-30αρες εχουν ξεφυγει στο ντυσιμο. Απο μεσα Μαίου μερα-μεσημερι τα σορτσακια λιγο πιο κατω απο τα μουνοχειλα. Για να μην πουμε πως κυκλοφορουν τα βραδυα. Αναρωτιεμαι λοιπον και παλι , οταν βλεπει ο μπαμπας την 15χρονη κορη του στο σπιτι με το κυλοτα-σορτσακι και το στριγκακι να κανει μπαμ , να βαφει ποδια-μουρη-σωμα , να βαζει την σαγιοναρα και να του λεει παω στο mall με την φιλη μου την Σου (απο το Σουλα) τι σκεφτεται? "Ενταξει μωρε ζεστενεται πολυ το κοριτσακι μου και ντυθηκε ετσι , εξαλλου για σινεμα πανε..." ???

Πάντως από τη αγορά που βλέπω έχω την εντύπωση 25+ πιο συντηρητικά από πέρυσι. ~20 πιο...free

Επισκέπτης
ωραια στο 3-4 συμφωνουμε ολοι...κ η μπαιτ νομιζω...
η ευα ειναι ανταρτισσα  :2funny:

loverguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
το ενα φερνει τ αλλο... οταν ξεπερνας ενα οριο μετα ξεπερνας κι αλλο και χανεις τελικα τον ελεγχο... αυτο νομιζω τουλαχιστον εγω..... το οτι μια γυναικα φοραει μινι και τακουνια δεν την κανει λιγοτερο σεβαστη εφοσον δεν ειναι σε χωρους που δεν πρεπει με τετοια ενδυμασια... η παραλιακη ομως δεν ειναι μεσα σε αυτους τους χωρους κι ουτε ξερεις τι κουβαλαει στο κεφαλι της και γτ κανει οτι κανει. οποτε πριν γινεις αγενεις καλυτερα να την γνωρισεις

Με συγχωρείς αλλά το ξέκωλο ντύσιμο = ξέκωλη αντιμετώπιση

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
χρηστο σε προηγουμενες σελιδες μας εγραφες οτι το αγορι της = ο νταβατζης της κ αυτη η πτν του..

δεν μας ελεγες για 3-4 δεσμους (αληθεια αν ειναι 5 την κρεμαμε?) εισαι οκ κουλ.

σε παρακαλω αποφασισε να ξερουμε κ εμεις οι τηλεθεατες τι συμβαινει...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Φετος το καλοκαιρι εχω την αισθηση οτι , πιο πολυ απο καθε αλλη χρονια ,ιδιως τα 14-16χρονα (που λεει και ο Χρηστος) αλλα οχι τοσο οι 18-30αρες εχουν ξεφυγει στο ντυσιμο. Απο μεσα Μαίου μερα-μεσημερι τα σορτσακια λιγο πιο κατω απο τα μουνοχειλα. Για να μην πουμε πως κυκλοφορουν τα βραδυα. Αναρωτιεμαι λοιπον και παλι , οταν βλεπει ο μπαμπας την 15χρονη κορη του στο σπιτι με το κυλοτα-σορτσακι και το στριγκακι να κανει μπαμ , να βαφει ποδια-μουρη-σωμα , να βαζει την σαγιοναρα και να του λεει παω στο mall με την φιλη μου την Σου (απο το Σουλα) τι σκεφτεται? "Ενταξει μωρε ζεσταινεται πολυ το κοριτσακι μου και ντυθηκε ετσι , εξαλλου για σινεμα πανε..." ???
Eτσι ειναι η μοδα φιλε,δε προκειται να αλλαξει τιποτα ο καθε γονιος..
Παντως για τα σορτσακια που λες,εδω εχουν αρχισει και γδυνονται τα αγορια,με κατι μπλουζες με ανοιγμα μεχρι τον αφαλο,δε θα γδυνονται τα κοριτσακια?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σωστος.

Η μαλθακοτητα ακομα και του πατερα και η ελλειψη σκεψης τα εχει γαμησει ολα.
λες και ο πατέρας ή η μάνα τις βλέπει. Αυτοί έχουνε βγει πριν από τις κόρες τους έξω και γυρνάνε μετά από αυτές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom